Şimdi Ara

Ülkede ki herşey antipatik gelmeye başladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
3
Favori
39.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
289 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kacacaksan ulke seçimini iyi yap bu konularda bizden çok daha kötü ülkeler var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-60C9D430E

    Haydi başka kapıya dilen... Allah versin aslanım...

    Alıntıları Göster
    Sizin gibiler nasil olsa yok olup gidecek , nasil mi? 18 yilda ulkeyi bk yoluna goturdugunuz gibi bizleri de goturdunuz bizim sonumuz gelecek belki ama kacanimiz kurtulacak sizin gibilerin ezdirdigi bu ulkeye ise amerika ve avrupa ulkelerinin dayattigi yapay gidalar, viruslerle soyunuz daha 2 nesil oteye gecemeyecek dunyada sizin gibilere yer yok artik. Tum bu gdo pestisit , glifosfat bisfenol a ve b gibi maddelerin kullanimini sizin gibilere dayatilmasina farkinda olmadan midenize indirmenizden hoslaniyorum. Nufus cok artti cunku. Bizlere siz acimiyorsunuz bundan sonra biz de sizlere acimiyoruz. O sattirdiginiz tarim ve seker fabrikalarindan, sizlere zehir yediriyorlar. Afiyetle aspartamlari yiyin, glukoz suruplarini icin... ulkenin gelecegine dinamit koydunuz. Kendi sonunuzu da kendiniz cahilce getirin.

    Cehaletinizle mutluluklar. Sozun hulasasi, gun geldiginde cizlami cektiginde, beyni olan insanlara yallah baska kapiya diyecek bir hayatin dahi olamayacak cancagizim. Bu topraklari sizin gibilere birakmaz avrupali... Osmanli da fisinizi cekmisti ancak Ataturk gibi bir adam sizleri bir sey sandi da, o Avrupaliya birilerinin dedigi gibi höyt heyt demeden tokadi basip püskurttu. Istanbulun bogazinda egenin sahilinde karadenizin kiyisinda pestamalle, berduş gibi dolasmanizin keyfini cikarin. Son zamanlariniz yani, gelecekte olmayacaksiniz. Bunu biz degil, dusmanlar yapacak.Bugune kadar da varliginiz parazitizm ile gerceklesti. Konak canlilar olarak bu ulkeye Ataturk ve onun dusunceleriyle katki yapan insanlarin yaptiklarindan, gelistirdiklerinden yararlandiniz. Dis guclerden koruyan yapi da tam olarak Ataturk zihniyetinin bariyeriydi. Biz sizin farkinizda olmasaniz da savunma sisteminizdik. Avrupalidan koruyan kollayan bizdik. Egitimle bilimle, somurtmeye direnc gosteren bizleri yok ettiniz artik. Size de bu layik bu munasiptir. Saldir yunan, saldir ingiliz saldir amerika. Keske yunan galip gelseymis ne imis gosterir bu parazitizmle gecinen cahillere. Dunya nasil bir yermis Bogazin kenarinda arap kiyafetleriyle gezebiliyormusunuz gorurduk. Bundan sonra goruruz umarim. Zira ben sizin gibi sanat bilim.dusmani cahillerle yasamaktansa ingilizle yasamayi tercih ederim. Bir tane hayatimiz var ulan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 13 Ağustos 2019; 19:50:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • leocorte kullanıcısına yanıt
    Maalesef sadece İstanbul değil bu durumda olan.
  • enermax600 E kullanıcısına yanıt
    İstanbul, Florya'da evimiz var. Babam orada yaşar. Son 3 yılda sadece 1 ay İstanbul'da kaldım. (Sahili Suriyeliler bastıktan beri.) Ankara'da yaşıyorum ve yılın 3-4 ayı Antalya'dayım. İstanbul kadar keşmekeş bir yer görmedim ki Türkiye'de İstanbul'da yaşamış biri olarak söylüyorum bunu.

    Kentsel kültür düşündüğünüz gibi her şehirde aynı değil. Zaten öyle bir şey pekte mümkün değil diye düşünüyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eğitim sistemi çöp olunca normal. Yeni nesil daha kötü geliyor.
  • Şu anda -ki ekini ayrı yazman da bana çok antipatik geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne zaman birisi burada ülkeyle, yaşadığı çevreyle, veya içinde bulunduğu toplumla ilgili şikayet etse, eleştiri getirse, içini dökse hemen 2 tür tepkiyle karşılaşıyor.
    1. beğenmiyorsan git deniyor. geçenlerde gece 00'da kornalarla geçen düğün konvoylarını eleştirdiğimde bana da beğenmiyorsan git denmişti.
    2. boş iş, boş mesaj muamelesi yapılıyor.

