Şimdi Ara

AKP Çocukları(Av. Gonca Aytaş derlemesi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
1
Favori
13.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
302 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 30 kupona alınmadı bu vatan

    Bu sandıkta gidecekler ve yargı önünde hesap verecekler esas hesabı ise ahirette verecekler tabii iddia ettikleri gibi Allah'tan korkup ahirete inançları varsa.. gerçi olsa da olmasada ettikleri zulmün hesabını Allaha verecekler.

    Bu zamana kadar insanlığa zulmeden birinin ben yaşarken acılar içinde öldüğünü görmedim hesap verdiğinide .Gül gibi yaşayıp etrafı kanaya boyayıp gittiler.Milyonlarcada insan öldürdüler örneği bir iki değil milyon tane din savaşları azaltmadı aksine daha da çoğalttı.


    Din afyondur bu net fakir ve acizleri uyutmak için çıkmıştır.Çünkü fakirin başka avuntusu olmaz.Zengininde dinle işi olmaz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerimcem

    forumun ayaklı falcısıda geldi,evet eşcinsel dediğim kişi kalp krizinden öldü geçen sene allah rahamet eylesin evet sıkı rte fanıydı,gay olabilir ama bir sürü fakir öğrenci okuttu giydirdi rahmetli bir çok heterodan daha adamdır nerden hatırlattın öğretmnen kardeşime para atıyordu hep fakir öğrencilere ver diye hep çok iyi adamdı.

    Yalan adamın ağzına yuva yapmış, senarist gibi sürekli yazıyor. Hayal dünyasın da yaşıyor resmen :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunları savunan mahlukat çıktı mı, okumadım şimdi sinir bozmasın diye de, var mı öyle amip zekasına sahip zevat ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 13 Nisan 2021; 7:8:11 >
  • Öyle bir gençlik kurdunuz ki düşman olsa bu kadarını yapamazdı


    Güç hiç bir zaman tek kişiye verilmemeli bunun kanıtı Türkiye'deki başkanlık sistemidir


    Ver yetkiyi gör etkiyi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LegalPW kullanıcısına yanıt

    Akp’li değilimle başkayan satırlarca ak parti yalayan bir ak gencimizi görüyorsunuz burada arkadaşlar. 


    Seni ben nasıl bloklamamışım bu zamana kadar ya.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 13 Nisan 2021; 10:40:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST

    Babamın babası olan dedem eski CHP milletvekili.


    Babamlar 5 kardeş. Dedem hepsini okutmuş. Öldüğünde bir arabası ve bir evi vardı. Kendisi inşaat yüksek mühendisi idi. Ve bugün güneydoğu Anadolu'yu yeniden şekillendirmiş olan GAP projesinin en büyük barajı olan ATATÜRK BARAJI var ya hani... Hah! Benim dedem o barajın genel koordinatörü idi...  

    Tekrar edeyim, öldüğünde bir evi, bir de arabası vardı.

    ------

    Babam üniversite yıllarında köy yolları ve orman yolları müteahhitliğine başlıyor. Az biraz para kazanıyor. Mezuniyetten sonra biraz daha büyük işlere giriyor. Köyceğiz kanalizasyon projesini yaparken, saha bataklık olduğu için ne yaparlarsa yapsınlar güvenli bir çukur kazmak mümkün olmuyor. kazık temel atarak kanalizasyon çukurunun açılması gerekiyor. Bunu da km'lerce yapmak için bir makine gerekli. Söz konusu makine o dönemde Türkiye'de yok. Bugün, her metro inşaatında gördüğünüz silindirik bir delik açıp, beton kolon basan bir makine var ya... Hah işte o... Belediye de yeşil ışık yakmıyor bu makinenin ithalatına ve babam kütür kütür batıyor. Tüm bunlar yaşanırken yıl 1984. Yani, dedemin vekilliği darbe ile sona erdireli daha 4 yıl olmuş. Sıkı yönetim de olsa, dedem gerekli ipleri çekse, babam kurtulur. Ama o ipler şahsi menfaat için çekilmez. O ipler halkın menfaati için çekilir sadece. Zaten yoz olan ile gerçek vekil arasındaki fark da bundan ibarettir.


