Şimdi Ara

Android'den iPhone 14 Pro'ya Geçişim ve Pişmanlıkarım (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
7
Favori
15.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

    iOS 16 başlığında okumuştum geçtiğimiz aylarda, 14 serisine has bir çok sorunları varmış ilk başlarda. Sadece 14’lerde görülen. Alt modellerde görülmüyor çoğu. O yüzden sana tatmin edici bir stabilite sunmamış gibi gelmiş olabilir başlangıçta.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gravaze kullanıcısına yanıt

    Dostum istediğin kadar konuş, not konusu bir örnekti.Bana turkcaller programını bul mesela, bak truecaller demiyorum veya daha önceleri kullanılan get contact veya CIA demiyorum.Yok.

    Ben bir oyun oynuyorum veya bir levelda çok takıldım, pay2win tarzı oyunlara para gömmek de istemiyorum yazıyorum uygulamanın hileli APK versiyonunu indiriyorum ve sonraki bölümü görmüş olabiliyorum.Veya aynı uygulamanın reklamsız versiyonunu indirebiliyorum.


    Veya rec TV indirebiliyorum, inat TV indirebiliyorum, çeşit çeşit iptv uygulaması kurabiliyorum.


    Burada bana android ve ios ekosisteminin özelleştirilebilirliğini veya kullanıcıya sunduğu serbestliği karşılaştırmayın bile. iPhone falan karaladigim da yok ios çok daha güvenli bir sistem, çok daha stabil, çok daha entegre bir sistem.Hele bir de Apple ekosistemindeki başka cihazlarınız da varsa daha da güzel.Ancak ios ile android sisteminin kullanıcılara sunduğu serbestlik aynı değil.


    iOS'u Hitman gibi düşünün, oyunda belirli bir harita, story mode vardır o çerçevede ilerlersin, android GTA gibidir, açık dunyada dilediğini yaparsın.


    Ve çok farklı bir noktadan da yanaşayim, İOS sizi iPhone'dan başka bir seçeneğe yoneltemiyor. Ne çıkarırsa onu almak zorundasınız.Yillarca ios kullanıyorsun, alışıyorsun sonra yeni bir telefon çıkarıyor tipini, şeklini beğenmesen de almak zorundasın.Androidde, tasarım olsun, marka olsun perspektifin çok geniş, ben Samsung'a mecbur değilim.


    Çok fandroid bir yazı oldu ama durum böyle. Siz belki bilinçli kullanıcısınız daha verimli kullanabiliyorsunuz ama çoğu ios kullanicisi telefonda ekseriyetle kamera-sosyal medya ötesine geçmediği için marka ve kalite algısı için iPhone alıyorlar. Ama tercih meselesi, her kullanıcı için durum değişir, ios al veya android al gibi genelleme yapmak mümkün değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • "Sunmamış gibi gelmiş"


    Hala inkar ediyorsun telefonun ya da işletim sisteminin sorunlu olduğunu Android'den iPhone 14 Pro'ya Geçişim ve Pişmanlıkarım 

  • 4 aydır iP13 kullanıyorum. Sadece saat olayı yüzünden Android’e geçmek istiyorum. Huawei saatlerini çok beğeniyorum. Özellikle pil süresi bakımından Apple ürünlerinden çok daha iyi sonuç veriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Sadece 14’lerde görülen. Alt modellerde görülmüyor çoğu. O yüzden sana tatmin edici bir stabilite sunmamış gibi gelmiş olabilir başlangıçta"



    Kendinle çelişiyorsun. Hem 14lerde görülen sorun var diyorsun. Sonra da "stabilite sunmamış gibi gelmiş olabilir" diyorsun


    Sorun varsa nasıl bir stabilite bekliyorsun 😅


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senneanlarsindumbelek kullanıcısına yanıt

    Garip bir mesaj...

    Garip gelen nokta, Android'in yapıp Apple'ın yapamadığı bütün örnekleriniz illegal işler.

