Şimdi Ara

TurkNet'e zam geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
3
Favori
15.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
97 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TurkNet'e zam geldi



    TurkNet, bugün müşterilerine gönderdiği e-posta ile internet fiyatına zam yaptığını duyurdu. 1 Temmuz 2021 itibariyle Özgür İletişim Paketi tarifesi 95 TL, Özgür İletişim Ekstra tarifesi ise 99,90 TL ocak. Telefon hizmeti alan kullanıcılar ekstra 3 TL daha ödeyecek.



    TurkNet her sene Haziran ayında zam yapıyor. Geçen sene Özgür İletişim tarifesi 75 TL’den 85 TL’ye yükselmişti. Bu seneki zamla birlikte 2 senede toplam 20 TL zam gelmiş oldu. Özür İletişim Esktra paketi geçen sene 95 TL idi. Bu seneki zamdan az miktarda etkilendi ve 99,90 TL’ye çıktı.



    Kullanıcılar Özgür İletişim tarifesi ile 35 Mbps'e kadar hız alırken Özür İletişim Esktra tarifesinde altyapının desteklediği maksimum hızda internete bağlanıyor.



    Ayrıca Bkz.Tüm zamanların en büyük şifre koleksiyonu sızdırıldı: 8.4 milyar şifre



    Firmadan yapılana açıklamada zammın gerekçesi olarak şu sözlere yer verildi:



    “Size en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarımız ve yatırımlarımız sürekli devam ediyor. Ancak aynı oranda maliyetlerimiz de artıyor. Yükselen kurlar, hizmet aldığımız firmaların yansıttığı artışlar, yıllık enflasyon oranı gibi sebeplerin yanında bu yıl ek olarak Özel İletişim Vergisi (ÖİV)’nin yükselmesi ve veri kullanımının %29 artması fiyat artışı yapmamızı kaçınılmaz hale getirdi. Biz her zaman olduğu gibi kullanıcılarımızı düşünerek bu artışı olabilecek en minimum miktarlarda yapmaya çalıştık.”









  • Merhaba, fiyat artışı bizim de en sevmediğimiz konu. Fiyat artışı yapmadığımız yıllar da var ancak şartlar gereği yapmak zorunda kaldığımızda da yılda sadece bir kere yapıyoruz. Yükselen kurlar, hizmet aldığımız firmaların yansıttığı artışlar, yıllık enflasyon oranı gibi sebeplerin yanında bu yıl ek olarak Özel İletişim Vergisi (ÖİV)’nin yükselmesi ve veri kullanımının %29 artması fiyat artışı yapmamızı kaçınılmaz hale getirdi. Biz her zaman olduğu gibi bu yılda kullanıcılarımızı düşünerek bu artışı olabilecek en minimum miktarlarda yapmaya çalıştık.

    Bak şimdi şunu anlarım, firma tutuldu diye fiyatları yükseltiyorsun tamam ama burada şöyle bir ayrıntı var gördüğüm kadarıyla.

    Eskiden düşük hız alan kullanıcının fiyatı alt seviyede tutulur ve 100 mbps ye kadar yükseltmek istendiğinde biraz daha ödenir (10-15 tl gibi) ve yükseltilirdi.Yani kısaca maddi imkanı veya hat kalite durumu çok iyi olmayan insanlar daha uyguna kullanma fırsatı buluyordu(zaten kullanım adaleti bunu gerektirir,lütuf değildi).

    Son durumdaki fiyat ise bu alt fiyatı tamamen bypass etmiş oldu ve hattının durumundan bağımsız olarak neredeyse herkes aynı fiyatı ödeyecek artık. Bu arada ben 75 mbps hız kullanıyorum yani kendim için oluşan bir durum değil bu.

    Kısacası firma düşük bütçeli veya hattından dolayı zaten mağdur olan insanları bir kez daha mağdur etmiştir. Pandemi koşullarında büyük bir zam yapmışlardı ve yine ikincisini de yaptılar.

    Hiçbir firmanın insanını yada milletini düşünmediğinin iyi bir örneğidir bu.

    Yani önerirken veya geçiş yaparken herkes buna göre davranıp kendine yakın hissedeceği bir firma olarak görmesin bence Turkneti..

  • Egonomi çog eyi.

