Şimdi Ara

30 yaşında müşavir olmuş kişinin kızının mevlidi şerifi (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
4
Favori
57.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
379 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-41F3DB120

    Dün akşam bi kanalda izledim.Yorumcu, Fransada zengin çoktur ama asla kendilerin belli etmezler,halktan biri gibi yaşarlar çünkü bilinçaltlarında Mari Antuanet in başına gelenler vardır dedi.
    Bizde maşallah özgürlük var.Yandaşlar sefahat içinde.Nerden buldun dersen de sen suçlu oluyorsun.
    Boşuna fransız devrimi olmadı.
  • tigers615 T kullanıcısına yanıt
    Şimdi sen öyle birşey söylüyorsun ki zaten bulamaz diyerek işi çamura sürüyorsun. Bu taktik seçim zamanı da çok vardı kanıt var mı der dururlardı.
    Şimdi sana kanıtlasam ne olacak? Ya mesajı görüp konuya girmeyeceksin bile ya da inkar edecek birşeyler arayacaksın.

    Bana 30 yaşında müşavir olan birini gösterebilir misin? 30 yaşında ne uzmanlığı ne eğitimi var da oluyor bu işler acaba?
    Kızın babası kamu ihaleleri alır, damat ise müşavir olmuş ne ilginç. Eleman o kadar zekiymiş ki bir de eğitimi güzel şak diye müşavir oluvermiş. O müthiş eğitimiyle kaymakamlık ve diğer kamu sınavlarına tenezzül bile etmemiş. O eleman sokakta gezen ahmet mehmet olsa oraya girer miydi? Kapısından geçemezdi.
    Tabi ben salaktım ya tuğla gibi kitapları okuyup ta ankaraya bu kamu sınavları için gittim. Keşke bende bulayımdım böyle şeyler çat diye müşavir olaydım ama yoktu.
    Sen geldin muhafazakar kesim falan dedin. Şu muhafazakar dediklerinin herhalde torpil, kul hakkı, haram ve helal konularında hassas olması gerekir değil mi? Gidip eskilerden örnek versen seküler dediklerinin din konusunda bir iddiası yoktu. Hiçbirşey de önceden bu kadar açık açık yapılmadı. Muhafazakar kesim dediklerin bugüne kadar hep ezilmişlik, ötelenmişlik edebiyatı yaptı. Demek ki farkları yokmuş. Tüm söylenenler parayı ve gücü bulana kadarmış.
    Trump konusu ise saçmalığın hası. Trump eskiden beri zengin. Devletle ne ilgisi var? Hele hele amerikadaki kuvvetli muhalefet zamanı devlet imkanlarıyla iş yapsa adamı rezil ederler mahvederler.
    Senin savundukların ise bakalım bu hükümet olmasa bu ihaleleri alabilecek ve şu damatta müşavir olabilecek miydi? Biraz zor olurdu.




  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    İlk mesajimi okumadınız herhalde sizin tepkiniz şatafata mi yoksa devlet dairesinde olan birinin bu kadar parasının olmasına mi ? Eğer haksiz kazanç elde ettiğini düşünüyorsanız neden mevlit programını on plana çıkartıyoruz. Benim dediğim şey açık bir insan zenginse devlet yoluyla bu zenginliği elde etmemiş olabilir mesela ekrem imamoğlu ultra zengin bir insan ama bunun belediye başkanlığı ile alakası yok adam inşaat yapmış kazanmış mesela mehmet simsek parasının devletle ilgisi yok 650 bin aylık ile özel sektörde çalışan adamdı mesela kilerler yıllarca milletvekilliği yaptı ama milletveki olmadan önce de oldukça fazla parası vardı çırağan da düğün yaptı. bu adam da çalışıp kazanmış olabilir he olmayadabilir eğer kazancını hile ile kul hakkı ile kazanmış ise onun hesabını burada savcılar obur tarafta da hakkini yediği yetim gariban insanlar sorarlar ama bu olayın bu kadar buyutulmesinin asil sebebi dindar görüntüsünde olan insanların boyle bir olaya müdahil olmaları, konu başlığını görürseniz bunu anlarsınız benim tepkim yorumları okursanız neye olduğunu görürsünüz ben şahısları savunmiyorum benim inancima da uygun değil ama bu israfın hesabını sormak benim haddime değil dediğim gibi benim tepkim bu şahıslar üzerinden genelleme yapılması.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • heidinindedesi kullanıcısına yanıt
    Maalesef cahil ve müsrif bi toplum olduk

