Şimdi Ara

Türknetten arıyoruz diyen dolandırıcılar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
5.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir kaç ay önce türknet abonesi oldum arkasından 0800 lu 0212 li numaraların aramaları daha da arttı. Çoğunu açmayıp engelliyorum. Dün agt kurye numarasına benzettiğim birisine cevap vermiş bulundum. Bana önce türknetten aradığını hizmetlerinden memnun olup olmadığımi sordu ardından pakete dahil TV kurulum hizmetinin olduğunu ne zaman kurulmasını istediğimi sordu. Bu hizmetin vergilerden düşüldüğünü bu yüzden pakete dahil olduğunu l falan saçmaladı.

    Benim turknet abonesi olduğumu telefonumu bilgilerimi turknet bu dolandırıcılarla paylasmasa nasıl bilebilir . Numarayı arattigimda bir çok insana bu şekilde dijiturk satıldığını öğrendim . Herkes dikkatli olsun bilgileriniz izinsiz satılıyor .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhabalar, bu numaralara lütfen itibar etmeyiniz. Açık açık numarayı bizimle özel mesaj üzerinden paylaşırsanız çok iyi olur. Direkt olarak arama havuzumuza bu şüpheli arama gerçekleştiren numaraları ekliyoruz ve suç duyurularında bulunuyoruz.
  • Bir haftadır TurkNet'e geçiş işlemlerim devam ediyor. Beni de 10 Aralık 2021 Cuma günü saat 16:33'te +90 216 205 09 21 numaralı telefon aradı. Üstelik TurkNet müşteri numarasına kadar tüm kişisel bilgilerimiz ellerinde var.

  • tiss.gtb.gov.tr
    Ticari Elektronik İleti Şikayet Sistemi
    http://tiss.gtb.gov.tr

    buradan sesli arama şikayeti yapın. dolandırıcı içerikliyse savcılıüa gönderiyorlar. turknet mi sızdırıyor yoksa başkası mı belli olur.

  • DoubleDragon D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu konuyu hukuk regülasyon ve ilgili ekiplerimiz yakından takip ediyor. Bu şekilde yapılan aramalara itimat etmemenizi rica ederim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Aynı numara bugün (13 Aralık 2021) 14:42'de tekrar aradı: "TurkNet'ten arıyoruz. Bağlantınızın hızından memnun musunuz? Donma, kopma var mı?" falan diyerek kendisini TurkNet'ten aradığı izlenmi vermeye çalıştı.


    Daha sonra "Yalın internet kullanıyorsunuz, devlet ocak ayından itibaren yalın internet kullanımına 18 TL ek vergi alalacak. Digiturk abonesi olursanız ödemeyeceksiniz" dedi.


    Ben de ona "Siz kimi kandırıyorsunuz yok öyle bir şey." dedim.

    "Var tabi isterseniz araştırın" dedi.

    Ben yer miyim böyle numaraları?" dedim.

    "İyi, peki... İyi günler" dedi.

    "Dur, kaçma söyleyeceklerim var." dedim.

    "Sen TurkNet'ten arıyorum dedin, ben TurkNet'le görüştüm. Bizim böyle bir numaramız yok. İtibar etmeyiniz dediler" dedim. Hemen telefonu kapadı. Biraz daha kalsaydı da iyice haşlasaydım. Hırsımı alsaydım.





  • Ben de bugün bu 0212 990 02 ** 'den arandım ve fatura 118 TL olacak yeni yılda dediler.İnternet 49.90, Digitürk 50 diye faturalandırma ile 99.90 olacak faturanız dediler, kampanya gibisinden bir şeyler söylediler.Numara şüpheli geldiğinden sonra sizi ararım diyipte kapattım ve geçen gün de yine 0212 703 87 ** 'dan arandım internetiniz nasıl iyi mi falan diye.Türknet sağolsun destek talebine direkt dönüş yaptı ve bunlar onların numarası değilmiş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VvNoT -- 14 Aralık 2021; 20:35:17 >
  • VvNoT V kullanıcısına yanıt
    MErhaba, evet bize ait numaralar değil. Biz 0212 703 ve 0850 288 blok numaralarını kullanıyoruz. Ayrıca hiçbir kampanya ya da hizmet güncellemesi için telefon üzerinden iletişime geçmemekteyiz. Her bilgilendirme öncelikle online işlem merkezi, sitemiz ve sosyal medya kanallarından duyurulmaktadır. Bu şekilde yapılan aramalara güvenmemenizi rica ederim. Sağlıklı günler.
  • Beni de aradılar. Digitürk üyesi yapmaya çalıştılar. Arayana soy adını sordum kapattı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • elophidae kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kesinlikle itibar etmeyin. biz bu şekilde aramalar yapmamaktayız.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    0212 990 02 72 numaralı telefon aradı bugün. digitürk satacaklarmış 49 liraya.


    nasıl oluyor da benim telefon numaramı 2 gün içinde elde edebiliyorlar?

