Şimdi Ara

Apple iPhone 6s ve iPhone 6s Plus Lansmanı Canlı Yayını (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
870
Cevap
7
Favori
42.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • fiyatı da 3500 4000 TL olur. Bankalardan iphone 6s ve 6 plus kredi kampanyaları bekliyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WarriorAngel

    Sayın Mesut Çevik acaba iPhone düşmanı falan mı ? Neden her açıklanan özellikle dalga geçmiş canlı yayında anlamadım doğrusu. Kendisinin tercihlerini çok bilen biri değilim. Ben her açıklanan şeye "vaay" dedikçe adam dalga geçti, Gün Bey de bazı yerlerde açıklamasını yaptı. Ne bu düşmanlık anlamadım.

    Sen bakma ona ya android telefon sponsoru olduğu için kötülüyor iPhoneları.

    Her S çıkışında bir gaza geliyor. Sormak istiyor neden benim LG'imde HTC'mde böyle yeni model çıkınca yer yerinden oynamıyor. Halbuki o kadar çok özelliği var ki ...


    Yaşı genç elbet bir gün anlayacaktır.
  • iphone 6s biraz geriden geldi . 7de olabilecek yenilikleride tahmin edebiliyorum . Kumanda özelliği , bildirim ışığı , çıkıntısız kamera , 2000 mah batarya .

    Şu android bi adam olamadı gitti . İphone kulanıyorum ama bu tanıtım biraz insanları salak yerine koymaya benzedi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1OO1

    Ciktigi gun siraya girip aliyorum Amerikadan. Ayrica burdaki apple store'a tv koydular etkinligi apple storedan canli izleyecegim. Yer: King of prussia apple store

    Iphone 5 ten gecis yapacagim

    Yemek yerken masaya koymayı unutma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu Androzortçular hâlâ 4K videoya takmışlar.

    Bugün hiçbir Androzort şu an kullandığım Nokia 808'den daha iyi video ve foto çekemiyor. Hele 808'in yüksek kalite mikrofonu yüksek desibelli ortamlarda en ufak bir ses patlaması bile yapmıyor. Gelmişler sanki telefonları süper çekim yapıyormuşcasına burada biz onu kullanıyorduk. G4, Z4, S6 çekin bi foto atın bilgisayara biraz yakınlaştırın hemen bozuluyor lan foto. Gerçi bu iPhone için de geçerli. Hepsi çamur gibi çekiyor. Büyük ihtimalle 808 kullanmaktan olsa gerek artık onların kalitesini vasat buluyorum.

    4K videoya gelirsek bence 2K bile gereksizken 4K yapılması sadece 4K çekmek isteyen meraklılar için. 720p yeterli bu iş için. Hem on numara görüntüsü var hem de daha az yer kaplıyor. Arada bir 1080p çekim yapıyorum ama cidden arada aman aman diyecek fark olmuyor. 1080p'de 4x, 720p'de 6x, 360p'de 12x'e kadar kayıpsız zoom yapıyorum. Bunu hangi Android yapabilir veya iPhone? Görüntüde en ufak bir bozulma yok. Ben şahsen bu cihazı alsam çekim bile.yapmam belki. 808 gibi kamera katili bir cihazım varken iPhone ile çekim yapacağımı pek sanmıyorum. Ha şudur her zaman yanımda taşıyamam o zaman iPhone veya aldığım herhangi bir Androzort ile çekim yaparım onda da 4K veya 2K çekim yapmam. 1080p'de çekerin yeter. Ama özel günlerde 808'imi yanıma alır çekimin kralını yaparım.

