Şimdi Ara

Ülke Neden Bu Kadar Nefret Dolu ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
0
Favori
9.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu ulkeyi bu hale getiren kilisdardir. Bukadar acik ve net, adam 18 yildir gizli gizli ulkeyi yonetiyor, kendine oy verenleri vatan haini ilan ettiriyor baskalari uzerinden, kendi partisindekileri akpden bilerek ayristirttip, halki boluyor. Ahhh kilisdar ahhh. darth kilisdar aslinda.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sniper23

    Burada halkın ve siyasilerin suçu var ama en büyük olay aslında toplum mühendisliği ve onunla gelen BİREYSELCİLİK olayıdır. Bireyselcilik zihniyeti insanları toplumdan kopardı ve çıkarcı hale getirdi.

    Aynen katılıyorum.


    Toplumun %80'i bireysel menfaatlerini ülke menfaatlerinin ötesinde görüyor artık ve para için her yol haktır mantığı ile yaşıyorlar. Bu yüzden ülkenin yarısından fazlası asgari ücretli, haftada 6 gün 12 saat çalışan köle ve alt gelir grubu ülkesi oldu.

  • Bu işin başlangıcı Akp nin iyice güçlenmesiyle Kafatascı.,Darbeci, Heykelci, Marjinal, Ataputçu, Vesayetci, Göbeğini kaşıyan, Fetöcü, Ergenekoncu, Esatcı, Gezici, vs vs gibi kelimelerle mitinglerde.,ekranlarda, yazılarda hep insanları ötekileştirip böldüler. Kendilerinden olmayanları kötü gibi yaftakadılar. Sonucu gelinen durum bu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deathless73 kullanıcısına yanıt
    Bakın politikacılara sadece yönlendirirler. Evet günümüzde tarafsız haber, doğru bilgi kaynakları engellenmiş, kısıtlanmış olabilir. Ancak doğrusunu öğrenmek bulmak yine insan elindedir. Yaptıran suçluysa yapanda dibine kadar suçludur. Konuyu politikacılara indirmek sadece konuyu daraltır ve bazı kimseleri suçsuz çıkartır.
  • Cem kullanıcısına yanıt
    Şöyle alaya almak güzel bir şey bazen çok güzel muhalefet ve uyandırma aracı olabilir. Fakat ortada bir gerçek var ülkenin başındakiler ne kadar suçluysa ona karşı çıkması gerekenlerde o kadar suçludur. Bir yolunu bulup savunmaları halka ulaşmaları gereklidir.
  • Kin nefret hatta öldürme dürtüsü hepsi forumdaki malum tayfanın akp lilere karşı besledigi duygular.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adorer kullanıcısına yanıt

    Alım gucunu düşürüp reel enflasyon yüzde 35ken yüzde 10 zammı zor verirsen, yandaslara bir işi 100 katına yaptırırsan, suriyeliler yüzünden gençlerini işsiz bırakıp ümmet ümmet deyip doğurdukları çocuklar için para verirsen gss ti ödeyemeyen hastaneye giremiyorken bu kişilere bedava sağlık tanırsan ,pc için kredi çekmek zorunda bırakırsan,üniversite yaptık diye hava atıp gençlere istihdam saglayamazken acı recete deyip saraylarda günde 10 milyon masraf yapıp karına 400 bin tlye çanta oğluna gemicik alırsan kktcye 7 uçakla gidip halkına 5 maske veremeyip abdye uçaklarla maske yollarsan sonuç böyle olur suç kimin ayrıca maaşlı ak trollerinlr burda algı yapıp insanları iyice kinlendirirsen sonuç bu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Roumiruez

    Senin bahsettiğin yemlenem kişiler çok küçük bir kesim. Anadolu'nun çoğu yerinde, köylerinde CHP ye alerji duyan büyük bir çoğunluk var. Benim babam bile derdi, CHP ye oy veren yetmiş gavurdan beterdir diye.

    Akp bunun çok iyi farkında. Ülkede rahat rahat at koşturabilmesinin sebebi o. Çünkü ne yaparsa yapsın yüzde 30 garanti oyu var adamların. Ülke yansa yüzde 30 gider yine bunlara oy verir.

    İşte çatışma buradan çıkıyor.

    CHP AK Parti ile aynı yolun yolcusudur, CHP'ye oy veren yetmiş gavurdan beterdir diye söylenen büyükleriniz aslında AK Parti'ye oy verenlerin öyle olduğunu hiç kavrayamamışlar. Hatay'da yaşıyorum ve hiç ummadığım kişilerin AK Parti'ye oy verdiğini görüyorum, göz pınarlarım doluyor bu durum karşısında. İşte bu yüzden CHP ile AK Parti aynı diyorum, dedeniz CHP'nin kurucularının Anadolu'daki sol eğilimli kişileri gütmek için böyle bir parti kurduğunu anlamaz ve söylemezler size, içlerinden bu kadar rezalete rağmen aynı umut tacirliği ve popülizmle bir de AK Parti doğurdular. Daha neyin düzelmesini bekliyoruz ki bu aşamadan sonra...

