Şimdi Ara

Türknet, TT altyapısına +200 paketleri istiyoruz. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
1
Favori
15.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    bana gelen fiber tt fiberi tt kablosu bina icine birakildi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • miskindvd kullanıcısına yanıt

    Erğenler gibi herşeyi kendi isteğine göre olsun istiyor 2 firma fiber getirmiş bölgesine bize 1 tane firma bile getirmemiş daireye kadar fiber bilinçsiz internet isteklerinizi kenara bırakında başkalarının hakkına girmeyin diyesim var 14 milyon hane fibersiz ülkede hak veriyorun bu cümlene.

  • phasan P kullanıcısına yanıt
    Yerleşik operatöre ait fiber hizmeti diğer firmanın ekipleri tamamlamaktadır. Süreç tamamlandıktan sonra fiber hizmeti bölgede aktif hale getirdikleri zaman biz size hizmet verebiliyoruz.
  • Port ücretleri vergiler haric aşağıdaki gibi , vergileri eklerseniz zaten 1000 mbit için 500 tl sadece port ücreti oluyor , adam kendi altyapısında bu hizmeti simetrik 139 TLden veriyor bu hizmeti çıkartması anlamsız olur gerçekten de , burada bu fiyatlara onay veren BTK ve TT'e sormak lazım 16 mbit fiber portu ile 1000 mbit fiber portu farklı mı ki farklı ücret alıyorsunuz diye...


    Ülkede internet hızları bu kafa yüzünden yavaş adamlar 35 yeter fazlasını isteyen çok ödesin diyor çünkü kafa daha yükseğine bizi layık görmüyor


    Türknet, TT altyapısına +200 paketleri istiyoruz.toptan.turktelekom.com.tr
    Türk Telekom Toptan | DSL İnternet | Port Transmisyon
    https://toptan.turktelekom.com.tr/port-transmisyon




    Türknet, TT altyapısına +200 paketleri istiyoruz.




  • Selfservice S kullanıcısına yanıt

    Bu fiyatlar güncel değil indirim geldi diye biliyorum konusu da açılmıştı hatta forumda.

  • REDMOD kullanıcısına yanıt

    O indirim kullanıcılara 24 ay taahhüt verdirirsen geçerli türknette taahhüt yok özgür iletişime aykırı.



    Türknet, TT altyapısına +200 paketleri istiyoruz.
  • Bluepower kullanıcısına yanıt

    O zaman ya türknet taahhütlü paketler sunacak ya da bu işe hiç yanaşmayacak. Yeni paketler çıkmasa Türk telekom tarafına geçen bir çok abone mutlaka olacaktır ki 4.5 yıllık türknet kullanıcısıyım ben de türkneti kapatıp Türk telekom'a geçerim.

  • Selfservice S kullanıcısına yanıt

    Ya bi git şuradan duyar kasma.

    35mbps internet alıyorum türknetten 140 tl ödüyorum buna bakarsak port ücreti 41,73 tl adamlar resmen kar kapısını bulmuşlar.

    98,27 tl kar koymuşlar hem de berbat geri bildirim ve berbat internetle.

    Paketler hemen güncellenmeli 1000mbps yi tahattütle 350 tl ye verebilirler ve aynı şekilde 35-100 mbps taahhütsüz 80 tlye verilebilir.

    Bütün yatırımları Marmara ve Ege bölgesine yapan türknet, bütün ücretleri de düşük hız alan kullanıcılara yüklüyor.

    Arkadaşlar lütfen susmayın susturmayın.

    Firmalara YETER BE demeliyiz. Şakşakçılığa kendimizi yormamalıyız.

    Sırf Gigafiber alıyorsunuz diye geride kalan %99 düşünmüyorsunuz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EREN.SİMSEK -- 4 Temmuz 2022; 21:4:30 >
  • Türknet, TT altyapısına +200 paketleri istiyoruz.Mert Kuşkapanyoutube
    Ben Mert Kuşkapan. Bu videoda sizlere küçük bir müjdem var. İçerik üreticileri, canlı yayın yapan yayıncıları ve evden çalışan insanları doğrudan olumsuz etkileyen upload hızı artık VDSL ve Fiber altyapılarda biraz daha yükseltildi. Upload hızlarındaki artış çok fazla olmasa da yapılan işlerde iyileşme sağlıyor. Türk telekom altyapısında 1000 MBPS internetin gelmesinin ardından böyle güzel bir haber almak oldukça sevindirici. Upload hızının artması sayesinde geniş bant internet trafiğinde biraz daha rahatlama ve hızlı upload yapma imkanı sağlanıyor. Canlı yayınlar artık 1080p'de garanti olacak ve görüntü kalitesi muazzam boyuta çıkacak. YouTube'a ve instagram'a videolar daha kısa sürede yüklenecek ve canlı görüşmelerde görüntü kalitesi artacak. Upload hızı nasıl arttırılır diyorsanız operatörünüz ile görüşme sağlamanız gerekmektedir. Bunu duyan superonline acaba ne yapacak ciddi merak konusu. Türk telekom altyapısını kullanan ISP'ler yüksek upload için tüm hızıyla çalışmalara başladı. Yeni videoları kaçırmamak için https://www.youtube.com/helpmert?sub_confirmation=1 tıklayarak abone olabilirsiniz! Abone Ol butonunun yanında bulunan zile basarak bildirimleri açabilir ve yeni videolardan hemen haberdar olabilirsiniz. Sizler için oluşturduğum listelerim Teknoloji Gündemi ► https://bit.ly/2O3SsyY Bilgi Veren Videolar ► https://bit.ly/3q2iS1n Rehber Videoları ► https://bit.ly/3kBAJLC İnceleme Videoları ► https://bit.ly/3r2j41R Internet / WIFI / Network Videoları ► https://bit.ly/2O3SuqA Röportajlar ► https://bit.ly/2OaCWBh Kutu Açılışı / Unboxing Videoları ► https://bit.ly/3krIrrD Veri Merkezi (Datacenter) Videoları ► https://bit.ly/3kuvI7B Vlog ve Güzel Anlar ► https://bit.ly/2ZZaKUA Beni Sosyal Medya üzerinden takip edebilirsiniz. Facebook Sayfam ► https://bit.ly/2NEmbvi İnstagram Sayfam ► https://bit.ly/3797OXy Telegram Kanalım ► https://t.me/mertkuskapanyt Web Sitem ► https://mertkuskapan.com YouTube Kanalım ► https://bit.ly/2G4WkZ8
    https://www.youtube.com/watch?v=7pOM9MtOVmk

