Şimdi Ara

Türknet, TT altyapısına +200 paketleri istiyoruz. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
1
Favori
15.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • harce74 kullanıcısına yanıt

    Türknet'in bir artısı kalmadı ki zaten alelade alt operatörlerden biri durumunda şuan, yıllardır bir arpa boyu yol alamadığı kendi alt yapısı da ayrı bir olay zaten. Bu hızla 35 sene sonra Türkiye'nin yarısına ulaşırlar diye tahmin ediyorum. Bu konuda fanboy olmamak lazım gerçekler bu.

  • REDMOD kullanıcısına yanıt

    TurkNet genel olarak kendi yurtdışı çıkışlarını ve yurtiçi yönlendirmelerini kullanıyor. Diğer alternatif operatörlerden başlı başına bu yönüyle apaçık öndedir.



    Ha kendi altyapısı çok yavaş ilerliyor onda hemfikiriz ama ilerliyor bir şekilde. Her geçen gün gigafiber kullanıcısı az sayıda olsada artıyor. Diğer alternatif operatörlerin böyle bir hizmeti var mı? YOK. Doğal olarak diğerleriyle aynı olamaz.


    Yalan yanlış bilgi vermeyin.


    Evde hem TT hem TurkNet kullanıyorum, en basit şekilde örneklendirmek gerekirse valve'ye tracert testiyle 44-45ms alıyorken ve birçok yönlendirmeyle çıkışı yapıyorken TurkNet direk çıkışı kendi altyapısıyla bağlıyor ve 36-37ms veriyor. Ha arada uçurum bir fark yok fakat diğer operatörler gibi tamamen TT altyapısını kullanmıyor. Belli bir noktadan sonra trafiği kendine alıyor.

    Türknet, TT altyapısına +200 paketleri istiyoruz.


    Türknet, TT altyapısına +200 paketleri istiyoruz.




  • Bende katılıyorum Türknetin artık bir artısı olmadığına.

    38mbps ye 140 tl veriyorum fakat normalde almam gereken hız 54 mbps

    Ayrıca gerçekten müşteri hizmetlerinde çok zayıflar. Böyle olmasıda normal çünkü ellerinde türk telekomdan aldıkları bilgilerin haricinde

    bir veri yok. Arıza var diyorum arıza yok diyorlar sonraki mesajda haklısınız arızanız var diyorlar.

    Fiber 2022 yılı içerisinde evinize gelmeyecek diyorlar 1 hafta sonra fiber geliyor şaka gibi.

    38mbps ye 140 tl vereceğıme üzerinde 200 daha eklerim 1000mbps alırım türk telekomdan.

    Ayrıca modem parasıda dahil fiyatta.

    Gigafiber altyapısı olanlara sadece bu sistem iyi oda binleri geçmez maalesef.

  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt

    Bu açıkladığınız teknik bilgiler son kullanıcının umurunda bile değil. Ayrıca bizim burada eleştirdiğimiz kısım Türknet'in son dönemlerdeki gelişmelere verdiği tepkisizlik ve umursamazlık. Burada bana Türknet'in 5-10 ms daha düşük erişim süresi vermesini örnek göstermişsiniz ama benim için bu gereksiz bir ayrıntı, TT fiber alt yapısında bulunduğum bölgede diğer operatörler Türknet'ten daha düşük gecikme süresi veriyor pingden örnek vereceksek.

  • Umarım TurkNet yeni duyurulan bu port hızlarını (200, 500 ve 1000 Mbps) en yakın zamanda müşterilerine sunar. Konuyu öne çıkartıp destek oldum.

  • REDMOD kullanıcısına yanıt

    TurkNet'in 1000Mbps şuanda vermiyor olması nasıl tepkisizlik olabiliyor. Bu şirketin bir politikası var. Zamanında da 35Mbps üstü hız vermiyordu, TT'nin Fiber altyapısı olan yerlerde kullanılmıyordu. Zamanla bu eksikliklerini giderdi ve hem FTTH olarak TT altyapısını, hem de VDSL olarak 100Mbps kadar hızı sunabiliyor ve tek fiyat politikasıyla.


    Arka planda neler dönüyor bilemeyiz. 1000Mbps konusunu belki artık salmışlardır. Nihayetinde TT üzerinden verilen 100Mbps genel kullanım için gayette yeterli. Belki de bu şekilde düşünüyorlar. Daha üst paketleri kullanıma açacaklarsa tek fiyat politikası ellerinde patlayacak, fiyatları arttırmak veya tarife çeşitleri çıkartmak zorunda kalacaklar bu yüzden düşünmüyorlardır. Yoksa adamlar niye çıkartmasın. TT tarafında fiyat belli, üzerine kârını koyup satışa sunacaklar ama yapmıyorlar. Bunun kötüye değilde iyiye yormak gerek.


