Şimdi Ara

Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (207. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.222
Cevap
271
Favori
1.989.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar 160x2000 olculerinde bir yatak bakiyorum bel agrilarim biraz mevcut kilom 100 serte yakin yataklar sanirim bana göre lütfen kaliteli uzun yillar kullanabileceğim sabahlari dinlenmis uyanabilececigim yatak önerilerinizi bekliyorum lütfen değerli önerilerinizi bekliyorum
  • CHARISMATIC kullanıcısına yanıt

    Evlenirken https://www.konforyatak.com.tr/brecon-yatak almıştım, memnunum.

  • Merhabalar. 120x200 ölçülerinde bir yatağa ihtiyacım var. 178 boy 78 kilo civarındayım. Şimdiye kadar herhangi bir sorunum yoktu fakat son zamanda biraz boynum ağrıyor gibi hissetmeye başladım. Ayrıca daha rahat bir uyku çekmek istiyorum.

    Aklımda 1500TL civarında bir bütçe var. Gerekirse biraz daha üzerine de çıkabilirim tabi. Her türlü öneriye açığım.

    Hepsiburada'da biraz bakınca daha önce hiç duymadığım aşağıdaki markaların çok satıldığını ve memnun olunduğunu gördüm. Bu markalar hakkında fikirleriniz nelerdir?


    Sleeppeople 3D Bamboo Visco Tek Kişilik Yatak 120x200 cm: https://www.hepsiburada.com/sleeppeople-3d-bamboo-visco-cift-kisilik-yatak-160x200-cm-p-HBV000006NL4T


    Serabed Cloud Full Yaylı ve Pedli Yatak (Yumuşak Tuşeli Özel Örme Kumaş) 120 x 200 cm: https://www.hepsiburada.com/serabed-cloud-full-yayli-ve-pedli-yatak-yumusak-tuseli-ozel-orme-kumas-160-x-200-cm-p-HBV00000NH057


    Bütçem dahilinde bilinen marka olan Yataş'ın aşağıdaki yatağı en çok satanlardan;


    Yataş Bedding SLEEP BALANCE DHT Yaylı Seri Yatak (Tek Kişilik - 120x200 cm): https://www.hepsiburada.com/yatas-bedding-sleep-balance-dht-yayli-seri-yatak-cift-kisilik-160x200-cm-p-HBV00000J8I3U


    Bütçemi biraz aşarsam da aşağıdaki iki model gözüme çarptı;


    Yataş Projects Premier 500 Dht Yaylı Pedli seri Yatak (Tek Kişilik- 120X200): https://www.hepsiburada.com/yatas-projects-premier-500-dht-yayli-seri-yatak-cift-kisilik-160x200-cm-p-HBV00000LJQ58


    Yatsan Uykucu Visco Therapy Yatak 120 x 200 cm: https://www.hepsiburada.com/yatsan-uykucu-visco-therapy-yatak-160-x-200-cm-p-HBCV00000CITJ6




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedi_master -- 23 Kasım 2021; 0:45:12 >




  • Geriye doğru biraz okudum okudukça kafa karışıklığı had safhaya çıkıyor. 117 kg aşırı terleme sorunum var lateks ve visko dan uzak durmam gerektiğini anladım ancak hangi yatağı almalıyım 100*200 ölçülerinde, bazen bel ağrısı da yaşıyorum, sabahları dinç bir şekilde uyanabileceğim ferah konforlu bir uyku sunan bir ürün tavsiyeniz var mı, kullanıp ta memnun kaldığınız? Yataş Projects Spinal Support Bamboo Pocket Yaylı Yatak. Bu yatak hakkında bilgisi olan var mı yataşın sitesinde göremedim.

  • akg58 A kullanıcısına yanıt

    Sert, pamuklu yada bambu tarzı yataklar lazım. Altınyatak pure sert olanı işinizi görebilir. Basit ama iyi yataktır.

  • Teşekkür ederim yataş spinal support sipariş verdim bakalım kağıt üzerinde beklentiyi karşılayacak gibi.

