Şimdi Ara

TurkNet'e zam geldi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
3
Favori
15.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
97 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • might102 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, memnun olmanıza sevindim. Keyifli kullanımlar dilerim
  • uzzd kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Temmuz ayından itibaren altyapınız ne destekliyorsa sınır koymadan size onu sunmaya başlıyoruz. Yani altyapınız size ne sunuyorsa biz de size onu sunacağız. Eğer altyapınız iyileşirse yine aynı fiyattan kullanmaya devam edeceksiniz.
  • aesca kullanıcısına yanıt

    İntenet konusunda ne kadar geride olduğumuzu en büyük nüfus yoğunluğuna sahip illere bir göz atmak yetiyor.

    İstanbul

    Ankara

    İzmir

    Kocaeli

    Adana

    Özellikle Ankara ve İstanbul illerinde bile internete hiç erişemeyen vatandaşlar var. Bir çok abone ise 8mbps adsl üzerinden internete erişiyor. Ben 11 mbps internet hızıyla Ankarada otomasyon uygulaması üzerinde 5mb boyutunda bir pdf dosyasını bile karşı sunucuya yükleyemiyorum. Ülkenin başkentinde çoğu lokasyon da durum böyle malesef


    Size hak veriyorum. Bu hızlar günümüzde çok ilkel kalmış durumda. Mecburiyetler bizi bu yüksek fiyatları ödemeye zorluyor.


    .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harce74 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mevcutta 16 Mbps' te kadar ADSL ve 35 Mbps' te kadar VDSL kullanan abonelerimizin paketi aynı kalmak şartı ile paket ücreti 95 TL olacak. Eğer altyapıları destekliyorsa ve 100 Mbps' te kadar olan pakete geçiş yapmaları durumunda 99.90 TL olarak ücretlendirilecek.
  • 95 liralık tarifem 99 olmuş zam Buysa baş göz üstüne

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EryiğitOguz kullanıcısına yanıt
    50 Mbps’ye yükselttim bunu. İşlem tamamlansın memnun kalmazsam dediğine bakarım artık.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 50mb paketi 100 tl olunca galaksinete geçtim 50mb 70tl ayni zamanda ping problemim de çözüldü hem de kablo vs hiçbir sey değişmeden demekki turknetin sunuculariyla alakaliymis benim bina içi tesisatimla alakalı değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana böyle bir mesaj geldi ben şuan 35 mb+ev telefonuna 88tl ödüyorum, eğer 100mb paketine yükseltirsem internet ve ev telefonuna toplam 99.90 mı ödeyeceğim, yoksa 99.90 + 3tl ev telefonu üretimi ödeyeceğim, cevaplarsanız ona göre yükselteceğim 100mb e teşekkürler.


    Degerli TurkNet'li, fiyatlarimiz degisiyor! Taahhutsuz, kotasiz hizmetinizden memnun oldugunuzu umuyoruz. Yilda bir kez yaptigimiz fiyat artisi sonucunda temmuz itibariyle internet hizmetiniz 95 TL olacak. Telefon hizmetinizde ucret degisikligi olmayacak. Artik altyapinizin destekledigi en yuksek hizlari sinirsiz sunuyoruz. Sizin de altyapiniz 100 mbps'e kadar destekliyor. Online Islemler'den gecisinizi yaparak ek 4,90 TL'ye 100 mbps'e kadar internet kullanabilirsiniz. B001



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thema -- 12 Haziran 2021; 14:4:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ilk türknete geçtiğimde 80mbit alabiliyordum, güncel olarak anca 55 mbit alabiliyorum. Arıza kaydı vs açıldı ama sonuç alınamadı, iç tesisatı geçtiğimiz sene yeniletmiştim cat6 kablo ile. Hızım düşüyor fiyatım artıyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, Temmuz ayından itibaren altyapınız ne destekliyorsa sınır koymadan size onu sunmaya başlıyoruz. Yani altyapınız size ne sunuyorsa biz de size onu sunacağız. Eğer altyapınız iyileşirse yine aynı fiyattan kullanmaya devam edeceksiniz.

    Nerede altyapınız size ne sunuyorsa onu veriyorsunuz? Altyapısı 64Mbps'ye kadar destekleyen bir vatandaş şuan 35Mbps'yi 85TL'ye alıyordu. Cebren ve hile ile zam yaparak fiyatı 95TL'ye yükselttiniz. Bu vatandaş aynı hızı yüksek fiyattan alacak. Eğer 64Mbps'ye kadar kullanmak isterse 99,90TL(100TL değil)'ye 64Mbps'yi kullanacak.

    E ne oldu "altyapınız size ne sunuyorsa biz de size onu sunacağız" cümlesi? Zamın içersinde bir zamcık koymuşsunuz klişe şeyleri söyleyip duruyorsunuz. Bu vatandaşa zam yaptıysanız madem 95TL'ye altyapısı ne desteliyorsa onu vermeniz gerekir.





  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    4 gündür evde internet alamıyoruz hala da yok , internet üzerinden iş ypıyoruz ve evdeki 4 kişinin 10ar gb telefon internet verisi bitti, nasıl bir telafi yapacaksınız çok merak ediyorum.

    destek no: 44365632

  • 8agcio kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hattınızda yaşadığınız arıza için saha ekiplerinden 14.06.2021 11:31' a randevunuzu oluşturduk. Ekipler randevu tarihinde adrese gelerek kontrol edecekler.
  • YuBa2 Y kullanıcısına yanıt

    tracert testi yapıp atabilir misin?

  • Grasyas01 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizinle aynı binada olup daha yüksek hız alan birisi varsa hizmet numarası ile birlikte yeni bir destek kaydı oluşturur musunuz? Teknik ekibimiz bir de bu şekilde kontrol ederek size bilgi verecektir.
  • Thema kullanıcısına yanıt
    Merhaba, eğer 100 Mbps' te kadar olan pakete geçiş yaparsanız 99.90 TL internet paket ücreti ve 3 TL telefon paketi ücretlendirilir.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    bir de adresimize fiber gelmişti ona başvurmuştuk onaylandı dediler, 14ünde arıza için gelecek olan ekip onun da mı bağlantısını yapacak ya da fiber başvurumuzdaki son durumu öğrenebilir miyim ne zaman ve hangi hızda hizmet alabiliriz? teşekkür ederim

  • 8agcio kullanıcısına yanıt
    Hizmetinizi kontrol ettim ancak adresinizde GigaFiber altyapımız ya da yerleşik operatör altyapısı üzerinden verdiğimiz fiber hizmeti için altyapı bulunmuyor.
  • Hangi adrese yapmalıyım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.