    Ayrıca gecikme süresi konusunda ben TurkNet en iyisini veriyor demedim. Kendi çıkışlarını ve yönlendirmelerini kullanıyor dedim. Bu yüzden de diğer alternatif operatörlerden apayrıdır.


    Ben şahsen TurkNet'ten memnunum. Hızım, pingim her saat sabit ve stabil.





  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt

    Türknet kullanıcıları genelde bilinçli internet kullanıcılarından oluşuyor farklı ISS'ler 100 mbps üzeri paket çıkarıp Türknet çıkarmayınca aboneler farklı ISS'lere kayabilir, bu yüzden bu tip gelişmelerde Türknet'in öncü olması gerekiyor. 2018 den beri kullanıyorum Türknet'i eğer ki üst paketler çıkarılmazsa kısa bir süre içine farklı bir ISS'e geçme planım var çünkü beni bağlayacak herhangi bir avantaj göremiyorum şuan için.

  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt

    100 Mbps yeterli değil...

  • Süreç umduğumuzdan uzun sürdü, artık iyi haberlerin gelmesi lazım. Öne çıkardım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şu anda berbat çalışan iss ler bile paketlerini güncellemiş hatta fiyatlarda iyi buna karşın türknetin paket güncelleme yapmaması fena saçma geliyor bana.

    En azından 200mbps verebilirler yani.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EREN.SİMSEK -- 1 Temmuz 2022; 2:35:23 >
  • EREN.SİMSEK kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu süreç ile ilgili henüz netleşmiş bilgi bulunmuyor. Değişiklik olması durumunda mutlaka bilgilendirme yapılacaktır.
  • 1 GBPS upload vermiyor diğerleri. Türk Telekom 389 TL'ye veriyor ama 24 ay sözleşme istiyor, Süperonline 12 ay sözleşme istiyor ama o da 1 GBPS vermiyor.


    Bu fiyatların düşmesi zaten Türknet sayesinde oldu.

  • harce74 kullanıcısına yanıt

    Anladığım kadarıyla Türknet artık sadece Gigafibere odaklanmak istiyor. Zaten bahsettikleri tek paket olayı ile 200 mbps, üzeri vermeleri de zor. Kobi paketlerinde bir den fazla paket var, onları bireysele getirmelere lazım.


    Seneye bulunduğum yere Gigafiber gelecekmiş, gelirse daha derdim kalmaz. Çünkü rakipsizler şuan.

  • sniper23 kullanıcısına yanıt

    Ben de Superonline'da 1000 Mbps var diyecektim. Ama yanlış okumuşum, siz upload demişsiniz. Dediğiniz gibi 1000 Mbps upload sadece metro internet veya GigaFiber'de var sanırım.

  • Şuan sadece Gigafiber ve Metro İnternet olarak oluyor. Telekom'un Metro İnternet ile en son 80.000 TL civarı bir şey diyordu, diğer türlü kurumsala vermiyorlar.


    Gigafiber rakipsiz kısacası.

  • Süreç duyurulalı baya oluyor. Turk telekom duyurduğundan beri bekliyorum Turknetten bi açıklama gelsin diye. Hani bir bilgilendirmede yok. Deselerki FTTH Turknet müşterileri çalışmamız var yüksek hızlar şu tarihe kadar satışa açılacak bekleyeyim. Ama bilgilendirmede yok ya da deyin ki kardeşim biz taahütlü satışı yapmayacağız TT altyapısnda Turknet müşterileri 100Mbit alabilecek en fazla. Bizde durumu bilelim.. Yarın itibariyle 500Mbit TT geçiş yapmak zorunda bıraktınız.. Kendi forumunuzda da bunu soran müşterilerin konularını kilitlemeye devam edin. Müşterisine bu kadar düşmanca tavır alıp açıklama yapmaktan kaçınan bir firma görmedim ben..

  • Thierry Henry 20 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, buradan her zaman bu sorulara dönüş yapmaktayız. süreç ile ilgili henüz bize net bilgi gelmediği için sizinle paylaşamıyorum. Şu an bu şekilde bir çalışma bulunmuyor tarafımızdan.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    hocam arkadaş da onu söylüyor zaten. net bilgi gelmediğini söylemeniz işe yaramıyor; ya 100+ üstü hız vereceğiz ya da vermeyeceğiz deyin olsun bitsin bu iş.


    fazla naz aşık usandırır @TurkNetDestek

  • cnSplendidNinja C kullanıcısına yanıt
    Şu an için maalesef bu şekilde bir bilgilendirme yapamıyorum. Net bir bilgiye ulaştığım zaman mutlaka sizlerle paylaşacağım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.