  • arkadaşlar merhaba, 2 kere bel fıtığı olan biri olarak yatak işini çok ciddiye alıyorum artık. bel fıtığı ameliyatı olanlar için hangi tarz yataklar, hatta hangi marka model yataklar önerirsiniz? 3 5 bin olabilir hatta az daha ver kesinlikle şunu al diyeceğiniz parasına değer bir yataksa 5 bini de biraz geçebilirim.

    ense bölgesinden de aşırı terleme durumum var, 1.85 boy 85 kilo, normal vücut yapısı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luxerox -- 29 Kasım 2021; 15:41:10 >
  • gezgiiin kullanıcısına yanıt

    Memnun musunuz yataktan?

  • KilliKarpuz kullanıcısına yanıt

    Memnun musunuz maple grove yataktan acaba?

  • uni_cran U kullanıcısına yanıt

    Merhaba, idaş sleep care den memnun kaldınız mı acaba?

  • Chibist C kullanıcısına yanıt
    Hocam daha kullanamadim. Taşınma arefesindeyim yeni evime aldım depoda duruyor.. Deneyimleyince bildiririm
  • Chibist C kullanıcısına yanıt
    Hocam yataktan baya memnunum. Yataş puffy yatak pediyle birlikte kullanıyorum. Verdiğim her kuruşa değer diye düşünüyorum. Ben yaklaşık 1 sene önce 3500 liraya almıştım sanırım. Şimdi ne kadar olmuş?
  • KilliKarpuz kullanıcısına yanıt

    160x200 sitesinde 4800 görünüyor. İndirimle 4500 olsa, 1000tl zam gelmiş demek ki.

  • Merhaba 1 yaşındaki oğlum için acilen 90*190 ebatlarında yatak almam lazim konuyu okuma şansım olmadı nasıl bir yatak almalıyım marka model önerisi olan varmı şimdiden teşekkürler
  • Chibist C kullanıcısına yanıt

    KESİNLİKLE EVET  

  • trmp T kullanıcısına yanıt

    Bambi orta sertlikte yatak aldım fena değil fakat çok yüksek bir yatak

  • aşağıdaki yataklar arasında kaldım skolyoz var bende ama çok sert yatakta istemiyorum kullananlar yorum yaparsa sevinirim


    www.idas.com.tr
    MIRA-POCKET PEDLİ | İDAŞ
    https://www.idas.com.tr/tr/urun/mira-pocket-pedli





    www.idas.com.tr
    MIRA-POCKET PEDLİ | İDAŞ
    https://www.idas.com.tr/tr/urun/mira-pocket-pedli


    yatsan.com
    King Koil Heaven Gold Lateks Yatak
    https://yatsan.com/king-koil-heaven-gold-lateks-yatak_81510




  • izmirlim21 kullanıcısına yanıt

    king koil heaven gold sanırım sonunda stokları bitti, internet sitesinden hbden v.s. kaldırmışlar.


    king koil heaveni goldu ben aldım deniyorum, fakat belirttiği gibi orta sert değil baya sert sayılır, yatak yeni olduğu için mi bilmiyorum ama yatsan magazada denediğim diğer orta sert yataklar buna göre baya yumuşaktı.

    ben sertlik açısından pek tavsiye etmiyorum.

  • luxerox L kullanıcısına yanıt

    Visko yatakların hakkında "bel fıtığı teşhisi konanlara" zarar verdigi görüşü ikna edici gerekçelerle anlatılınca sanırım Visco yatak rüzgarı azaldı. Bir de Visco yatak diye millete sünger yataklar da kakalanmasıyla Visco yatak imajı iyice zarar gördü. Halâ gerçek visko yataklar çok rahattır ve 75 kilo altına öneririm 100 dansite altı olmamak şartıyla. Bir de ben de visko yataklar bel fıtığı sıkıntısını arttırır görüşündeyim araştırmalarım sonucu.Bel fıtığı sorunu olmayan ve 75 kg altı olan,evliyse eşi de 70 kg altı olan denesin derim. Rahatlığı bambaşka. Ha bak iyi kılıf bulmazsanız terletebilir oda sıcaksa veya terlemeye yatkın kişileri.

    Tekrar belirtiyorum,Visko yatak bel fıtığı sıkıntısı olmayanlar ve terlemeye meyilli olmayan 75 kg altı kişilere önerimdir ama kesinlikle 100 dansite altı olmamalı. Satıcı olur mu canım,dansite o kadar önemli değil,60-70 dansite yeterlidir der satmak için.Kesinlikle 100 dansite altı almayın.İlk alışta açılıp dümdüz yapılıp kılıfsız 3-5 gün havadar cam açık odada havalandırılmalı hergün çevirerek.

