Şimdi Ara

TurkNet'e zam geldi (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
3
Favori
15.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
97 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sivoo S kullanıcısına yanıt
    Fiber hizmetlerde ücretsiz olarak modem veriliyor. Eğer modem kaynaklı sorun olduğunu düşünüyorsanız arıza kaydı oluşturarak içerisine detay ekler misiniz? Ekipler modem kaynaklı sorun var derlerse modem değişimi yapılıyor.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    @TurkNetDestek zaten önceden arıza kaydı açmıştım, sonradan aradılar ve konuştuğum kişi hattımda bir sıkıntı olmadığını söylemişti. Ben de biliyorum hatta sorun olmadığını sıkıntı modemde deyince maalesef modem değişikliği yapamıyoruz dedi. Modemdeki sıkıntım da şu:

    modemin 5Ghz frekansında internet olması gerektiği gibi 100 mbps çalışırken 2.4Ghz frekansında internetin 5-10 mbps olduğunu görüyorum. Eskiden 2.4Ghz frekansında 40-45 de olurdu dibine gidince ama artık belirttiğim hızlarda ve stabil de değil. Sadece 2.4GHz'de çalışan cihazlarım var, kullanması sıkıntı oluyor. Ayrıca ekipler sadece modeme gireni görmüyor mu, çıkanı yani eve yaydığı interneti nasıl görecekler?

  • Sivoo S kullanıcısına yanıt
    Konu linki ile birlikte müşteri numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız? Kontrol ederek yardımcı olmak isterim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Twitter'daki TurknetDestek ekibinden daha fazla yetkiniz var mı? Yetkiniz aynı ise yani siz de "sizin için destek kaydı açayım" diyecekseniz boşuna uğraşmaya gerek yok. Boşuna hesaba telefon numarası kaydetmeyeyim pm yazabilmem için




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sivoo -- 1 Ekim 2021; 19:48:27 >
  • Sivoo S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aynı yetkiye sahibiz. Aktif destek kaydınız varsa destek kaydı numaranızı benimle buradan paylaşabilir misiniz?
  • Gene mi zam yaptılar ? 139,90 ?? @turknetdestek

  • umutkoyun U kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yükselen kurlar, hizmet aldığımız firmaların yansıttığı artışlar, yıllık enflasyon oranı gibi sebepler fiyat artışı yapmamızı kaçınılmaz hale getirmektedir. Bu durumda yapabileceğimiz en minimum tutarda fiyat değişikliği yapmayı tercih ediyoruz. Sizi çok iyi anlıyorum ancak önceliğimiz size kaliteli ve en yüksek hızda hizmet sunmaktır. Ayrıca mevcut abonelerimiz için bu fiyat haziran ayı itibari ile yansıyacaktır.
  • Aynı hizmeti netspeed den 60/70 tl gibi bir fiyata alıyorum, iyi kazıklanmalar dilerim beyler.

  • Sivoo S kullanıcısına yanıt

    Bahsettiğin olaylar sadece turknet değil hiçbi ISS yi bağlamaz maalesef. Eve gelen hatta bakarlar. Ev içi durum tamamen seni ilgilendirir. Modeminde fln problem olabilir.

  • nier kullanıcısına yanıt

    Ona zam gelmeyecek sanki 😁 bir kaç gün sonra görürsün kazıklanmayı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • medcezir55 kullanıcısına yanıt

    Netspeed senelerdir en fazla 5-10 tl zam yapıyor türknet gibi haşırt 40 tl geçirtmez merak etme. Zam gelse bile 10-20 falan gelir çok bir şey gelmez. 140 tl nerde 80-90 tl nerde. Kaldı ki ne zaman geleceği belli değil, şu an 2 referansla her ay 10 tl de indirim 56 tl fatura ödüyorum netspeed de, resmen x3 fiyat alıyor türknet.


    TurkNet'e zam geldi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 1 Mart 2022; 15:1:11 >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Tavsiyedir: Herkese kopyala/yapıştır bu cevabı vereceğinize cevap yazmayın. Daha az tepki çekersiniz.

  • haklı zammış filan diyenler var kardeşim 40 tl zam nedir yap 20 tl her 1 yılda böyle 40 tl gibi fahiş zammı olacak ise ben ne anladım bu türknetten bildiğin fahiş fiyatlarla türk telekom gibi olmuş oluyor ne farkı kaldı tt den hatta tt 2 yıl taahhütlü 100 mbgit 140 tl satıyor şu an ayrıca türknetin bayiliği müşteri hizmetleri de yok buna rağmen nasıl bir anda 40 tl lik zam yapılabiliyor sizce de saçma değil mi bu zam oranı devir artık taahhütlü paket alıp 2 yıl zam yememe devrine döndü gibi


    tt yi sevmem ama şartlara bakılırsa yolculuk görünüyor gibi birde 1000 mgbit alanlar utanmadan gelmiş zammı savunuyor kardeşim herkes senin gibi o fiyatlara 1000 mgbit alsa zaten senin gibi ses çıkarmak istemez o yüzden boş yapma bildiğin bencilce düşünüyorsunuz birde aynı fiyata adsl kullanıcılarının da halini düşünün bir zahmet