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Kendi dinine saldıranların ifadelerini şerefsizleri itham etmek için kullanma bence. Çünkü bu dinin Arap dini olduğunu sananlarla aynı safta kalmak sana da dine de bir şey kazandırmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ike kullanıcısına yanıt
    Siradan vatandasim. Zoruma elbet gidiyor. Ancak konuyu basortulu vs ye saptirip denmesi sacma. Yoksa her kesimde israf var. sorun o yani. Yoksa ozel bir gelirim yok. Suan calismiyorumda. Is ariyorum vs. Cv mde oysa guzel. Bir seyler yapmaya calisan siradan bir vatandasim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Hüsamettin Cindoruk’un toplumu kategorize ederken şu ifadeleri vardı. Günde 5 kez camiye gidenler, cuma günleri gidenler, bayramlarda gidenler ve hiç gitmeyenler. Bu açıdan bakınca malum kesimin beni çok dikkate alacağını sanmıyorum. Aralarına aynı dili konuşarak girdiğim halde Onları sizin rahatsız olduğunuz konularda eleştirdiğim için beni pek sevmezler. Mesela cuma günleri gittiğim cami kendi ihtiyaçları için yardım toplamıyorsa kesinlikle bağış falan yapmam. Kardostan kordostan diye geveledikleri bildiğin kürdistan isimli bir bölgede sözde cami inşaatına ne diye para vereceğim. Minbere çıkıp Hz. Peygamber olmasaydı ineğe mi tapardık Allah bilir diyebilen zavallılara da gülüyorum elbette, ondan önce de hak dinler ve peygamberleri yokmuş gibi kıçıyla dağ devirdiğinden habersiz mahlukların farkındayım. Atatürk’ün inkilaplarında din ve VİCDAN hürriyeti olarak geçtiği üzere benim vicdanıma dil uzatanın dilini koparırım. Umarım kendimi ifade edebilmişimdir.

    İçki sigara konusunda anlatmak istediğim şey başkaydı peynire KDV uygulanırken eski hükümetler ne diye buna KDV eklememişler? Tamam şimdi türlü vergilerle donatılıp fiyatları yükselmiş olsa da o dönemlerde bu imtiyazlar nasıl elde edilmiş? Tütün neden üretilmiyor bizim ülkemizde? Bunların hepsi planlı programlı işler o dönemde bu firmalar zengin oluyordu mafya zengin oluyordu şimdi sahte hacı hocalar zengin oluyor. Bir şekilde olan garibana oluyor. Büyük ihtimalle zengin olmayan ve hiç olamayacak alt gelir grubundaki kişiler birbirine alevisin sünnisin Kürtsün Türksün müslümansın ateistsin diye saldırıyor birbirini kırıyor bu kavgalar sayesinde şerefsizler Servet sahibi oluyor ve kimsenin ruhu duymuyor. Daha bir köyün derneğinin başkanlığında bile dolaplar dönmeye başlıyor. Fakirliği mecburiyet ama dürüstlüğü aptallık bilen ilk fırsatta harama dümen kıran bir nesil yetişiyor. Bütün bunlarla mücadele etmenin yolu takdir edersiniz ki “Arab’ın dinine inananlar, Arap kafalı, biz müslümanız diyenler, badem bıyıklılar, sözde müslümanlar vs. İçerikli cümlelerle yapılamaz. Yerli otomobil konusunda forumun alayı kafa bulmaya geliyor daha dün ihalar için istihbaratı bizden önce İsrail’e veriyor diye eleştirenler bugün yerli siha üretimini takdir etmedikçe bir yere varamayız. Unutmayın doğru sadece bir tanedir ve insan aklı onu bulma yeteceğine sahiptir yeter ki duyguları gözünü karartmasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hadi tamam diğerlerini anladım da şu tütün işini bilmiyorsun.
    Tütünde imtiyaz falan yok devletin arpalığı o. Devlet üretimden çekildi şimdi oturduğu yerden vergi istiyor. Eskiden de vergi vardı ama bu kadar çok değildi. Kdv olması birşey ifade etmez çünkü bakkala gidince kimse sigara alıp fiş kestirmiyor. Al gülüm ver gülüm var.
    Ayrıca kdv vatandaşa yük malı alan ve satan ödemiyor ki. Devlet sene başından beri 9,5 liralık sigarayı yapmış 14,5 lira. Aradaki 5 liranın belki 50 krsi şirket karı geriye kalan devletin.

