Şimdi Ara

Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (209. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.225
Cevap
273
Favori
1.991.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Valla büyük geçmiş olsun

    Ne diyiyim. Şikayet var ı da bir deneyin isterseniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gorsan G kullanıcısına yanıt

    Nedense 150-200 yok ikea da.

  • Sayın arkadaşlar, abiler merhaba. Son bir yılın mesajlarını okudum ama genelde çift kişilik yatak tavsiyeleri var. Benim 11 yaşında oğlum için 100x200 bir yataga ihtiyacım var. Tavsiyeniz nedir acaba. Şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SweetStar kullanıcısına yanıt
    Tüketiciyi koruyan malının arkasında duran bir firma yok mu? Bir marka model belirleyelim ondan alalım. Koltuk aldım evde 2 kişiyiz çoluk yok çocuk yok. Köşesinden yırtıldı arıyorum açan yok 4 ay oldu verdiğim para 10k napayım ben şimdi? Gidip kavga edeceğiz mecbur. Yatağı diyorum bilinen kaliteli bir marka alalım hepsi aynı. Araştırmamıza rağmen kötü çıkıyor çökme oluyor. İnş. Aldığım yatak kötü çıkmaz artık şansıma vallahi bıktım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tevfik20 T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim oraya da baktım bir sürü çökme problemi sonuçsuz kalmış, üzerine fark vereyim dememe rağmen sonuç alamadıysam ümidi kestim. Yatak alırken oysa yatağı korumak için alez bile almıştım oldukça pahalı fiyata. Böyle olması ben ve ailem gibi senelerdir İdaş ı tavsiye eden kişiler olarak bizi çok üzdü. Keşke almadan şikayet var daki İdaş yorumlarına baksaymışım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mazenidd kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun sizinki de mi İdaş?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Değişim mi istiyorsunuz ikea ya direkt gidin kardeşim. Web mağazasından alınca değişim olup olmadığını bilmiyorum sorarsınız. Adam ürününe o kadar güveniyor ki değişim veriyor, 20 sene garanti veriyor, iade bile veriyor olabilir sorunuz.


    Bunu söylemecektim hani yanlış mı olur diye ben o yatsan ın 20 bin 30 binlik Nasa reklamlı yataklarını da denedim. Öküz gibi terletiyor kardeşim o terlemeyi yatağın sizi sarıp sarmalamasına bağlayanlar olmuş. Hayır kardeşim tenin yataktan zehir emiyor ondan terliyorsun.


    Ben profesyonel hastayım bellona yatak yüzünden motor sinirlerimin hasar aldığı raporunu herkese yollayabilirim inanmayan varsa. Tabi ki raporda bellona yazmyor ben söylüyorum.


    Bu durumdan sonra beni hiçbir yatak kurtarmadı. Bak türk firmaları sanırım geleneksel üretiyorlar yatakları yani 20 sene önce hangi yatağı alıyorsan, o yatak şimdiki aldığın yatak, ismi değişmiş smart bilmemne olmuş. (Elbette işini düzgün yapan türk firmalarına hiçbir lafım yok muhakkak böyle firmalar vardır sadece bana denk gelmedi.)

    Kanmayın kandırılmayın araştırın. Rahat edemediğim markaları yukarda başka postumda çekinmeden saydım buna yatsan ı da ekleyin.


    Gidin ikea ya kazıklanmadan en rahat yatağı alın ha gidip sünger yatağını yada karyolasını alırsın ondan sorumlu değilim.


    Niye bu kadar ısrarcıyım gerçekleri anlatma konusunda, bu bellona tipi firmaların bir kişinin bile hayatını karartmasını engellersem ne mutlu bana. Keşke sesimi daha fazla duyurabilsem.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorsan -- 28 Aralık 2021; 15:50:57 >




  • SweetStar kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ben yatak arayıyorum. Koltuktan örnek vermiştim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bir kaç gün içinde yatak almam gerekiyor. 11 yaşında oğlum için uzun ömürlü konforlu bir yatak almak istiyorum. Bu şekilde alan memnun olan var mı acaba?

