Şimdi Ara

Xbox Series, PS5'i geçti: Haziran ayının en çok gelir elde eden konsolu oldu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
8.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TechVET

    Orada burada şu fiyata olayını geçeceksin. Xbox mağazası ile Sony mağazasıdır fiyat için esas olan. Ona bakarsan PS NOW ve PS+ var. PS cephesinde kardeşlik var. İşine gelince saf oyun fiyatı söylemeyi biliyorsunuz. Ben üçe bölüyorum, PS oyunları çok ucuz aslında diyor muyum? PS var mı sende bilmiyorum ama bir araştır. Sony kısmında da bedava oyunlar var.


    Yaşım 47. Dial up modemle başladım İnternet hayatıma. 28.8 Kbps. Senin yaşını bilmiyorum ama böyle vizyonsuz bir soru sorduğuna göre, muhtemelen sen daha doğmadan İnternet kullanıyordum ben.


    Sony en başından beri bu piyasanın lideri. Her jenerasyonda satılan konsol sayısı, oyun sayısı ve exclusive oyunlarının aldığı puanlarla. XBOX asla lider olmadı. Yok Amerika'da şu kadar şu sattı, Japonya'da öbürü bu kadar sattı konusuna girmiyorum. Global olarak EN BAŞINDAN beri lider. O yüzden burnundan kıl aldırmıyor. XBOX PS'in ulaştığı başarının yarısına bile ulaşmış değil. O yüzden baş etmeye çalışıyor. MS liderliği alabilsin, o zaman bu fiyatları zor görürsünüz. Burada XBOX ve PS konuşuyoruz. Microsoft-Sony değil. Yine yanlış anlayacağını düşündüğümden yazdım bunu.



    Alıntıları Göster

    Ah kardeş ah şöyle bir dışarıdan yazdığın yoruma baksan keşke. :(((


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shovel Knight

    bende series s alalı 20 gün oluyor, e3deki sunum gaza getirdi adamların çalışma şeklini seviyorum exc oyunlar umrumda değil

    Dediğin sebepten ötürü aldım ben de. EXC oyunlar benim umrumda ama çıktığı gün oynamak umrumda değil, PS5 neslinin bitmesine yakın alır oynarım diye düşünüyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gt95

    bir konsold god of war yada Last of Us yoksa ben ona konsol demem xbox daki oyunları pc de oynuyorum bildiğin pc nin küçük kutu versiyonu konsolun yanın dan bile gecemez avutun kendinizi

    Bu haberin altına yazdığına bakılırsa kendini avutan sen oluyorsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kalaman91

    Bu mesaj silindi.
    Xbox Series, PS5'i geçti: Haziran ayının en çok gelir elde eden konsolu oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en azından xbox müritleri sony konularını boş geçmiyor lol

  • hayal dünyan ne kadar genişse hüsranı da o kadar büyük olur

  • psnow olduğu sürece sıkıntı yok. Bizde aylık yüzlerce oyunu bedavaya oynuyoruz. Dünyadan haberi yok milletin bir tek gamepass varmış gibi konuşmuyorlar mı? Açarsın US hesap alırsın 1 yıllık ps now us kod internetten reedem ettin mi mis gibi oynarsın konsolunda...

  • sony ile ilgili her habere gömerken sen sinirli değilmiydin mi ki şimdi burada cümle kuruyorsun?

  • Ratchet & Clank: Rift Apart' laf atan oyunsuz evin xbot kedilerine tokat gibi cevap olmuş.

  • aynı zamanda vgchartza göre zaten ps5 xbox'ı ABD'de satış miktarında da geçmiş.

  • üzgünüm ama tr'de kimse yüzüne bakmıyor çünkü her yerde bol miktarda stoklar duruyor.

  • Daha güçlü konsol, gamepass ayrıcalığı, daha iyi gamepad ve konsol tasarımı, VRR desteği, Edge, Dolby Atmos falan ne ararsan Xbox’da.

    Daha insanlar ne istiyor - daha neyi bekliyor? Xbox alıp da mutsuz olacak insan yok. Gerçek next gen deneyimi bu konsolda.

    Sim desen var, rpg desen var, fps desen var. Yok yok yani. PS satıyorsa sırf isim satıyor. Alan da Cod oynuyor, Fifa oynuyor genelde.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox tabi ki geçer gamepass gibi bir güç var. binlerce oyunu istediğin gibi oynayabilmek büyük bir lüks.

    Ve ps için her oyunu ayrı ayrı almak para kaybı.

  • "Bir kere yarısı kadar satmış demişsiniz öyle bir şey yok." Nasıl yok?Buradaki haber vgchartz'da da var. İki katı satma haberi yine vgchartz'da da var. Haberin birine inanıp diğerine niye inanmıyorsunuz? Ps5 dünya ölçeğinde seriesleri ikiye katlamıştır. Bütün dünyanın bildiği rakamları gizlemeye gerek yok. Hoşunuza giden haberi kabul edip hoşunuza gitmeyen habere de öyle hemen yok diyemezsiniz. Siz yok deseniz de o yok olmaz.

  • Misafir hesaptan gireceğine gel kendi hesabından yaz sonyponyboy. Elinde ne resmi rakam var ne birşey. Sony'nin başındakiler sizin kadar savunmuyordur şu konsolu Xbox Series, PS5'i geçti: Haziran ayının en çok gelir elde eden konsolu oldu Sırf zarar ziyan bir cacık yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony EXC'lerine hasta bir oyuncu olarak, bu habere sevindim.


    Sony'e rekabet lazım. Geçen nesil çok yattılar, bir Last of Us bir God of War ile yırttılar. Jim Ryan denilen sevimsizin hatalarını saymaya gerek yok. Oyunları ele ayağa düşürdü. Sony bu eksikliklere rağmen hala rakipsiz olsaydı biz oyuncuların işine gelmezdi.


    Bu sayede daha iyi işler, indirimler, excler görebiliriz. 10 yılda bir çıkan oyunlardan gına geldi. Oyunların altın çağı denilen gri-oyun paleti döneminde 2-3 tane oyun motoru ile bütün firmalar ikiz üçüz doğuruyordu.


    Şimdi herkes çamura yatıyor, üstelik geliştirme araçları inanılmaz kolaylaşmışken (yapımcıların söylemi). Yok çok pahalı, yok maaşlar yetersiz, yok evine 30 dakika geç gitmişmişmiş, yok saçını pembeye boyayamamış, yok oyunda penis sayısı kadar vajina da olmalıymış. Oyun sektörü değil, magazin sektörü oldu anasını satayım.


    Aloooo, oyun yapın oyun !





  • Artizt kullanıcısına yanıt

    Bir kesim var sanıyor ki windows yapan takim oturuyor xbox a yazılım yazıyor sanıyor :D

  • Bence xbox bu sene daha iyi olacak gibi içimden 1 ses geliyor 1 sene sonra yeni xbox kontrolcüleri çıkacak ve onunla beraber yeni excler çıkacak aynı playstation gibi.

  • xbox ın yükselişe geçmesi güzel olmuş.ps5 alıp evde üzerine dantel koymanın anlamı yok.Sony bu seride oldukça geriden geliyor.Zaten tüm japon firmaları son yıllarda günümüz trendini yakalamakta geç kaldılar.Ya pazardan çekiliyor ya da satıyorlar.

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.