Şimdi Ara

30 yaşında müşavir olmuş kişinin kızının mevlidi şerifi (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
4
Favori
57.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
379 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle biz suçlu falan değiliz. Sonra biz islama falan saldırmıyoruz. Böyle konularda hep aynı şey bunları korumak için islama saldırıyorlar diyorsunuz.

    Devir değişti eskiden laik kesimdekileri gösterir şöyle böyle diyen kesimler parayı bulunca zerre farkı olmadığını gösterdi. En azından islamcı olmayanların böyle bir iddiası yoktu. Kendini dindar olarak tanıtanlar ise uçmuş. Batılı, batıcı denenler bildiği gibi yaşıyordu kendini değiştirmedi ki şu 2013 öncesi bunlar için söylenmedik laf kalmadı. Herhalde din konusunda bu kesim örnek olacak değildi. Kendini bozan iktidarın destekçisi ve ondan destek alan yeni zengin islamcı kesim.
    Bunlara bakarak dine saldırılmaz ama soğutur. Nasıl devlet gırtlağa kadar vergi alıp sürekli camide yardım topluyorsa onun gibi.
    Laf işitmek istemiyorsanız bunu düzeltecek olan biz değil sizlersiniz. Sen bağış yaparken para nereye gidiyor diye sormuyorsan hesap sormuyorsan ben ne yapayım? Beni değil seni ciddiye alacaklar. Bir mevlit için 400 lira isteyen hoca yıllardır mersedese biniyorsa, semtin lüks lokantasında ücretsiz yiyip içiyorsa ne olacaktı yani? Bu bizim mahallenin imamı. Buradaki menzilcilerin evine sürekli giden 5 vakit namazında bir abimde onaylıyor.

    O süt, mandıra, meyve sebze ayrı işler. Tarladan gelene kadar kaç el değiştiriyor herkes kar koyar ve fiyat yükselir ona birşey yapamazsın. Kamyoncusu, tüccarı, halcisi, pazarcısı bedavaya çalışmaz. İçki ve sigaranın kdvsi sıfır olsa kaç yazar? Sigara fabrikadan 3 liraya bile çıkmıyor ama markette 15 lira. 12 lirası vergi. İçki hele devlet parasız kaldıkça vergi yüklüyor. Devletin bu ürünlerde kdv dışında çok daha farklı vergileri var. Ben rakı fiyatını bile bilmem çevremde bir tane alan kalmadı herkes yapma rakı alıyor 40 lira devletin sattığı ise 4 katı civarı.




  • Şimdi bu adam istermi bu paraları kazandığı düzen bozulsun
  • 4 günlük cezam yeni bitti, biraz daha yorum okursam hesabı komple banlatmaktan çekindiğim için gidiyorum.

    EDIT: DAYANAMADIM...

    Bu dünyada müsriflik yaptığınız kaç kuruş varsa, öyle bir gün gelsin ki o tek kuruşa muhtaç kalın inşallah...

    Bunlar var ya yalnız devran döndüğünde çok ağlayacak çok. Az kaldı. Zamanı geldiğinde yetimin hakkını yemiş ne kadar kansız varsa, İstiklal Mahkemeleri'ni yeniden kurup alayını inim inim inletmeyen adam değildir...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 19 Kasım 2019; 4:26:34 >
  • haram zıkkım olsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lagun@

    Kimsenin müslüman geçindiği yok hırsız her yerde hırsızdır bir insanda ahlak ar namus şeref yoksa değil islamiyet bütün dinler bir araya gelse uzlaşıp bir lider seçse bu kişi ilim irfan herşeyi bir araya getirse böyle bir adama fayda etmez. Müslüman geçinenler, Arap kafalılar vs. saçmalıklarınız yetti artık bir lokma ekmeği bile paylaştıran en çok fakiri koruyan çağdaş dernekler kurup biz bunları yetiştirdik diye garibanı örseleyen sözde aydın kafaların aksine islam,zekatı fakirin hakkı olarak fakire teslim ederken namussuz şerefsizleri vitrine çıkarıp şu dine daha ne kadar eziyet edeceksiniz?