    Kaçak uygulamalarla işim yok. Dar gelirlik yapmanın da alemi yok. Parası neyse veririm alırım, eğer bütçemin üzerindeyse de kullanmam.


    Fakat seçenek konusunda haklısınız. iOS'li güncel 3-5 tane telefon var piyasada. Android'de seçenek onlarca.

    SD karta ihtiyacım varsa başka telefon, kulaklık girişi istiyorsam başka telefon...

  • ObjektifEye kullanıcısına yanıt

    Konuşulan sorunlar daha çok buglarla ilgiliydi neyse uzatmaya gerek yok


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ses ayarlarında 10 farklı frekans üzerinden detaylı EQ ayarı yapılamayan iOS öyle bir abartılıyor ki, sanki uzaylıların kullandığı 100 yıl sonranın ileri teknoloji sistemiymiş gibi. Buna çok gülüyorum. Sistemi bırak, App Store'da PowerAmp rakibi olacak bir ses yürütme ya da ekolayzer uygulaması bile yok. Kısacası tercihi beklentiler belirliyor. Mesela ben iOS-macOS-watchOS UI-UX tasarımını çok beğeniyorum ama ihtiyaçlarıma çok daha fazla cevap verdiği için Windows-Samsung ikilisiyle devam ediyorum. Android ve iOS birbirlerinden üstün değiller. Bunu söyleyenleri ciddiye almamak lazım. Ancak genel olarak bir sistem farklı ihtiyaçlara farklı oranda cevap verebilir, bu yüzden hangisinin iyi olduğunu ihtiyaçlar belirliyor. Aynı örnek, AirPods mesela. Hayatımda müzik dinlemek için duyduğum en kötü sesi veren kulaklık 2.nesil olanı. Onunla aynı fiyat hatta yarı fiyatına kat be kat muhteşem ses veren kulaklıklar var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • TwinPowerTurbo T kullanıcısına yanıt

    Düz airpods 2 mi airpods pro 2 olan mı

  • Ben marketin kalitesi için iosta kalıyorum. İpadde notability ve goodnotes kullanıyorum ancak androidde alternatifi bile yok. Bir tek squid var ama yanına bile yaklaşamaz bunların.

    Androidde ücretli bir oyun yükledim, tablet kaldırmadı.iade etmek istedim google iade isteğimi reddetti. İosta bunu hiç yaşamadım.

    Ayrıca müşteri memnuniyeti Apple da çok daha iyi. Samsung note 8 kullanırken, bitik pilimi Samsung TR değiştirmemişti. Üstelik test uygulamaları bitik demesine rağmen. Bir hafta sonra garantisi bitti cihazın, o zaman götürdüm, ücretli değişim kararı çıktı. Sırf pil ücreti almak için cihazın garantisini bitmesini bekledi samsung teknik servisi.

    Yoksa Android eski Android değil, bunu biliyorum ama market ve müşteri memnuniyeti kalitesi beni cezbeden taraf.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

    Ya hocam allasen her şeyimiz legalde buna mi takıldık?

    Zamanında tomarla para verip tüm bilgisayarlarimiza lisanslı Windows aldık, tüm dizi ve filimleri parasını vererek ilgili platforma abone olup izleriz, asla selcuksport vb. siteden maç izlemedik, bilgisayar oyunları falan kesinlikle hiç crack falan bilmeyiz hepsinin orijinalini alırız, yeni çıkan bir albüm olduğunda hemen parasını verir alırız vs. uzar gider bu liste.

    Aa pardon siz bunlarin hiçbirini yapmadıginizdan lafim size değil Android'den iPhone 14 Pro'ya Geçişim ve Pişmanlıkarım 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzil kullanıcısına yanıt

    Yapı Kredi mobil ile yüklüyorum ben ama android kullanıcısıyım

  • senneanlarsindumbelek kullanıcısına yanıt

    Şu yoruma ne cevap verebilirim bilemiyorum, karakol olmasa veya yakalanmayacağının garantisi olsa çok rahat soyguna da gidersin mesela, bunu bir düşün bence. Ne kadar illegal, w*rez varsa telefona toplamakla övünmek de değişik bir şey.