    100 mgbit kullanıcısıyım ama adsl ve vdsl kullanıcılarına çok haksızlık oluyor bu fiyatlar ile




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 1 Mart 2022; 17:54:12 >




  • 4 yıldır fiyat 75 tl den 139,9 tl çıktı internet hızı ise 35 mbps de 1 hafta sorunsuz 75 mbps kullandırdınız kopma vs bahanesi ile sonra 35 e düşürdünüz 99.9 tl lik zamdan sonra 100 mbps ye kadar pakete geçirdiniz ama alt yapı 60 mbps üzerine çıkmadı.Çalışmalarınızın neticesi bu mudur?internet kullanan komşuları araştıracağım.İşin garibi türk telekom bu alt yapı ile 100 mbps veriyorsa herşey yalan olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cimbom38 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mevcut abonelerimiz için fiyat değişikliği haziran ayı itibari ile gerçekleşecektir. Bu süre içinde altyapınızın kontrol edilmesi ve şikayetinizle ilgili uzmanlara bilgi verebilmem için PM üzerinden müşteri numaranızı iletir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Defalarca ilettim ama değişen bir şey olmadı.Tekrar müşteri numaramı size pm attım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 2 Mart 2022; 14:4:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet türk telekom kazık bir firma ve şahsen Trde en sevmediğim firmalardan ilk 5 te yerini alır ama türknet gibi tt nin altyapısını kiralayan başka firmalarda var o yüzden buraya gelip zammı savunmayalım lütfen tabi şu anda onlarında ileriki zamanlarda zam yapmayacaklarının garantisi yok sadece şunu demek istedim rekabet fazla olduğu için bu alanda bence daha uygun bir zam düşünüle bilinirdi müşteriyi başka kapıya gitmemesi açısından ben şahsen haziranda diğer ki firmalardaki fiyatlarına bakıp ona göre karar vereceğim ayrıca şunu da unutmayalım türknetin mh desteği yok saha ekibi ve bayilikleri de yok ee o zaman nasıl bu kadar fahiş bir zam oluyor bunu sorgulamak gerekmez mi sizce ?


    şu an piyasada 100 megabit için en bilinen ve en ucuz şirketler:


    gıbırnet: 90 tl

    netspeed: 99 tl

    millenicom: 99 tl

    fixnet: 99 tl


    daha az bilinen ama fiyatları uygun şirketler:


    tbtnet: 95 tl

    pelicell: 24 ay tahahhütlü 75, tahahhütsüz 85 tl

    poyraznet: 85 tl

    comnet: 109 tl


    bu firmaların hepsi türknet gibi tt den altyapıyı kiralayıp satıyor yani türknet bunlardan hiç bir farkı yok tabi eğer adresinizde türknetin kendisine ait altyapısı yok ise geçerli bu durum





  • harce74 kullanıcısına yanıt

    Türknetin saha ekibi var 3 büyük şehirde gigabit altyapı döşüyorlar haliyle diğerlerinden daha pahalı olacak dolarla geliyor bu cihazlar belediyelere kazı izni için tonla para ödeniyor. 99 liraya veren (Şimdilik 1-2 aya onlara da zam gelecek) şirketlerin tek para harcadığı şey çağrı merkezinde asgari ücretle çalıştırdığı işçiler.

  • comnette zam yok fiber modem ücretleri kaldırılmış ayrıca engelli tarifelerinde muazzam fiyatlar var ihtiyacı olan mutlaka araştırsın.

    comnet yeni abonelikte 30 gün ücretsiz kullanım kodu ;

    CMT694BFX


    ben engelli fiber tarifesi kullanıyorum 1 sene oldu bir problem yaşamadım çok şükür, fiber için tavsiye ederim hatta sadece comnet değil hangi firma olursa olsun fiberde bana göre firmanın hiçbir önemi yok çünkü neredeyse sorunsuz bir altyapı genel bir çalışma olmadığı sürece kolay kolay sorun yaşamazsınız, vdsl için ise hiçbir firmayı tavsiye etmem. comnette engelli tarifelerinde direkt yüzde 30 indirim var ben bunun için tercih ettim telekomdan hiçbir farkını görmedim şimdiye kadar.

    yeni abone olacak arkadaşlar mutlaka iyice araştırsın, bttk kararı gereği 3 ay firma değişikliği yapamıyorsunuz ona göre iss değişikliği yapın.


    abone olacak arkadaşlar 30 gün ücretsiz kullanım için bu kodu kullanmayı unutmayın ;

    CMT694BFX



    TurkNet'e zam geldi
    TurkNet'e zam geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.