    Siz de buraya gelip kofti kameralı cihazlarınızla 4K muhabbeti yapıp güldürüyorsunuz beni. Kamerada kalite yok ekran çözünürlüğünün yüksekliğinden gözünüze güzel görünüyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Alanlara camur atanlar neye gore camur atiyo?ben su an s4 kullaniyorum bi daha da kullanmam.2 yil icinde 3 kez bataryasi degisti ama full kullanimda 4 saat goruyo.htc alin derseniz htc de apple gibi aynisini piyasaya sürdü ve fiyati cok pahali.sony xperia z5i bekliyordum,ama daha once aldigim ps4 kasiyordu servise gonderdim bildigimiz bozuk olarak geri yollamislar cihaz hic acilmiyor.solugu tuketici haklarinda aldim 1 aydir bekliyorum.memnun olmadigim samsung htc veya servise gonderdigin urun icin musteri haklarina gitmek zorunda oldugum sony alacagima urununun arkasinda sonuna kadar duran apple alirim.bunlar tamamen kendi tecrubelerim baskalari icin dogru veya yanlis olabilir ama benim icin boyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • androidde özellik varda kasılıyor be paşam, sanki samsung aynı şeyleri sürmüyor önünüze, yok telefonu açıp kapayamayan adamlar varmış iphone sahibi, ulan s6 edge daha pahalı iphone 6'dan ne kafası bu yaşadığınız sanki edge 1000 tl de iphone adam kazıklıyor, kardeşim hep söylüyoruz android çöp, bi tek one plus one da beğendim o da kendi yaptıkları sadeleştirilmiş modu zaten, ios akıyor ram istemiyor, kasmıyor olay işlemcide bitiyor, işlemci o kadar güçlüki ne oyun ne başka birşey yazılımın muhteşemliğiyle optimizasyon desteği veriyor.

    4k mevzusuna gelince, androidde 4k var falan demişsiniz, bi ara gidin 4k retinalı macleri bi görün derim apple store'da, ne anlattığımı anlarsınız.

    hep aynı şeyi söylüyorum, apple bir markadır arkadaş, adamlar markalarını yarattılar, jaguarda muhteşem arabalar üretir ancak lamborghini demek prestij demektir, lamborghini bambaşka etki yaratır, ben iphone 6+ kullanıp üstüne herşeyi yapıp birde gittiğim yerde bana bir konum katıyorsa en azından zevk açısından bu bana başka birşey kazandırıyor demektir, hepsi birbirine benzeyen android telefonlar asıl herkeste olanlar. öyle birşey düşün bi ton marka var ama işletim sistemi aynı, bırakın allah aşkına.

    siz telefonla ne yapıyorsunuz uzaya mı çıkıyorsunuz bilmiyorum ama, ben foto çekiyorum, mailime bakıyorum, yan uygulamalarla hayatımı kolaylaştırıyorum, sosyal medyayı rahatça kullanabiliyorum.. ve bunları multitask olarak halledebiliyor ve yukarı doğru ekranı kaydırarak kapatıp cebime koyabiliyorum, extradan ön bellek temizlemiyorum yani.

    son olarak periscope uygulamasından örnek vereceğim, ilk olarak ios'a çıkmıştı ne kadar keyifliydi kullananlar bilirdi androide geldi bok oldu. aradaki fark budur.

    iyi günler herkese.




  • Bu cihazda satış rekorları kıracak hep böyle olmadı mı?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: widf

    0.2mm kalınlık 14 gram ağırlık artmış diyip duruyorlar sanırsın adamlara nokia 3310 sundu apple.

    saç teli kalınlığındaki 0.2 mm kalınlık farkını gözle ayırt edemeyeceğiniz gibi 14 gram ağırlığı da bi elinize iphone 6 diğerine 6s alıp yine kolay kolay anlayamazsınız.

    batarya küçülmüş diyenler için, 14 yada 16nm'lik üretim süreci kullanıldığı tahmin ediliyor, haliyle daha tasarruflu çiplerle daha küçük batarya ile dahi yine iphone 6 süreleri yakalanacak, belki de geçilecek.

    bişeyler üretmeyi geçtim eleştirmeyi bile doğru düzgün beceremiyorsunuz

    Ip6S plus 20 gram ağırlaşmış, en büyük rakibi olan s6 edge+ tan 40 gram ağır bir telefon olmuş, emin ol 40 gram hissedilebilir bir fark. Bana göre bu downgrade dir, ve bu eleştiriyi telefon satışa sunulduktan sonra herkesten duyacaksın...




  • 4s den 6s'e geçeceğim. Android'e lafım yok, sonuçta süper telefonlar üretiyorlar ama biz kapitalist köleler gidip uyduruk ayfon alıp masaya koyucaz. Çünkü bizde kafa yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ram 2gb mış

