Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (850. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
39.380
Cevap
310
Favori
878.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 848849850851852
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben bu türknet'e ne umutlarla geçtim ama karşıma alacak muhattap bulamıyorum. Bugün şans eseri bu konuyu görünce son çare buraya yazmak istedim.
    Yıllardır evimde ttnet kullanıyordum. Faturalar saçma sapan seviyelere gelince türknet'i denemek istedim. Bağlantı hızı olarak ttnet'den daha iyi sonuçlar alıyorum ancak bu başıma dert oldu.
    Online oynadığım 2 oyun var ve türknet'e geçtiğimden beri oyunlarda disconnect sorunu yaşıyorum. O kadar anlık bir kopma oluyorki modem bunu algılayamıyor. Dolayısıyla da çağrı merkezinizden bağlantı kopma sorunu ile alakalı arıza kaydı bıraktığımda hayır bağlantınız kopmamış deniyor. Bu sorunu ttnet'de kesinlikle yaşamadım daha önce. Bağlantı hızımın mı düşürülmesi gerekiyor, ip bloğu mu değiştirilmeli yoksa port da mı sorun var artık sorun herneyse bana çözüm sunun lütfen. Çünkü ben bu disconnect sorununu yaşamaya devam edersem istemeyerek de olsa ttnet'e geri dönmek zorunda kalıcam. Aşağıya modem değerlerimi ve daha önce açtığım destek numarasını bırakıyorum.
    Destek no:29815935
    Resim görüntülenemez ise;https://ibb.co/QJwfLyW

    TurkNet Destek Burada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xallez -- 13 Aralık 2019; 16:6:48 >




  • İnternet ışığı söndü destek kaydı açılmıyor @turknetdestek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murrz2643 -- 13 Aralık 2019; 20:33:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Izmir bolgesinde aksam 7-9 arasin PSN den kopuyor PS4 ile benzer problem yasayan oluyor mu ?
  • AcetoBalsamico kullanıcısına yanıt
    Hocam izmir'de akşam internet'e doğru düzgün girebilen var mı diye sorsan önce? :D

