Şimdi Ara

TurkNet’te kotasız, taahhütsüz, yüksek hızlı İnternet! Beğenmezseniz 30 gün içinde paranız iade! (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.431
Cevap
29
Favori
161.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
325 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hat nakil ile ilgili sorunumu pm den dün size ilettim dönüş bekliyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Taahhutsuz kullaniyorum interneti.kapatirmak istiyorum ama fatura kesim tarihinden itibaren kullandigim gun bazinda mi fatura gelir yoksa aylik fatura mi yollarlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğu kişi sorun yaşıyor biliyorum ama paylaşmak istedim.

    Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum sadece 1 kere sorun yaşadım. Bu sorunumu da 2 gün içinde çözmüşlerdi. Dün, indirme yaparken yine gözüme takıldı, normalde burası alt yapı gereği en fazla 16mbit e kadar hız alıyordu, fakat son birkaç haftadır bizim hız 10 civarıydı. İndirme yaparken aklıma gelince hemen bi ticket oluşturdum, güzel 1 dil ile her zaman 16 aldığımızı fakat birkaç haftadır 10 a düştüğünü söyledim ve 16 ya yeniden yükseltilmesini talep ettim. Dün akşam 6 gibi attım bunu ve saat 9 gibi mesaj geldi. Bulunduğumuz bölgede bakım calısması yapılacağını gece 12 den sabah 7 ye kadar süreceğini yazmışlar. (Gece yapmaları ayrı bir güzellik) Bugün kalktım yine bir download yaptım şu an hız 18 e yükselmiş. Daha 24 saat bile geçmeden düzeltmeleri çok hoştu. Dediğim gibi çoğu insan sorun yaşıyor biliyorum ama ben şanslıyım sanırım ve sorun yaşamayan kesimler de var, eğer geçmeyi düşünüyorsanız 1 ay bedava deneme şeyi var, deneyin derim kesinlikle. Zaten bu hıza 65TL alan tek firma TurkNet diye biliyorum. Diğerleri 5-10tl daha pahalı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MustafaD1905

    Arkadaşlar merhaba aranızda türk telekom ile taahhütü bitip türknete geçen varsa bana o arada yapmam gereken işlemleri anlatabilirmi acaba? Bu ayın sonunda türk telekom taahhütüm bitiyor türknete geçicem ama bitmeden mi türknete başvurmam lazım port vs sorunu olmaması için . Yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar
    Aynı durumdayım. Taahhütüm 6 nisan yani yarın bitiyor. Şuan türk telekomdan 35mbps 66tl'ye kullanıyorum. Aynı paket 2 yıllık taahhütlü 116 tl dediler. 24 mbps 90tl. Ya türk telekom 24 mbps 2 yıl taahhüt ya da türk.net düşünüyorum. İşlemler nasıl oluyor? Hat babamın üstüne. Türk telekom'dan direk nakil yapmak mı daha kolay yoksa hattı kapatıp kendi üzerime türk.net üyeliği almak mı?




  • IcyTea Lemon kullanıcısına yanıt
    Benim 11 gören İnternet, bakımdan sonra 8 bile görmüyor. 6 7 lerde takılıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • recepasnn kullanıcısına yanıt
    Benim yaptigim gibi kayit olusturun derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turknet pişmanlıktır. Bir yılı aşkın süredir kullanıyorum. Günlerce internet hizmetinin verilmediği oldu, söz verilen hızın onda birini alamadım. Arıza kayıtları sürekli 'çözüldü' notuyla kapatıldı ama sorunlar devam etti. Sorunun kendilerinde değil benim modemim ve iç tesisatımda olduğu söylendi. Onların yönlendirmeleri sonucunda 300 Tl harcama yaptım 1 megabit bile hız değişmedi ve ping devam etti. Bu ay sonu gidip kapatacağım o beğenmediğim Türk Telekom'da bu kadar ping, hata, bağlantı kopması yaşanmıyordu.TurkNet’te kotasız, taahhütsüz, yüksek hızlı İnternet! Beğenmezseniz 30 gün içinde paranız iade!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revanlı -- 6 Nisan 2019; 12:1:52 >




