Şimdi Ara

diyetisyene gittim 19.1 kilo verdim HEDEF 15 KİLO DAHA VERMEK (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
9
Favori
37.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eğer 100-120 kilo arasında kilo vermek istiyorsanız kesinlikle spora gitmeyin diyetisyene başvurun bir 10 kilo - 15 kilo verdikten sonra spora başlayın çünkü bahsettiğim kilolarla spora giderseniz zorlanırsınız spor acıya dönüşür o yüzden belirli bir kiloya geldikten sonra gidin spora günde 1 saat yürüyüşe gidin tempolu temposuz yürüyün farketmez ve özellikle eğer termal eşofman alabiliyorsanız alın gerçekten zayıflatıyor onu çıkardığınız zaman ve 1 saat yürürseniz terlerin içinden ve ellerinizin arasndan nasıl boşaldığını farkedeceksiniz Mesela ben geçen gün bizim burada ormanda park var koşu pisti 800 metre termal eşofmanla insanlık dışı 30 turladım artık siz hesaplayın kozyatağında oturuyorum inönü caddesinden erenköy oradan bağdat caddesi oradan da kadıköye kadar arkadaşlarla yürüyoruz paramız var mı var ama zamanımızı bu şekilde kullanıyoruz o da yetmezmiş gibi metrobüsle mecidiyeköy osmanbey taksim yapıyoruz taksimden de şişhane tünel ve eminönü yapıyoruz




  • Bugün tekrar diyetisyene gittim, şu an iyi durumda olduğumu, daha fazla kilo vermeme gerek olmadığını söyledi (başladığımda 115 kiloydum, şimdi 83.5 olmuşum). Koruma listesi verdi, 2 ay sonra tekrar gideceğim koruyabilmiş miyim diye. Artık hayat tarzı oldu bende diyetteki birçok şey (bol su içmek, kepek ekmeği yemek, kalori hesaplamaları yapmak vb.) Herkese tavsiye ederim diyetisyene gidemiyorsanız bile kendinize bir diyet hazırlayın ancak muz diyeti, çorba diyeti, ekmek diyeti, makarna diyeti gibi tek tip şeyler olmasın. Öğünlerinizdeki toplam protein, karbonhidrat, yağ vb. miktarını dengeleyin. İlk başladığımda 115 ve 105 kilolar arasında yaklaşık 2000 kalorilik diyetler verdi, daha sonrasında en fazla 1700, en az da 1400'ü gördüm. Hiç zor olmadı, aksine kendinizde bir şeylerin değiştiğini gördükçe kilo verdikçe veresiniz geliyor, kendinize her konuda daha çok dikkat ediyorsunuz ve önem veriyorsunuz. İyi ki başlamışım diyorum şimdi, yoksa şu an ben 130'lara doğru emin adımlarda gidiyor olurdum.




  • internette dolaşan yiyeceklerin kalorileriyle diyetislerin verdiği kalori cetveli birbirini tutuyor mu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: I Love Cookies

    Bugün tekrar diyetisyene gittim, şu an iyi durumda olduğumu, daha fazla kilo vermeme gerek olmadığını söyledi (başladığımda 115 kiloydum, şimdi 83.5 olmuşum). Koruma listesi verdi, 2 ay sonra tekrar gideceğim koruyabilmiş miyim diye. Artık hayat tarzı oldu bende diyetteki birçok şey (bol su içmek, kepek ekmeği yemek, kalori hesaplamaları yapmak vb.) Herkese tavsiye ederim diyetisyene gidemiyorsanız bile kendinize bir diyet hazırlayın ancak muz diyeti, çorba diyeti, ekmek diyeti, makarna diyeti gibi tek tip şeyler olmasın. Öğünlerinizdeki toplam protein, karbonhidrat, yağ vb. miktarını dengeleyin. İlk başladığımda 115 ve 105 kilolar arasında yaklaşık 2000 kalorilik diyetler verdi, daha sonrasında en fazla 1700, en az da 1400'ü gördüm. Hiç zor olmadı, aksine kendinizde bir şeylerin değiştiğini gördükçe kilo verdikçe veresiniz geliyor, kendinize her konuda daha çok dikkat ediyorsunuz ve önem veriyorsunuz. İyi ki başlamışım diyorum şimdi, yoksa şu an ben 130'lara doğru emin adımlarda gidiyor olurdum.


