Şimdi Ara

Türknet'in 1000mbps Fiberine Basvurdum (GELİŞME VAR) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
468
Cevap
13
Favori
40.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
444 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • fredydexter kullanıcısına yanıt
    10gbps 10000TL
    12 ay taahhütlü 8000TL

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hat değerlerim 70-75 mbiti karşılıyorken 1.5 sene bu hızlarla kullanıyorken şimdi 20-25 mbit görüyorum. Birden bire hat değerlerim değişti.

    Şu olaylar geçsin kapatacağım türkneti bunlarla uğraşamam artık.
  • Turknet ile herşey mümkün. Fiber ile dünyanın en hızlı 1 0 0 m b p s hızını alacaksınız hocam kağıt üzerinde neden iptal ettiniz ki? Neyse ironiyi bırakırsak kardeşim siz hala ne yüzle kendi fiberimiz olan yerde hala vdsl ile erişim sağlıyoruz diyebiliyorsunuz ya. Birde daire konumuna göre hız düşebilir diyorsunuz. E bunun zaten mevcuz bir adı var ismide saha dolabı. Ek olarak konu sahibi zaten fiber abonelik için başvuruda bulunmuş ve vaad ettiğiniz müşteri hizmetlerine gene ulaşamamış bu bile yeterli bir sebep sizden hizmet almaması için. Umarım bu şekilde başka insanları da mağdur etmemişsinizdir. Neresinden baksan elinde kalan bir konu daha bu firma ile ilgili.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlphaScramble kullanıcısına yanıt
    Hocam kablonuzda ek varsa kontrol edin. Benzer bir problemi ben de yaşamıştım en son kabloyu ek yerinden kesip ucuna rj11 bakır sonlandırıcı jack çakarak çözdüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknetmi ulan 1000 mb hızı kim görmüşki sende göresin hocam. İnanmayın bunlara türkcell süperonline kullanıyorum 3 senesine girdi o biçim ping süreleri oldukça iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanıltıcı reklam yaparak insanın heyecanını sömürüyorlar ve hayal kırıklığına uğratıyorlar. Zaten 3 büyük İSS'in veremediği hızı, bunlar neyine güvenerek söz veriyor ve bunun üzerinden reklam yapıyor anlamak güç. Eğer bütçeniz müsaitse, önerebileceğim tek fiber Superonline olur Türkiye'de. Fiyatlar yüksek falan ama, Türkiye'de tek gerçek fiberi Superonline'ın sağlayabildiğini düşünüyorum. TTNET, Kablonet bile hikayeyken, Türknet, Millenicom gibi 3. parti servis sağlayıcılarla heba etmeyin kendinizi. Bu tip firmalar üstüne hiçbir sorumluluk almaz ve sürekli hizmeti sağladığı TTNET, Superonline gibi İSS'lere topu atarlar. Madem her sorunda kendini işin içinden sıyırıp, altyapısını kullandığın İSS'leri suçlayacaksın, sen niye varsın o zaman? Hangi İSS'in altyapısını kullanıyorsan kullan, o interneti "Türknet" adıyla dağıtıyorsan, verdiğin hizmetin sorumlusu sensin.

    Anca gidip Twitch yayıncılarına sponsor olsunlar. Gitsinler evlerine santral kursunlar. Üstüne "Bakın ne kadar iyi hizmetimiz var" diyerek, normal kullanıcılara caka satsınlar. Herkese Jahrein'e yaptıkları muameleyi yapsalar keşke. Geçmiş olsun hocam.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozgur_298

    Turknet ile herşey mümkün. Fiber ile dünyanın en hızlı 1 0 0 m b p s hızını alacaksınız hocam kağıt üzerinde neden iptal ettiniz ki? Neyse ironiyi bırakırsak kardeşim siz hala ne yüzle kendi fiberimiz olan yerde hala vdsl ile erişim sağlıyoruz diyebiliyorsunuz ya. Birde daire konumuna göre hız düşebilir diyorsunuz. E bunun zaten mevcuz bir adı var ismide saha dolabı. Ek olarak konu sahibi zaten fiber abonelik için başvuruda bulunmuş ve vaad ettiğiniz müşteri hizmetlerine gene ulaşamamış bu bile yeterli bir sebep sizden hizmet almaması için. Umarım bu şekilde başka insanları da mağdur etmemişsinizdir. Neresinden baksan elinde kalan bir konu daha bu firma ile ilgili.
    Fiber abonesi olmadiginiz icin baglanamadiniz diyor yani vaat edilen bir detay daha suratlarinda patladi.