    Tütün üretilmemesi devletin işi. Sattılar tekeli sonra tütünde alım zorunluluğu kalktı. Devlet 3 liraya tütün alırken almam dedi, üreticiye tüccar geldi 1 lira verdi köylü zarar etti ve ekmedi. Şundan 10-15 sene öncesine kadar ege köyleri tütün üreticisiyle doluydu. Tütün dediğin zımbırtıyı uzun süre bekletemezsin. O köylüler ya başka şeyler ekti ya da şehre indi. Tekelin fabrikalarını alanlar iyi niyetli olsaydı köylü tütün üretirdi ama bir tane gelen tütün soran yok. Şehir göbeğindeki tekel depolarına zorlu çöktü bir güzel yıktı avm yapacak.

    Yerli otomobil diyorsun. Ya bu ülke 1971'den 2001'e araba üretti. Ne oldu? Hiç. Yapılmamış birşey yok ortada. Yeni yapılacak arabayı devlet yapmıyor özel sektör yapacak. Peki bu durumda değişen ne olacak? Hepimiz o doğan, şahinlerden aldık. Arabanın 1990 modeli de aynı 1998'i de. 2 tane plastik parça değişiyor al sana yeni model. Yine aynısı yaşanacak burası türkiye ve alman sanayicisi gibi üretip halka kazandırmak falan yok. Üretecekler arabayı verecekler gazı 3 liralık arabayı kandırabildiklerini satacaklar 5 liraya. Biz bu filmi gördük. Benim küçüklüğümde ford taunusların arkasında en iyi yerli yazardı. Bunlar önceden de vardı.

    O iha, siha işleri karışık tam bilmem ama birileri demişti yurtdışından aldıkları parçalar ve projeyle yapıp devlete satıyorlar diye. Şu forumda birisi bizim yerli zırhlı araçların bire bir aynısını israil ordusundaki resimlerini göstermişti. Zaten bunları devlete satanlar belli 1 milyona yapsa 5 milyona devlete satsa kim ne diyebilir? Para nerede onlar orada. Ağzını açana hain dersin sesini kısarsın. Bana mantıklı geliyor. Ancak o iha gibi alet sen ve ben üretsek devlete satamayız. Bize yedirmezler. Ayrıca bu aleti iranda yaptı. İranda olmasa herhalde suudi rafinerilerine saldıramazdı.




  • tigers615 T kullanıcısına yanıt
    Milletin vergilerini hakkını çal,çırp ye zamanı gelince hesap sorucuya verir hesabını.

    Ne güzel iş yahu,Madem her şeyi böyle Allah'a havale ediyorsunuz niye yıllardır ezildik, hocaları astılar, goygoyu yapıyorsunuz?

    İş paraya gelince Allaha havale.Neden? Çünkü hırsız sizin hırsız.

    Çalıyorsa benim paramı çalıyor diyen zihniyete ne anlatmaya çalışıyorsak bizde.
  • Kernel Panic kullanıcısına yanıt
    arkadaş ne kadar çok gören körler var aklım almıyor, hadi görmek istemiyorsunuz da yazılanı da mı okumuyorsunuz, benim yazdıklarımı bir daha oku bakalım ben ne demişim, ezbere söylemler klişe cümleler ile cevap yazılmış benim yazdıklarım ile alakası yok, ben öbür dünyada hesap verecek demedim, bu dünyada savcılar hesabını sorar, öbür tarafta da hakkı yenen insanlar dedim. ama sen bu yazdıklarımdan Allah'a havale etmek kısmını almışsın neden çünkü işine öyle geliyor neden çünkü bakıyorsun ama göremiyorsun. hırsız kimin ise Allah belasını versin hırsıza sahip çıkanın da Allah belasını versin ayrıca savunmadığı halde insanlara hırsızları savunuyorlar diyenlerin de Allah belasını versin...
  • Kadın Instagram fenomeni onu da yazsaydın keşke. Vergilerimiz nereye gidiyormusmus. Bu kadinin yolsuzluk yaptığını veya rüşvet yediğini mi iddia ediyorsun? E bir şey iddia ediyorsan onu ispatlamak da gerekir değil mi? Ya hu bu ülkede iftira atmak ne kadar kolay olmuş. At çamuru izi kalsın. Şöyle kadınları savunmak zorunda bırakıyorsunuz beni.

