Şimdi Ara

TurkNet Süründürür - Bittecrübe sabit -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • En başından itibaren anlatıyorum TurkNet ten tiksinmemi ve başka ISS geçme sebebimi....
    Netflix, ıptv önceden sorunsuz izliyordum YAPA alt yapısın da... Ancak 1.5 ay öncesine kadar aşırı derece de ani ping yükselmesi yaşamaya başladım... Netflix te bile 2160p izlerken saniye de 480p düşüyordu yayın... Bunu TurkNet'e ilettim... Arkadaş'ın biri aradı aynen dedi ki " akşam saat 19:00 ile 23:00 arası yaşamanız gayet normal. Hatta yüklenme oluyor" dedi... Ben de bunu biliyorsunuz madem neden önlem almıyorsunuz dediğim zaman her zaman ki gibi " çalışmalar devam ediyor bölge bölge" diyerek başlarından savdılar ( zaten 2 gün de bir zar zor arıyorlar ulaşamıyorsunuz arkadaşlara) ... Daha sonra zaman geçti.. Bölgeme Tip 7 kabin konuldu ve hipernet geldi... Ben de TurkNet'e beni YAPA dan çıkarmalarını ve VAE taşımalarını söyledim... Ancak ısrarla boş port yok dediler... Ben bölgem de boş port olduğunu TT, millenicom, extranet, netspeed den teyit ettirmeme rağmen dediler bunu.. Daha sonra Linkedin den OZAN ADIGÜZEL bey ile irtibata geçtim ve 2 saat sonra bir arkadaş aradı... Boş port olduğunu kabul etmeyen TurkNet birden boş port var arkadaşımız görmemiş demeye başladı.. Ve VAE alt yapısın da maliyetli olduğu için herkesi geçirmediklerini söylediler.. Beni sonun da VAE alt yapısına geçirdiler... ANCAK TurkNet süründürmezse olur mu? Tabii ki olmaz.. Boş port var diyen kişi 2 gün sonra aradı ve vdsl de boş port yok adsl kullanacaksınız dedi!!!! Ben de yahu hani vardı dediğim de " demek ki bizim kiraladığımız portlar dolu" diye saçma sapan bir şey söyledi.. Ancak TurkTelekom ekibiyle görüştüm bölgem de ki çalışan kişi aynen dedi ki " sizin portunuz şu an VDSL bağlı, TurkNet in sizi geçirmesi paketinizi sistemden değiştirmesi lazım" dedi.... Ancak tabii kaç gündür TurkNet ölü taklidi yapıyor ve ulaşa bilene aşk olsun!!!!! Öyle veya böyle zar zor geçirdiler VAE alt yapısına.... YAPA alt yapısın da VDSL olarak 21 mbps ile bile ne netflix ne ıptv izleyemiyordum.. Şuan VAE alt yapısındayım ve ADSL kullanıyorum.16 mbps ile şükürler olsun ki saniyelik donma takılma yok.... ANCAK..... Bundan sonra TURKET i bir tek kişiye bile önermeyeceğim.... Eğer santrale 100 metre bile yakın değilseniz kesinlikle bulaşmayın.... Sonun da kurtuluyorum TurkNet ten... Hat taşıma işlemine başladım.. TurkNet'in YAPA sı şuan bölgeme 8 mbps veriyor, ancak millenicom 65 mbps veriyor.... TT da hipernet destekliyor diyor ve tip 7 kabinle aramda 40 metre var... Anlıyacağınız TurkNet YAPA ya giriş var ancak çıkışı çok zor... Adamlara 2 gün online işlemden yalvarıyorsunuz 2 gün sonra laubali biri arıyor ve canınızı sıka biliyor... Güle güle TurkNet şükürler olsun... Unutmadan bölgeniz de boş port olup olmadığını extranet sitesinden mutlaka sorgulayın, o site en doğrusunu gösteriyor... TurkNet ekibi boş port var dese bile sallıyor bunu kesinlikle teyit ettim... Altta eklediğim TurkNet mesajından 2 gün sonra aradılar ve boş port yok Adsl le de kalacaksınız dediler... Ve VDSL geçirmediler... Komedi :))))
    TurkNet Süründürür  - Bittecrübe sabit -
    TurkNet Süründürür  - Bittecrübe sabit -