    Neyse, babam gidiyor Suudi Arabistan'a... Orada müteahhitlige soyunmuş, iş bilmez bir Suudi'nin taşeronu olup, yarım kalan iki inşaatını bitiriyor. Adam babamın iş yapış şeklini seviyor. Ortaklık teklif ediyor ve babam adamın yarım kalmış tüm işlerini bitiriyor. Buradan kazandığı para ile borçlarını kapatıp, donumlerce tarla alıp, annemin geçen yıla kadar oturduğu (babam vefat edince o evde oturmaya dayanamadı. Kiraya verdi, kendisi de kiraya çıktı) evi alıp, tüm aileyi de Avrupa tatiline çıkarıyor.


    Yani, babama dedem tarafından sadece sağlam bir eğitim ve çalışma azmi verilmiş. Başka hiçbir şey yok. Dönemin CHP çocuklarının büyük çoğunluğu böyle çocuklar.  

    -------

    Annemin babası da eski CHP milletvekilidir. Kendisi vefat ettiğinde bir evleri yokmuş. Dedemin vefatından 4 yıl sonra anneannem güç bela bir ev alabilmeyi başarmış. Dedem öldüğünde annem ODTÜ'de öğrenci... Teyzem de daha çocuk. Annem kitap satarak harçlığını çıkarmış. Şans eseri de hapse girmemeyi becermiş. Ucundan yırtmış.


    Mezun olunca o dönemin başarılarının hedefi olan DPT sınavlarına girmiş. Kazanmış. DPT'de çalışmaya başlamış. Babamla evlenmiş. Hemen sonra da İngiltere'ye, king college'a yüksek lisansa gitmiş. Burslu. Dönünce de DPT, kalkınma Bankası gibi kurumlarda işini sürdürmüş.

    -----

    Bugün kıçımız rahatsa, dedelerimiz veya babalarımız yediği için değil, dedelerimiz kız erkek ayırmadan çocuklarına iyi eğitim verdiği ve onlara çalışma şevki verdiği için... Peki dedelerimiz bunu nereden almış? Cumhuriyetten almış. Çoğumuzun dedesi cumhuriyetin sunduğu imkanlarla ayağında potini ile köyden ilk defa çıkıp lise, sonra da üniversite okuyabilmiş köy çocukları aslen. Bu sebeple de kendilerini hep memlekete borçlu hissetmişler. Azimlerinin itici gücü de hep bu olmuş. Bunun sayesinde annem babam iyi eğitim almış. Bunun sayesinde babam köşe olmuş. Tamam sonra battı, ayrı konu da, batık hali de iyi yani. Allah bereket versin. Şimdi rahat içinde isek, anam babam sayesinde. Onlar neye borçlu? Dedelerin verdiği eğitime. Onlar neye borçlu? Cumhuriyete...


    Yani senin anlayacağın, bizim semirmemiz biraz daha doğal şekilde gerçekleşti. Yetim hakkı yiyerek semirmedik.



    Alıntıları Göster

    çok güldüm yahu kemalist burjuvanın ekmeğini yemeyi başarı hikayesi gibi anlatmışsın  

    "Babamın babası olan dedem eski CHP milletvekili

    Annemin babası da eski CHP milletvekili" işin sırrı burada  





  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerimcem

    canım bu ülkede kafasını çalıştırıp şansı dönen yada aileden sülaleden zengin elit lüks yaşayan dolu kuru laf salatası yerine çaldığını yediğini ıspatlıycaksınız,sanki chp cocukları kuru tarhanayla kalkıyor sofradan onlarında çoğunluğu zengin çocuğu,ekremin oğlu sürünüyordur babası mütahitken kesin. 

    Aslında bir taraftan haklı hani hep akp çocukları filan çalıyor diyoruz mesela ileride chp veya başka parti gelse o da çalacak çünkü ülkeyi yöneten kesim ve ona yakın olanlar ülkedeki diğer vatandaşlarda üstün bir yetkiye sahip oluyor

  • Bu kadın CHP Erzurum milletvekili adayıydı. Seçim kampanyası AKP'liler tarafından hep engelleniyordu.

