Şimdi Ara

Yunan Adaları Tatil ve Feribot Fırsatı (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
358
Cevap
83
Favori
49.176
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Sen tatile Küçükçekmece menekşe sahillerine mi gidiyorsun birader hangi 5 yıldızlı otelin sahilinde Afgan paki gördün boşuna bahane arama gidiyorsan git benim umrumda değil de git. Bahsettiğin konular ciddi ulusal güvenlik sorunları evet ama bu tarz milli meseleleri düşürecek kadar duyarlı olsan burada bana karşı çıkmazdın zaten.
    Arkadaşlar giden gitsin umrumda da değil burada boş milliyetçilik de yapmıyorum hatta sol görüşe yakın apolitik biriyim ama söylemeden de duramadım.
    Adamların bize yaptığı şimdi de yapmak için fırsat kolladığı muamele işte bu;

    Yunan Adaları Tatil ve Feribot Fırsatı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Gazoz Kapağı G kullanıcısına yanıt

    Ben zaten üstte yunanistana tatile giden birisi olmadığımı söyledim ve yine üstte de belirttiğim gibi huzurlu bir tatil için parayı bayıp Türk otellerin kapattığı sahillerde tatil yapmak gerekli. İnsanlar da bu kadar para vermek istemediği için ve daha iyi bir tatil geçirecekleri için yunanistan adalarına gitmek istiyor. Halbuki ülkede bir güven problemi yaşamasalar, daha makul ve güvenli tatil yapma tercihleri olsa bu kadar çok gitmek istemeyebilirlerdi. Veya giden yine giderdi ama azınlık kalırdı.


    Bana yunanlıların yaptıklarını anlatma, ben İzmirliyim çocukluğum babanemim yunanlıların İzmir'de Türkleri nasıl katlettiklerine dair hikayeleri dinlemekle geçti. İnsanlar bu tercihi yunan sevdalısı olduğu için yapmıyor anlamıyor musunuz.


    İnsanlar bunaldı artık bu ülkede, adamlar sitesinin havuzunda rahat yüzemiyor, ülkenin cacığı çıkmış. Millet biraz huzur, nefes almak istiyor.


    Öyle yunan adalarında tatil yapan insanlara sallaması kolay diyorum ben de, milliyetçilik yapmak bu değil. Milliyetçilik o tatilciyi yunanistan adalarına gitmeye zorlayan şeylerin olmamasını sağlamaktır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 30 Temmuz 2023; 12:26:23 >




  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Hocam mantıklı konuşmuyorsun. Baban istediğin maddi ve manevi şartları sağlayamayınca daha önceden sana tecavüz eden komşunun evine yatılı gider misin ? Bu işin başka çözüm yolu yok mu ? Gitmekten başka çaren yok mu veya gidecek başka yer yok mu ? Lütfen şurada pintilerden iki beğeni alacağım diye popülist yorumlar yapma bir İzmirliye hiç yakışmaz.
    Bir daha bu başlıkta yazmayacağım herkese iyi günler dilerim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gazoz Kapağı G kullanıcısına yanıt

    Popülist yorum yapıp beğeni alınca ne olacak hocam madalya mı veriyorlar, bu mantıkla Japonların Miami'ye falan gitmemeleri lazım adamların kafalarına atom bombası atıp yer yüzünden sildiler. Dünya değişiyor ve globalleşiyor. İnsanlar 3 günlük dünya, bu 3 günlük dünyanın 1 günü huzur bulayım diyor.


    Ben size şunu diyorum, biz ülkemizi nezih ve güvenilir bir yer haline getirmedikçe ülkede ne tatilci kalır, ne okumuş beyin kalır, ne doktoru ne mühendisi kalır. Basar gider yurtdışına.


    Ama bunun çözümü bu insanları suçlamak değildir. Anlaşılıyor ki anlaşamayacağız ondan uzatmanın da bir alemi yok.