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Merhaba, sizinle bu konu ile ilgili PM üzerinden de detaylı bir şekilde iletişim içerisindeydik. YAPA olarak kullanmış olduğunuz hizmetinizi bölgenizde bir çalışma gerçekleştirildikten sonra VAE'de daha yüksek hız alabileceğinizi gördüğünü için VAE'ye çevirmek istemişsiniz. Bu talebinizi bize farklı sosyal medya uygulamaları üzerinden bazı yetkililerimize ulaşarak da iletmişsiniz. Daha sonra gerekli iş takibiniz yapılarak VAE'ye geçişiniz onaylanmış ancak bulunduğunuz santral dolabında boş VDSL portu olmadığı için geçişiniz gerçekleşmemiş.

    Siz yerel operatör tarafı ile iletişime geçtiğinizi söylüyorsunuz ancak onların dediklerine tam olarak itibar etmemeniz gerekiyor. Çünkü bizde onlarla aynı sistemi kullanarak arka planda port kontrolünü yapıp işlemleri bu bilgiye istinaden gerçekleştiriyoruz.

    Şu aşamada hizmetinizi iptal ettirmek istediğinizi belirtiyorsunuz. Tabii karar sizin sorumluluğunuzda ve saygı duyuyoruz. Sizi artık aramızda göremeyeceğimiz için üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Umarım ileride yollarımız tekrar kesişir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, sizinle bu konu ile ilgili PM üzerinden de detaylı bir şekilde iletişim içerisindeydik. YAPA olarak kullanmış olduğunuz hizmetinizi bölgenizde bir çalışma gerçekleştirildikten sonra VAE'de daha yüksek hız alabileceğinizi gördüğünü için VAE'ye çevirmek istemişsiniz. Bu talebinizi bize farklı sosyal medya uygulamaları üzerinden bazı yetkililerimize ulaşarak da iletmişsiniz. Daha sonra gerekli iş takibiniz yapılarak VAE'ye geçişiniz onaylanmış ancak bulunduğunuz santral dolabında boş VDSL portu olmadığı için geçişiniz gerçekleşmemiş.

    Siz yerel operatör tarafı ile iletişime geçtiğinizi söylüyorsunuz ancak onların dediklerine tam olarak itibar etmemeniz gerekiyor. Çünkü bizde onlarla aynı sistemi kullanarak arka planda port kontrolünü yapıp işlemleri bu bilgiye istinaden gerçekleştiriyoruz.

    Şu aşamada hizmetinizi iptal ettirmek istediğinizi belirtiyorsunuz. Tabii karar sizin sorumluluğunuzda ve saygı duyuyoruz. Sizi artık aramızda göremeyeceğimiz için üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Umarım ileride yollarımız tekrar kesişir.
    Bakın halen bilerek isteyerek sanki ben yalancıymışım gibi konuşuyorsunuz. Ben bölgem de boş PORT olduğunu TURK TELEKOMUN ÖZEL MÜŞTERİ YÖNETİMİNE MAİL ATARAK ,HATTA VE HATTA BAĞLI OLDUĞUM ÜMRANİYE TELEKOM MÜDÜRLÜĞÜ , HATTTAAAAAAA BÖLGE DE BİZİM ORADA Kİ TÜRK TELEKOMDA ÇALIŞAN ARKADAŞ İLE BİRE BİR KONUŞARAL TEYİT ETTİRDİM VE İNANMIYORSANIZ CEP TELEFONU NUMARASINI VEREYİM BAKALIM SİZ Mİ YALANCISINIZ BEN Mİ??? Özellikle bugün TurkTelekom'un özelmüsteri yönetimi mail adresi var forumda ki arkadaşlar bilir,onlar kendi sorumluluğun da olmamasına rağmen aradılar ve boş port olduğunu 35 mbps ye kadar alabileceğimi özellikle teyit ettiler sağolsunlar. Ama siz ney yaptınız???? Beni bilerek VAE de adsl ye taşıdınız sonra ne mi oldu??? arkadaşınız halen boş port yok derken bir yandan da "gelin geri yapa ya çekelim sizi biz daha yüksek hız veriyoruz" deme pişkinliğini gösterdi. Alın internetiniz sizin olsun tepe tepe kullanın.Siz halen müşterilerinize boş port yok diyip oyalamaya devam edin bakalım daha ne kadar müşteri kaybedeceksiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halitkarabayir -- 16 Aralık 2019; 15:5:32 >




