Şimdi Ara

ANKARA'da olayyy Kadın polis: 'terör suçu işliyorsun' videoyu sil !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
2
Favori
11.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
121 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu nasil bir polis arkadas?Daha yasi 20 kusur!Bunlar nasil polis olabiliyor?

  • Çeken kişinin yaptığı suç mu değil mi tam bilmiyorum,ama polisin hal ve hareketleri güldürdü beni. Sen kimsin diyor, alt tarafı trafik polisisin,yani devlet memuru, karşıdaki de devletin vatandaşı. Eğer ortada bir suç varsa yasalara uyarak görevini yerine getirirsin. Ama bu şekilde bir havalar, ben polisim sizden üstünüm, her şeyi de yaparım,söylerim tavırları hiç hoş olmuyor. Polis de vatandaş da birbirine saygılı olmalı. Gerçi toplumda her birey birbirine karşı saygılı olmalı,ama maalesef öyle bir toplum yapısına şuan çok uzaktayız. İyi bir eğitim olmayınca böyle oluyor işte.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venge -- 17 Nisan 2021; 16:15:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamuya açık alanda görevini icra eden kamu personelinin eylemleri özel hayat degildir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulkibey -- 17 Nisan 2021; 15:39:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşbaz kullanıcısına yanıt

    kamuya açık alanda nereyi gizlilik? Okuduğunu anlama sorununuz mu var? Yazık size tyt türkçe 10 netin üstüne çıkamayan zihniyet.

    blok.

  • Polis neyin suç neyin olmadığıni bilmiyor:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 yaşında polis abla en ufak olayda kontrolü kaybedip sesi titriyor ve ergence sen kimsin ya tribine giriyorsa orada sıkıntı var demektir.

    Bu kadar ufak bir olaydan bile bu denli aşırı ve alakasız bir tepki veriyorsa meslekten affını isteyebilir, istifa da bir hizmettir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son yıllarda kamuda her alanda işe alınan memurlarda liyakatsizlik söz konusu.

  • Memlekette herkes kafayı yemiş. Biri "128 milyar dolar nerede?" pankartına Cumhurbaşkanına Hakaretten(!) soruşturma açar, biri kamuya açık bir alanda kamu görevlisini de içeren video çekme işine "terör suçu işliyorsun" der. Herkes mabadından suç uyduruyor.

  • Böyle bir suç tanımı olabilir mi zaten? Kolluk kuvveti devlet görevindeyken "özel hayatın gizliliği" diye bir suç uydurulamaz.

  • Osman_E kullanıcısına yanıt

    Poliste kanunları öğrensin vatandaşa posta koyacağına. Kendileri 80'li 90'lı yıllarda sanmasın kanunla sınırlanan hakları var bunun fazlasını yaparsa bedelini öder. Açıkçası bu polisle tartışmaktan hiç çekinmem o polis yanlış yaptığından işinden kovulursa eşekten düşmüş karpuza döner ben ise özel sektördeyim bana koymaz.

    Kusurlu haraket yapan bedelini öder. Devletten maaş alıyorlar çalışma karşılığında kusur işlesin görmezden gelinsin diye değil.

  • Halka sen kimsin diyen her memur işten atılmalı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Osman_E

    Bu mesaj silindi.

    Poliste hakaret ettiyse ne olacak? Ne belli hakaret etmediği? Videonun tamamını gördük mü? Eski devirde değiliz öyle karakola çek döverek ifade imzalat. Sinirlenmekle suç ortadan kalkmaz hafifletir.


    Polisin kalemi sağlamsa karşındaki de sağlam bir avukat bulur olur biter. Senin yaptığın hukuken karşındakini korkutmaya çalışmak herkese işlemez o. Hakim takdir yetkisi varsa istinaf ve temyiz var. Öyle hakim takdir etti diye o iş öyle kapanmaz.

    Ayrıca video çekiyorlar fotograf değil. Fotografla neyi ispatlayacaksın? Hem de bayağı uzaktan çekiyorlar otobüsün yarısına kadar çekiyorlar.

    Mesela ben o polisle tartışsam kanun yolunu sonuna kadar götürürüm. Zaten yeni yetme sinirlerine hakim olamamış işime gelir. Yanındaki polis tecrübeli çekiyor ama genç olan anlamıyor.


    Tabi otobüse binen sıradan vatandaş olunca polis böyle davranır. İnşallah bir hakime bilmeden posta koyar da hakim bunu kendi meslektaşlarına tutuklatır.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: berk70

    Bu mesaj silindi.

    Ne biçim konuşuyorsun lan terbiyesiz. Daha olayın başını sonunu bilmiyorsun gencecik polis bayan polis memuruna sırf " çekme " dediği için söylediğin lafa bak.

    Herkes her meslekte hata yapabilir sinirine hakim oynayabilir, hiç utanmıyor musun vatana hizmet için görev yapan bir kamu görevlisi bayana " bu kadına şeyapmak lazım diye " yazmaya. Senin bacın , eşin de olabilir yaptığı işte sinirine hakim olamayıp hata yapabilir onun için de yukarıda söylediğin edepssiz aşağılık yorumu yapsalar, şerefine yedirebilir misin.

    BU TİPLERİ ARTILAYANLAR ! Yarından sonra sizin de bacınız eşiniz kızınız özel veya kamu işinde çalışırken yaptığı ufak bir hata yüzünden kameraya çekilip buralara videosu düşerse bunun gibi tipler o zamanda o yakınınız için " bunu şeyapmak lazım " diye yorum yapımca artılayacak kadar onurunuz şerefiniz olur umarım.


    Edit : Mesajı silmiş, merak etme ben de kayıtlı. Utanırsın belki.

    ANKARA'da olayyy Kadın polis:  'terör suçu işliyorsun' videoyu sil !!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakteristik61 -- 17 Nisan 2021; 20:29:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • polislerin hukuk ve adalet bölümlerinden alınması gerektiğini tekrar kanıtlayan bir video olmuş.Polis ilk önce kendi ve sivil vatandaşın haklarını bilip ona göre davranması lazım.Kendi haklarını bilmeyen biri yetkiyi düzgün kullanamaz.

  • Engellediğinden cevap bile veremiyorum


    Küfür olmayan yorumu forum anında habersiz silmiş bildirim bile gelmedi hale bak forum değil diktatörlük


    Gördüğümü biliyorum hata yapmak ayrı vatandaşa ithamda bulup atar yapmak ayrı sinirine hakim olamayacak polis mi olur gidip vatandaşı döven vuran polisleri çok gördük vatandaşa bok gibi davranan sinirine hakim olamayacaksa polis olmasın.


    Ana bacı örneği vermende zaten çok normal başka bir şey gelmez aklına


    İşte çalışan kızın videosu düşme örneği nedir toplumda hele kamuda topluma hizmette çalışacaksa zaten isteyen görev yaparken izleyebilir videosunu da çekebilir


    Önce ülkedeki büyük eksiklik Free speech olduğunu bir kez daha kanıtladın


    Ben bu polis kadına bir şey dedim diye senden farklı düşündüm diye terbiyesiz terörist istediğin ithamda bulunuyosun sen nasıl bana bu ithamlarda bulunuyosun o zaman başkası biri hakkında bir şey deyince olmuyor onlara da sen yine istediğin ithamda bulunuyosun öyle mi?


    Yani sen istediğine istediğini diyecen ama başkaları demiyecek




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk70 -- 17 Nisan 2021; 20:42:10 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.