    http://shiftdelete.net/iphone-6s-ram-miktari-belli-oldu-63868

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Apple tutkunu olarak artık Apple'ın ürün ve fiyat politikalarına cidden artık çok kızıyorum. Yıl 2015 olmuş adamlar hala en az donanımlar en pahalı cihaz satma derdindeler ya. Pazara olan inançları ve güvenleri sayesinde bunu yapabiliyorlar. Bugün 1 GB Ram, 16 GB Hafıza 8-12 MP Kamera (Tamam MP her şey değil kastım da bu değil) Full HD Ekrana sahip Android cihaza 600 TL vermeyen bizlere, sırf yazılım donanım uyumu çok üst düzey diye cart diye curt diye 5-6 katı para verdirmek istiyor. Dolar olarak da 3 katı en az. Yahu şaka gibi arkadaşlar bundan 4 yıl önce en pahalı telefonu 1200-1300 lere alıyorduk. Her yıl üzerine 500 tl biniyor bu nedir yahu yazık ya. Şu an kullanmak istediğim telefon 4 asgari ücret parası. Sonuç olarak da %10-%20 kadar iyileştirilmiş özellikler. Yahu 4000 liraya Macbook Retina alır insan ya.

    Ben 5S imi ikinci el sorunsuz ve sıfır gibi iken 1250 TL ye aldım ikinci el olarak. Şu an ikinci elleri dahi 3000 lerde olan cihazlar 6+ lar. Yahu soruyorum bu adamlar 1500-2000 lira oynayacak ne yaptı bu cihazda. Yine 1 GB Ram Yine 16 GB Hafıza Yine Aynı ekran (6 için) Yine aynı Kamera neredeyse. Yani son kullanıcının ciddi olarak hissedemediği yüzde bilmem kaçlık artışı %300 zam ile alıyoruz. Dolar kurunun etkisi demeyin abi dolar olarak da fark ediyor.

    Vallahi uygulamaları düzgün olsa, şişmese ve sorunsuz şekilde kullandırsa Android cihaza geçeceğim artık bu nedir ya.




  • simdi sart oldu artik yabanci forumlardan edindigim ramiktari 2 gb oldugu assadaki yorumcular hatta inanmamis sormuslar lansmndan sonra bombayi test orneginde gostermisler iciniz rahat albilirsiniz artik bekledigim fark buydu evet iphone 6s ve plus s 2 gb

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony z3 serisi tavsiye ederim şişme donma kasma kesinlikle yaşamazsın ip5 den geçtim daha akıcı ve seri arayüzü hafif ios gibi kısıtlı kullanımı da yok
    Üstelik ip6 fiyatına yaklaşık iki tane alabiliyorsun yani yarı fiyatına aynı performans

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 299 dolarlık urunun turkiye fiyatını merak ettim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler yine reddit'te biri apple support'a ram ile ilgili sordugunda her iki modelde 2GB ram olacagini aktarmis temsilci. Resmi asagida gorebilirsiniz.

    http://i.imgur.com/wHmv0mJ.jpg

    https://www.reddit.com/r/apple/comments/3kc2ti/iphone_6s_and_iphone_6s_plus_confirmed_with_2gb/




  • Güzel telefon hakkını vermek lazım 3d touch en çok beğendiğim teknolojiydi.''Bir İphone nin yerini ancak bir İphone tutabilir''
  • quote:

    Orijinalden alıntı: moondaye

    299 dolarlık urunun turkiye fiyatını merak ettim

    Algi hatasi olmasin. 299$ kontratli tarifelerde ilk ucret parasi. amerikada 300$ bizde 3XXX tartismasi yaratmasin sonra. burada asil tartisilacak konu, kontratsiz 700$ (ABD), 700€ (EU) icin olan fiyatlandirmanin TL de 3XXX TL olmasidir. onemli olan fiyatin asgari ucrete oranidir. Almanyada asgari ucretin hemen hemen yarisina denk gelmekte. TR de asgari ucreti kaca katliyor hesabini bilemiyorum bile. Asil fiyat karsilastirmasi boyle olmali sonucta.

    Almanya icin ornek verecek olursam; vodafone ustunden sinirsiz almanya ici konusma ve mesajlasma, 3GB LTE internet ve iphone 6 fiyati aylik 50€ yapiyor. (6S icin de ayni fiyat olacagi varsayiliyor). 2 sene kontratli. eger64GB almak isterseniz de ilk basta 100€ aradaki farki vermeniz gerekmekte. yani aslinda tel yine yaklasik 700€ ya geliyor ama kontratin tek farki bunu aylar icinde odemen. (almanya vodafonde dan daha dusuk tarifeyi 30€ gibi bir miktara aliyorsun bu arada)

    Not: Amacin sadece algi hatasini dilim dondugunce kendi fikirlerimle duzeltmeye calistim. Yanlis bir sey soylediysem, affola.




  • ram 2gb mı? kesın mi?
  • 4.5g var mi telefonda?
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.