Şimdi Ara

Yetkili Bayii ye dahi güvenemez oldum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aracımı 2008 yılının kasım ayında İstanbul yenibosnadaki citroenin mersa bayisinden 2. el olarak, o güne kadar kazası olmadığı söylendiğinden dolayı normal piyasasından biraz pahalı olarak satın aldım ve yaklaşık 1.5 sene boyunca kullanmaktaydım. Ancak artık aracı değiştirmek istediğimden dolayı satmaya niyetlendim ve almak isteyen şahıslar için aracı kontrol ettirmek niyetiyle yine istanbul yenibosnadaki mersa bayisine götürdük.
    Yapılan ekspertiz sonucunda aracın 2008 yılı 8. ayda kaza yapmış olduğu ve kaput, ön ızgara ve 2 farın değişmiş olduğunu öğrendim ve tabii doğal olarak aracı satamadım. Akabinde citroen araçlarda kampanya olduğunu söyleyerek aracımı diğer tarafa çektiler ve işleme başladılar daha sonra ne yapıldığını sorduğmda güncelleme yapılması gerektiğini öğrendim ancak güncelleme sırasında internetin kopmasından dolayı güncelleme yapılamadı ve aracım bir daha çalışmadı.Oysa aracım çalışır vaziyette ekspertize gelirken hem bana geçmişte yapılan yanlışı öğreniyorum, hem aracımı satamıyorum, hemde aracımı serviste bırakmak zorunda kalıyorum. işlerimden
    dolayı bana araç tahsis edilmesini rica ettiğimde ise böyle bir imkanları olmadığı söyleniyor ve beni ancak bakım araçlarıyla birlikte evime bırakıyorlar.
    Citroenin yetkili servisine dahi inanamadıktan sonra ben daha nasıl güvenle kullanabilirim ki aracımı, normal piyasada ki galeriden satın almış olsaydım inanın sadece kazıklandım der geçerdim fakat benim aracı satın aldığım yer yetkili bayii ve bana kusursuz diyerek aracımı teslim ediyorlar. Üstüne üstlük bugün yaşanan olaylar. Sizce ne yapmalıyım?







  • Aracınızı alırken size bir ekspertiz raporu verdiler mi? Elinizde böyle bir rapor varsa o bayii mahkemeye verebilirsiniz.
  • maalesef öyle bir rapor yok olmadığından dolayı herhangi bir yasal yola başvuramıyorum. ancak iyi ders oldu bana yetkili bayii dahi olsa almak lazımmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.