  • 10 yıllık forum hayatımı sonlandıracaklar "O"smanlı "Ç"ocukları...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • LegalPW kullanıcısına yanıt

    Oh oh lağım ağızdan salyalar akıtarak hakaretler de başlamış. Bir insan malum kesimi bu kadar güzel temsil edebilir anca, edepsiz seni.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LegalPW

    Bu mesaj silindi.

    Videoyu izlemiş olsan bu zeka seviyeni sorgulatacak kelamları etmezdin.


    Mühendissindir, proje yapmışsındır, doktorsundur ameliyat tekniği geliştirmişsindir, araba üretmişsindir, teknoloji üretmişsindir, yazılım üretmişsindir zaten zengin olabiliyorsan ol.


    Türkiye'de zengin çok ama faali belli yolu yordamı belli zenginlikler. Örneğin Bill Gates'in ülke alacak parası var. Kimseye batıyor mu ? Hayır, çünkü dünyayı değiştirdi.


    Buradaki ablamızda bizzat söylüyor. Elinde nargileler, dar paça pantolon, tespih, silah, araba anahtarı kimlikle bu kimselere bir bardak su verilmeyecek iken ve bunların geçmişleri ortada iken, lalelide gömlek pazarında iş kovalarken nasıl böyle tirilyoner oldular ?


    Millete batan bu. Tıpkı dipolomasızların ülke yönetmesi, otobüs şoförlerinin başbakan olması, lise diploması olmayanların spor bakanı yardımcısı yapılıp 3 maaş bağlandığı ortamlar insanları rahatsız ediyor.


    Ne yaptılar da bu zenginliği, birde bu zenginlikle bu kadar zübbeliği hak ettiler, ne icra ettiler ? Zaten sonradan görme oldukları belli, her şeyi yüzlerine gözlerine bulaştırdılar. Temiz zengin adamın bunların ortamı ile işi olmaz.


    Yılan nedir ? Koko nedir ? Tesettürlü ama mini etekli kadın haremi nedir ? Türkiyeyi 100 yıl geriye götürdünüz.


    Ayrıca Türkiye'de hiç bir siyasi oluşum yada yozluk durumunda bu kadar AİLE kelimesi telaffuz edilmedi. Adam koca bankaları hortumladı, adamın karısı çocuğu kardeşi kim kimse bilmez.


    AKP ahır siyaseti aşiret siyaseti ile bunları insanlara batar hale getirdi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antikaruh -- 13 Nisan 2021; 13:50:1 >




  • Teknoloji sitesidir diye geldik teknolojiden çok siyaset
    Bak şu evine şunu almış bizde neden yok diyen komşu teyzeler gibi lan gidin işinize bakın ya boş muhabbet dönüp duruyor yazık ya

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: moustapha129

    çok güldüm yahu kemalist burjuvanın ekmeğini yemeyi başarı hikayesi gibi anlatmışsın  

    "Babamın babası olan dedem eski CHP milletvekili

    Annemin babası da eski CHP milletvekili" işin sırrı burada  



    Alıntıları Göster

    bunlar kendi çevresini kayırınca kolluyınca cumhuriyeti Atatürkü korumak oluyor zaten  herşeyi Atatürk adına yaparlar sanki, adamdan öbür dünyadan izin almışlar gibi  

    akp nin en iyi yaptığı iş devletin malı deniz yemeyen keriz görüşünü tam bitirmesede azaltması oldu,çoğu yer özelleşti iyi oldu az bile 

    power kendi ellerinde değil şu an dertleri o sevsinler. 

    tropil konusunda türkiyede çok bi cacık değişmedi zaten aynı tas aynı hamam akp yi savunan yok akp de aynı halt.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 13 Nisan 2021; 15:54:6 >




  • İmkanı bulsa herkesin yapacağı şeyleri sadece belirli bir zümrede güç var diye onların kullanmasını eleştirmek de ayrı bir rezillik oldu. Eminim yarın ülkeyi CHP yönetse benzer şeyleri bu sefer muhalefet partisinden görmeye devam ederiz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen gerçek. Ben bizzat bir bakanın yeğenini tanıyorum. Abisi de kendisi de bakanlıkta daire başkanı oldular. Hatta benim arkadaş arsızlığın dibine vurdu. Kendini başka bir ilde daire başkanı yaptırdı... ile ayak uyduramadı, beğenmedi, 3 ay sonra geri geldi memleketinde yine daire başkanı oldu. Bu arkadaş memur ve 10 sene önce 24 tane (yirmidört) tane satılık evi vardı. Şu anki durumunu bilmiyorum çünkü 3 yıldır konuşmuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • moustapha129 M kullanıcısına yanıt