    Kafatasçı, cuntacı, etnik ayrımcılık ve faşistlik hatta hainlik yapan milyonlarca militana sökmeyen erkekliğiniz dönüp dolaşıp islam dinine yetiyor.

    Yarın ölüp gideceksiniz düzeltemediğiniz halde daha fazla bozmayın artık. Bugün ülkeye komünizm gelse bunların alayı yarın sabah en kral komünist olur görmeyecek kadar aptal mısınız?

    Tarladaki sebze meyvenin 10 katını ödeyip alıyorsunuz marketten bu hiç bir zaman değişmedi. Mandıra fiyatının 6-7 kat fazlasına süt içiyorsunuz kim geldi de değiştirdi. İçtiğiniz içkinin sigaranın KDVsi sıfır. KDV var olduğundan beri sağlı sollu kimse hazineye tek kuruş koymadı. Görün artık bunları olan hep işçiye garibana oluyor ve siz hala birilerine şak şak olsun diye gariban insanların inançlarına hakaret yağdırıyor lüzumsuz şov yapıyorsunuz.
    İslama saldırı derken? İnanca hakaret derken?
    Ne diyerek saldırmışım merak ettim? İnanca nasıl hakaret etmişim pardon. Hangi girdimde var bu?

    Kendi dinime niye saldırayım?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 19 Kasım 2019; 8:49:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çıkarı için susanlara, ufak bir hatırlatma.
    Sizin kamaranız daha güzel olabilir, ama hatırlatalım. Aynı gemideyiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu görgüsüzlükle Şeyma ve benzerlerinin görgüsüzlüğü arasında fark yok.

    İnsanların inaçlı olmaları görgüsüz olmayacağı anlamına gelmiyor.

    Aradaki fark şu, Şeyma veya Çeşme - Bodrum plajlarında günde 5-10 bin TL ezenleri gördüğümüzde kazandıkları parayı AKP ilişkisi ile bağdaştırmıyoruz. Çünkü toplumun seküler hatta Beyaz TÜRK olarak algılanan kesimin AKP ile menfaat ilişkisine girebileceğini düşünmüyoruz.

    Ama ne zaman kendisini muhafazakar olduğunu tanımlayan veya giyim kuşamı ile diğer insanların onları böyle nitelendirdiği kesimin bu vb. görüntülerini görsek diğer algının tam tersine muhakkak paranın kaynağının AKP-Devlet ilişkisi olduğunu düşünüyoruz.

    Bence sorun insanların görgüsüzlüğü değil, zira görgüsüzlük toplumun her kesiminde rastlanabilecek bir durum, sorun az önce belirttiğim gibi paranın kaynağının AKP-Devlet ile ilişkilendirilmesi ve bence bu ilişkilendirme çokta yanlış değil. AKP son 10 senedir sadece kendi zenginlerini yaratmaya odaklanmış durumda, devletin tüm kaynaklarını birilerini zengin etmek için seferber ettiler.




  • sizin paralar boyle caliniyor. memur maasi ile, hatta milletvekili maasi ile bu sekilde kutlama yapilamaz. belli ki sizin cebinizden caliyorlar, sizin cebinizden calinmasina aracilik ediyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nazım55 N kullanıcısına yanıt
    Hacı iyide tanımadığım kişiler hakkında hanımefendi beyefendi denmesinden yanayım diyonda bu konudaki ilk mesajında takkeli tipler yoktu demişsin. Takkeli beyefendiler yoktu demen gerekmiyormu ilkelerine göre? Neyse profilini açarsan geçmiş mesajlarına da bakar, bu konuda ne kadar dürüst olduğunu anlarız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ultra lüks mevlidi ile gündem olan Berra Bebek'in annesi Büşra Nur Çalar'ın babası İHH İzmir Şubesinin ve İzmir'de faaliyet gösteren İZYAD isimli kuruluşun başkanı Rasim Çalar.
    https://www.facebook.com/izmirihh/posts/617952751694382
    https://nedir.kim/rasim-calar/
    https://twitter.com/RasimCalarr


    Rasim Çalar ve oğlunun son aldığı iş yeni yapılan Narlıdere Huzurevi yemeklerinin temini.Nasıl güzel mi?




