Şimdi Ara

Türktelekom iyice sapıtmış (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
6
Favori
37.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
408 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BillieJean7

    Senelerdir Türk Telekom kullanıyordum. Son paketim 50mbit sınırsız idi. Ödediğim ücret 75tlydi. Taahhüt geçen hafta bitti bana önerdikleri fiyat 130tl den aynı paketinizi devam ettirelim oldu. Dedim siz devam edin bu fiyatlardan kolay gelsin. Gittim türksat Kablonetten bağlattım gayettr memnunum. Akşam 7-12 arası hız 25mbit geri kalan zamanda 100mbit kota falan da yok. Pingim falanda düşük oyunlarda. İşin özü Türk telekom bb
    Modem olarak Netmaster hangi modelini verdiler? Modem stok tedarik sıkıntısı çekiyordu bu adamlar Netmaster dandik olduğu halde çok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyat politikasıyla kendi ayaklarına sıkıyorlar. Babamlarda akn'li dönemde sözleşmesini yaptığımız 35 mbps 50 gb akn'liden dönme 35 mbps sınırsız paket var. Buna ödediğimiz rakam 60 tl. Bir de internet ve alışkanlıktan dolayı evde tuttuğumuz ev telefonu var. Bize bu intrnetin maliyeti 95 tl oluyor. Eğer maliyeti çok artarsa dsl interneti kapattırırım cep telefonlarında 5'er gb internet var ve onunla çok rahat işlerini görebilirler.

    Çok sık eve gidemediğim bir ayın kullanım özeti:
    Türktelekom iyice sapıtmış

    Bu fiyat politikası insanları superbox gibi alternatiflere iter. Kimse bu paraları verip 8 mbps internet kullanmak istemez.




  • yakında kurbanlık danaya ortak olur gibi internete ortak olacağız. 100mbps bağlatıp 3-4 komşu ortak kullanacak bir interneti.
  • 100 MB net 85 TL, 3 de arkadaşını getir kampanyasından alınan bedavalar ile 12 ay bölersen,

    100MB 1 senelik 63,75 TL

    TT hattı üzerinden hizmet veren firmalar var, neden TT ile çalışma mecburiyeti içindesiniz anlamıyorum. TT olduğu yerde olan firmalar dolu ortalık.
  • Bana altyapı desteklemiyor diye 8 mpbs den yukarı paketi vermiyorlar ama 75 tl aylık fatura almayı biliyorlar. Eşeklik ettik biz sana 20 sene önceki hızı veriyoruz bari fiyatı ucuz olsun diyen yok. Taahhüt bitsin fiber gelene kadar internet bağlatmayacağım böyle internet olmaz olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanımhabere girip bu konuyu okumuş bir insansan artık ttnet kullanmaman gerektiğini çoktan anlamış olmaz lazım. Değişin kullanmayın kullantırmayın lafta olmasın bunlar kalkın üşenmeden tarifenizi değiştirin çok zor şeyler değil bunlar. 15 yıllık ev interneti kullancıyım hiçbir zaman ttnet kullanmadım evet ttnet altyapısı kullanan iss'lerin kullanıyoruz ama direk ttnete hiçbir zaman para ödemedim.
  • İspanya'da 100mbps upload ve 100 mbps download fiber kullanıyorum. Aylık 45.95 euro. Avrupadaki en pahalı internetlerden biridir sanırım.
  • Upload ve download olarak her ikisinde de 99mbps görüyorum. Burada AKN denilen kullanım kotası saçmalığı yok. Habire arıyorlar 600mbps download/600 mbps upload istermisiniz diye. İstemiyorum diyorum, çünkü hemen aylık 20 euro extra geçirecekler. Zaten 100mbps yetiyor benim oğlan habire steam'den oyun indirip oynuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydayd -- 17 Şubat 2020; 21:57:24 >
  • Türktelekom bana gelmeyin, başka alternatif operatörlere gidin diyor..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kablonet 90 lira 90mbps :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozbey08

    kimse kimsenin ayağına basmak istemiyor.Turkcell istese turktelekom u iflas bile ettirebilir. nasıl mı?
    Superbox internet paketi 4,5G ile 50mbps/25mbps upload verse ve fiyatını 79tl yapsa.
    inanın Türktelekom 3 ayda 3 milyondan fazla abone kaybeder.
    yeni tekel turkcell olur,ama işte ülkede rekabet yok,hepsi birbiriyle anlaşmış birbirinin ayağına basmıyorlar.
    Öyle lafla olmuyor. Kablolu altyapı ile kablosuz altyapıyı kıyaslamışsın. Baz istasyonları o kadar yoğunluğu kaldıramaz.

