Şimdi Ara

Yeni GSM operatörü NETGSM hizmet vermeye başlıyor (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
7
Favori
24.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bparker B kullanıcısına yanıt

    Verimor telekom'dan hizmet aldığım voip numaram, koblonet üzerinden hizmet aldığım internetle Gigaset C610 IP telefonda sorunsuz çalışıyor. Numarayı kullanmıyorum o ayrı. Arada yanlış arama gelebiliyor. Iphone üzerinden kurulu Bria ya da Zoiper ile bu voip numaralarım ile arama da yapabiliyorum. Ancak gelen aramalar Gigaset telefondan çalıyor. Kablonette bu tür bir sorun yaşamıyorum. Hatta kablonetin upload hızı Türk Telekom'dan daha iyi olduğu için, seste kesilme de olmuyor. Aynı zamanda kablonetin telefon hizmetini de kullanıyorum kendi modemi ile.


    Hatta şu an yıllardır yıllık aidat ödemediğim Net GSM göçebe numaramı da aradım ve Gigaset'de onun bilgileri de girilmişti. Çaldı ve açsam telefonlar arasında görüşme sağlanacaktı. Benim aklımda aslında voip adaptör monteli bir internet usb tuşlu ahize cihazı türü, bir çözüm var mıdır diye öğrenmek vardı. Ama sanırım öyle bir cihaz yok.





  • vestel-regal ilişkisi gibi bence,


    ucuz olacak en azından Turkcell "ucuzcu" olmamış olacak "kaliteden ödün vermeyen" olacak


    kel göbekli CEO aklı bence :)))


    kötü mü ??


    yooo... olsun daha iyi.

  • Mobidik kullanıcısına yanıt

    Bende Kablonet'te VoIP çağrısını alabilip cevaplasam bile sesim karşıya gitmiyor. Ben Kabloses abonesi değilim ayrıca, sanırım Kabloses abonelerinin VoIP trafiğine engelleme yapmıyorlar. Yani tahminim böyle en azından.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bparker -- 26 Şubat 2022; 11:50:24 >
  • Türk Telekom un yancılarından daha iyi olur en azından.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netgsm'nin oluşumu Bimcell, Pttcell, Teknosacell, Vestelcell gibi markalardan daha farklı. Netgsm'in BTK'daki tanımı MVNO (Sanal Mobil Şebeke Operatörü), Yani Resmi olarak bir Operatör. Fakat Bimcell'de öyle bir durum yok. Daha doğrusu Bimcell'in BTK'da bir tanımı yok. Bim ve TT Mobil arası Marka Ortaklığı sadece. Abonelik Sözleşmesi TT Mobil ile imzalanır, Hattınız TT Mobil'e kayıtlıdır. Diğer TT Mobil altyapısını kullanan markalar da bu şekilde.


    NETGSM ise resmi olarak bir Sanal Operatör. Turkcell'in marka ortağı değil. Siz abonelik sözleşmesini Netgsm olarak yapacaksınız, her türlü işleminizden Netgsm sorumlu olacak. Yarın Netgsm gider de Turkcell yerine Vodafone ile anlaşır, o durumda sizi ilgilendiren bir durum olmaz, aboneler aynen devam eder Netgsm'e.


    Ama Bimcellde durum böyle değildir, Müşteri TT Mobil'in müşterisi, Bimcell tarifesinde. Bim ile TT ortaklığı bozulur da Bim Vodafone ile anlaşıp bir marka çıkarırsa Bimfone gibi, sıfırdan başlaması gerekir Mevcut abonelerini alamaz çünkü onlar TT Mobil'in aboneleridir, TT Mobil hoop kardeşim sen benim abonelerimi nereye götürüyorsun der.


    BTK Numara Sorgulama Kısmında da Bimcell, TT Mobil olarak çıkarken Netgsm Netgsm olarak çıkar. Turkcell olarak değil. Bakınız tek tek sorgulattım ve sonuç.

