Şimdi Ara

VATAN BİLGİSAYAR REZALETİ 0 ÜRÜN GÖNDERMEMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, Kasımın 8'inde indirimlerden ASUS Z690-A Prime anakart aldım. Elime ayın 10unda ulaştı. Kargo geldiğinde evde değildim ve alan kişide kardeşimdi. Kutusuna hiç ellenmeden odama koymuş. Geldim kutuyu gördüm, bir sorun yok gibi gözüktü. Yurt içi kargo paketini açtığımda, anakartın kutusu açık ve etrafında ne koruma ne de kutu açılmasın diye bant vardı. Şaşırdım ve kutusundan çıkardım. Ürünün etiketler üstünde ama üründe tozlar vardı. Dikkatli incelediğimde bazı yerlerinde ufak tefek çizikler ve bir kenarında bir yere vurulmuş gibi zedelenme vardı.



    Neyse hepsinin resimlerini çektim ve müşteri hizmetlerini aradım. Onlara bana gelen ürünün 0 olmadığını teşhir veya outlet olduğunu söyledim. Oda bana , ürünün teşhir geçmişinin olmadığını, ürünün elime 0 gonderildigini söyledi ve ürünün resimlerini mail adreslerine göndermeye yönlendirdi.



    Resimleri mail adreslerine gönderdim ama maile 3 gün hiç bir cevap gelmedi. Tekrar müşteri hizmetlerini aradım ve musteri hizmetleri, sorunun yetkili birimlere aktarıldığını ve size dönüş olacak dediler. 1 gün önce maile dönüş oldu ve yine aynı şekilde yetkili birimlere aktarıldı mesajıydı. Dün hiç bir sonuç çıkmayınca vatanın sitesinden mesaj attım ve bugün bana gelen mesajda, ürünü tutanak tutup merkeze göndermem yazıyordu. Tutanağı nereden alacağım ve kargoyu nereye göndereceğim yazılmamıştı bile.



    Ürünü teslim alalı 5 gün olacak ve yeni dönüş sağladılar. Vatandan attigim diger mesajada sorun cozulmemesine ragmen çözüldü ibaresi koymuşlar. Attıkları mesajlarda otomatik mesajlardan farksızdı zaten. Ürün nerden baksan bu şekilde diye biz suçlu olacağız neredeyse. Ürün o zedelenmeyi görünce kutusuna geri konuldu ve kullanılmadı zaten, sırf 500 TL indirim diye bu rezalet desteği olan siteye bulaşmakla ben hata yaptım. Belki kargolardandır desem, nereden tutsan elinde kalır. 0 ürünün üstünde toz, kutusunda hiç bir vurulma izi olmamasına rağmen kenarında zedelenme, ürünün kutuya kutusu açık bir şekilde koyulması bunların suçu değil, kargocuların suçu. Ürünün resimleri ekte, kutusu açık şekilde görünce resminide çektim. 2 gün daha sonuç çıkmazsa tüketici heyetine gideceğim. Basına böyle bir şey gelen arkadaşlarda fikir verebilirse güzel olur.

    VATAN BİLGİSAYAR REZALETİ 0 ÜRÜN GÖNDERMEMESİ


    VATAN BİLGİSAYAR REZALETİ 0 ÜRÜN GÖNDERMEMESİ


    VATAN BİLGİSAYAR REZALETİ 0 ÜRÜN GÖNDERMEMESİ


    VATAN BİLGİSAYAR REZALETİ 0 ÜRÜN GÖNDERMEMESİ


    VATAN BİLGİSAYAR REZALETİ 0 ÜRÜN GÖNDERMEMESİ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sly_Owl -- 14 Kasım 2022; 15:59:8 >







  • Dilekçe gibi, büyük harfle tutanak diye yazıyorsun. Biraz altına tarihi yazıyorsun. Ondan sonra burada yazdıklarını (Bilmem ne kargosundan ürünü aldım, açınca...) Yine dilekçe gibi adını soy adını iletişim bilgilerini yazıyorsun. İmzalıyorsun. Tutanağı kutunun üzerine yapıştırıp, dedikleri yere gönderiyorsun. (Vatan merkez, web sitesinde yazar. Yine de sen göndermeden önce müşteri hizmetleriyle konuş) Hatta sen en iyisi internetten tutanak örneğine bak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 14 Kasım 2022; 19:11:10 >
  • denn.zent D kullanıcısına yanıt

    Müşteri hizmetlerini son kez aradım ve biraz sert üslupla konuştum artık. Ürünü gondermemi söylediler ve ürün incelenecekmis. Tutanak için yazdiklariniz işime yarar hocam çok teşekkür ederim. Kaç gündür iyi üslupla anlatamadık, demekki iyi üsluptan anlamıyorlar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.