    Bambi yataktan bir tane beğendim ama şikayet var da bambi yatak markasından çok fazla şikâyet var ve hiç ilgilenen olmamış.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yaklaşık 1 aydır arada konuya atılan mesajları okuyorum. Serabed yatakların hiç konusu geçmiyor. Serabed izmir firması ve çok eski yıllardan beri otellere yatak üreten bir firma. Ayrıca artık magazalaşma yoluna giderek mağaza açmaya başlamış. ben 3 ay önce çok araştırdım ve serabed yatakların aynı kalitede yataklardan neredeyse yarı yarıya uygun olduğunu gördüm. 3 aydır serabed serabed bamboo 160.200 kullanıyorum ve çok memnunum. Sadece 1800 liraya almıştım.

  • Bende konfor mobilya dan yatak almıştım. Aslında kendileri piyasaya konfor yatak olarak başlamış sonra mobilya işine de girmiş bir firma.
    160*200 Brecon yatak almıştım. Eşimde bende memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar Arkadaşlar,


    5 yıldır yatak sektöründeyiz yatakla ilgili sorularınız varsa cevaplayabiliriz firma olarakda yatsandayız yatsanla ilgili sorularınız varsa onlarıda cevaplayabiliriz :)

  • yigitmete kullanıcısına yanıt

    şikayetvar da değerlendirme yaparken ortak şikayetlerin fazlalığına dikkat edeceksin. Örneğin yatak çöktü şikayeti çoksa o doğrudur. Kişi bazında yazılanlara değil grup ortalamaları alman gerekiyor. Ancak firmanın cevap yazmaması ve ilgilenmemesi de ciddiyetsizliğinin ve umursamazlığının bir göstergesi olabilir. şikayetleri inceledim bambi yataktan ses geldiğine dair ortak bir sorunda birleşmişler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorsan -- 29 Aralık 2021; 21:45:44 >
  • gorsan G kullanıcısına yanıt
    Evet haklısınız o şekilde bakıyorum şikayetlere. Benim baktığım model ile de bir hayli şikayet vardı. Asıl dikkatimi çeken ise firmanın oradaki şikayetlerin birçoğuna kayıtsız kalması. O yüzden bambiden vazgeçtim ama hala ne alacağımı bulamadım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yataş blue Star yayli yatak aldım kampanya internet 2520 TL ye geldi 40 gün önce yatak evirim çevirdim fakat yayları batıyor eski aradım Yataş i birsey yapamayız fabrika hatası yoksa yatak almadan önce eski yatağımın üstüne 7 cm ped alayım diye düşünürken yatak aldım cuma günü Ankara'da gelişim yatak Yavuz bey yorumlar a dayanarak 10 cm yatak siltesi eski fiyattan sipariş verdim hafta içi gelip inşallah yatağı bu şekliyle kurtaracagim Yataş sectigimede bin pişman im malının arkasında durmuyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • karaca38 kullanıcısına yanıt
    Biraz noktalama işaretlerine,birazda yazdıktan sonra okuyup yazınızı düzeltmeye çalışırsanız ne anlatmaya çalıştığınızı anlayabiliriz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hidrokomonder H kullanıcısına yanıt
    Hangi otellere üretiyor?Birçok otelin yatağı yatsandır,hatta bilinen en iyi otellerin yatağı yatsan ve onun üretim lisansı olan markalardır.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • karaca38 kullanıcısına yanıt

    Yataştan değil de model seçiminden pişman olmak lazım,

    5 yıldır yataş Zero kullanıyorum,

    çok memnunum.

    Yataş Ergo modeli de tavsiye ederim.

    ilk 14 veya 30 gün iade veya değişim hakkınız yokmu?

    İnşallah yatak pedi ile kurtarılabilir gibi,

    bahsettiğiniz Gelişim yatak da

    Grand , Gold ve Silver model yatak pedleri kaliteli gibi duruyor.

    İnşallah bunda da hata etmezsiniz.


    https://www.gelisimyatak.com.tr/product-page/organik-grand-yatak-%C5%9Filtesi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karaca38 kullanıcısına yanıt

    Grand Yatak da kaliteli duruyor,

    yatak arayanlar değerlendirebilir,


    https://www.gelisimyatak.com.tr/product-page/grand-yatak


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.