    Son yönetici olarak kendini tanitan kisiye ozel mesajla iletisim bilgilerimi biraktim. Gerçekten bir sey yapmak isterse her türlü yardimci olacagim.

    Ama yapmazlar.

    Niye oldugunu da tekrar söylüyorum.

    BÖYLE BIR HIZMETLERI YOK!

    YOK.

    Her seyde yalan söyledikleri gibi bunda da yalan söylediler ve kendilerini rezil rüsva ettiler.

    Açik mektup verdim onlara, dedim madem çalisiyorsunuz güncellenmesi için, ben de baski yapayim yönetime hatanizi dogruya çevirelim bu hizmeti saglayin.

    Yaparlar mi? Yapmayacaklarini hepimiz biliyoruz

    Bu konuyu çok uzun oldugu için okumaya üsenen insanlar için kisa özetimiz nam-i diger Türknetin gerçek slogani:

    "TÜRKNET PISMANLIKTIR!"

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • TurkNetin 1Gbit verebilecegine inanan varmi gercekten ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AlphaScramble

    hat değerlerim 70-75 mbiti karşılıyorken 1.5 sene bu hızlarla kullanıyorken şimdi 20-25 mbit görüyorum. Birden bire hat değerlerim değişti.

    Şu olaylar geçsin kapatacağım türkneti bunlarla uğraşamam artık.
    Ben 3.5 sene kullandım. İlk 2 sene 38 aldım. Sonraki sene 24e düştü. Son 6 ayda da 8-9mbit aldım. Ve geçenlerde de iptal ettim.

    Hiç bir mazeret kabul edilmiyor. Hep bende ve hattımda sorun var deniyor. Sana da bağlantınız da sorun var diyip geçecekler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keremimo kullanıcısına yanıt
    Evet böyle bir hizmet veremeyeceklerini düşünüyorum bende. Hadi çok düşük bir ihtimal ama kağıt üstünde 1gbit aldınız diyelim. Gerçek kullanımda sizin hizmet kalitenizin de vae ve yapadaki 70mbps+ hızlardaki sorunları yaşayacağınızı düşünüyorum her ne kadar %75 hız garantisi verselerde. Yerinizde olsam düşünmeden superonline bağlatırdım bu firma ile uğraşmak yerine.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur_298 -- 10 Nisan 2020; 15:41:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keremimo kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Gerekli adımları atmaya hazırım teklifiniz için çok teşekkürler. Ama bu iş öyle işlemiyor ne yazık ki. Yani biz Innovia'da FTTH yakın zamanda yapmayacağız, Innovia bir süre daha FTTC ya da FTTB kalacak. Sizin teklifinizi Innovia'da bakır üzerinden daha yüksek hızlar verme işine girersek değerlendirmek isteriz. Mesela öyle bir şey yapacağımız zaman ilk sizde deneriz. Ne dersiniz?

    CAT6 konusunu bilmiyorum hiç, kime ait, ucu nerede bölgedeki arkadaşlar bakar. Kullanabiliyorsak ve bir performans artışı getirecekse tabii ki kullanırız.

