Şimdi Ara

Turknet'in sınav öncesi bana verdiği sürpriz (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
0
Favori
19.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
193 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Taahhüt olmadığı için türknet düşünüyordum ama şimdi ciddi ciddi uzaklaştım bu fikirden.. kablonet daha mı stabil sizce? Tek keyfim akşam 9 da işten gelip Netflix izlemek ve hafta sonları da evde takılırken yine Netflix ve internette surf

  • Neyse ki taahhüt yok.
  • abone olurken gelip ankastreye kadar bagliyorlar sonrasinda olsen gelip bakmazlar. gecen sayfalarda bir arkadasin yazdigi gibi turk telekomun verdigi sirket araciyla sehir turu yapip oturduklari yerden sorun yok diyorlar. turknet'in attigi otomatik mesajlarda sahada sorun tespit edilmistir yaziyor daha saniye gecmeden yeni otomatik mesaj geliyor ic tesisat arizasi diye. saha dolabina gidip kimse bakmiyor. tamamen yalan. ha bunu yapan ttnet ekibi ama bizim sorunumuz degil. biz ne yapabiliriz?

  • Txrboz kullanıcısına yanıt
    Ahahagah :D
  • Söyle özetliyelim
    Üç kuruş yatırımla,40 yıllık bakır kablolarla ve işi bilmeyen adamlarla bu kadar olması bile bence mucize.
    Yanildiginiz konuysa herşey telekomun elinde iss'ler sunucularile bu işi yapmaya çalışıyor.
    Her gün defalarca suparonline,D-Smart,turknet ve TTNet şikayetleri duyuyorum.
    Hangi iss'den saçma sapan ceza ödemeden kurtulabilirsiniz,bir deneyin.
    Yalnis garip olan şu ki DNS sorununa benzeyen bu arıza konusu sadece turknet'de yaşanıyor ve bence ya komplo kurbanı yada beceremiyorlar.
    TTNet ile öyle maceralarım varki böyle dusunmemin normal olduğunu anlarsınız.
    Mesela 10 yıllık dükkanda bulunan internetimin kesilip,arıza kaydı açtığımda sozlesmemin olmadığını(bence kayıp) hattımın kapatıldığını öğrenmiştim.
    Yine eve aldığım interneti 3 ay aktif edemeyip (sanırım aylik 29tl'ydi ) 410 TL ceza ödeyip küfür kıyamet kapattigimı hatırlarım. Gayrettepe merkezdi ve herkes bakıyor kimse bişey diyemiyordu. Dünyanın en umarsız ve gereksiz firması bence ve eminim çok insanı bu şekilde sinir etmiştir..
    Cisan arkadaşlar ile diyaloglarımiz Aklıma geliyorda daha neler neler,abi biz ne yapabiliriz ki dur sövme🤣😂



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CumhurBahar -- 27 Ocak 2021; 0:17:43 >




  • Her yerde söylüyoruz türkneti almadan önce inanılmaz bir ilgi gösteriyorlar internet bağlanınca adamlara ulaşmanın imkanı yok. Ping çıkma sorunu ayrı dert, packet loss ise cabası birde aralıklarla internetin kesilmesini ekleyebilirim. Kesinlikle uzak durmanız gereken bir ISS..

  • Geç Gıbıra kafa rahat 4 aydır kullanıyorum internet gitmesi nedir bimem bi bi hafta filan önce silber saldırı bilmem ne diye gitti o kadar o da öleden sonra 3-4 gibi başladı 8-9 gibi düzeldi.

  • LexiLaRouche kullanıcısına yanıt

    Jeneratör mü alayım :D

  • Çok geçmiş olsun hocam zor bir durum. Artık adam akıllı internete sahip olmak ve kesinti yaşamamak için parayı bile düşünmüyorsun. Mesela binamızda 3 yıldır altyapı yok ve ısrarla gelmiyor. Superboxu da 1 yıl kullandık 1mbps bile hız vermeyip üstüne bir de kopmalar oluyor. Artık "yeter ki iyi bir internet olsun parası umrumda değil" diyor insan.
  • LexiLaRouche kullanıcısına yanıt

    Benim de ttnet netimi kesti, santralden kısa devre yapıyormuş elektrikçi çağırttım. Kendi hataları ama 1 gündür netim yok.

  • Kopma sorununun haricinde

    Akşamları ani ping yükselme sorunları da cabası.  