    hocam bende yarın gidicem ilk kez fatih üni hastanesine gitcem ankara'da boy 180 kilo 94 geçen sene sınav senemdi o yüzden çok kilo aldım bu sene üni'de dikkat etmeye çalıştım ama baktım olmuyo bir doktora gidiyim dedim. Salona'da 1 aydır gidiyorum bakalım nasıl olcak




  • bende bir diyetisyene gideyimde kilo almak icin
  • sporsuz verilen kilolar sağlıksızdır sonra geri gelir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: samet kenan

    sporsuz verilen kilolar sağlıksızdır sonra geri gelir

    Masallah hocam cok akillisiniz, oyle ki diyetisyenlik okuyanlar bosuna okumus. İlk once su yaktin dediniz 20 kilo su verdim, sonra kilolari geri alirsin dediniz 5 aydir normal yeme ile kilo veriyorum. Sirada ne var acaba? Sporla verince de cok saglikli zaten ayda 10 kilo ver yeme duzenini kisa sureligine degistir duzgun yeme aliskanligi edinme sonra kim daha hizli aliyor o kilolari goruyoruz.
  • ankarada önereceğiniz diyetisyen var mı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haven

    ankarada önereceğiniz diyetisyen var mı

    aynen öğrenciyiz ama fiyatı çok olmasın ben fatih ünisi gitcem hocam sende bir bak istersen
  • quote:

    Orijinalden alıntı: G.rex

    quote:

    Orijinalden alıntı: haven

    ankarada önereceğiniz diyetisyen var mı

    aynen öğrenciyiz ama fiyatı çok olmasın ben fatih ünisi gitcem hocam sende bir bak istersen

    ok. teş.ederim...
  • hava güzel, yazlıkları giyeyim dedim...

     diyetisyene gittim 19.1 kilo verdim HEDEF 15 KİLO DAHA VERMEK

     diyetisyene gittim 19.1 kilo verdim HEDEF 15 KİLO DAHA VERMEK




  • beyler benım merak ettiğim yagsız yogurt yok mu ?
    aksamları yogurt ile geciştircem ama hep yarım yaglı var yahu ?
    dag basında mısın diyeceksiniz sayet yagsız yogurt varda bulamıyorsam, evet basaksehirdeyim
  • Bende aynı durumdayım, yaş 17 boy 181 kilo 104 ki 2-3 ay öncesine kadar 112ydim..
    Bakalım bende gidicem diyetisyene birkaç haftaya sınavlardan falan fırsat bulamadım bir türlü , umarım bende senin gibi olumlu sonuç alırım
  • ben diyeti 82 kiloya ulaşınca bitirdim, zaten mayıs sonundan beri kafama göre yiyorum.

    mayıstan hazirana kadar haftada 2 gün bir tane büyük boy pizza 1 litre kola falan yedim, dışarıdayken fastfood falan yedim, kilo almadım, çünkü eskiden çok ekmek yerdim, öyle böyle değil, utanmasam pilavla ekmek yiyecektim.

    2 gün önce ne yediğime gelirsek (örnek olması açısından)

    sabah bir tane sandviç sepeti (karışık sandviç, patates kızartması) öğlen tavuklu krep kola, akşam üstü 3 top çikolatalı dondurma, akşam 5 pirzola biraz da patates kızartması.

    dün ise sabah dil peynirli tost, saat 11 gibi yoğurt, saat 13:00 gibi bir tabak mantı ve sarma, saat 15:00 gibi 3-4 top çikolatalı dondurma, akşam yemeğinde ise 4 dilim ekmek ile mezeler, bir tane barbun bir tane de büyük bir balığın avuç içi kadar parçası, sonra da 3-4 parça kavun, 1 parça karpuz yedim.

    bu gün güne bir tane dil peynirli tost ile başladım, saat 11 gibi bir kase yoğurt yiyeceğim, öğle yemeğine karides (1-2 kaşık kaldı zaten) zeytinyağlı pırasa yiyeceğim.




