Şimdi Ara

Apple iPhone 6s ve iPhone 6s Plus Lansmanı Canlı Yayını (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
870
Cevap
7
Favori
42.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eftaldiner

    quote:

    Orijinalden alıntı: Louise Attaque

    quote:

    Orijinalden alıntı: eftaldiner

    iPhone 6 ile 6S arasındaki fark nedir? Hiçbir değişiklik yok performans düzeltmesi dışında ki 6'nın performansı zaten iyi. Dandik 2-3 özellik için bunu almak aptallık. iPhone 5S kullanıcısıyım kesinlikle telefon değiştirmeyi düşünmüyorum. iPhone 7 beklicem veya Samsung S6 Edge düşünüyorum.

    Yoruma bak çay demle.

    Adamlar her yıl topu topu 1 tane model çıkartıyorlar. Bir yıl yeni seri çıkartıyorlar ki bunda telefonun kasasını da etkileyen büyük değişimler oluyor, öteki yıl mevcut serinin eksiklerini kapatıp, onu rötüşleyen ''s'' modellerini piyasaya sürüyorlar.

    Üstelik bu s modelleri piyasaya sürerken, fiyat değişikliği yapmıyorlar. Amerika'daki bir adam düne kadar 700 dolara IPhone 6 alıyorsa, bugün gidip 6s alacak. Bunun neresi aptallık?

    4s'den sonra doğru düzgün bir kamera revizyonu olmuş. Bu modelin en karakteristik özelliği 3D Touch olacak, Macbook kullananlar Force Touch'ın nimetlerini bilir. Şu an IPhone'da bu sistem yeni diye kimse bir şey anlamadı ama zamanla anlayacaklar çünkü 3D Touch direkt telefonun kullanımına etki ediyor.

    Performans güncellemeleri de önemlidir, ''6'nın performansı zaten iyi'' demen ne kadar yüzeysel düşündüğünü gösteriyor. Bu telefonlar şu an yeni ama eskiyecek, her yıl yeni yazılım güncellemesi alacak, her yazılım güncellemesinde biraz daha kasacak.

    Bunun en basit örneği IOS 6'ya geçişte IPhone 4 ve 4s arasındaki performans farkıydı. Zira 4 ölüp bitti, 4s ise daha stabil çalıştırıyordu. Bunun yanında 4 kullanıcıları IOS 6 ile gelen bazı özellikleri alamadılar.

    Küçük çaplı performans iyileştirmeleri için Allah aşkına bu modelin neyi alınacak. Diyorsunuz ki ileride kasmalar donmalar olacak, e kardeşim zaten iphone 6'sı olan biri 6S almasın diyorum ben gerek yok 7 beklesin. Böyle savurganlık yaparak Türkiye ekonomisini zayıflatıyorsunuz paralarımızı yabancı sermayeye akıtıyorsunuz. Siz böyle yaptıkça insanlar da peşinizden sürü gibi gidiyor. Gerçekten işine yarayan bir özellik olur veya gerçekten nimetini yersen al. Ama gerçekten gözle görülür radikal bir değişiklik yok. 6S kesinlikle alınmaz!

    Kardeşim boş boş konuşup, ukalalık yapma.

    Küçük performans güncellemeleri dediğin, milletin yıllardır beklediği 2 GB ram ve daha yeni bir işlemci. İsteyen istediğini alır, parası senin cebinden çıkmıyor sonuçta. Bir de Türkiye ekonomisini zayıflatmayın demişsin, duyan da bunu diyen adam IPhone değil Vestel kullanıyor sanır. Bırakın artık bu muhabbetleri.




  • FERROKROM kullanıcısına yanıt
    iphonelardan daha hafifi yada ekran boyutu/kasa oranı daha iyi olan telefonlar hep vardı. bahsettiğim konu bu kadar yenilikten sonra iphoneların kendi içinde önemsiz olan detayların bu kadar büyütülmesiydi.

    6+ ile 6s+ arasındaki farkı 20 gram farkı kim ayırt edebilir? hemen hemen kimse.