  • Gazoz Kapağı G kullanıcısına yanıt

    edit: değmezmiş




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 6 Ağustos 2023; 22:13:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biuu kullanıcısına yanıt
    SEN BOŞUN TEKİSİN CEVABI DA HAKETMİYORSUN

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gazoz Kapağı G kullanıcısına yanıt

    Hani demiş ya Cemal Süreyya “Hayat kısa, kuşlar uçuyor.”

    Hayatı ıskalamaman dileğiyle. Her şey gönlünce olsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biuu kullanıcısına yanıt
    Senin hayal bile edemeyeceğin hayatı yaşıyorum hiç merak etme. Senin gibi boşun teki ve hayatta yaşadığı başarısızlıkları sağa sola sataşarak unutmak isteyen bir loser olsaydım deminki mesajına ağır hakaretler yazardım. Farkettiğin gibi cevap bile vermedim çünkü hayatım gerçekten o kadar keyifsiz değil. Sana ilk ve son cevabım hadi sen git Yunan’a sarıl.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu konunun da içine etmissiniz vallahi pes diyorum. Güzel ulkemlzde en ucuz plaja giriş ücretleri 200 300 TL olmuş, biz Yunanistan'a gidilir mi onu konuşuyoruz pes diyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volcanoos -- 30 Temmuz 2023; 18:24:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yunan adaları için söyleyebileceğim tek olumsuz (!) şey, temassız ödemeye çok alışkınlar hemen öyle çekmeye çalışıyorlar!!
    Bizse "dur öyle kabul etmez, kartı makineye sok, şifre gireceğim" diye anlatmaya çalışıyoruz 😂 malum 25 euro dan fazlası temassız sınırını geçiyor...
    Daha önce rahip krizi sırasında tesadüf yine Yunanistan daydık, önce kart bozuldu sandım hiçbir temassız ödemeyi yapamayınca, sonra fark ettim kahve bile alınca limiti aştığımı...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ms365 M kullanıcısına yanıt

    temassız da çekmeye çalışsa sınırı geçince zaten şifre ekranı geliyor pos'a, işlem bu yüzden reddedilmiyor.

    yurt dışında işlem reddi güvenlik sebepli oluyor genelde.

  • Merhabalar arkadaşlar
    Ben samosa feribotlines üzerinden 2 gece 3 günlük tur almıştım. 14 temmuzda olacaktı vizelerdeki sorunlar sebebiyle iptal edildi.dediler açıp aldık. Sonrasında 11-13Ağustos olsun dedim. Şimdi Yunanistan’daki adalardaki yangın sebebiyle iptal oldu denildi. Biletinizi açığa alıcaz denildi.
    Şu an bilet almaya çalıştığımda bilet alabiliyorum. Bu firma ile tatile gidebilen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trmp T kullanıcısına yanıt
    Samos'ta herhangi bir yangın ya da acil durum yok. Hayat olağan akışında devam ediyor. Kuşadası'ndan vathy'ye günde iki sefer, Seferihisar' dan pisagor'a bir sefer düzenli yapılıyor. Yangın ile iptalin hiçbir alakası olamaz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • raskolnikov81 R kullanıcısına yanıt

    O zaman nasıl bir şirket bu. Yalan beyan var. Bende internette böyle bir haber görmedim ve şu anda bilet alabiliyorum feribotlines üzerinden.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blackfriday kampanyasından aldığım Midilli turu 11-13 Ağustosta 3-4 gün kaldı ne arayan var ne bilgi veren var mail atıyorum cevap yok iletisim numarasını arıyorum açan yok sosyal medyadan yazıyorum cevap yok. Giden arkadaşlar nasıl ulaştılar süreç nasıl oldu yardımcı olabilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dartagnan83 D kullanıcısına yanıt
    0544 885 00 97 deneyin şansınızı ben yazarak cevap almıştım. Turun olduğu hafta arıyorlarmış otel ve planlama içim genel olarak bu şekilde yanıt veriyorlar. Süreç hakkında bana haber verir misiniz iptal etmemek için herşeyi yaptılar açığa aldıktan sonra.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2022 black friday indirimi ile 4-6 Ağustos tarihleri arasında Sakız Adası turu satın almıştık.