  • bu da nisan gibi çekilmiş bir resmim.

     diyetisyene gittim 19.1 kilo verdim HEDEF 15 KİLO DAHA VERMEK
  • 1.Liste biraz fazla ağır olmamış mı? Gece yatmadan önce saat 22:00 gibi herhalde 2 meyve diyor. Öğleden sonraki ara da çok ağır 2 çay bardağı leblebi..
    Kahvaltıyı çok zayıf vermiş. Yani demem o ki tam tersini vermesi gerekmiyor muydu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Silencebeach

    1.Liste biraz fazla ağır olmamış mı? Gece yatmadan önce saat 22:00 gibi herhalde 2 meyve diyor. Öğleden sonraki ara da çok ağır 2 çay bardağı leblebi..
    Kahvaltıyı çok zayıf vermiş. Yani demem o ki tam tersini vermesi gerekmiyor muydu?

    Valla hocam öyle böyle 106 kg den 84-85 kg ye düştüm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: u.f.u.k_XVI

    Bende sporsuz 112 kg den 1 haftada 108,5 kg düştüm diyetin yanında değişik baharat karışımları yazdı diyetisyenim İsteyen olursa diyeti paylaşabilirim.

    diyeti paylaşabilirmisin hocam
  • hortingen.

    hala 85 kiloyum. spora 2 hafta önce başladım. ayı gibi yiyorum ama kilo almıyorum, sadece ekmeği kestim. ekmek kesinlikle yemiyorum. yemek yiyeceksem bir ana yemek yanına makarnadansa 2 tabak ana yemek yemeyi tercih ediyorum.

    ŞİMDİKİ HEDEF 70 KİLO.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 14 Aralık 2012; 0:36:52 >
  • başlığı baştan sona okudum fakat yazının oldukça yanlış yönlere gittiğini gördüm.
    gençler hiç bir sağlık sorununuz olmaması gayet fit güzel bir vucudunuz olması düzenli egzersize ihtiyacınız olmadığı anlamına gelmez.
    dünyada en büyük ölüm sebebi kalp damar hastalıklarıdır ve kalp damar sağlığınız için kilonuz ne olursa olsun haftada 4 gün toplamda 150-200 dakka(bu haftalık toplam) orta-yüksek yoğunluklu herhangibir
    egzersizi yapmanız gerekir. kısaca haftada 4 gün 40 ar dakika yada misal 5 gün 35 dakika nasıl uyarsa size.

    başlığı hazırlayan arkadaşın yediklerine bakınca hem yaşı hem genetik olarak şanslı olmasından dolayı belliki metobolizması hızlı çalışmakta bundan dolayı fazla kilolarının nedeni çok aşırı kalori alması, kalori kısıtlamasına giderek çok rahat kilo vermesi normal ama bu malesef düzenli egzersize ihtiyacı olmadığı anlamına gelmiyor.

    yanlış anlaşılma olmasın kilo verme işi her ne şekilde olursa olsun büyük bir irade işidir takdir edilmesi gerekir bu konuda başılığı açan kişiyi tebrik ederim, ama kilonuz sağlık durumunuz ne olursa olsun kalp damar sağlığınız için düzenli egzersiz şarttır.

    kalp damar sağlığınız başka dikkat edebileceğiniz başka basit hususlar:
    haftada en az 2 ögün derin soğuk su balığı(örneğin somon) tüketmek.
    hergün 1 adet kaliteli omega 3 takviyesi almak(piyasada 200 tanesi 35-40 liraya satılan ürünler bu sınıfa girmiyor malesef)
    zeytinyağı harici tüm katı ve sıvı yağları hayatınızdan çıkarabilirseniz tamamen yada mümkün olduğunca çıkarmak...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zohahahaha -- 14 Aralık 2012; 12:34:35 >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.