    Demişsiniz ki:
    quote:

    Çalismalarimiz devam ediyor lafi kabul edilebilir bir durum degil. Siz bu pilot hizmete basladiginiz günden beri durum bu ve ben bunu kamuoyuna gösterene kadar hiçbir aksiyon almadiniz. Bizzat aksiyon almadiginiz sürece su ana kadar yasattiklarinizi hesaba katarsak yine hiçbir sey yapilmayacak


    Innovia ile ilgili yol haritamız belli. Önce orada gigabit hız veriyoruz denmemesi için gerekli veri düzeltilmesi yapılacak (o sırada çağrı merkezindeki arkadaşlara tekrar hatırlattık dikkat edin diye). Sonra, gelen talebe, abone sayımıza, p abonelerin kalış süresine göre Innovia'da bakır üzerinden daha yüksek bir hız verme işine karar vereceğiz. Yapalım dersek bunu test edeceğiz (siz de isterseniz bu testin bir parçası, hatta ilk parçası olabilirsiniz). Test başarılı olursa daha yüksek hızlı paketleri de Innovia'da sunmaya başlayacağız. Gördüğpünüz gibi bayağı bir eğer var bu işin içinde. Onun için olası sonuç, bir süre Innovia'da verdiğimiz hizmetin 100 down 50 up olarak devam etmesi.

    Bir de "Yeter ki "Öyle gözükmemesi gerekiyordu" diyerek olayi kapatmaya çalismayin.".

    Şirket olarak bir şeyler kapatmak peşinde değiliz. Ticari sır olmayan her şeyi açık açık her seviyede paylaşıyoruz. Web sitemzide bile kurulum sürelerinden destek geri dönüş sürelerine kdar başka kimsenin paylaşmadığı bir sürü şey var. Bu şeffaflığımızı daha da artırmak için de bir yandan çalışıyoruz. Dolayısıyla üstünü kapatmak ithamınız bence hakkaniyetli değil.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozgur_298

    Evet böyle bir hizmet veremeyeceklerini düşünüyorum bende. Hadi çok düşük bir ihtimal ama kağıt üstünde 1gbit aldınız diyelim. Gerçek kullanımda sizin hizmet kalitenizin de vae ve yapadaki 70mbps+ hızlardaki sorunları yaşayacağınızı düşünüyorum her ne kadar %75 hız garantisi verselerde. Yerinizde olsam düşünmeden superonline bağlatırdım bu firma ile uğraşmak yerine.
    Dün zaten başvurdum hocam. Ben bilmiyor muyum başıma gelecekleri :)

    100mbit sabit sınırsız platinum kampanyasıyla ayda 149.99TL olarak başvurduk (yanlış hatırlamıyorsam) kuruluma gelecekler. O vakte kadar Türknet aksiyon alsaydı deseydi durun getirelim, arayıp iptal ettirirdim. Diyelim Superonline kuruldu, ama Türknet beni aradı diyor ki hazırlayın evi 1000mbps getiriyoruz.

    Superonline'ın gözünden akan yaşa bakmadan taahhüt cezası mezası ödeyip iptal edip çağırırım bunları. Neden biliyor musunuz? Bunlar her kendilerini rezil ettiğinde attığım kahkahalar ömrüme ömür katıyor çünkü!

    Şu bir dediği öteki dediğini tutmayan yalancılarla muhattap olmak zorunda değilim yoksa.

    Zaten bu konuyu açtığımda iki ihtimal vardı arkadaşlar.

    Ya Türknet'in verdiği Fiber bağlantı söylentilerine bir son gelecek ve bunlar REZİL RÜSVA olacaklardı,

    Ya da ben mors olacaktım evime 1000mbit internet bağlanacaktı.

    İki durumda da ben kaybeden olmuyorum. Beni ve markasının değerini kaybedenler düşünsün.




  • aynı sorunu geçenlerde millenicom firmasında yaşamıstı forumda bir arkadaş.Fiber yerine vdsl bağlıyorlar..İlginç saha elemanları mevcut bu firmalarda
  • YellowBase kullanıcısına yanıt
    Nasıl alabiliriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin enteresan tarafı telekomdan şikayet konusu açan yok, yüzde 90 telekom altyapısıyken. Telekom altyapısıyla 40-50 vdsl hızı alırken şimdi benim de internet zar zor çalışıyor, korona evde kal başladı başlayalı.
    Sanırım şu ara kimse 1000mbps hızlı fiber filan veremez.
    Telekom vdsl kullananlar durumlarından memnun mu? Memnunsa ben de saydırırım türknete.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 250 liraya 1000 mbit inanılır gibi değil. Zaten gerçek değilmiş.