    Bir de şunu diyeyim,yatak visko iyi rahat ama hayatınız boyunca visko yastık kullanmayın yok kafanın boynun şeklini alıyormuş ve saire. Kafanız gömülür ve ayrıca terletir. Ben kolay terleyen biri değilim,ben bile ense boyun atlet terli kalkmaya başlayınca attım baza altına,full pamuk dolgu yastık ve bambu kılıf aldım terleme anında o hafta son buldu.

    Burada arkadaşlar sık sık soruyor hangi markayı hangi modeli alalım.

    Arkadaşlar burada bütün markaların son güncel yatak modellerini mağazalarda hangi yatakların satıldığını bilme imkanımız yok. Bunun için bütün firmaların mağazalarıı her ay gezmek bütün yatakları elleyip biraz yatıp deneyimlemek gerekir.

    Ha kimlerin biraz bilgisi olur firmaların o anki yataklarıyla ilgili. O aralar mağaza mağaza gezip yatak bakan biri belki o anki piyasadaki yatakların durumunu hakkında görüş sahibi olabilir. Ben 2 sene önceki tüm yatakları bizzat denemiş olsam ama bu sene çoğu değişmiş oluyor.

    Yatak internetten özelliklerine bakarak telefon seçmeye beğenmeye benzemez. Yatakların tüm üretim aşamalarını videolardan da izlesen,tüm özelliklerini de bilsen o yatağa temas etmeden,üstüne uzanmadan almak risktir.

    Ha ben size 5 yıl önce aldığım.yatağı önereyim desem o yatak mağazalarda yoktur,çünkü her 2 senede bir konsept değiştiriliyor neredeyse.

    Yine de burada yataklarından memnun yada şikayetçi olanlar sebepleriyle durumu anlatan paylaşımlar yaparlarsa çok işe yarayacaktır.

    Firma ve yatak markası önerebilmek zor olsa da burada boyunuza kilonuza,sağlık sorunlarınıza,evliyseniz eşinizle sizin ayrı ayrı kilonuza göre yatak türü,modeli önerilebilir.

    Mesela arkadaş demiş ben 105 kiloyum eşim 85 kilo. Hangi yatağı alalım.

    Tabiki orta sertligin üzerinde bir yatak alınmalı,çökme yapar yumuşak yatak o kilolarda. Bir de yatak kalınlığı en az 30 cm olmalı bu kilolara göre.

    Adam diyor ben 75 kiloyum,eşim 45 kilo. Bel sırt ağrım yok,terleme durumum normal. O zaman al kardeşim 100 dansite visco yatak deriz. Yani yatak türü söyleyebiliriz konunun uzmanı olarak.

    Ha bakın,son teknoloji yay sistemlerine bakarak araştırarak,yay türü de tavsiye edebiliriz ki aslında visko harici yataklarda iş yay türünde,yay sıklığında ve yatağın kalınlığında bitiyor. Yatak araştırırken öncelikle içerdigi yay türlerinin farkını avantajlarını araştırın.

    Açık konuşalım,evlilik sadece bir yastıkta yatıp sarılıp uyumak için gerçekleşen bir süreç değil,o yatakta hoplanıp zıplanılacak eşinizle birlikte. Yayların türü kalitesi önemli bu yüzden. Sonra yatakta çökmeler oldu diye mağazaya şikayette bulunursunuz,mağazadaki personel(ler) de içinden yada arkanızdan "çok hoplamasaydınız" der. Baştan sağlam sorunu az olan yatak alacaksınız ve iş yay sistemi,sıklığı ve kalitesine karar vermekten başlar.


    Yastık konusunda ise kararsızlığa pek mahal yok.Bütçeniz müsaitse %90 gıdık kaz tüyü yastık alın,yada %70 olabilir sertligi tatmin ediyorsa.

    O da olmazsa full pamuk dolgu ve kılıfı ya %100 cotton (pamuk) yada bambu olan kılıf kullanın. Asla ve asla polyester yastık kılıfı kullanmayın. Sadece bambu yada 1.kalite pamuk kılıf olmalı.