  • algkmn kullanıcısına yanıt
    Merhaba, haklısınız bu durum can sıkıcı. Bunun farkındayız ve hukuki sürecimiz devam etmektedir. Gerekli incelemeler yapılıyor ve yasal olarak bu durum için aksiyon alınacak. TurkNet olarak 3. şahıslar ile kesinlikle bilgi paylaşımı yapılmamaktadır.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    türknete geçtiğimi nereden biliyorlar? bu datayı nerden almışlar?


    siz vermiyorsanız nereden sızdığını söyleyin o zaman?

  • algkmn kullanıcısına yanıt
    Bu konuyu hukuk regülasyon ve ilgili birimlerimiz yakından takip ediyor.
  • Dolandırıcılar TurkNet'ten daha hızlı çıktı, daha abonelik tamamlanmadan 02129900272 nolu numaradan arayıp, TV aboneliği yapmaya çalıştılar. Önce dolandırıcı olduklarını anlamadığım için, "dört gün oldu abonelik tamamlanmadı diye çıkıştım, güzelce tabi efendim hemen ilgileniyoruz, hemen çözeceğiz diyerek konuyu bağlamaya çalıştılar, daha sonra ben şüphelenince güven kazanmak için kimlik bilgilerimden tutun adresime varana kadar bütün bilgilerimi sıraladı. Sonra değerlendireceğim diyerek telefonu kapattım.Bu konuda Turknet'e de şikayetimi bildirdim. Bu arada Turknet'e abonelik işlemi başlattığımdan bahsetmedim. Geriye dönük araştırma yaptığımda bu sorunun yeni çıkmadığı belli.

  • ersun3441 E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, maalesef uzun süredir devam eden bir durum. Biz gerekli aksiyonu almak için hukuki süreç başlattık, şu an devam ediyor. İncelemeler yapılmaktadır. Yasal süreç olduğu için detay veremiyorum ancak en hızlı şekilde bu durum için gerekli işlemler yapılacaktır, emin olabilirsiniz. Biz 0212 703 ve 0850 288 blok numaralarını kullanıyoruz. Ayrıca hiçbir kampanya ya da hizmet güncellemesi için telefon üzerinden iletişime geçmemekteyiz. Her bilgilendirme öncelikle online işlem merkezi, sitemiz ve sosyal medya kanallarından duyurulmaktadır. Bu şekilde yapılan aramalara güvenmemenizi rica ederim. Sağlıklı günler.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    TurkNet'ten arıyorum diyerek TV aboneliği satmak isteyen dolandırıcılar ile muhatap olan birini 02127038779 nolu numaradan aranması ilginç. Telefondaki bayana söylüyorum nerden bileyim ben sizin TukNet'ten aradığınızı diyorum, TurkNet'ten aradığımı söylüyorum ya diyor. Bilgisayar başında olduğumu, bu numaranın TukNet'in sitesinde görünmediğini söylüyorum. Bu numarayı yeni aldık diyor. Kurumsal bir firma için iletişim bilgilerini güncellemek zor olmasa gerek, yada sizin belirttiğiniz gibi , internet sitesinde 0212703... sonrası tüm numaralar bize ait yazsınlar.

  • ersun3441 E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, geri bildirimi ilgili ekiplerle paylaşacağım.
  • milletin internet üzerinde yaptığı yorumların peşine takılacaklarına, ne yapacakları belli olmayanlara verilen sözde kurumsal hatları kullanarak ve/veya internet üzerinden arama yaparak, sahte tel numaraları gösterenlerin peşlerine takılsalar çok daha iyi bir iş yapmış olurlar. herkesin başına geliyor demek ki. ortada sözleşme var, güya bana bedavadan hızını artıracağız diye telefon açılıyor. dedim bana 2mbit de yeter, hiç bir şey istemiyorum. bu tel ile reklam amaçlı ve başka niyet üzerine aramalar ile kim bilir kaç insanı mağdur ediyorlar. bunlar dolandırıcı değil, kalpazan..  


    tabi sözüm meclisden dışarı. konu ile alakası yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 30 Nisan 2022; 19:49:47 >
  • Selamalar, aynı şekilde bugün beni aradılar. Türknet ile konuşmam bitti bir saat bile geçmeden 2 defa aradılar ısrarla Dijitürk satmaya çalışıyor. 139 internetimin fiyatı 100 oluyor + dijitürk nasıl olacak diyorum anlatıyor da anlatıyor. İstemiyorum diyorum farklı bir irtibat numarası ile tekrar aranıyoruz. Şaka gibi Türk Nete geçtiğimiz pişman etmezler umarım.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.