  • Suan antalya da hayvani bir firtina var ve hala internetim gitmedi superonline 3 senedir kullaniyrm sorun yasamadim umarim da yasamam .
  • Aylarca babamların evde internet gelmedi. En son eve çağırdık müşteri desteğini 99 TL ücret kesmeden gelmiyorlar. Gelen kisi elindeki modemi önerip gitti hiçbirşey yapmadı birde 99 TL ücret kestiler. Buradan yazdım yok kayıt oluşturun falan filan dedi Turknet hesabı, sonra hiç bir değişiklik olmadı ona da çöktüler kısacası.

  • Ankara Eryaman'da oturuyordum 2012de. TTNet bağlatmıştım. Kanser oldum sözleşmemi iptal ettirdim. Turknet bağlattım. O ayrı kanser etti. Superonlineye geçtim. Yaklaşık 2 sene sorunsuz kullandım. Sonra Yapracığa taşındım. Şansa bakın ki Superonline yoktu. 1 sene mecburen TTNet kullandım. Akşamları pingim 90-100 arası, 7-8 arası ikide bir gidip geliyordu Net. Anlayacağınız tam bir çile. 2018de Superonline geldi direk bağlattım, geldiğinden beri 1 gün olsun değiştirmek istemedim. Pingim en kötü senaryoda 55-60. Genelde 45 (CS GO'dan bahsediyorum) 3 senede internetim 2 kez ya kesilmiştir ya kesilmemiştir. Sorunsuz stabil gerçekten on numara hizmet veriyorlar. İhtiyacım olduğunda arıyorum MH'yi . 1 günlük Turbo indir alıyorum. O gün yapacağım tüm indirmeleri yapıyorum. Çoğu kişi hızına göre seciyor bu Türkneti. Ama cidden stabillik bence çok çok daha önemli. Türknet kullanan kaç yakınım varsa hepsi şikayetçi bu gelip gitmelerden. Daha dün yaptırdım ben de yenilemeyi. Güzellik yaptılar saolsunlar geçen seneki fiyattan devam ettirebiliriz isterseniz dediler. Suan 75 liraya 25 Mbit kullanıyorum. Bunu yazınca çoğu Türknet kullanıcısı "EHEHEHEHE o paraya ben 100 Mbit alıyom" diyor genellikle. İnternet gidince de gerek bu forumda gerek Facebook gruplarında Türknete giydiriyor :) Sözün özü eğer gerçekten kaliteli stabil internet ariyorsan ben Superonlinea bak derim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanSüperKahraman -- 27 Ocak 2021; 2:36:35 >




  • 3 ay önce upload için Turknet'e başvurmuştum. 100 mbps'a kadar download upload sınırsız diyorlardı. Ancak gönderdikleri ekip binada VDSL port bulamadığı için(bana telefonda satış yapılırken 1 adet port mevcut dendi) ADSL portuna bağladılar ve gittiller. Hatta biz montaj yapmıyoruz diyerek modemi de test edip test ettikleri salondaki prizin olduğu yere baya zemine bırakıp gittiler. Türknet'e ulaştım çözeceklerini söylediler. 3 gün ses çıkmayınca bunu uzun bir hikaye olacağını fark ettim direk iptal işlemlerince başlayıp 1 haftada iptal ettim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastmandar -- 27 Ocak 2021; 3:10:23 >
  • nerde entel dantel internet firması oraya gidiyorsunuz sonrada her yerde konular açılıyor

  • UçamayanSüperKahraman U kullanıcısına yanıt

    Siz şanslıymışsınız bence. Turkcell Superonline'da çok masum değil maalesef. Kasım ayından beri üç aydır sinir hastası ettiler bizi. 35'lik vdsl ucreti ödüyorum. Gün içinde canı isterse ara ara 30 mbit hız veriyor canı istemezse şansıma kaç çıkarsa 3 mbit 5 mbit 10 mbit kafasına göre takılıyor.


    O yüzden siz bir maşallah diyin. Ne olcağı belli olmuyor Superonline'da da


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A_AYDIN kullanıcısına yanıt

    türknet kullanıyorum burda kablonet olsaydı geçerdim

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bakaaaa

    türknet kullanıyorum burda kablonet olsaydı geçerdim

    okuduğum kadarıyla, hepsinin de ayrı bir sıkıntısı var hocam ya. en iyisi hiç birine geçmemek:)

  • TURKNETIN ALLAH BİN TÜRLÜ BELASINI VERSİN SAKIN ABONE OLMAYIN TÜRK TELEKOMU MUMLA ARARSINIZ.

  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.