  • Bunlar da iyi ki tuttu, inceden inceden yükseltiyorlar ücretleri ya.

  • Keşke bütün suç firmada olsaydı da ağız tadıyla lafımızı söyleseydik.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Piyasada zam gelmeyen girdi kalmadığı için normaldir ama bu zamların normalleşmesi çok vahim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bi sen kalmıştın türknet sende devam et...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • krmbzkurt kullanıcısına yanıt
    Kanka tuttu da süründürüyor. 1.5 haftadır internet yok. Bide mesaj atmışlar 100 tl yaptık diye

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • furkanxx1942 F kullanıcısına yanıt
    Ya her hafta arıza kaydı açıyordum bi dönem şükür şu aralar sorun yok. Yapa bölgesindeyim ek 10 tl vermeden 100mgbit hız alıyorum ama gel gör ki bazen 1 mgbit bile almıyor 😂 upload yönünden çok iyiyim en az 25 mgbit alıyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok şükür bugün de günlük zam dozumuzu aldık.

  • Koca firma çalışanı var, harcamaları var lisans ücretleri var var da var. Hakkındır 200 lira yapsın şlkkjhgf

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 8 hız alıyom 100 hız alanla aynı oduyom boyle altyapıyı ben istanbulun gobeginde 8 nedir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TurkNet'e zam geldi





    TurkNet'e zam geldi



    eee turk.net hani nerde kullanıcıyı düşünmesi? gibir 3 ay kullanıyorum. 60 tL 15 ay zam yok dedi eyvallah. lan aynı tarife 10 mbps alıyorum 40 TL!!! demezlermi türk.nete BREEEE AÇ KÖPEKLER!!!!!





  • Xantiave X kullanıcısına yanıt
    Her yorumda bir tane sizin gibi boş yapan kişiler olmak zorunda mı ya

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bakıra zam gelmiş :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batuhangover01

    Her yorumda bir tane sizin gibi boş yapan kişiler olmak zorunda mı ya

    haklısın hocam bomboş yorum.. anlayana güzel yorum.

  • Turknet 1 sene kullandim, işkence çekmek istiyorsaniz seve seve abone olun. Diğer isp'ler harika demiyorum da türknette bir mh yetkilisiyle bile iletişime geçememiştim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • uzun süredir kullanıyorum. Diğer eve de aldım.
    Bu evde altyapı 50mbps'e kadar hız veriyor 44-45 net alıyorum.
    Diğer evde 100 mbps'e kadar hız veriyor 80 mbps net alıyorum.

    100 TL ve taahhütsüz olması bence çok iyi. 8 mbps alanlar önceden altyapı araştırması yapmıyorlar mı? Adam senin alabileceğin max hızı zaten internet sitesinde yazıyor. İşine gelirse alırsın. Tabiki onlarla aynı fiyatı ödeyeceksin gözünü aç başka ISS'e geç.

    Taahhütsüz olmasıyla bile arkasında durulur bu tarz firmaların büyük ve kazıkçı firmaları tartışmak ve protesto etmek bize bir şeyler kazandırır.

  • MrPazar M kullanıcısına yanıt
    50 mbps yazıyordu aldık 16 mbps verdi sonra 3 ay 1mbps ye mahkum etti yok tamir ettik yok onu yaptık diye iptal ettim Netspeed e geçtim 45Mbps net hız alıyorum bu işler altyapı işi.

  • nathandrake0677 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, fiyat artışı bizim de en sevmediğimiz konu. Fiyat artışı yapmadığımız yıllar da var ancak şartlar gereği yapmak zorunda kaldığımızda da yılda sadece bir kere yapıyoruz. Yükselen kurlar, hizmet aldığımız firmaların yansıttığı artışlar, yıllık enflasyon oranı gibi sebeplerin yanında bu yıl ek olarak Özel İletişim Vergisi (ÖİV)’nin yükselmesi ve veri kullanımının %29 artması fiyat artışı yapmamızı kaçınılmaz hale getirdi. Biz her zaman olduğu gibi bu yılda kullanıcılarımızı düşünerek bu artışı olabilecek en minimum miktarlarda yapmaya çalıştık.
  • krmbzkurt kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımızın kontrol edebilmesi için test sonuçları ile birlikte www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.