Şimdi Ara

Yeni Macbook Pro hakkında her şey 'fiyatı, değişen özellikler ve fazlası' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
2.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • touchbar efsane olmş , windowsada isteriz böyle birşey klavyemizde böyle bir sistem güzel olrdu

  • bu fiyata macbook almak akıl karı olamaz. Ya paran çoktur da almışsındır ya da ..
  • ya bırakın artık şu markaya keklenmeyi. ne güzel cihazlar var piyasada makul rakamlara.

  • Macbook air'ler hakkında ..
    Tahmini bir çıkış süresi var mı 2-3ay gibi yoksa bekletir mi 1 seneden fazla ?

  • Valla şu apple hiç ama hiç ilgimi çekmiyor hediye falan çıksa kuzenlere veririm

  • Appledan tablet al, iphone al ama macbook alma gerek yok. Bugün ssdli, windows 10 lu bir laptop gayet kalitelidir, iş içinde oyun içnide canavar gibi kullanılır. Para bizim gibi ülkelerde daha değerli, bu rakamlara gidipte kazıklanmayın.
  • Fare ile neyi yapamıyorsun da touchbar kullanacaksın diye sorarlar adama. Helal olsun adamlara ama 2000 tl lik donanımı, yazılım ile paketleyip 10 bin TL ye ittiriyorlar :)

  • Güzel bir yazı olmuş, teşekkürler SSD nin değiştirilebildiğini bilmiyordum, bu iyi olmuş. Giriş model alınıp ileride arttırılabilir. 13" lerde harici ekran kartının olmaması herzaman can sıkan bir durum. Genel olarak beğendim her zamanki gibi tasarım anlamında Mac lerin üstüne yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 yılı olan MacBook Pro 15 almak istiyorum, şuanki çıkan hiç hoşuma gitmedi , belki seneye hatalarını düzeltirler .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zig Zag

    +1 aynı cihaz var bende de

    baz modele 2 usbC koyup bi üstündekine 4 koyup satmak, aynı kasaya rahatca koyabilirken 2'yle sınırlamak tamamen 'usb girişlerini parayla satmak' demek..

    SD kart girişi olmaması ayrı bi skandal. Laptop kullanma amacım zaten sd kart gibi girişlerinin olup her işi yapabilmesi. e iPad'den ne farkı kaldı abi bunun

    magsafe gibi bir nimet gitti mesela. kolayca takıp sökülmesi, takılma durumunda anında çıkması ve en güzeli üstündeki bildirim ışığıyla tam şarj olduğunu anlayıp çıkarabilmek


    neyse 3.5mm kulaklık girişimiz duruyor

    bundan sonra da Dell XPS alırım galiba..

    Dell XPS M1330 yada M1530 hatırlamıyorum tam bu modelini kullanmıştım sene 2005-2008 arasında bir şey tam hatırlamıyorum.

    Abi Türkiye de 3G yok iken cihazda hat yuvası yeri vardı. Bildiğin modem filana gerek yok yani.

    Harika bir cihazdı 13" idi sanırım çok güzeldi çok hoşuma gidiyordu.

    Apple şimdi seneye MacBook Pro ya hat yuvası koysa deli gibi satar. Dell yıllar önce yaptı kimse umursamadı :).




  • Apple'dan ipad dışında başka birşey almam.

  • hadi gidelim ferrarisi olana satılacak desenizde yormasanız milleti

  • HuoYuanJi kullanıcısına yanıt
    KEsinlikle katiliyorum. Lakin soyle bir durum da var, malzeme kalitesi ust duzey bir bilgisayar ve vaadettigini de verebiliyor. Uzun sure( 8-10 yil) bozulmadan calisan macler biliyorum tanidiklarimda. Ben bu sure zarfinda 3 laptop degistirdim mesela,adam halen macte devam ediyor. Benim verdigim para da 8 kagidi falan bulmustur o kadar zamanda.

    Bu acidan bakarsak mace yapilan yatirim cok da abes degil. Uzerine isi sirf bilgisayar olan icin uzerine bu pcden para da kazaniyorsa tercih edilebilir hale geliyor. Ha bu parayi onunde dokunmatik zimbirtisi olan ve ekrani bit kadar bir alete tabiki vermem ama eski model (halen satisi devam eden) dusunulebilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cfe

    Macbook air'ler hakkında ..
    Tahmini bir çıkış süresi var mı 2-3ay gibi yoksa bekletir mi 1 seneden fazla ?

    İpad prolarla devam edilecegi, airleri sonlandirdigi soyleniyor. Air yerine ipad pro var artik yani....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adı 13" "macbook "pro" olan bir cihaza hangi akla hizmet çift çekirdekli bir işlemci koyarlar ve bunun fiyatını hangi akla hizmet 10k tl fiyat biçerler ve bu ürünü hangi akla hizmet alırlar merak bile etmiyorum. Bu kadar "elit" görünmek insanları kazıklamak için uğraşan bir firmaya bu kadar yatkınlık nedendir. hangi akla hizmettirki birçok global teknoloji incelemesi yapan kanallar bu ürünlere gülüyor iken, neden bu ülkede donanıma bakılmadan, gerekli iç yapısal incelemeler yapılmadan ürünler, kaliteli diye sunulur. Bu eleştirimi kişisel almamanızı rica ederim ancak lütfen artık elektronik ürünlerin dış malzemesi yerine iç malzemelerinin "gerçekten" incelenmesi için gerekeni yapınız.

  • Ne gereksiz konuşmuş millet ya. Yok değmez miş de daha iyisi başka markalarda varmış da. Yazılım geliştiren adam özellikle de Apple ailesine yazılım geliştiren bir adam için bulunmaz nimet bu cihaz. Tamam Türkiye'de biraz pahalı ama sebebinin Apple ile alakası yok ekonomimiz bok gibi...

  • evin tabusunuyla birlikte gidem de alam bitane

  • quote:

    Orijinalden alıntı: a.f.y.

    O bu değilde, hdmi, usb, magsafe gibi bağlantıların çıkarılmasının manası nedir ???

    Bu kadar para verip iphone için bile dönüştürücü kullanmak saçmalık değilde nedir?

    iPhone 8 ile kutunun içine lightning to usb-c kablosu koyunca da "Ama biz eski bilgisayarlarımıza dönüştürücü kullanacağız." diyeceksiniz. Apple ne yapsa yaranamıyor. Birilerine batıyor.
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Bence en basitinden bi usb-c to usb-a adaptörü koymalılardı kutuya. Sırf 80 lira daha vermek lazım o adaptör için. Fakat fiyatı geçen seneki 256GB modele göre 100 lira ucuz Türkiye'de, yani o farka alınabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koyabilirlerdi. Fakat burada Apple çakallık yapıp diğer üreticilerden önce usb-c'ye sert bir geçiş yapmışlar. Apple bu sancılı süreci daha erkenden yaşayıp ekosistemi ve sektörü de buna adapte edince usb-c'ye geçmeyenler sancı çekecek. Aksesuar paraları ise onların gözünde çerez parası.

    Alıştıra alıştıra yapsaydı eline bir şey geçmezdi. Bunlar öyle basitçe yapılan hamleler değil. 5 sene sonraki durum bile düşünülüyor. Pokerde bahisi arttırmak gibi düşünülebilir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.