Şimdi Ara

Türktelekom iyice sapıtmış (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
6
Favori
37.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
408 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • EE biz ses çıkatmazsak olcağı biteceği bu ses yükseltin anladıkları dilden
  • Ses çıkarsan da faydasız, adamların ardında devlet var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durduk yere 6 senelik hattımı iptal ettiler
    Diğer operatörler 9 ay tl yüklemezsen kapatıyor, bunlar 4-5 ay yüklemezsen kapatıyor
    Allah cezasınu versin bunların

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TTnet en sorunlusu sanırım, operatör kısmında sıkıntı daha az

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi fiberde 100 den aşşağı hız vermemen lzm 200 500 lük paketlerde çıkarman lazım makul fiyata fiberleri kötü diye düşük hız vermiyorlar çünkü fiber kutuları 2 küsür gigabit destekliyor bilerek yavaş internet veriyorlar. Neredeyse tüm omurga senin düzgün paketlerle düzgün fiyatlarla diğer iss leri neredeyse yok edersin 100mb yi 100 tl ye satarsan mesela. Bizim burdaki tt bayisinde fiber paketlerinin fiyatlarını asmışlar ama bilin bakalım ney eksik fiber yerine vdsl var.Vdsl i fiber diye kakalıyorlar millete paraları cukkalayacağınıza azıcık parayla yatırım yapsalar altyapı sorunu çözülecek aslında ama para yemek varken ne den yatırım yapsınlar ki.

  • samcu S kullanıcısına yanıt
    Google aramasında o kadar çok TT şikayeti var ki
    Kimse memnun değil ama mecburiyetten kullanıyorlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Myhunter

    Google aramasında o kadar çok TT şikayeti var ki
    Kimse memnun değil ama mecburiyetten kullanıyorlar

    Lanet olsun omurga onların olduğu için onlara mecbursun türktelekomda olmasan bile altyapı onun türknet milenicom vs de kullansan hiç bir düzen yok örneğin 75 mb lik internetimi 35 mb ye düşürdükten sonra altyapınız bu kadar destekliyor dediler bende dedimki daha 3 gün önce 75 mb alıyordum tekrar etti cevabını bende sorumu daha düzgün bir şekilde anlattım ekibin verdiği cevap para verip altyapı çektirin dedi bende sizinle mi uğraşacağım diyip türknet(sonuçta arızaya vs tt bakıyor) ten kablonet e geçtim allahtan benim alternatifim vardı çoğu insanın alternetif i de yok mecburen kullanıyorlar.Bakalım nereye kadar gidecek bu kötü yönetim. İnternetten anlayan lise mezunu birini getirseniz cidden daha çok iş yapar şuan ki yönetimden.





  • Birde ekiplerin gelip suçu iç tesisat atması vs olaylar var 😀😀
  • Turkcell Superonline'a bakıyorsun sanki müdürler sadece kendi oturdukları Caddebostan'a fiberi getirmişler, Türk Telekom'a bakıyorsun 6mpbs interneti fiber diye fahiş fiyata satıyorlar.

  • DH-Strain kullanıcısına yanıt

    Hocam benim aklıma bir soru(n) takıldı. Bu mesajı alıntılayarak yazayım, başka arkadaşlar da yanıtlayabilir.


    Gelişmiş ülkelerde (abd-ab ülkeleri vs.) bu hızların satılması tamam anormal değil ancak Bulgaristan-Romanya gibi ülkelerin böyle hızları satan firmaların tek tük olması gibi bir durum var mı?


    Mesela başka ülkelerin dh gibi forumlarda "bakın Türkiye'de Turknet isimli bir firma varmış, 270 TL'ye (35 dolar'a) 1000/150 internet satıyormuş vayy bee" diyor olmaları gibi bir durum olabilir mi? Halbuki gigafiber'e ulaşabilen hane sayısı tek tük. Diğer firmalar da fiber diye 6 mbps hıza 75 TL istiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 25 Şubat 2021; 21:15:52 >
  • samcu S kullanıcısına yanıt

    31 Ağustos 2020 tarihinde içinde şu tablodaki hızların da satılacağı iddia edilen bir taslak teklif BTK sitesinde yayınlandı ve kamuoyu görüşüne açıldı.

    12 Kasım 2020 tarihine kadar kamuoyu görüşü alındı ancak bugün 25 Şubat 2021 ve halen bununla alakalı tam karar alınamadı. Bu işin BTK denilen kurum ile alakalı kısmı. "Körler sağırlar birbirlerini ağırlar" olayı burada karşımıza çıkıyor işte. (Ücret kısmı son kullanıcının ücreti değil yani "100 mbps 2k tl mi yuuh" yazmayın.)


    Türktelekom iyice sapıtmış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 25 Şubat 2021; 21:26:32 >
  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt

    Hocam ztn şuanda 100mb 150 tl civarına satılıyor 200 mb yi 200 tl ye satarlar tahminim ki bu en pahalı ücret oluyor türknet 120 tl ye sol de 150 tl ye 200 lük paketleri satıyor.Diğer 2 iss de kendi altyapısını kullanıyor neden bu kadar pahalı bir diğer problemde bu.

  • JustOffer kullanıcısına yanıt
    fiber ile ilgili cok önemli bir sorun var: Sadece bazı mahallelerde tüm sokaklardan geçiyor, hem de merkezi konumda olan bicok mahallede ise sadece bazı sokaklardan geçiyor, fiber geçmeyen sokaktan fiber başvurusu dahi yapamıyorsun cunku "bulunduğunuz sokaktta fiber yok" gibi bir uyarı ile baştan red yiyorsun. yerli IHA uçtu yerli fırkateyn suya indi falan diye havalar basılıyor fakat daha bir sokaktan fiber geçmiyor be.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırak fiberi birçok sokaktan kablo bile geçmiyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese kolay gelsin. 1 aydır telekom internetimde ping değerlerim aniden aşırı yükselip , internetim çok yavaşlıyordu. Müşteri hizmetlerini arıyorum test ediyorlar bir sıkıntı yok diyorlardı. Her aradığımda

    modem bozuk olabilir , bizde sıkıntı yok diyorlardı. En sonunda modem bile aldım değişen olmadı. Her aradığımda arıza kaydı açamayız çünkü hat değerleriniz normal diyorlardı. En sonunda ben dellenince telefonda , memnunuyetiniz için arıza kaydı açıyoruz dediler. Ulan madem arıza kaydı açabiliyordunuz da niye beni delirtene kadar beklettiniz. Yani kısacası testleriniz normal olsa bile zorlayın test için adam yollasınlar. Herneyse ertesi gün teknik yetkili aradı geliyoruz diye telefonda şikayetimi anlattım. Adam demez mi abi hat değerlerin çok düşük gözüküyor şu an dedi.15 dk ya oradayım evdeysen dedi. Geldi 2 3 dakika kutuda bir şeyler yaptı internetim düzeldi. Şu an sıkıntı yok. Niye yazdım bunu buraya , herkes sıkıntısı var ise sonuna kadar ısrar edin teknik servis isteyin evinize. Yoksa benim gibi telefonda lanet okuyana kadar uğraşırsınız. İyi günler.





  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.