    Yazdığın örneklerin hepsi illegal, hepsi hırsızlık, hepsi suç. Çok şükür android alcak kadar zengin değilim dedim ama aylık spotify'a veya birkaç film-dizi izlemek için vereceğim üç beş kuruşa da muhtaç değilim. Dostum yaşın kaç bilmiyorum, öğrenciysen veya elin ekmek tutmuyorsa da bir şey diyemem ama kendisine saygısı olan yetişkin birisinin bu davranışları sergilemesi hoş değil. Çevremde de senin gibiler olduğunu bildiğimdem şaşırmıyorum ama buna.

  • Kayrabey kullanıcısına yanıt

    olmuyor zaten..tam mesajınızın üstüne geri bildirim geldi az önce yapı krediden..benim dediğim gibi çıktı; apple NFC yi bankacılık sistemi üzerinde bir ödeme yöntemi olarak kabul ettiği için(karta bakiye yükleme) TR de izin vermiyormuş(bana aktardıklarını söylüyorum)..ama bankacılık uygulaması üzerinden izin vermiyor..diğer uygulamalarda bu kullanımı yapabiliyorsunuz..kısacası apple uygulama seçiyor!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 10 Ocak 2023; 16:24:48 >
  • uzil kullanıcısına yanıt

    Bir şey daha öğrenmiş olduk...

  • senneanlarsindumbelek kullanıcısına yanıt

    Açıkça ve gururla söylüyorum, her şeyim legal.

    Kullandığım crack'li uygulama ya da oyun yok. İzlediğim dizi ve filmlerin hepsi legal, aradığımı bulamazsam da ya Apple'dan ya da YouTube'dan kiraliyorum.

    Formula 1 izliyorum, F1 TV üyeliğim mevcut yarışları izlemek için.

  • Valla elim ekmek de tutuyor, yetişkinim de kendime saygım da var, hiç tanimadigim birisine hırsızlık ithamı yapabilecek kadar da düşmedim.

    Evet illegal olarak üretilmesi, dağıtılması suç haklısınız.Bilmediginiz üzere, kullanmak suc değil ama etik de değil. Yoksa sokakta her gördüğümüz Columbia kazak giyeni toplardik değil mi?


    Burası Türkiye. İthal ürün ve içerikler ülkemizde uygun fiyatla sağlanamiyor ve kullanıcılar korsana yönelebiliyor. Herkes sizler gibi İsviçre Alplerinde yaşamıyor dostum. Arada sokağa çıkın, hayat şartlarını görün, sonra insanlara hırsız-kendisine saygısı olmayan nitelemesi yapın.


    Son olarak burası yasal bir forum, tanımadığınız insanlara hakarete ulaşan şeyler söylemeyin yoksa suç nedir, illegal olan şey nedir öğrenmek durumunda kalırsınız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senneanlarsindumbelek kullanıcısına yanıt
    Siz kendiniz bunlarla övünür gibi bahsetmişsiniz.
    Böyle yapan çok kişi de olsa (ben dahil), bu şekilde bahsetmeniz abes. Yaptığınız şey hırsızlık oluyor. Benim de iOS’tan torrent indirilmemesi işime gelmiyor zaman zaman. Ama bunun konusunu açmadım bile.
    Korsancılık hırsızlıktır.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • iOS 16.2 ve 14 Pro ile yaşadığım bir sorun daha. Bazı durumlarda dinamik ada operatör simgesinin önüne geçiyor.


    Android'den iPhone 14 Pro'ya Geçişim ve Pişmanlıkarım
  • meeb kullanıcısına yanıt

    Yazdıklarınızdan ve paylaştığınız görsellerden yakın zamanda güncel bir iPhone modeli kullanmadığınızı tekrar varsayıyorum, bana göre yazdıklarınızdan sadece çift uygulama desteği avantaj sunuyor ama ne kadar kişi bu özelliği kullanıyor orası muamma.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escape0121 -- 14 Ocak 2023; 16:28:26 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.