    https://www.instagram.com/busranurcalar/?hl=tr

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kernel Panic kullanıcısına yanıt
    Kadının hırsız olduğunu ispatlayacak delilin var mı elinde? Yoksa Instagram'dan reklamdan oradan buradan kazandığını göremeyecek kadar kör müsünüz? Ayrıca kadının kocası eskiden sağlık bakanı musaviri olması yolsuzluk yaptığını mi gösterir?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bilmirem kullanıcısına yanıt
    Musavirdir o. Müsteşar olsa duramazsin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    https://www.saglik.gov.tr/TR,11491/mustesarlarimiz.html

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arslan Yabgu kullanıcısına yanıt
    Damadin 30 yaşında müşavir olması, kayinpederin kamudan ihaleler alması, muhafazakar annenin Instagram fenomeni olarak buy6uk paralar kazanması.... Bunların hepsini hoş karsilayayim, ancak mantıklı gelmiyor. Allah aşkına, video görüntülerini izleyenlerin nasıl karşılamasını bekliyorsunuz??? Her şey olağan olsa bile, dini bir rituelin getirildiği duruma bak. Bu aslında ilk değil, son da olmayacak, her hareket sahte ve gormemisligi yansıtıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nazım55 N kullanıcısına yanıt
    Şatafat, görgüsüzlük, israf hepsine eyvallah. Bunlara kizmayanda sıkıntı vardır zaten. Ama diğer türlüsünü sadece cikarimdan yola çıkarak ima etmek, söylemek dogru değilse iftiradan başka bir şey değildir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arslan Yabgu kullanıcısına yanıt
    Senin yurtdışına gidenler için "hepsi fetöcü yorumun" var.Delilin varmı hepsini fetöcü olduğuna dair?

    30 yaşında müşavir olmuş kişinin kızının mevlidi şerifi


    Elektrik zammını bile savunan organizmalarsınız siz

    30 yaşında müşavir olmuş kişinin kızının mevlidi şerifi


    Kadın erkekle münasebete girmesin ama instagram fenomeni olabilir diyecek yobaz zihniyete anlatacak bir şeyim yok benim.

    30 yaşında müşavir olmuş kişinin kızının mevlidi şerifi


    Dediğim gibi hırsız bizim hırsız diye savunan organizmalarsınız siz.

    Dahası

    30 yaşında müşavir olmuş kişinin kızının mevlidi şerifi


    30 yaşında müşavir olmuş kişinin kızının mevlidi şerifi




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arslan Yabgu

    https://www.saglik.gov.tr/TR,11491/mustesarlarimiz.html
    Birader şaka mısın sen?

    Adam küpünü doldurmuş görevi bırakmış.

    Şu anda müşavir değil evet. Devletten ailece kızın babası dahil ihale alıp duruyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kernel Panic kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarımin çoğunu anlamayan bir ergenle karşı karşıyayım galiba.

    -Evet gidenlerin çoğu fetöcü. Gözlem tecrübeme dayanarak böyle bir tahminde bulundum. İspat edemem. Ama senin gibi de kimseyi zan altında bırakmıyorum. Yoksa bu ifadem seni rahatsız mı etti?

    -Elektrik zammını savunmuyorum saf çocuk. Azıcık haber izlesen burada gönderme yaptığımı anlamış olman gerekirdi.

    -Müslüman bir kadının hele ki tesettürlü( ona tesettür dersek tabi) bir kadının sosyal medyada fenomen olması elbette rahatsız ediyor beni. Amma ve lakin bunun konumuzla alakası yok. Buna ilişkin bir konu açılsın konuşalım.

    -Sonraki alıntılarında cevap verecek bir şey bulamadım. Başka alintin varsa gönder. İnsanları karalamak adet olmuş sizde.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Müşavir mi yoksa müsteşar bile olduğunu bilmeyen bunu bile araştırmakta aciz olan biriyken yazdıkların ne kadar inandırıcı olabilir ki?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.