Şimdi Ara

Türknet vpn bağlanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun zamandır Youtube üzerinden Behzat Ç izliyorum. Ülkemizde engelli olduğu için bölümleri mecburen vpn kullanmak zorundayım. Daha öncesinde ttnet kullandığım için cayır cayır günde 2 3 bölüm izleyebiliyordum. Geçen hafta Turknete geçtim. Modemle ilgili sorun falan derken dizi aklıma gelmemişti. 2 gün önce açıp kaldığım yerden devam etmek istedim ama hüsran Başka wifide bağlanıp girebiliyorum fakat kendi evimde girmiyor. Facebook ve twitter üzerinden iletişime geçmeye çalıştım acaba vpn engellemesi gibi bi uygulamalarımı var diye. Öyle bisey olmadığına dair mesaj attılar. Dns ayarını değiştirmemi söylediler. Denedim yine HÜSRAN. Bir türlü giremiyorum. Başına gelipte böyle bir badire atlatmış arkadaşımız var mı??







  • YouTube engelli değil diye biliyorum Behzat Ç bölümlerini de ben YouTube üzerinden izlemiştim. VPN ne için tam olarak anlayamadım ? Standart port kullanan VPN bölgenizde engellenmiş olabilir.
  • Merhabalar, arkadaşlarım size bu konu hakkında doğru bilgi vermişler. Herhangi bir sınırlama yapmıyoruz. VPN ile bağlantı gerçekleştiren bir çok kullanıcımız var. İsterseniz bu konuyu bize OİM, MOİM veya IVR sesli yanıt sistemimiz üzerinden kayıt açarak iletin. Bir kere de teknik destek uzmanı arkadaşlarım hizmetinizi kontrol edip bu konu hakkında size net bir geri dönüş yapsınlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: plusnettr

    YouTube engelli değil diye biliyorum Behzat Ç bölümlerini de ben YouTube üzerinden izlemiştim. VPN ne için tam olarak anlayamadım ? Standart port kullanan VPN bölgenizde engellenmiş olabilir.
    Youtube engelli değil biliyorum. Youtube'da Behzat Ç'nin eski bölümleri Turkiye üzerinden görünmüyor. Telif haklarını satın almışlar galiba. Anca vpn ile acarsam görünüyo. Istersen deneyebilirsin. Hiç bir bölümü gözükmez.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerinde karşıma bi tane canlı şahıs çıkmıyor ki derdimi anlatabileyim. Ayrıca oim, moim, ıvr ne bilmiyorum.
  • hsnclk91 kullanıcısına yanıt
    Benim izlediğim zamanda engel yoktu sanırım Puhu TV için engellediler.
  • Hangi VPN ile bağlantı kuramadınız? Kendinize ait bir sunucu mu, yoksa ücretsiz hizmet veren yerlerden birisi mi?
  • Umut U kullanıcısına yanıt
    SuperVpn adlı ücretsiz bir uygulama. Başka wifide denedim sıkıntısız çalışıyor. Daha öncesinde ttnet kullanirkende çalışıyordu. Şimdi ise bağlandı olarak görülüyor. Yalniz sayfalarda veya uygulamalarda herhangi bir veri akışı olmuyor.
    Bu arada kendimize ait bir sunucu nasıl oluyor ? Açıklarmısın biraz
  • plusnettr P kullanıcısına yanıt
    Galiba. En son telif haklarını satın aldılar diye duymuştum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.