    Bu rezil firmalara ceza kesecek bir devletimiz olsa keşke.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: skurmus

    Merhaba,

    Gerekli adımları atmaya hazırım teklifiniz için çok teşekkürler. Ama bu iş öyle işlemiyor ne yazık ki. Yani biz Innovia'da FTTH yakın zamanda yapmayacağız, Innovia bir süre daha FTTC ya da FTTB kalacak. Sizin teklifinizi Innovia'da bakır üzerinden daha yüksek hızlar verme işine girersek değerlendirmek isteriz. Mesela öyle bir şey yapacağımız zaman ilk sizde deneriz. Ne dersiniz?

    CAT6 konusunu bilmiyorum hiç, kime ait, ucu nerede bölgedeki arkadaşlar bakar. Kullanabiliyorsak ve bir performans artışı getirecekse tabii ki kullanırız.

    Demişsiniz ki:
    quote:

    Çalismalarimiz devam ediyor lafi kabul edilebilir bir durum degil. Siz bu pilot hizmete basladiginiz günden beri durum bu ve ben bunu kamuoyuna gösterene kadar hiçbir aksiyon almadiniz. Bizzat aksiyon almadiginiz sürece su ana kadar yasattiklarinizi hesaba katarsak yine hiçbir sey yapilmayacak


    Innovia ile ilgili yol haritamız belli. Önce orada gigabit hız veriyoruz denmemesi için gerekli veri düzeltilmesi yapılacak (o sırada çağrı merkezindeki arkadaşlara tekrar hatırlattık dikkat edin diye). Sonra, gelen talebe, abone sayımıza, p abonelerin kalış süresine göre Innovia'da bakır üzerinden daha yüksek bir hız verme işine karar vereceğiz. Yapalım dersek bunu test edeceğiz (siz de isterseniz bu testin bir parçası, hatta ilk parçası olabilirsiniz). Test başarılı olursa daha yüksek hızlı paketleri de Innovia'da sunmaya başlayacağız. Gördüğpünüz gibi bayağı bir eğer var bu işin içinde. Onun için olası sonuç, bir süre Innovia'da verdiğimiz hizmetin 100 down 50 up olarak devam etmesi.

    Bir de "Yeter ki "Öyle gözükmemesi gerekiyordu" diyerek olayi kapatmaya çalismayin.".

    Şirket olarak bir şeyler kapatmak peşinde değiliz. Ticari sır olmayan her şeyi açık açık her seviyede paylaşıyoruz. Web sitemzide bile kurulum sürelerinden destek geri dönüş sürelerine kdar başka kimsenin paylaşmadığı bir sürü şey var. Bu şeffaflığımızı daha da artırmak için de bir yandan çalışıyoruz. Dolayısıyla üstünü kapatmak ithamınız bence hakkaniyetli değil.
    Saha ekibiniz bağlantım yapıldığında hem ilk mesajımda yazdığım üzere bağlantımın fiber olduğunu, hem de sadece ve sadece 4mbps upload alacağımı söyledi. 50mbps up bile vermeye niyetli değillerdi yani. Bunu kendilerine de sorabilirsiniz teyit edebilirsiniz.

    Size özel mesajda bazı şeyler yazdım, konuyu burada "Ha öyle mi peki o zaman" diye kapatmamamın sebebini o mesajı okursanız anlarsınız. O yüzden "Öyle gözükmemesi gerekiyordu düzelttirdim" deyip olayı bitirmenize o şekilde bir tepki verdim. Bakırdan yirminci kattaki bir daireye olan mesafeye düzgün hız vermeniz İMKANSIZ. 100mbps dahi veremezsiniz ki daha yükseğini veresiniz. Bakırdan hayır beklemeyin onun için, saçma sapan bir mesafe var arada. Bakırı yeniden icat edecek falan olursanız o ayrı.

    Boşuna 100mbps veriyoruz demeyin işte o yüzden. Utanılacak duruma düşersiniz. O bakır kablodan o bağlantıyı yapmanıza dün müsaade etseydim download olarak 35mbps alsam öp başına koy derdi çalışanlarınız.