    Tüm tecrübelerimi buraya yazacağım fakat kısaca özet isteyen arkadaşlara tek söyleyebileceğim şey bu firmadan kesinlikle uzak durun.


    * Turu aylar öncesinden satın aldık. Temmuz ayının başında vize başvurusu yapmakta geç kaldığımız için o hizmeti de aynı şirketten alalım hem ulaşım bilgileri vs. onlarda mevcut daha kolay olur dedik. Yaklaşık 2-3 gün boyunca hiç durmadan gün içinde belki 50 kez telefonla ulaşmaya çalıştım ama kesinlikle ulaşamadım. Sonrasında kalkıp ofislerine gittim, çok yoğun oldukları için açamıyorlar telefonu sandım ama ofis gayet sessiz huzurlu bir yer :) Kimsecikler yok. Sonrasında derdimi anlattım, vize almak istiyorum yetişir mi dedim. Vize danışmanını aradı ve bir sonraki haftaya başvuruyu yapabileceğimizi ve yetişeceğini söyledi. Kabul ettim ve ödemeyi yaptım. Sonrasında süreç nasıl işleyecek dedim, size telefon ile ulaşacağız ve gereken belgeleri listeleri atacağız dediler, tamam dedim ve çıktım. O gün kimse aramadı, ertesi gün de kimse aramadı. Sonra ben tekrar ulaşmaya çalıştım telefon ile ama nafile, sonrasında tekrar ofislerine gittiğimde vize danışmanı ile görüştüm. İsmimi randevu listesine almamışlar ve bu yüzden söyledikleri tarihten 4-5 gün sonra başvuru yapılabileceğini söylediler. Yetişir mi dedim, yetişir dediler ve tamam dedim. Kişisel numarasını da alarak devam ettim. Sonra belgeler kısmında bir problem yaşamadık , başvuru da sorunsuz yapıldı ve vizemiz çıktı.


    * Pasaportumuzu teslim almaya gittiğimizde ekstra borç çıkartmaya çalıştılar. Seyahat sigortası biz yaptırmıştık kendimiz fakat sanki onlar yaptırmış gibi not almışlar ve yunanistan vize başvurusu aracı firması kozmos 'un yaptığı fiyat artışı 1 ay öncesinde olmasına rağmen bize yansıtmaya çalıştılar. Halbuki biz zaten zamlı fiyatı ödemiştik. Neyse bu telefonla anlattım, bir kontrol edelim dediler. Ve sonrasında yine hiç bir geri dönüş olmadı. 1-2 gün sonra ofislerine gittiğimde pasaportu sorunsuzca teslim ettiler. Madem hatanız olduğunu farkettiniz bir arayıp kusura bakmayın karıştırmışız vs. deseler zaten sıkıntı olmayacak.


    * Tur 4 Ağustosta ama 2 Ağustos oldu hala gelen giden bir feribot ve otel voucherı yoktu. Telefon ile aradım, bu durumu belirttim ve o anda görevli bana SMS ile gönderdi.



    Ben sonuç olarak bu firma ile bir daha asla herhangi bir hizmet satın almam. Hiç profosyonel çalışmıyorlar.





  • Ben de bugün Midilli’ye gittim geldim, kısaca tecrübemi paylaşayım.
    Burda yazılanlara istinaden mail attım 15 gün önceden ama dönüş olmadı. İki gün önce üçüncü aramamda firma cevap verdi :), ben de şaşırdım.
    Prime day bileti için aradığımı söylediğimde, üyelik girişi yaparak açık biletimi istediğim tarihe değiştirebileceğimi söyledi, üyeliğim olmasa da, biletimi gönderdikleri mail adresini girerek şifremi unuttum dersem, şifre geleceğini belirtti. Dediği işlemleri yaparak biletimi bugün için tarihlendirdim. Bir kaç saat sonra onay maili geldi. Bugün ise sabah Ayvalık turyol şubeye giderek check in yapıp gidiş dönüş biletimi aldım ve gittik geldik.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CRaFTY_35 kullanıcısına yanıt

    Firmaya Hangi numaradan ulaştınız?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.