Şimdi Ara

Türktelekom iyice sapıtmış (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
6
Favori
37.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
408 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben yaklaşık bu şerefsizlerden kurtulalı 7 sene oldu, şimdi konuyu görünce baktım hala 8 megabit İnternet mi olur Allah belanızı versin, fiber fiber fiberinize sokayım sizin ulan şu bide istedikleri paralara bak, Ben 100 megabit Uydunet kullanıyorum kotasız ayda 81 lira veriyorum, 7 senedir'de bir kere sorun yaşamadım hakikaten bu işlerin böyle tekel olması çok kötü bir şey, yani bu paketleri kullananlara Allah sabır versin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En son faturayi 142 liraya cikardi, 120 liraydi normalde, mecbur Turknet e gectim, 75 lira odeyecem, hiz falan ayni olacak, yarin baglanir herhalde...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Türktelekom iyice sapıtmış
    nasıl alamıyorum?
  • 2 ay sonra sözleşme bitiyor 24mb 70tl ödüyorum 104 lira istiyor tt, kablo net altyapı yok Türknet ve vodafone var. Türknet iyi diyorlar kötü diyorlar kaldım arada bu lanet ttnet kurtulmak istiyorum artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaymonD7 -- 18 Şubat 2020; 8:34:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Romanya bizi kıskanıyor

    Tüm AKP liler gençliğimizi çaldınız. Hakkımı helal etmiyorum. Umarım yukarıda bunların hesabını verirsiniz.
  • 4-5 mbspden yukarı upload hızı sunan net yok demişsin var dostum Turknet yıllardan beri kullanmam gereken türkneti maalesef bu sene keşfedip kullandım. Superonline kullandigim zamanlar 6 mbs kullanıyordum 60 lira veriyordum aldığım hızlarda 2-3 mb bazende aşağısı idm ile kb ile dosya indiriyorum. Bu sen turknete gecmemle download hızı 10 kat arttı şuan aldığım hız 38-41 mbs aras sabit. Upload hızı ise 13 mbs küsurat sabit. Gta 5 steam denemesi yaptım 5 saate indirdi . Kısacası evin internetin can geldi. O yüzden imkanı ola geçsin turknete yada bunun gibi isslere.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 7-8 yıllık bir TT aboneliğim var. Maalesef sokağımızda fiber hizmet yok. 16Mbps 'e kadar hız veren bir tarife kullanıyorum ve alabildiğim maksimum hız 6,7Mbps. Bunun için şikayet kayıtları oluşturdum, BTK ya şikayet yazdım fakat hiçbirşey değişmedi çünkü sözleşmede de belirtiyor "-e kadar" diye. Ben şahsen 16Mbps e kadar tarifesinin 11-12 Mbps civarı vermesini beklerdim fakat maalesef maksimum 6,7 Mbps alabiliyorum. Taahütüm bittiği anda üyeliğimi iptal edip diğer ISP lere bakacağım.
  • CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt
    Dostum dediğim gibi bağlatmadım ben açıkçası fikrim de yok. Paketimde ev telefonu tv paketi var ama ben sadece interneti bağlattım diyim sana. Kutuyu deneyimleyen varsa ona sormak lazım yayını nasıldır nedir diye. İnterneti gerçekten üzmüyor onu söyleyebilirim rahatlıkla.
  • chakal131 kullanıcısına yanıt
    o ramtek telekom mudur nedir? sadece İstanbul gibi büyük şehirlerde var.ben Artvin de yaşıyorum Artvin de böyle bir hizmeti verebilecek şirket yok. Türktelekom un simetrik interneti var 20mb/20mb o da kurumsal şirketler için. bireysel kullanıcı için yok.
  • Ağır vergiler faturalar tarifeler gerçekten çok zor günler geçiriyoruz. Vatandaşın bu kadar sömürüldüğü bir dönem hatırlamıyorum. 1 gr altın 307 ₺ oldu. Gün gelecek 2 bin tl olacak heralde. Bu nasıl bir ekonomi şekli anlamadım. Heryıl herşeye zam gelmesi dünya genelindemi yoksa Türkiye’de mi çözemedim.Allah yardımcımız olsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1.5 sene Türknet de kullandım 13mbit download 0.6mbit upload aldım. Yeni taşındığım binada fiber internet vardı. Millenicom'a geçtim 115 mbit download 5 mbit upload alıyorum.
  • bu internet, fiber vs olaydan oyle bi para yiyolar ki, net rakamlari bilsek matematik yetmez
    15 liralik seye 100 lira veriyor kac milyon insan..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • recepasnn kullanıcısına yanıt
    Eksik YAZMIŞSIN TAMAMLAMAK İSTİYORUM ! fatih sayan bey neden bu makam mevkilere getirildi ? Fatih sayan 1995 istanbul büyükşehir belediyesinde çalışıyordu ve bilin bakalım ozaman ki belediye başkanı kim ? Şimdiki Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan :) Reisin arkadaşı akragbası adamı isen makama mevkiye gelirsin reisine hizmet edersin nokta....
  • Berkay Günönü kullanıcısına yanıt
    Çok iy8mis zaten milenicomda iyidir türknetin alt yapısında değilseniz bu hızları almanız normal ben alt yapisindayim ondan alıyorum bu hizlari turknete milenicoma iyidir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Onları kesintisiz ve sağlıklı veriyorsa o bile başarı. 5 yıl önce 2 yıl taahhütle abone oldum. İlk ay gerçekten hızlıydı sonrası işkence. İlk fırsatta kaçtım.
  • Bize daha fiber gelmedi gelsede alsak modundayız. İnsanları İstanbulun ortasında Hakkari dagindaymis gibi yaşatıp sonra bu fiyatlara mecbur ediyorlar. Benim şuanda kafamdaki tek mod gelsede alsam. Fiyat düşünmüyorum artık. Taktikleri önce yıpratıp mecbur bıraktırıp sonra verdikleri fahiş fiyata aman elimizden almasınlar da ödeyelim modu bence.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiyedeki her kurumda olduğu gibi bunlarda da vatandaşa hizmet yerine cep doldurma politikası var çünkü.

    Örnek gösterilen avrupa ülkelerindekü vizyon ben nasıl vatandaşa daha hızlı, daha da hızlı, en hızlı interneti nasıl sunarım kafası var. Adam elde ettiği paraya hemen altyapısını genişletiyor büyütüyor.

    Bizde ise altyapıyı boşver daha yüksek hızı boşver. İnternet sağlıyor muyuz evet yeter adam olana çok bile kafası var. Altyapı büyütülecek paralar birilerinin cebine giriyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • asa
  • Türknet geçtim kurtuldum tel+int 50mbit 75 tl
  • Sözleşmem bitiyordu süper online ile, bir ortama bakayım dedim, türk trlekom felaket, bunlar kime ne satıyor anlamış değilim, 35 MB fiber süper online ile 1 yıl dedim, maalesef intermet konusu her konu gibi büyük bir yara olarak devam ediyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.