  • 2 aydır kullanıyorum bir sıkıntım yoktu. 3 gün önce bakım çalışması adıyla YAPA ya geçirildim ve hızım maksimum 3 oluyor ticket açıyorum eve turktelekom ekibi yolluyolar hızım YAPA dan önce 10 mbppsdi hala çözüm bekliyorum
  • Skasus S kullanıcısına yanıt
    Hocam size yine ekip gönderilmiş. Ben onlarca kez arıza kaydı oluşturdum ne gelen oldu ne giden. Yahu dedim Allah rızası için bi teknik ekip gönderin bı baksın ama yoookk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap vermezler ama fatura günü gelince dönüş yapmasını iyi biliyorlar.
  • burada ve bir çok farklı ortamda yazılan olumsuz yorumlara rağmen türk telekomun fahiş fiyat politikası ve uzlaşmasız tavırları nedeni ile 1 ay önce turknete geçtim.
    online abonelik işlemleri bence kusursuz işliyor. imzalamış olduğunuz belgeleri anlaşmalı mng kargo ile ücretsiz gönderiyorsunuz ve 3-4 gün içerisinde geçiş işlemleriniz tamamlanıyor.
    telekomda 60 lira internet + 35 lira telefona ödüyordum ve internet hızım her ne kadar 8 mbit gözüksede 6'yı zor görüyordu.
    turknette 65 liraya 16 mbit sınırsız internet + 1000 dk her yöne konuşma aldım. yaşadığım semtin alt yapısı çok çok eski olmasına rağmen videoların stream hızı, online oyunlardaki ping durumları gerçekten muazzam.
    abone olmadan önce buradan bir davet kodu almıştım. ismini hatırlamıyorum. eğer sizde turknete geçmek isterseniz ve bu >>> linki <<< kullanırsanız 1 ay ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nytz -- 7 Nisan 2019; 16:50:12 >




  • Bende 2 Aydan uzun bir süredir kullanıyorum. Hiçbir problem yaşamadım henüz, umarım böyle devam eder:)
  • Nytz kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, sizi aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz. Bu güzel düşüncelerinizi kendinize saklamak yerine bizimle buradan paylaştığınız için size çok teşekkür ederiz. İyi ve sorunsuz kullanımlar dilerim.
  • Merhaba turknet'e yeni geçtim şuan için memnunum bugün 2 adet fatura geldi 94 tl tutarında ilk faturam bu arkadaş daveti üzerine üye olmuştum ilk ayın ücretsiz sonraki ayın faturalanmasi gerekmiyormu ? İlk fatura ödendikten sonra ki ay mı ücretsiz kullanacağım ?
    TurkNet’te kotasız, taahhütsüz, yüksek hızlı İnternet! Beğenmezseniz 30 gün içinde paranız iade!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trablus35 -- 10 Nisan 2019; 22:2:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Turknette kota yok ama kesintisiz nette yokisyediginiz kadar film indirin ama turknetin izin verdigi kadar,oyunda en kritik yerde net gitsin ama cozum yok bunlara gectigim gune lanet olsun lanet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Revanlı R kullanıcısına yanıt
    Turknet bizim sabrimizi test etmek icin kurulmus bir sirket bence bizden aldiklari sabir verilerini satip para kazaniyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turknet pişmanlıktır. Sorun yoksa güzel çünkü ucuz. Ama sorun varsa yardımcı olmuyorlar maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    2 aydır turknet abonesiyim. Güvenli internet profiline geçtiğimde sık sık kopmalar yaşıyorum. Bugün hiç giremedim bile. Güvenli interneti kullanmamın nedeni ise evimde mobil şebeke çekmediği için wi-fi ile aramayı turknette sadece güvenli internet profilinde kullanabiliyorum. Normal profilde wi-fi arama yapılamıyor. Önceki servis sağlayıcımda bu problem yoktu. Bu sorunu yaşayan başkaları da var. Nuna bir çözüm getirirseniz sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta "Cuma günü " sabah online başvuruyu yaparak sözleşmeleri gün içinde yolladım.
    Bir taraftan "Port" sorunu yaşama ihtimalim vardı ki başvurudan 2 gün önce boş port yok gözükmüyordu.
    Riski göze alarak taşımayı yaptım ve bugün bağlandı.
    Bugün hemen "75mbps" için geçiş başlattım. Hat desteği 88-100 arası değerleri kaldırıyor ama insan yine de tereddüt ediyor.
    Bakalım bunu da sorunsuz aklatacakmıyız. Umarım sorunsuz kullanırım.

    TürkTelekomdan tek şikayetin vardı. Yazın çalışma ayağına 3-4 hafta boyunca, hafta da 2-3 gün internetsiz bıraktılar.
    Son olay taahhut bitince oldu. 60tl küsürlük fatura, cart diye 120 küsüre çıktı ve bye bye..

    Bu da böyle bir anımdı. Bir daha sayfaya uğramıyız umarım. (Sorun yüzünden)



    TurkNet’te kotasız, taahhütsüz, yüksek hızlı İnternet! Beğenmezseniz 30 gün içinde paranız iade!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snac Twingum -- 11 Nisan 2019; 16:46:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sevgili rakibim, kasım ayından beri aynı başlık yetmedi mi.. Değiştirsen artık
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.