    Zaten Turkcell o kadar yüksek para almasına rağmen şuan bile altyapı yetersiz. Akşam saatlerinde can çekişiyor.
  • ben en çok ışık hızında 8 mbite kadar reklamını seviyorum :)
  • Benim şuan internetim kotayı kaldırdıkları dönemde akıllı davranıp en düşük kotalı paketi aldığım 50mbps lik paket ancak taahhüt bitecek ve bu paketlerle gelecekler bize de.
    Ciddi sıkıntı ve mağduriyet var millet parasını da veriyor ama ciddi bir altyapı yatırımı yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SW4RTHY

    Eski abonesiniz sanırım. Ben eylülde yaptım 24 mbps superonline 124 TL
    Vodafone a geçseydiniz keşke fiberse.Aynı altyapıyı kullanıyorlar.99 mbps 99 tl şu an.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asertyu

    Vodafone a geçseydiniz keşke fiberse.Aynı altyapıyı kullanıyorlar.99 mbps 99 tl şu an.

    Alıntıları Göster
    Fiber olsa keşkee :)

    VDSL mecbur. Vodafone MAX 8 mbps alabilirsin dedi, superonline 24 verebiliriz dedi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jacktron

    50 Mbit limitsiz VDSL 101 TL ödüyorum Türk Telekom'da. Bu kota muhabbetlerinden önce 2 yıl sözleşmeli aboneydim. AKK kalktı, fiyatlar uçtu ve bir yıl sonra sözleşmem bitti ama yeni sözleşme yapmadığım halde aynı fiyattan kullanmaya devam ediyorum. Sözleşme yaparsam fiyat artacak. 😂😂 Böyle de saçma bir firma ama işe yarıyor işte.
    AKK kalkmadan önce 50 Mbit sınırsız kaç paraydı?
  • 6 megabit için o fiyatı veren herhalde para dağıtıyordur ya da cahildir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24mb sınırsız için son teklifleri 99.90₺
    20mb sınırsız için de 89₺ oldu.

    2018 de 62₺ ye imza attığım sözleşmeyi 2005 den beri kullandığım Türk Telekom u bırakmak zorunda kalacağım. 6 Mart'ta bitiyor taahhüt. Türknet ile başlayıp sorun yaşarsam hepsini denerim artık teker teker. Telekom da fiyat belli nede olsa.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir kaç gün önce beni aradılar ve taahhütümün bitimine 1 sene kala yenilemek istediler. Şuan 76 küsür lira fatura ödüyorum 35 mbit internete, telefonda ki kadın 110 küsür liraya yenileyebileceğini söyleyince cinlerim tepeme çıktı bayağı bir söylendim telefonda. Dedim 1 sene önceden taahhütümü yenileyip birde üstüne daha fazla ödemeyi neden kabul edeyim belki 1 sene içerisinde çok şey değişecek dedim, taahhütsüz fiyatının 330 lira olduğunu bunun benim lehime olduğunu vs söyleyip saçmalayıp gitti. Birşey dediğiniz zaman da topu BTK'ya atıyorlar o kadar da uyanıklar. Dedim BTK size atıyor siz de onlara atıyorsunuz olan gene bize oluyor.
  • konusu açılmışken, biraz detay bir bilgi olsa da pek bilinmeyen bir gerçek olduğu için "fiber ile ışık hızında İnternet" reklamları ile ilgili şunu söylemek istiyorum: fiber içinde verinin ışık ile taşınıyor olması veriyi yüksek hızla gitmiş yapmaz. çünkü zaten eski bakır kablolarda da veri elektromanyetik dalga ile taşınıyor ve yine ışık hızında gitmiş oluyor.

    zira, elektromanyetik dalga ile ışık zaten aynı şey.

    yani fiber kablolarda veri daha hızlı gitmez. sadece birim zamanda taşınan veri miktarı, yani Band genişliği yüksektir. bakır kabloyu ışık hızında giden bir mobillet gibi düşünün, fiber kablo ışık hızında giden bir TIR oluyor. ikisi de aynı hızla gider ama fiberin tek seferde taşıdığı yükü bakır kablo 50 kere gitgel yaparak taşıyabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 17 Şubat 2020; 4:30:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.