Şimdi Ara

ufo'nun yeni çıkardığı vantilatör nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
3
Favori
87.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • http://www.ufotr.com/ufo_vantilator_detay.aspx?uid=19
    bu model güzel bir cihaza benziyor daha yeni çıktı ama alıpta kullananlar varmı veya fiyatını bilen saygılar...



  • Fiyatlari cok uygun gozukuyor...
  • Vallaha klimanın yerini tutacağını sanmam. Üstelik nem oranı yüksek şehirlerde ortamı dahada çok nemlendireceğinden nem oranı bi süre snra çekilmez hale gelebilir. Ama havası kuru olan şehirler için ideal bir ürüne benziyor. Fiyatıda oldukça uygun ayrıca.
  • Klimanın yerine değil de, klima montajı yapmak istemeyen veya yapamayacak olanlar için sıradan vantilatörden bi nebze daha iyi serinletecek bir cihaz olarak görüyorum ben ve açıkcası almayı düşünüyorum.

    Eğer kullanan veya kullanıldığı ortamlarda bulunanlar varsa görüşlerini paylaşmalarını rica ederim.
  • Bugün çarşıda gördüm buhar gibi bişey üflüyordu elimi dayadım önüne hatta önünde durdum hiçde öyle serinlettiğini görmedim yani sadece üfemesi işe yarıyordu. Havanın 30 derece olmasınında belki etkisi vardır güneşin ortasında Ama nebileyim beni pek tatmin etmedi.
  • dün bende gördüm onünden buhar iyon veriyormuş yani serinletme si ile ilgili birşey değilmiş.geri kalanı normal vantilatör.bende sandımki önünden soğuk bir buhar çıkıyor o soğuk buharı yada sıvı her neyse işte etrafa yayıyor ve ortalığı soğutuyor sandım.ama öyle değilmiş
  • Bi numarası yok bunun sadece görüntü. Oyuncak trenler bacasından buhar çıkarırdı çocukken bakardık hoşumuza giderdi buda onun gibi fasa fiso. Çocuk oyuncağı gibi bir şey. Vantilatör almak isteyenler metal büyük pervaneli olanları tercih etmeli en iyi akımı onlar sağlıyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: xiamen
    Bi numarası yok bunun sadece görüntü. Oyuncak trenler bacasından buhar çıkarırdı çocukken bakardık hoşumuza giderdi buda onun gibi fasa fiso.

    Bu söylediklerinizi, cihazın buharının hiçbir artısı olmadığını teknik olarak açıklayabilir misiniz ? Öyle yapıyorsunuz demiyorum ama, dışarıdan bakınca doğrudan karalama mesajı gibi gözüküyor.
  • bence bunu evine veya iş yerine alıpta kullananlara sormalı önünden çıkan buhar mutlaka bir işe yarıyordur devamlı kullanımda bu fark edilebilir en kısa zamanda bunu satın alıpta kullananları formda görmek istiyoruz saygılar...
  • evet işe yarıyor daha cok bunaltıyor..nem artıkca vucudumuzdakı ter daha az buharlasacagı ıcın daha sıcak hıssedilir ortam..ornek vermek gerekırse yazın televızyonlardada duyarsınız sıcaklık 38 derece ve ardından derlerkı hıssedılen sıcaklık nemden dolayı 41 derece...... zaten netdende arastırsanız nem artıkca sıcaklık daha fazla hıssedılır dıye her yerde cıkacaktır..yıne ufo yada ne marka olursa vantılator alın ama nemsız olanından alın.
  • merhaba, reklamlarda gorunce soguk buharla serınlettıgını dusundum, almayı dusunuyordum ama buradakı yorumları gorunce ortamdakı nem oranını arttırıp daha fazla bunaltacagı hıssıne kapıldım.

    vucudumuzu ıslatıp vantılator karsısına gecınce klımadan daha serınletıcı etkı yapar bılırsınız, ama zature olmak da kacınılmaz :) bende o tarz bı sey sanmıstım ama sanırım iyon teknolojısını one cıkararak, firma buharla sogutma yapıp yapmadıgı konusunda net bılgı vermıyor.

    almaktan vazgectım
  • Merhaba,
    ben bu cihazı yakından gördüm.Suyu buhar gibi pervanenin önünden üflüyor.Önünde durunca serinleme oluyor tabiki ama bu seferde zamanla ıslanacaksınız.Bunu bence bahçede kullanmak için uygun olur.Evde kesinlikle kullanılmaz.Evde elektronik eşyaları mahveder.Mantıklı düşünmek lazım bence.Serinlemek istiyorsanız 300 ytlo den başlayan fiyatlarla klima alın ve gerçek serinligi yaşayın:)
  • o buzluğu açtığımızda gelen buz buharı gibi soğuk bişiyse güzledir ama yorumlar öle demio
  • ben baktım hiçbir şeye yaramıyor ancak iyi hasta eder adamı hem ıslatıyor hemde üflüyor.
  • Görünüşe göre hiç kullanan yok. Yorumlara da ne yazıkki katılmıyorum. Uzaktan bakmayla, yanından geçmeyle bir cihaz hakkında karar verilmez. Bana göre ise hiç de fena olmayan bir vantilatör gibi duruyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ccecy

    Görünüşe göre hiç kullanan yok. Yorumlara da ne yazıkki katılmıyorum. Uzaktan bakmayla, yanından geçmeyle bir cihaz hakkında karar verilmez. Bana göre ise hiç de fena olmayan bir vantilatör gibi duruyor.



    Alıp da evınde kullanan yok muu?
  • Yaptığı şeyin adı evoperatif soğutma, sisleme fanı faln gibi şeylerle alaklı değil. Normalde fan ringinde küçük nozzlelar olur, bi yerlerde pompa motoru motoru olur, o nozzlelardan çok çok küçük çapı olan (mikron mertebesinde) su serrecikleri saçılııyo çok küçük oldukları için de hemen buharlaşır. Buharlaşmak için de etrafdan ısı almak zorundalar, sonuçta tanecikler buharlaşırken etraflarından ısı alıyorlar böylece güzelce serinlik oluşur. Normalde sisleme fanları faln güzel serinlik verir. Ama saatte 200ml faln gibi buhar şeyi yazıyor bunda, ben ilk başta sisleme fanı faln var zannetmiştim yokmuş meğer. Hani kingin faln havayı nemlendirmek için buhar üfleyen zımbırtıları varya marketlerde görmüşsünüzdür onun gibi bişey bu sanırım.

    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=157907&productid=evhiperfanayak

    Burdaki zımbırtının gerçekten sisleme fanı var, gerçekten serinlik yapar sanırım. Ama bunun da pompası motoru faln yok direk şebekeye bağlanıyo sanırım. Şebekeye bağlanınca da yeterince yüksek basınç oluşur mu denemek lazım, el spreyleri gibi olup etrafı ıslatıyormu diye.




  • 1 vantilatör için 100 watt fazla değil mi?
  • marmara bolgesinde oturan almasin bu ufoyu sakin marmara yazlari nemli oluyor bunu calistircan zaten nefes alamazken iyice insani bogucak serinlicen belki ama nefesin daralacak nemli ortama iyice nem yaptircak kisaca ama guneyde oturuyorsaniz orda kuru sicak var tam ihtiyaciniza karsilik verir bu
  • quote:

    Orjinalden alıntı: y281nbl

    1 vantilatör için 100 watt fazla değil mi?



    bir vantilator 60w ceker sen vantilator icin 100w fazla degilmi diyorsun farkindaysan buda normal bir vantilator degil 60w sadece pervane cekiyor buhar makinasida 40w cekiyor oldu sana 100watt
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.