    Beynimizin her bir kıvrımı ışığı gördükten sonra bunları beynimizde yok etsek çöker giderler zaten...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • tubytube kullanıcısına yanıt

    ve hocam bu kargaşayı iyi değerlendirecek iyi parti ve deva partisi var,özellikle deva partisi bu akp chp ikileminde kalanların sonunda oy vereceği parti olacak bence,ki bu yaşıma kadar sağ partiye oy vermemiş bir kişi olarak ben bile düşünmüyor değilim açıkçasıÜlke Neden Bu Kadar Nefret Dolu ? 

  • Roumiruez kullanıcısına yanıt
    AKP li kuçu kuçular analarını Erdoğan ile görseler analarını fahişelikle suçlar Erdoğan yaptıysa iyi yapmıştır der ve geçer emin ol. Millet karısını kızını rte verecek ihtiyaçlarını gidersin diye. Ülke 20le 65 yaş arası sadece lisans mezunu örgün oy kullansın ülke normale döner.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: samuray_x

    Peki bu insanların neden fanatik olduğunu düşünüyorsunuz ?

    Başta din faktörü bence. Bende çok şükür müslümanım ama ben çok dinci olanlardan hoşlanmam. Adamlarda acayip bir din saplantısı var ve hükümet bunu çok iyi kullanıyor. Bir diğer husus da insanların çok sabit fikirli olması. Ben mesela zamanında MHP ye çok oy vermişimdir ama nezamanki bahçeli dönekliğin kitabını yazmaya başladı daha ömür billah oy falan vermem.

  • Bırak fakirliği falan, şehitlere kelle diyen bir c. başkanımız var. Bu onur hepimizin.

  • AKP örgütünün yıllardır süregelen kin, nefret, çatışma, adaletsizlik ve de Türk halkını ezme politikasıyla beraber buna sesini çıkaramayan beceriksiz muhalefet ve sindirilmiş, korkak halkın etkileri.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pantherus IV -- 2 Aralık 2020; 20:42:29 >
  • Piyasada para yok kardeşim ayda 10 bin rahat bir işte kazansan sinir stress olur musun?


    Şahsen ben olmam.

  • deathless73 kullanıcısına yanıt

    Ahahaaa 2002de akp de aynıydı kadrolar hep akpden sadullah ergin bile var fetocular yargıya girerken adalet bakanıydı ülkeyi bitirdiler şimdi yeni bi parti adıyla yeniden bitirecekler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nefretin sebebini 18 senedir ülkeyi esi benzeri görülmemis kadar kontrolsüz sinirsiz güc ve yetki ile yöneten ve bunca rahatliga ragmen ekonomiyi mahfeden iktidara borcluyuz. Uzun uzun burada anlatmaya gerek yok.

  • adamlara mantıklı bir ekonomi argümanı veriyorsun, olayla hiç alakası olmadığı halde sizin derdiniz islam diyorlar.



    Sıkışınca sürekli bir din edebiyatı dönüyor,

    sadece kendileri müslüman,

    sadece kendileri dindar.


    Sürekli televizyon kanallarında beyin yıkama propagandalarıyla geçiyor vakitleri. yüzlerce kanal varken birkaç tanesini seçip hepsi böyle böyle diyorlar. bütün dünyanın ortasındalar bunlar

    herkes bunlara oyun oynuyor

    herkes bunları düşünüyor

    herkes engel olmaya çalışıyor. Ama iş çalışıp üretmeye gelince


    Bak adam hiç alakası olmadığı halde başka bir yer ile karşılaştırma yapıyor. Bu muhabbetin gideceği yer belli. Bir taraf sebep gösterecek, diğer taraf sürekli konuyu alakasız yere çekip haklı çıktığını zannedecek. Bu yobazlıkla hiçbir yere varılmaz. Muhabbetin kalitesi lise 1 ergenlerinki kadar.

    Ülke Neden Bu Kadar Nefret Dolu ?


    "Sınavda bir sorunun hatalı olduğu kesin iken diğer sorular neden doğru o zaman?" demek ne kadar komik ise şu post o kadar komik.

    Kendine söylenen yalan tarihi bilgileri de ciddiye almış beyefendi. Bak oradan bile alakasız şekilde nefret kusuyor. Hep aynı dava. fittin sene önce o onu yaptı bu bunu yaptı. Ondan öncekileri de ihmal etmiyor.


    Kim ne derse desin. Türkiyedeki eğitim sistemi yüzünden insanlar sorgulayıcı bilinç düzeyine yükselemiyorlar. Ergenlikte kalıyorlar. Eskiden cahil adam cahilliğini bilirmiş. En fazla grup psikolojisinde (yine grubun liderinin gazlamasıyla) veya şeyh gibi yüce insanların peşinde hayatlarını heba ederlermiş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuzhan/ -- 2 Aralık 2020; 23:43:5 >




  • ikinci seçimde sizin oylar düştü yalnız. hokkabazlık yapan kim oluyor bu durumda?

  • Ayrıştırıldık, dış değil iç görünen güçler sağolsun
  • samuray_x S kullanıcısına yanıt
    Başlıca parasal kaynaklar Avrupa nın veya komşusunun zenginlik içinde yaşaması fakirleştirilmiş insanları sinirlendiriyor. Bu çok basit bir örnek kıskançlık. Diğeri de bize yıllardır kadına şiddet çocuğa şiddet temalı yüzlerce dizi izlettiler buda kafalara kazındı. Ayrı olarak kural sistemine uymaz oldu ve bu yine insanları sinirlendirdi. Öncelik refah ve medeniyet çözümü bu.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.