    Yeni GSM operatörü NETGSM hizmet vermeye başlıyor


    Sırasıyla Turkcell, Vodafone, TT Mobil, Bimcell ve Netgsm kullanan hatları sorgulatınca çıkan bu.



    Yolları açık olsun diyelim, çok ses getirir mi bilmem ama ben bi denerim mutlaka. Hatta Cayma Bedeli Bizden gibi bir kampanyası olursa ilk çıktığı anda bile geçerim taahhütün bitmesini beklemeden.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buracom -- 28 Şubat 2022; 18:53:26 >




  • Bugun basliyordu ne oldu netgsm icin

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • phasan P kullanıcısına yanıt

    Ben mh ile görüştüm martta ilk başlarda denemeler yapıcaz hemen halka arz edilmeyecek falan dedi pek bişey anlamadım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • phasan P kullanıcısına yanıt

    Bu ay içinde başlayacaklar hocam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YuTo_49 Y kullanıcısına yanıt
    ozaman ay sonu gelir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hat taşıyacağım, 15 gündür bekletiyorum böyle sürüncemede kalacaksa çok işimiz var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gereksiz gömülmüş. Turkcell açık ara en iyi altyapıya sahip ve bunu kullanacak yeni bir firma. Mis gibi rekabet. Güzel kampanya kesin geçerim. 50 liradan fazla vermem yalnız burayı okuyorlarsa

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt

    Çıtayı yükseltmişsiniz hocam. Kendim için değil anne baba için 750 dk 100 sms 30 lira gibi bir paket yaparlarsa taşırım. 50 çok Yeni GSM operatörü NETGSM hizmet vermeye başlıyor internet istemez. Ben daha cimriyim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neselikelebek N kullanıcısına yanıt
    Haklısınız. Ben internetli paket için 50 tl dedim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu ay içinde bireysel aboneye açılmayacak sanki.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • circassianman kullanıcısına yanıt

    Kurumsal başlayacaklar sanırım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    Giriş seviyesi paketler en az 40-50 olur çokta ümitlenmeyin. Turkcell altyapısı kullanıyorlar, Turk Telekom değil, Turk Telekom'un sanal operatörleri bile 35-40 TL'den başlıyor, bunu siz düşünün. 10 GB internet Turkcell'de atıyorum 100 TL ise bunda 80-85 olur.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kampanya falan yaparlar illaki

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tarifeler falan belli olmadı mı ya? 5 gün içinde geçiş yapmam lazım. Taahhüt bitiyor. Olmazsa vodafone'a gidiyorum bi 3 ay.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell'i bu kadar abartı yapmayın. Zaten millet Turkcell'i böyle abarttığı için fazla şımardılar. Tamam 10 yıl önce diğerlerine göre çekim gücü fazlaymış ama şuan çoğu yer için ayırt edilemez bile. İnternet hızına gelirsek, hani o tarife/paket koşullarının altında küçük yazılar var ya, işte orda hız ile ilgili açıklamalar var. Sizin operatör içinde farklı tarifelerde bile farklı hızlarda bağlanmanız mümkün.


    Turkcell'in Lifecell'i vardı bir aralar hani, 35 GB diyip 5 GB internet verdiği, Sözde Turkcell o da ama Turkcell'den Lifecell tarifelerine geçenler "kalite düşüşü" olduğunu söylüyordu. Yani Netgsm belki biraz da burda o abartılışı kullanmak istemiş gibi.


    Ayrıca Bimcell Pttcell gibi şeyler Türk telekom ALTYAPISINI kullanırken, Netgsm sadece Turkcell'in BAZ İSTASYONLARINI kullanacak. Geri kalan yapı yine Netgsm'e ait. Komşuyla ortak çanak anten kullanıp o Digiturk sen D-Smart izlersin ya onun gibi yani. :)





  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.