    Neyin ekmeği pardon? Okuduk, çalıştık, kazandık. Yazdıklarımda zerre yiyicilik yoktur. Ananız babanız, dedeniz nineniz azıcık kafayı işletse idi, dedem ile deden aynı köyde idi. Onlar da okurdu. Onlar da bir şeyler yapardı. Bu memlekete de, kendi çocuklarına da, kendilerine de faydalı olmanın bir yolunu bulurlardı. Kemalist olsalar da bulurlardı. Olmasalar da bulurlardı. Sanki Neco ve hatta Sülo çok da Kemalistti bana yani... İkisi de kendi çaplarında bir şeyler yaptılar. O zaman Neco'nun torunlarına da "antikemalizmin ekmeğini yiyen zebedö dübüdey" diyelim.


    Görüldüğü üzere, dünyayı ideolojik gözlüklerle bakan dar kafalılar, ne yaparlarsa yapsınlar yarı bellerine kadar bok içinde yaşamaya mahkum kalıp ona buna laf atacaklardır. Ne yapalım, çekemeyen anten taksın güzel kardeşim.  İstediğin kadar kinlen, elinden bir şey gelmez.  Dünyaya daha geniş ve demokrat bir perspektiften bakabilen ve nidpeten eğitimli insanlar ne olsa senden fersah fersah daha rahat ve özgür yaşar. Sen de arkalarından kinlendiğinle kalırsın.  





  • Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt

    akpliler üst kademedeki insanlar okumuyormu canım cahilmi hepsi, benim dedemde teyzemi okuttu koyu kemalist(add üst kurul,chp üst kademelerde şimdi emekli tabi yaşlandı tabi)90 lardaki o adam kayırmalarını torpillerini işi ekişlerini hastayım diyip uludağa çuf çuflamalarını,mesai saatinde hastayım diye çkıp kızına doğum günü partisi yapmasını çok iyi bilirim ben sen meraketme.

    okudun Atatürkçüsün diye melek olmuyon yani.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 13 Nisan 2021; 16:5:55 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerimcem

    akpliler üst kademedeki insanlar okumuyormu canım cahilmi hepsi, benim dedemde teyzemi okuttu koyu kemalist(add üst kurul,chp üst kademelerde şimdi emekli tabi yaşlandı tabi)90 lardaki o adam kayırmalarını torpillerini işi ekişlerini hastayım diyip uludağa çuf çuflamalarını,mesai saatinde hastayım diye çkıp kızına doğum günü partisi yapmasını çok iyi bilirim ben sen meraketme.

    okudun Atatürkçüsün diye melek olmuyon yani.

    Hala aynı kafa Kerimcem. Anlamak istediğin gibi anla tabii...  


    Bunlar iyi-bunlar kötü diyen oldu mu?  


    Bedavacı her yerde vardır. Ama genelde yiyiciler yozlaşmış yerlerde toplanır. Bedavacı hastayım der uludağa gider, yiyici basar rüşveti diker kuleyi, 30 milyon kaldırır güzel kardeşim.  


    İkisinin arasında bir fark olduğunu sen de gayet iyi biliyorsun.


    ---------------


    Memleketimizde bedavacılık da gayet yaygınken, yiyicilik belli bir zümrede toplanmıştır.


    "Bunlar AKP'lidir" demiyorum. Bunlar AKP'nin kuruluş felsefesine son derece aykırı tiplerdir. Ama nihayetinde 20 yıllık aralıksız iktidar sebebi ile AKP fena halde yozlaşmış, bu yiyicilerin yuvası haline gelmiştir. Bu kadar sürede yiyiciler ile AKP o kadar birbirine kaynamıştır ki, bu saatten sonra AKP'nin bu tipleri kesip atması da mümkün değildir. Aralarında simbiyotik bir ilişki vardır. Geçmiş olsun yani. Sizin davayı çok yıllar önce dağa kaçırıp bir güzel üzerinden geçtiler.





  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.