Şimdi Ara

Yunan Adaları Tatil ve Feribot Fırsatı (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
358
Cevap
83
Favori
49.043
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,
    Fırsatları takip ediyorum ama bazen Yunan adaları tecrübesi olanlar da yazıyor. 2 aile olarak bu yaz ilk yurtdışı tecrübemiz olacak. Yeterli düzeyde ingilizcemiz var. Şu an sadece otel rezervasyonumuz hazır. Sakız adası nasıl tecrübe edilir? Kendi aracımız veya feribot önerisi, restoran önerisi gibi kısa tecrübe paylaşabilecek var mi? Özelden de memnuniyetle dinlerim tavsiyelerinizi. 4 de çocuk var yanımızda. Araç şart muhtemelen.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Goday kullanıcısına yanıt

    Valla bu adamlardan toplamda 3 bilet aldım Rodos, Midilli ve son olarak Kos'a gittim geldim bu hafta sonu hiçbir sorun yaşamadım.


    Ekşi sözlükte yazılanları falan hayretle okudum. Sadece ilk kez Rodos'a gideceğim zaman bu adamların aracı kurum olduğunu bilmediğim için nereye gideceğim, bileti nereden alacağım hiçbir şey belli değildi. Telefonla da eposta ile de ulaşamadım neyse ki seyahate daha birkaç gün vardı en son ulaştım da tüm sorularımı sordum sağ olsunlar cevapladılar.


    Hanım artık Yunan adası gezmeyelim başka yerlere gidelim diyor ama uygun fırsat bulursam bize olmasa bile annem-babama bilet alırım  

  • cnkakb kullanıcısına yanıt
    hocam tek hesaptan alınıyormu aile üyeleri için nasıl oluyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Evet tüm biletleri kendi hesabımdan aldım.


    Son gidişimizde eşimin ailesi de bizimle geldi. Üç kişiye daha aldım hatta kendi hesabımla, sorun olmuyor.

  • Yazın samos'a gittik bizimde ilk tecrübemizdi. 3 gece. tek çocukla. Bu sene de sakız adasını düşünüyorum.

    İngilizce çat pat olsa yeter. Dükkanlarda türkçe menü bile vardı. fiyatlar için instagramda gezen insanların paylaşımlarına bakabilirsiniz. Sakız adasında neler yapılır gibi aratırsanız çok açıklayıcı bilgiler bulursunuz. Araç için kiralama yapmak daha uygun sanki. Çünkü aracı yurtdışına çıkarmak için prosedür fazla sigorta ehliyet vb. Biz taksi kullandık. Adamlarda tarife var misal bi yerden 2 aile 2 taksi çağırdık ikiside 6 euro ya götürdü. Kazıklama gibi bir niyet yok sabit fiyatlar var. Sakız ufak yer çeşmeden görünüyor telefon bile çekiyor deniliyor. Türkçe de anlayan konuşan çok esnaf olduğunu biliyorum. Akşamları Alaçatıya dükkan açmak için gelenler bile var.

  • ben de bu firmadan tek kişi Sakız feribot biletleri ve Midilli tatil paketi almıştım. Almış olduğum tarihleri değiştirmeleri dışında bir sorun yaşamadan iki adaya da gidip gelmiştim. bu kampanyada tekrar feribot biletlerimi aldım.

  • Geçen sene feribot bileti için liman vergisi arttı diye seyahat günü ekstradan 12 euro almışlardı ve bir anlamı kalmamıştı. Yine aynı şeyi yaparlar diye bu seneyi pas geçiyorum..

  • Vizesiz gidebilecegimiz yunan adasi varsa bilgilendirirmisiniz internettw kimi kapi vizesi var demis bazi adalari kimisi de yok gitmeyin demis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oz_Webster O kullanıcısına yanıt

    Kapı vizesi uzun zamandır yok, son zamanlarda haberlerde çıkıyor ama sadece haber..

  • kapıda vize diye birşey yok, gidip rezillik çekmeyin oralarda.

  • sub_v S kullanıcısına yanıt

    Hocam araç işi yorabilir 2-3 günden uzun değilse kiralama tavsiye ederim biz crc den kiraladık küçük bir araç 30€ günlük depozito vs formalite yoktu çok memnun kaldık. Adanın güneyindeki meşhur köyleri var gezilecek. Merkezde kehribar restoran var çok meşhur biz gittiğimizde kapalıydı.. lagada da nostos restoran çok güzeldi mutlaka deneyin. Sakız müzesi çok güzel fakat içindeki dükkan biraz pahalı. Bir de pirgi ye giderken porselen vs yapılan bir köyden geçiliyor merkezden girince çikişta sağdaki en son dükkanda tatlı bir teyze var Türkçe biliyor çeşitli hediyelik vs fiyatları da uygun. Bu arada ada merkezinde ve sahil bandında bizim hatlar çekiyor. İçeri doğru 50-100 metrede sinyal gidiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hogokce -- 22 Kasım 2023; 20:37:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek üyelikle bilet alınabilir. Pasaport numarası girmek şart değil bilet alım sırasında


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu firmadan geçen yıl sakız adası tur aldım. Tek handikap 12€ kişi başı liman vergisi çıktı can sıkan. Otel ixenia idi yeri sapa olmasına rağmen çok memnun kaldık.
    Bu yıl için midilli turu aldık daha önce giden arkadaşlar hangi otellerde kaldınız tavsiye restoran dükkan vs yazarsanız sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu firmayı tüketici hakem heyetine verdim. Satın aldıktan sonra muhattap bulamayacaksınız. Sürekli açığa almanız istenecek çünkü grup bulamayacaklar.

  • Bodrum koş 9 Euro , başka masraf varmı liman vergisj vs



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi texmo -- 23 Kasım 2023; 0:1:46 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • texmo kullanıcısına yanıt
    kos liman vergisi 3 euro

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yeni kampanya yapacaklarmış diye duyum aldım doğru mu ve şu an 2024 yazı için bir plan yapamıyor muyuz? doldu mu? bilgi verebilecek arkadaş olursa sevinirim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene 3 bilet almıştım 2 sini kullandım, bu sene de 2 bilet aldım. (Kos ve sakız) firmaya ulaşmak zor ama bir şekilde işler halloluyor online üzerinden. Şu liman vergi olayları can sıkıcı olmuş yeni öğrendim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • vizeler kalktı deniliyor şimdi durum nedir bilen biri açıklarsa iyi olur .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • buralar coşar, bizim dürüst esnaf fiyatları 3ler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.