Şimdi Ara

AKP Çocukları(Av. Gonca Aytaş derlemesi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
1
Favori
13.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
302 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt

    bu konuda akp chp ayrımı yapmıyorum ayıran sensin zaten ikiside aynı mok, türk halkının komplike gen haritasında var o torpil o kayırma iş ekme sömürme az çalışarak çoka sahip olma. 

    ama ben şunu yazırım kendi deneyemim tamamen, devletin malı deniz yemeyen keriz kafası bu ülkede kemalist kesimde daha fazlaydı cıvımış devletçilikten akp kısmende olsa önüne geçti özelleştirmelerle.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 13 Nisan 2021; 16:11:2 >
  • Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt

    ya kardeş sana iyi masal anlatmışlar, millet o zamanlar at yeminden ekmek yerken senin dedeler chpli olduğu için yürümüş gitmiş. E belli bir seviyeye gelenin çocuğu da oradan devam eder.


    Bir de okuduk çalıştık diyor  

  • quote:

    Orijinalden alıntı: moustapha129

    ya kardeş sana iyi masal anlatmışlar, millet o zamanlar at yeminden ekmek yerken senin dedeler chpli olduğu için yürümüş gitmiş. E belli bir seviyeye gelenin çocuğu da oradan devam eder.


    Bir de okuduk çalıştık diyor  

    He gülüüüm. He canıım...  


    Benim dedem 10 yaşında iken CHP'li olduğu için okutulmuş ve yürümüş gitmiş... Dünyadan haberi yok. Artiz artiz konuşuyor. Şavalak, 1950 yılından beri CHP iktidar değil. Dedem 1928 doğumlu. Yani 22 yaşından itibaren CHP zaten iktidarda değil. O zaman askerlik 3 yıl zaten. Adam mezun olmuş 22 yaşında. Sivil hayata geçmiş 25 yaşında. İktidarda demokrat parti var. Sonra darbeciler. Sonra Sülo... Neyden bahsediyon? 


    Hayatınız partizanlık. Dünyayı partizan gözlerle görüyorsunuz. Yazık.  Dedem vekildi de, partizan değildi mesela.   Babam CHP'li de değildi. Ben de değilim.  


    Ama sizin tekdüze dünya modelinde siyah ve beyaz var. Sıkıcı bir hayat. Bir de sığ. Bana uymaz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 13 Nisan 2021; 17:2:34 >




  • Bu korona falan bittiğinde, bu bölümde malum paralı troller ile istanbul buluşması yapmak istiyorum. Yaş ortalaması ve bilgi birikimlerini gerçekten merak ediyorum.  

  • Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt

    demek istediğimi bal gibi anladın ama yan çiziyorsun, deden okudu da ondan mı müdür oldu sanıyorsun? DP dediğin nedir, kadroların hepsi chpli


    bu burjuva masallarını çocuklara anlat

  • quote:

    Orijinalden alıntı: moustapha129

    demek istediğimi bal gibi anladın ama yan çiziyorsun, deden okudu da ondan mı müdür oldu sanıyorsun? DP dediğin nedir, kadroların hepsi chpli


    bu burjuva masallarını çocuklara anlat

    Evet, 1952 yılında zibille üniversite mezunu varmıştı. Bunların da binlercesi inşaat mezunu böyle... İvil ivil gımıl gımıl... Bunların binlercesi İTÜ mezunu, yüzlercesi de yüksek lisans mezunu. Ama dedem CHP'li olduğu için kadroları pıtır pıtır atlamış. İki yabancı dili falan zaten hikaye... O zamanlar üç yabancı dil standart. Zibille adam var biliyor musun? Elini çarpsan dil bilen yüksek mühendise çarpıyor...  


    Bence daha konuşma cahil. Cahilliğin belli olmasın.  


    Dediğin gibi olsa, Necmettin Erbakan'ın devlette işi ne lan? Onu devlette engelleyenler, görevden alanlar da sağcılardı mesela. Önündeki engelleri kaldıranlar da CHP kadrosu idi. Genel olarak statükodan faydalananlar DP, AP gibi sağ partilere geçtiler. Muhafazakarları korumak da genelde demokrat olan CHP kadrolarının başına kaldı. Erbakan'ı devlette mümkün olduğunca koruyup kollayanlar CHP'li lan. Biri de dedem. Biti kadar sevmezdi Erbakanı bu arada. Ama ne yapacaksın? Demokratlık böyle bir şey. Biri farklı görüşten diye kökünün kazınmasına sessiz mi kalacaksın?


    Bence bilmediğin şeyler hakkında fazlaca konuşma. Maymun olursun çok fena.  


    Tek partili dönemdeki 80 yıl önceki bayat mevzuları alıp alıp "CHP budur" yapıyorsunuz durmadan. Tek partili dönem bitip, CHP faşist safralarını atınca, ağ babalarınızı yıllarca çok partili dönemin CHP'si korumuş. Hala CHP de CHP diye bık bık konuşursunuz. Sizin kurucu akıl partileriniz size en büyük zulümleri etmiş. Ama suçlusu hep CHP... Artık gülüyoruz bunlara. Halk da yemiyor. Kendiniz çalıyor, kendiniz oynuyorsunuz.


    Siyasal İslam da çöküyor. Toparlanmaz da ben diyeyim. Zaten nüfusen bu ülkenin hiçbir zaman %12'ainden fazlası olmadı siyasal islam. CIA'dal islam diyelim biz ona. Ayağımız alışsın. Dünya dönüyor. CIA'sal İslam'ı dağa taşa kaçırdılar. Davanın namusuna leke sürdüler. Ortada dava mava kalmadı. Cukkacılar sağ olsun.


    Şimdi, kendi kendini yiyen bu siyasal islam modelinden sonra bize düşen, cukkacıları ayıklayıp hayatımıza kaldığımız yerden devam etmek. Değişim 100 yıl önce Atatürk ile değil, kabalama 250 yıl önce başladı. Siz kim, değişimi engellemek kim? Mecbur uyum sağlayacaksınız. Hepimiz öyle. Engellemeye çalışan altında ezilir. Küçülür. Taş kafa Atatürkçüler var ya mesela... 1919 Atatürkçüsü... Modernize etmiyor kendini... O da bir çeşit gerici mesela. Farkında değil. Ve görüyorsun nasıl da zamanla un ufak olduğunu ezildiğini, küçüldüğünü... Değişim böyle bir şey aga. ALIŞACAKSINIZ.  Hepimiz için de geçerli.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 13 Nisan 2021; 17:35:29 >




  • 128 milyar usd ve 150 ton altının gittiği yerleri gösteriyorlar

  • Bunu savunan çıkacaktır elbette

  • bunların peygamberleride zengindi. lüks takılmak falan bunların müslümanlığına zarar vermiyor :)

  • umarım bu avukat arkadaşımızın başına bir şey gelmez. konuşan bir şekilde susturuluyor

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.