  • Musty86 M kullanıcısına yanıt
    Hoca, Hacı,Başkan vb. hitap tarzlarına karşıyım, her hitap ülkemizde belli bir yöönü çağrıştırıyor....
  • radko kullanıcısına yanıt
    Kafanızda kurguladıklarınızı, tanımadığınız halde, benim aileme yakıştıramazsınız. Ailenin imkanı varsa neden evladına yardım etmesin, kefenin cebi yok, öbür tarafta da mal, mülkün önemi yok. Biz klasik Anadolu ailesi değiliz, emlak, market vb. işler bize uymaz, aracımızın arkasında da marka, model belirten yazı ve armalar dışında birşey bulunmaz.
  • Müşavir olan Mavi Marmara saldırısında vefat eden Uğur Süleyman Söylemez'in oğluymuş. Erdoğan, vefat ettikten sonra Söylemez'in evine gidip Kuran okumuştu.

    Günahını almak istemem, belki de o iş için gerekli donanımı, yeterliliği vardır. Sizce var mıdır?
  • "HELAL OLAN HERŞEYE TALİBİZ!"
    Bu zihniyet lafta Kudüs'ü, Bosna'yı, Çeçenistan'ı hasılı daha bir çok mazlum Müslüman beldesini kurtarmak için yola çıktı ve sloganları da yukarıda belirttiğim gibi helal olan herşeye talip olmalarıdır. İslam'ı körelten bir laftır bu. Zira Peygamber Efendimiz helal olan herşeyi yapmadı. Halifeler de yapmadı. Helal olan herşeye talip olmak dahası yapmak görgüsüz Emevi zihniyetidir. Kimse kusura bakmasın bu zihniyet Türkiye'de kendisine yeşerme alanını 90'larda Erbakan ile buldu ve işte gelinen sonuç budur. Herkesin özel hayatı diyebiliriz lakin burada özel hayat yok, sosyal medyada her yere ifşa olan, fenomen hayatı var ve bundan ötürü eleştirilebilir hemde dibine kadar!
    Yok geçen seneye ait videoymuş yok adamın babası Mavi Marmara yolcusuymuş.. en çokta şehit babası üzülüyordur zaten, kemikleri sızlıyordur! Sen aç mı aç, bisefil Gazze için yola çık, oğlun ise bir fenomen kadın ile şatafatın ve de umarsızlığın fildişi kulelerinde yaşasın.
    Hey hat! Yazık ki hem de ne yazık!
    Allah insanı dünyada ki zorluklara, zor yaşamlara, hasılı hayatın bizatihi kendine, imtihana KÖR ve SAĞIR eylemesin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Başörtülü bacım makyajı bozulmasın diye hakkı ile bir amin bile diyemiyor. Nedir bu müslümanların çektiği ızdırap yarabbim!!!
  • Muaviye görse imana gelir serrefsizim.

    Pislik bir güruh. Tayyip kafasını altın varaklı musluklara vuracak da ak party nin yıkılışını engellemeyecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddsmurat -- 19 Kasım 2019; 12:10:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baba Zaman B kullanıcısına yanıt
    sen acurun seküler olduğunu mu düşünüyorsun...
    adam açık açık reisçiyim ben diyor.
  • hmisir kullanıcısına yanıt
    Alıntıdır.


    ''akp'yi bitirecek son darbeyi bu kezbanlar vurmaktadır. bu akkezbanlar müteahhit babalarının haram paralarını lüks ve safahat içinde afiyetle ezmektedirler.''
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.