    Bu video'ya göre vdsl bağlantılarda, ttnet'e ek ücret ile upload arttırımı yapabileceğimiz söyleniyor. Yani bu dolaplardaki 8 mbps upload limitinin kalkıp operatör bazlı limitlemenin yapılacağı anlamanıa geliyor. Şimdi sorum şu: geçtim 200lü hızları, o dolap kilitleri açıldığında itibaren Turknet bize "alabildiğimiz kadar" upload hızını ek ücretsiz verecek mi? @TurkNetDestek

  • turuncu_ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kampanya güncellemelerimiz olması durumunda tüm abonelerimize bilgi vereceğiz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Size değil kendime kızıyorum. Şu bot cevabını alacağımı bile bile size soru soruyorum :D Bir umut bizimki de işte, belki merkeze sorulur da ordan gelen cevap paylaşılır diye... Bu arada bu kampanya yenilemek ile ilgili bir soru değil. Var olan kampanyanızda "hattınızın desteklediği" ibaresini uygulayıp uygulamayacağınız ile ilgili.

  • turuncu_ kullanıcısına yanıt

    Netspeed'e geçip kurtuluyorum yakında eğer ki gigafiber kullanmıyorsanız Türknet'te durmanız için bir sebep yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDMOD -- 5 Temmuz 2022; 21:8:53 >
  • turuncu_ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, buradan ilettiğiniz her şikayet ve talep için üst birimlere bildiride bulunuyoruz ve gelen cevaplara göre size dönüş yapmaktayız.
  • Başka bir yönden yaklaşayım bir iki ay tayin ayı herkes yeni evlere taşınıyor ve yüksek internet arayışında ben de aynı durumdayım bir an önce açıklanmalı ki başvurular gelsin. TurkNet ten açıklama gelmezse mecbur başka issleri aramak düşüyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • turuncu_ kullanıcısına yanıt
    Turktelekom Turknet den bu işlemler için ücret istemez ise, Turknet inde kullanıcılara dediğiniz gibi ücretsiz hız arttırımı yapacaklarınina inanıyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • turuncu_ kullanıcısına yanıt

    taleplerinizi şikayetlerinizi alıyoruz diyorlar ama merkezden bu konuyla ilgili tam net cevap sunulmuyor ve geri dönüş yapılmıyor anlaşılan türknetin isteği türk telekom altyapısındaki fiber kullanıcılarına azami sınır olarak 100 mgbit verip altyapın neyi destekliyor en yüksek hız tek fiyata değip algısını kasmak he 100 mgbit hız üstü istiyor isen kullanıcı olarak bizi destekle ve bekle gigafiber var senin için tabi oda bulunduğun bölgeye kim bilir kaç yıl sonra gelirse unutmadan tabi bu ekonomi krizde nasıl gigafiber yatırımlarına devam edebilecekler eskisi gibi orası da meçhul birde çıkıp biz kullanıcı dostu bir firmayız yönergelerimiz o doğrultuda demesinler boşuna açıkçası bu durum müşteriyi kandırıp algı kasmaktır kısacası bu gigafiber altyapısı olmayan müşteriler için geçerli




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 6 Temmuz 2022; 14:50:33 >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Üst mercileriniz bize cevap vermeye tenezzül mü etmiyorlar o zaman? Ben şu ana kadar hiçbir geri dönüş görmedim. Sürekli "ileteceğim" "böyle bir kampanyamız yok olunca olur", "bu konu hakkında bilgi veremiyorum". Kaale alınmıyorsak söyleyin bilelim ona göre davranalım.

  • turuncu_ kullanıcısına yanıt
    Taleplerinizle ilgili gelen bilgileri her zaman buradan paylaşmaktayız.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.