    Bakın içi %100 pamuk dolgu olmayan yastıklar dışı kılıfı pamuk diye pamuk yastık bambu yastık diye satılıyor. Burada kelime oyunu yapılıyor,pamuk olan yastık değil,kılıfı. Büyük ihtimalle içi elyaf vb doludur ve almayın kullanmayın.


    Hayatta ayakkabınız için fedakarlık yapın kaliteli olsun,yatak için fedakarlık yapın kaliteli olsun,yastık için fedakarlık yapın kaliteli olsun. İç çamaşır ve çorap için de %100 pamuk yada bambu olsun ama çakma bambu olmasın dikkat.

    Gözlük kullanıyorsanız gözlük kalitesi ve modeli de önenli çünkü bu saydıklarım hayatımızın çoğu saatlerini geçirdigimiz araçlar.

    Bir de eş seçerken gerçekci mantıklı akıllı karar vermeli yoksa en iyi yatakları da kullansanız Esra Erol'da ekrana çıkarsınız bir gün. Eş insanı deli de eder vezir de eder. Rahata alışkın insanlar evlilikte zorlanır. Çünkü evlilik boş durmaya gelmez,elinde telefon tablet saatlerce oyalanmaya asla gelmez evde hizmetçi yoksa. Bebek varsa hizmetçi işe yaramaz büyüyünceye kadar,bizzat anne baba koşturacak gece gündüz uyumadan. İlkokul bitinceye kadar haftanın en az 4 günü akşamları saatlerce ders yapılır çocukla birlikte.

    Evlilikte klozetin temizligi,banyonun temiz tutulması konularında ufaktan ufaktan kızgınlıklar başlar bilginiz olsun.

    Önce bunları bilin;sonra yatak düşünün.


    ARKADAŞLAR,

    Forumda bilinçli yaşam,sağlıklı yaşam ve alışveriş fırsatları/indirimleri konularında yazmaya çalışıyorum.

    Yazılarımı herkes okuyabilsin diye profilimi kilitlemiyorum,profilim herkese açık.

    Yazılarım sonra da size lazım olabilir,belki bir gün bir konuda soru sornak bilgi almak istersiniz.

    Bu yüzden profilimi açıp hesabımı Takip Et yapınız. Takip listenizde hesabım bulunsun. Yazılarım bol bol okumalara,hatta konu hakkında video izlemelere ve incelemelere araştırmalara dayanan arşivlik yazılardır.

    Hayatınızı,yaşamınızı kolaylaştıran,kalitesini arttıran,bütçenizi rahatlatan tasarruf ve birikim yapmanızı amaçlayan paylaşımlar yapmaya çalışıyorum.

    Bu açıdan öncelikle bu yazımı her okuyan yazının üst saģındaki yada alt sağdaki beğeni butonuna (👍) tıklayıp yazıyı ilk sayfaya çıkarırsa ve arkasından hesap ismime tıklayıp profilimi açıp Takip Et yaparsa memnun olurum ve bana moral motivasyin sağlar. Bu işler moral motivasyon olmazsa olmuyor.

    Mesela yazıya çok ilgi olursa,yatak yay çeşitkerini sistemlerini araştırıp,hangi firmalar markalar hangi yataklarında hangi yayları kullanıyor araştıracağım ve seçtiğim yataklarda fırsat indirimler olunca burada paylaşacağım. Dsha fazla insana faydalı olabilmek insanı motive ediyor.

    EMEK,UĞRAŞ,ZAMAN BENDEN,SADECE 10 SANİYENİZİ HARCAYARAK DESTEK MORAL ve MOTİVASYON SİZDEN.


    (Özelden sorularınıza geç cevap veriyorsam;birşeyleri okumakla,izlemekle,incelemekle yani araştırmakla meşgulümdür.)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 8 Aralık 2021; 5:36:10 >




  • Herkese hayirli gunler , uzun arastirmalar sonucunda cocuk icin yatak aldim . 11.11 indiriminden 850 tl ye 180 boy 80 cm en . Suan 5-6 gun oldu kullanali hayet iyi bir sorun gormedik cocuk da rahat mutlu oldu . Cocuk yatagi dusunen varsa bakabilir . Tesekkurler

    https://www.hepsiburada.com/yatas-bedding-dreamy-baby-yayli-yatak-80-x-180-cm-p-HBV00000ZLVS9?magaza=Yata%C5%9F&url_src=ios-product-detail



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 8 Aralık 2021; 10:46:9 >
  • 
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.