  • halitkarabayir H kullanıcısına yanıt
    Hizmetinizi kontrol ettiğimde gelen evraklara istinaden farklı operatöre geçiş yaptığınızı görüyorum. İleride yeniden bizden hizmet almak isterseniz bekleriz. İyi günler dilerim.
  • İki resim arasın da ki farklı bulunuz :))) ne diyeyim size ben??? Süründürürsünüz!! Resim açılmazsa söyliyeyim. İlk resim turknet 16 mbps ve adsl.. İkinci resim millenicom ve 79 mbps... Bu aydan sonra rahat 100 alırım.. Maximum desteklenen 128 mbps... Yazık size
    TurkNet Süründürür  - Bittecrübe sabit -
    TurkNet Süründürür  - Bittecrübe sabit -



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halitkarabayir -- 17 Aralık 2019; 20:28:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • sabah 10 dan beri interneti kestiler bilerek yapıyorlar burada eğer hız sorunu vs yazarsan yazma diye interneti önce yavaşlatıp süründürüyorlar sonra devam edersen komple keserek gözdağı veriyorlar böyle bir firma türknet.
    https://forum.donanimhaber.com/turknet-yapadan-vae-gecirmiyor--141813178#141924423
  • Bu nasıl bir rezalettir ya? İyi ki sabit hizmete tekrar başvururken türknet almamışım. Şu yaşanan baş ağrısı başıma gelsin istemem.
  • yüzüak Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM üzerinden yanıt verdim.
  • Merhaba size öm attım bakabilirmisiniz
  • turknet müşteri hizmetleri insanları kandırıyor arkadaşı getirdim 50 mpit dediler sonra 35 veriliyor onada razı olduk. şimdi 16 veriliyor adsl rezalet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ReaL_foX R kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM üzerinden yanıt verdim.
  • thsnblt kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arkadaşınızın hizmetini kontrol ederek yardımcı olacağım. Hizmet numarasını PM üzerinden iletebilir misiniz?
  • thsnblt kullanıcısına yanıt
    Gayet normal. İnternet aldığınıza şükredin hocam :))) adamlara akşam online olarak netflix iptv sorun çıkarıyor diyordum.. Gayet normal yoğunluktan olabilir diyorlardı pişkin pişkin...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TürkNet öncesi 2 yıl yalın VodafoneNet sonrası 3 yıl yalın Telekom kullandım 24 saatten fazla mağduriyet yaşamadım. TürkNet'e geçtim 5 yıldır en ufak sorun yaşamadığım iç tesisatım arızalanmış.(İç tesisatımda herhangi bir sorun yok.) An itabiriyle bir hafta oldu internet yok.
  • snlk.85 S kullanıcısına yanıt
    Ukala bir çağrı merkezi elemanları var. Adı kemal. Arar dalga geçer gibi konuşur durur. Geçmiş, olsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • halitkarabayir H kullanıcısına yanıt
    Beni Mehmet K. aradı adamcağız da yılmış içinde bulunduğu durumdan, Aciz firmada çalışıp insanları geçiştirmeye çalışmak yormuş gibiydi. Art niyet sezmedim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.