    Siz düzgün hizmet vermeden müşteri kazanmak peşinde olduğunuzu zaten "Sonra, gelen talebe, abone sayımıza, p abonelerin kalış süresine göre Innovia'da bakır üzerinden daha yüksek bir hız verme işine karar vereceğiz." cümlenizde gayet belli etmişsiniz. Kimse düzgün hizmet almayacağını bile bile abone olmaz. Önce iyi hizmeti götürürsünüz, abone adayları da ona göre abone olur. Orası fiberi olmayan bir yer değil. Öyle bir binada bakırla ne verirseniz verin orada hazır kurulu olan fiber altyapıya yenik düşersiniz.

    Yeterince anlatabildiğime inanıyorum, dolayısıyla yine benim dediğime geliyor mevzu. Öyle gözükmemesi gerekiyordu diyerek olayı kapatıp, sonra "Nasılsa burada çok abonemiz yok" diyerek yol haritasından adresi alıp çöpe atacaksınız.

    Yatırım yapmayana ekmek yok. Pazarlama müdürünüz kimse bu yazdıklarımı okuyup ibret alsın.

    Edit: eksik bilgileri yazdım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremimo -- 10 Nisan 2020; 16:16:29 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: keremimo

    Saha ekibiniz bağlantım yapıldığında hem ilk mesajımda yazdığım üzere bağlantımın fiber olduğunu, hem de sadece ve sadece 4mbps upload alacağımı söyledi. 50mbps up bile vermeye niyetli değillerdi yani. Bunu kendilerine de sorabilirsiniz teyit edebilirsiniz.

    Size özel mesajda bazı şeyler yazdım, konuyu burada "Ha öyle mi peki o zaman" diye kapatmamamın sebebini o mesajı okursanız anlarsınız. O yüzden "Öyle gözükmemesi gerekiyordu düzelttirdim" deyip olayı bitirmenize o şekilde bir tepki verdim. Bakırdan yirminci kattaki bir daireye olan mesafeye düzgün hız vermeniz İMKANSIZ. 100mbps dahi veremezsiniz ki daha yükseğini veresiniz. Bakırdan hayır beklemeyin onun için, saçma sapan bir mesafe var arada. Bakırı yeniden icat edecek falan olursanız o ayrı.

    Boşuna 100mbps veriyoruz demeyin işte o yüzden. Utanılacak duruma düşersiniz. O bakır kablodan o bağlantıyı yapmanıza dün müsaade etseydim download olarak 35mbps alsam öp başına koy derdi çalışanlarınız.

    Siz düzgün hizmet vermeden müşteri kazanmak peşinde olduğunuzu zaten "Sonra, gelen talebe, abone sayımıza, p abonelerin kalış süresine göre Innovia'da bakır üzerinden daha yüksek bir hız verme işine karar vereceğiz." cümlenizde gayet belli etmişsiniz. Kimse düzgün hizmet almayacağını bile bile abone olmaz. Önce iyi hizmeti götürürsünüz, abone adayları da ona göre abone olur. Orası fiberi olmayan bir yer değil. Öyle bir binada bakırla ne verirseniz verin orada hazır kurulu olan fiber altyapıya yenik düşersiniz.

    Yeterince anlatabildiğime inanıyorum, dolayısıyla yine benim dediğime geliyor mevzu. Öyle gözükmemesi gerekiyordu diyerek olayı kapatıp, sonra "Nasılsa burada çok abonemiz yok" diyerek yol haritasından adresi alıp çöpe atacaksınız.

    Yatırım yapmayana ekmek yok. Pazarlama müdürünüz kimse bu yazdıklarımı okuyup ibret alsın.

    Edit: eksik bilgileri yazdım

    Alıntıları Göster
    Hocam şimdi sen bu konuyu açmasan, websiteleri üzerinden hayal satıp, abone kazanmaya devam edeceklerdi büyük ihtimal. Siz konuyu açınca, gerekli aksiyon alınmış hemen




  • emclord00 kullanıcısına yanıt
    Arayıp sorun.
    0532 532 00 00

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ambarad kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle kim bilir diğer pilot bölgelerde durum nedir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.