Şimdi Ara

Ülkede ki herşey antipatik gelmeye başladı (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
3
Favori
39.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
289 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kangaetemo

    su an is icin İstanbul'dayim ama onceden 21 yil nasil yasamisim burada anlamiyorum. ozellikle metroda insanlar inmeden hurra binmeye calisan dangalaklarin kafalarini tren raylarina surtmek istiyorum
    Onların hepsine omuz atarak iniyorum ben. Adam olsunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: StrangerLovely

    Sen ezikliği, yol yordam bilmemeyi, özgüvensizliği terbiye zannedip süt çocuğu gibi davranırsan fizana da gitsen ensene vurup elinden ekmeğini alan çok olur. Yine haline şükret ki türkiye'de doğmuşsun, dünyanın başka bir yerinde olsan bu ezik hallerinle seni iyice ezerlerdi. Bunu yapanlara da hak bulmuyorum ama hayatın gerçeklerine gözünü kapatıp "ühühü küfür etmiyom diye kız gibi dediler" diye boş işlere ağlamanın yaşadığın ülkeyle alakası yok. Bu ailenin seni yetiştirme şekliyle istersen Bern'de zengin iyi aile bebeleriyle yetiş yine ezilirdin yine ezilirdin. Şu kompleks yaptığın şeylere bak anasını satayım kantinden bir şey almış da 10 kişi üşüşmüş. Ağlaya ağlaya eve koşup annene şikayet de etseymişsin keşke.
    Lise yaşıma kadar Ukrayna'da büyüdüm, fakirlikten kırılan bir ülkede bile bu kadar zorbalığı tanık olmadım. "Yol yordam bilmemek." demenden "Ortama ayak uydurmak." anlamını çıkarıyorum. Herkes ortama ayak uydurduğu için ortam böyle leş zaten. Şu üslupla, alıntı yaptığın adama zorbalık yapanlardan birisi çıksan şaşırmam.
  • Gecenlerde 11-12 yaslarinda iki erkek cocuk bir baska kiz arkadaslarinin arkasindan g...une k...gumun , a...na k...gumun diye kufur ediyorlardi. Ben bunlarin yasindayken hicbir arkadasimla boyle agir kufurlu konusmuyordum. Bizim nesil (su anda 30 ustu olanlar da boyledir), simdiki nesil hic kusura bakmasin ama mal mulk icin okuyor, meslek sahibi oluyor belki ama manevi taraf bir bosluktan ote degil. Onlari da suclamiyorum, sonucta bu ulkede yasayinca sonuc boyle oluyor.

    Imkani olan kapikule otesine gecmeli. Burada hayat yok.

    Kibarligin eziklik olarak goruldugu bir ulkede hicbir sekilde normal bir insanin mutlu olma olasiligi yoktur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitokondrioglukadayi -- 14 Ağustos 2019; 21:2:15 >
  • Bir ben mi böyle düşünüyorum diye,bazen kendime kuzıyordum.Neyse ki baya bir kişi varmışık😃.Ortadoğu ülkesi olmuş cennet memleket,vah ki ne vah.21 sene önce ne hayaller ile gelmiştik bu ülkeye,ama hepsi yalanmış.Hiç mi iyi bir gelişme olmaz bir ülke de bu kadar sene için de?Çocuğum her sene Bulgaristan’a gittiğinde,iki ülke arasında farkları daha iyi görüyor,ve artık tek düşüncesi bı ülkeden kaçmak.Biz şanslıyız,çünkü çift vatandaşız,ama harkeste bu imkan yok,o yüzden bu ülkeyi doğru yola sokmaktan başka çare yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arkadiusz Milik

    Valla öyle usta. En yakınına aldığın insanların bile ne kadar pislik olduğunu görüyorsun. Ülke insanına selamı sabahı muhabbeti kestim. İnsanımızda hiçbir şey olmasa bile saygı sıfır. Maalesef yarın öbür gün iş başı yaptığım zaman günde yüzlercesiyle muhatap olmak zorunda kalacağım. 4 sene önce staj yaparken dahi insanları severdim bi umudum vardı.