    ha bir bütün olarak bakınca 40 gram farkı önemseyen, ağırlığı önemli bir kriter olarak görenler alternatiflere yönelebilir elbette. sadece bu kadar yeniliğe rağmen 15 20 gram arttı diye eleştirmek yersiz.
  • eftaldiner kullanıcısına yanıt
    Küçük çaplı performans değişikliği dediğin 5s'den 6'ya geçerken oldu. Eğer söylentiler doğruysa 6s'de 3 çekirdekli 1.5 ghz işlemci ve 2 gb ddr4 ram var. Bu da uzun vadede iphone 6 ile bile aralarında uçurumlar olacak demektir. Diğer telefonları düşünemiyorum bile. Bu söylentiler doğru değilse de zaten yüzyılın en balon telefonu olur 6s. 2015-16 sezonuna 1 gb ramle girmeyi düşünmüyordur herhalde apple. Ha 6 satılıp 6s alınmaz orası doğru, ama bu aralarında doğru dürüst bir fark olmadığı için değil, alıp başını giden döviz sayesinde olacak fiyat farkından dolayı. Türkiye'de yaşamayanlar için gayet yapılabilir bir upgrade...
  • Iphone 6 var şuan belki 6s almam 7 yi beklerim keyfimin kahyasına sormam gerek
  • Dh lütfen bana ilgimin dışı konularda bildirim yapıp zamanımı çalma. Rica ediyorum senden.
  • Türkiyede millete 3500 den aşağı kilitlerlerse bende bişey bilmiyorum. Tamam güzel kaliteli telefon falan ama çoh gardaşım çoh o paraya. Dh ye noldu mağazadan falan attılardı. Baya bi kinliydi o zaman erdi abimiz. Neyse türkiyede yine alan olacaktır lafım yok zenginin malı züğürdün çenesini yorar hesabı artık

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbulbirbaska İ kullanıcısına yanıt
    Zaten ne olursa olsun 15 yıl önceki teknoloji bile olsa kendilerinde olunca ''İnnovation'' oluyor.

  • Forumda gördüğümüz üzere apple satış politikasından bi haber olan arkadaşlarımız var. Ortalama bir teknoloji takipçisi Apple'ın eylülde yeni telefonu tanıtacağını bilir. Tanıtımda da yeni iosu ve yanında en az bir ürünü tanıtır cihazların donanımıyla alakalı olarak bir önceki cihazla karşılaştırma yapılır ve sayısal değerler açıklanmaz çünkü apple pazarlamada biz sizin için en iyisini düşünür yaparız, Size sadece alıp kullanmak düşer der.

    Bazı arkadaşlar sony de 4k ekran olduğunu samsungun 3 gb ram kullandığından bahsedip Apple'ın donanımda geri kaldığından bahsederler büyük ölçüde haklılar fakat diğer markalar marka kalitesini göstermiyor sony avrupaya farklı asyaya farklı cihaz sürüyor bazen 6 ayda bazen 1 senede bazende 1.5 senede cihaz çıkarıyor samsungda kullanıcısına sahip çıkmıyor güncelleme desteği vermiyor. Sadece donanımı bir araya getirip android yüklemekle telefon yapılsaydı Çinde ki üreticilerin hepsinin dünya devi olması gerekirdi.
    Ayrıca android sektörü çok rekabetçi olduğu için donanımı yükselterek müşteri çekmeye çalışıyorlar.
    İnsanlar apple cihazları sadece iyi telefon olduğu için değil sosyal statü kazandırdığı için os ve ios stabilitesi için ergonomik olduğu ve tasarım için alıyorlar.

    Apple herşeyi iyimi yapıyor hayır örneğin batarya konusunda berbatlar.

    Apple hep yeni teknolojilermi kullanıyor hayır aksine eski olanı değerlendirip cazip hale getiriyorlar( ipad mause apple müzik ipod gibi gibi)

    Fakat Apple'ın yaptığı en iyi şey pazarlama ve kullandığı yazılımın stabilitesi adam 4s e hala güncelleme veriyor daha ne yapsın.

    Dipnot:hayatında kullandığı cihazı en asgari düzeyde kullanan adamlar gelipte burda neden burda bu donanımı kullanmadı diye eleştirmesin. Zaten bunu yapanlar senin sadece arama sosyal medya ve tarayıcıyı kullandığını biliyor ondan üstüne düşmüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 6s açıklandıktan sonra gidip 6 aldım en çok pilden korkuyordum daha önce ilk çıktığında 6+almıştım 6 bın piline laf eden çarpılır arkadaş note 3 vardı daha Düne kadar gittik Sıfır batarya aldık o bile kurtarmadı 3.5 saatten fazla ekran süresi alamadım. Bide aşağıdaki ip6 pil durumuna bakın. İp6+ dan sonra Lenovo vibe z2 Pro kullandım 4000 Mah pil vardı yinele bundan kötüydü O zamanda Korktuğum için ip6+ almıştım cidden gereksizmiş.
    Apple iPhone 6s ve iPhone 6s Plus Lansmanı Canlı Yayını

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 3.000 TL'nin gerçekten de hakkını veriyor mu Ayfon?4500 e pc aldım la ben.3000 tl telefon ne demek ya.Demek ki değiyor arkadaş millet aldığına göre.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.