Şimdi Ara

Xbox Series, PS5'i geçti: Haziran ayının en çok gelir elde eden konsolu oldu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
8.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sakkadanak



    Alıntıları Göster

    Başka GIFler varsa onları da yolla.





  • Bu game passte oyun yok diyen arkadaşlarlar sesleniyorum.oyunlara ön yargılı bakmayın.hele beleşken hiç öyle düşünmeyin.mesela ben gears tacticse hayatta para vermezdim ama yenisi çıksada oynasam diye bekliyorum şuan.veya bi doom eternali bedava oynamak harika.halo serisi var.forzalar var.Fh4 te saatlerce araba yapıp değişik değişik arabaları test sürüşüne çıkarmak bile harika.psci arkadaşlar 600 tl ye yılda 1 oyun alıp sora burda ağlıyor.350 kadar oyun var. İllaki birisi sana hitap eder.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: memo1231

    Bu game passte oyun yok diyen arkadaşlarlar sesleniyorum.oyunlara ön yargılı bakmayın.hele beleşken hiç öyle düşünmeyin.mesela ben gears tacticse hayatta para vermezdim ama yenisi çıksada oynasam diye bekliyorum şuan.veya bi doom eternali bedava oynamak harika.halo serisi var.forzalar var.Fh4 te saatlerce araba yapıp değişik değişik arabaları test sürüşüne çıkarmak bile harika.psci arkadaşlar 600 tl ye yılda 1 oyun alıp sora burda ağlıyor.350 kadar oyun var. İllaki birisi sana hitap eder.

    Game Pass'de oyun yok diyen fanboydur genelde çok övülen şeylere karşı alerjisi vardır illa eksi tarafına bakar. Bunu huy edinmiştir normal hayatlarında da öyledirler. Bir çok oyununu oynadım şu an bana hitap eden yok diyener ayrı tabi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS5 ve XBOX tartışma konusunda ağır fan boylar yemeden içmeden 7/24 bunları konusuyorlar zaten.. Ayrı başlıkta fanboyları toplamanın ne anlamı var. Kendi makinesinden çok karsı tarafın makınasını kötüleyen tipler, işine yaramayan onlarca özelliği sayıp kendi cihazını yücelten tipler vs..

  • darkfearofthedark kullanıcısına yanıt
    Bence 720 p bir oyun konsoluna 530 euro vermek saçma geliyor tabi kullanım alanlarına göre değişir 280 euroya alabileceğiniz xbox series s hala fiyat olarakta performans olarakta en uygunu ve gamepass olayıyla önüne geçilemez . Steam deck 400 birimlik versiyonu 64 gb sadece ucuz cikariyoruz demek için cıkmıs bir şey , bana göre hala nintendo switch önde steam deck in bu fiyat politikasıyla tutabileceğini düşünmüyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LozTRe1747 -- 24 Temmuz 2021; 18:57:29 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tüm bunlar ben ps5 indirimdeyken aldım diye oldu xbox alsaydım kesın sony atak yapardı oyunlarda :) at ıle deve degıl alınır memnun kalmayınca da satarım xbox alır gecerım...

  • PS devri kapandı artık, bitti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yenfiz kullanıcısına yanıt
    1 yıl sonra atla deve olur...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.