    Özellikle ekonomik buhran insanları çok bozuyor. Psikolojik davranışları bilişselden çok sezgisele kaymış vaziyette. Analiz etme, mantık diye bir olay kalmadı herkes harala gürele gidiyor. İş sezgisele kaldıysa çokk güçlü bir karakter lazım. O da insanımızda yok.
    Aynen dediğin gibi. Ekonomik sorunlar yüzünden insanların davranışları da bozuldu hepten. Şirkette bazen bunun yüzünden çeşitli gerilimler yaşanıyor ve temel sebebi de ekonominin kötü gidiyor oluşu. Herkes barut gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Miraclescape

    Herkes üzerine düşeni yapsın , pes etmesin.
    Bireysel olarak herseye ragmen saygılı davranıyoruz ama başka tavsiyelerin tavsiyelerin varsa dinlerim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: V2

    Bireysel olarak herseye ragmen saygılı davranıyoruz ama başka tavsiyelerin tavsiyelerin varsa dinlerim?

    Alıntıları Göster
    Önce Türkçeyi öğren kardeşim. Sonrasını konuşuruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Örgütlenmeyiz, maganda ıslah cemiyeti gibi birşey kurmalıyız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Miraclescape

    Önce Türkçeyi öğren kardeşim. Sonrasını konuşuruz.

    Alıntıları Göster
    Türkçem, İngilizcem hatta Almancam senden 500 kat iyidir şimdi varsa bir fikrin yazabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam benim konum yemin ederim konuyu açan resmen duygularıma tercüman olmuş. Gerçi ben antipatikliği geçtim herşeyden nefret ediyorum artık. Belki bu kadar yıldır bu çöplükte yaşamanın sonucu bu, yaşı genç olanlar daha anlayışlı olabiliyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veterangamer -- 15 Ağustos 2019; 10:33:27 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Varmoiztur

    Zombi oyunu oynayarak stres atıyorum sinirlerimiz yıprandı stres atacak bir şeyler bulmazsan iyi olmuyor. Şöyle 5 10 yıl öncesine baksam zombi filmleri izleyenler oyun oynayanları garipserdim psikopat olarak görürdüm ama insanlarla uğraşmaktansa böylesi daha mantıklıymış. Gecenin yarısı olmuş sabah olacak ne işiniz var sokakta birde bası açmış sonuna kadar deprem oluyor sanıyorum. Şimdi gelde elinden bir kaza bela çıkmasın. İnsanlardan uzak durmaya çalışıyorum ne kadar uzak kalırsam risk azalıyor şaka gibi değil mi ama gerçek maalesef. Filmlerde gördüğümüz zombi olayını yaşıyoruz ben fark göremiyorum. İnsanlar seni gördüğü zaman etini parçalamasalar bile kalbini kırmak için seni kullanmak için ellerinden geleni yapıyorlar.
    Zihinsel iklimlendirme ile egosu, 3. gözü "ters evrime" uğratılmış kitleler yaratıldı. Asil görünümlü b*k gibi paraya sahip kesmin çıkarlarına kurban olacak zombilerle dolu her yer, bir kullanıcı devletin gücü insanları iyi yetiştirmek için kullanılmalı yazmış ve ekleme gereği hissediyorum; yasama, yürütme ve yargı organlarının kötü amaçlar için kullanılmasıyla birlikte devletin kontrol gücü, erkliği hiç bahsedilmese de Koç ve Sabancı gibi illet holdinglere, onların yan kuruluşlarına ve tasmasını tutanlara kullanıldıkça hiçbir şeyden iyilik, güzellik beklen(e)mez. Forumda bunlara laf edince üzerinize boşalanlar var, kullandıkları teknolojiler aynı israf ettikleri oksijen gibi güzel şeyler için kullanılsaydı (evrim gibi, gerçi anlarlar mı bilmem) bugünlere gelmezdik ancak onlardan gelecek hayır başkalarından gelsin diyorum ve son yaptıklarıyla bittiklerini büyük bir mutlulukla görmekteyim, herkesin görmesini arzuluyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Instagrama sadece kendi fotoğrafını atamazsin diye bir kaide mi var? O zaman "influencer"lar "blogger"lar bıraksın bu işleri.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.