    konuşmak, içini dökmek, düşüncelerini paylaşmak insani bir ihtiyaçtır. forumlar bu yüzden vardır. herkes medenice düşüncelerini paylaşabilmeli ve saygı göstermeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su an metrobusteyim gece 2:10 ayakta bile yer yok nerdeyse tek Türk olabilirim metrobusteki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banada oyle ara ara geliyor regl gibi bisi galiba gordugun duydugun herseyden nem kapiyon normalde amann banane yav diyip gecip gitcen hersey gozune batio

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ülke tam da tarif ettiğin gibi ama; "biz bu ülkeye fazlayız abiiiii" diyen tip iticiliğinde değil elbette

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • leocorte kullanıcısına yanıt
    Aslında bana göre olay şu, eskiden tüm ülke çapında sosyal profile baktığımızda, adamlık asalet ve kültürlülük prim yapıyordu, görgüsüzlük utanılacak birşeydi ve görgüsüzler bile görgülü olmaya özeniyordu. Evrim mantığına göre durumun daha da iiyileşmesi gerekirken ya da en azından mevcut seviyenin korunması gerekirken genel anlamda bir geriye gidiş var.
  • Ülkemizde ne değer görüyorsa insanımız onu yapıyor. Ve sizde biliyorsunuz'ki iyi insan bu ülkede bir şeyler başaramıyor. Sistem onları buna zorluyor. Sizce kenar mahallelerdeki kültür düzeltilemez mi ? Devlet bunu istemiyor. Çoğunluk cahil kalması ve sorgulamaması için uğraşılıyor. Bakın ufak bir sorgulamada hükümetin koltuğu 4 bir yandan sallandı. Siz bunun %50 olduğunu hayal edin koltuk moltuk kalmaz. Daha öncede söylediğim gibi halkımız 50 yaşından sonra yatmak için yetiştiriliyor. Adamın hayal'ide 50'ye kadar köle kalıp, bir ev,bir araba alıp yatmak oluyor. Gençlerimiz asgari ücret ve doğan görünümlü şahin'e tav oluyor. 20'li yaşlarında'da evlenip hayatını zindan ediyor. Sonra geçim sıkıntısı bitmiyor hiç yapmayacağı işleri yapmaya kalkıyor. Sonunda ise insan olduğunu unutuyor..
  • O zaman doru yoldasın demektir. Her sabah kalktında ülkeye ayrıca milletede küfür ediosan pişmissin artık hocalık yapabilirsin demektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan sonrada birşey değişmez.Eğitim en baştan sağlam olmalıydı ama türkiye kuruluşundada kuruluşundan öncede eğitim olarak her zaman gerideydi haliyle 3.dünya ülkesi olarak kaldı.

    Bilim den uzak aklı seks'den başka bir şey düşünmeyen topluluktan başka birşey değiliz hemde bilgisiz ve eğitimsiz olduğumuz için avrupanın aksine üreme hızımız müthiş.Genç nüfus çok boş öyle böyle değil hepsi nerdeyse eğitimsiz ve donanımsız haliyle geleceğin suçlu ve magandaları çok fazla.Yapacak birşey yok bu gibi topluluklar genelde maşa olarak kullanılır ve işe yaramadığı zaman bölüştürülüp işgal edilir.

    Edit: Şunu söylemeden edemeyeceğim hala hükümet değişse birşeylerin değişiceğini umanlar yıllar önce yaşayanlarda hükümet kavgalarından kafasını kaldırıp dünyaya bakamıyordu tarihe bakın ders almadıysanız halkın bir kesimi cahil ondan bu haledeyiz diyenlelr lütfen izmiri falan dolaşsın içki ve seks'e bakış açılarını avrupalılık ve özgürlükçü olarak betimleyen insan tipleri cahil ve varoş değildir de nedir? Yok şu kesim yok bu kesim.Ülkenin kimyası baştan tutmamış siz şimdide arayın durun problemi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıyamet Senfonisi -- 13 Ağustos 2019; 13:20:15 >




  • Arada öylesine müthiş yorumlar var ki hangisini alıntı yapıp cevaplayacağımı şaşırmış vaziyetteyim, elleriniz dert görmesin...

    Halihazırda aynı şeylerden dert yanıp bunu ifade etmekten bile sıkılmışken farklı bakış açılarını görüp okumak insanı mutlu ediyor, kabustan uyandırıyor...

    Yaşadıklarımız genel çerçevesiyle vahşetin, barbarlığın çöküşü...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rash.87 kullanıcısına yanıt
    Birde saksıları ve ağaç diplerini izmaritlik olarak kullanan müsveddeler var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaptırım olmadığı için rahat rahat takılıyorlar.Hamile kadına saldıranları kapıda karşılamışlardı geçenlerde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte bizim milletin özelliği bu iş işten geçtikten sonra fark ediyor olayların aslını. sana daha yeni mi antipatik gelmeye başladı ? yapıcak bir şey yok tren kaçalı çok oldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Note -- 13 Ağustos 2019; 14:23:11 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.