    TurkNet Destek Burada
  • Gerçek olaylar üzerine yazılmıştır.
    11.2017 tarihinden 12.12.2019 tarihine kadar Hatta şuan iptal Olmadığı için pasif olarak Türk.Net kullanicisiyim.Burdaki okuyan yada bir fikir sahibi olmak isteyenlerI bilgilendirmeK bir karalama olayı taşımadan yazıyorum.
    İstanbul Sancaktepe bölgesinde Bağlantı kesintisi olmasIn diye 12 megabite sabitlenmiş adsl hattımı 26.11.2019 tarihine kadar kullanıyordum.Lakin bu tarihten önce telefonuma bir kaç mesaj geldi telefon numarası şudur falan diye.çünkü malum herkesin cep telefonu var bir dakika vermiş oldukları düz hattan arama 1 dakika arama konusma yapmadım.26.11.2019 tarihinde internet hattım birden kesildi.bende malum aranılacak müşteri temsilcisi olmadıgı için Online işlemlerden arıza kaydı bıraktım.olaylara gelin bekliyorum sorun çözülsün
    Haftalar oldu gelmedi ben twitter'dan destek bölümüne, online arıza kayıt kısmına yazıyorum yok yok yine yok.sonra bir ara kısa bir süreliğine 5 megabit altı hız aldım bu süre zarfında yazısmalara bakıyorum otomatik türktelekom un hat değerleri ile ilgili otomatik sanırsam mesajları beliriyor.Arıza kaydını sonlandırmadan hız düşüklüğünden arıza kayıt kısmına tekrar yazıyorum internet yine kesiliyor banada sürekli modemi açık tutmam gerektiği söyleniyor.bir kaç gün daha geçti geldi diye sevindim internet bu sefer geldi diye sevindim hız 7 megabit altı gelmiş tekrar yazıyorum ama bir yandan da korkuyorum ya internet tekrar giderse diye.neyse yine 1 max 2 gün internet hop tekrar kesiliyor internet ben yazıyorum hat değerleri açık gözüküyor Portta sorun yok.Bir sabah bakıyorum internet
    komple gitmiş.sonra ne mi oluyor 11.12.2019 tarihinde lütfen dikkatli okuyun aranıyorum yeni hat ve port tahsisi için aranıyorum.Sebebini soruyorum telefonda ki yetkili onay peşinde ben durumu anlamaya çalışıyorum tabi.Bu esnada bana denilen hattımın (düşünün 24 ay dan fazla aktif kullanıcıyım )Türk Telekom tarafından kapatıldıgı portumun ise iptal edildiği oluyor. Hala efendilikle anlamaya çalışıyorum neler olduğunu yetkili ise kayıt altında olduğu için rahatlıkla yazıyorum onay almak için pusuda bekliyor.geçen konuşmalardan bazılarıında hanfendi diyorum benim onayım olmadan hattım kapanıyor port kapatılmış peki şimdi neden onay istiyorsunuz? Cevaplar şu şekilde Üzgünüz ,biz yapmadık ,Türk Telekom kaynaklı.
    Şimdi size soruyorum bakın 24 aydan fazla kullanmış olduğum hattım iptal ediliyor ve hiç bir borcu olmadığı halde ve aktif kullanıcısı olduğu halde hat kapatılıp Btk gibii bir kurumdan da yaptırım ceza ve takip gibi hususlarda korku olmadan devam ediliyor. buna sebep veren kurum yada alt yapı sağlıyıcı artık hangi firma bilemiyorum port yok denilip sonunda bana aboneliğimi durdurmam yada iptal edilmesi tavsiyesi alıyorum düşünün servisi sağlayan firma sizler de dediklerinizi inandığımı farz edelim müşterninizin hakkınıda ssavunmuyor gibisisiniz.şuan hiç bir şekilde internet alamadıgımdan port olmadığından hattın iptal etmek için başvurdum.
    Yorumsuz.
    Edit: btk ya başvurdum abonelik /dondurma kısmı altında.yaşadıgım mağduriyeti onlarda bilsin istedim.


    TurkNet Destek Burada
    TurkNet Destek Burada
    TurkNet Destek Burada
    TurkNet Destek Burada
    TurkNet Destek Burada
    TurkNet Destek Burada
    TurkNet Destek Burada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuara86 -- 14 Aralık 2019; 1:46:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • turuncu_ kullanıcısına yanıt
    Sen yine 35Mbps goruyorsun ben 1`i zor goruyorum . Normalde canavar gibi olan baglantim bazi aksamlarda dial-up`i aratmiyor.Sebebini bilen var mi ?
  • AcetoBalsamico kullanıcısına yanıt
    sebebi kapasite yetersizliği abone sayısı artıyor ama kapasite artırmıyorlar. şu an 140ms frankfurt 80-90ms yurt için pingim var.

    tracert atıp müşteri hizmetlerine gönderin diyorlar hep aynı terane.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 14 Aralık 2019; 21:38:39 >
  • PowerPC kullanıcısına yanıt
    Yani Turk.net omugasi ile ilgili bir problem yasaniyor. Daha onceleri SOl Fiber kullaniyorken bu tarz problemler yasamiyordum..
  • AcetoBalsamico kullanıcısına yanıt
    zaten bütün trafik istanbulda ki cihazlarında toplanıp yönlendiriliyor.
  • CGN IP havuzuna alınmayacağımı garanti etseler ve bunu sözleşmeye madde olarak ekleseler gözü kapalı geçeceğim.
  • İnternet başvurumu yaptıktan birkaç saat sonra böyle bir mail aldım.

    TurkNet Destek Burada

    altyapı sorguladığım zaman aşağıdaki gibi sonuç alıyorum.

    TurkNet Destek Burada

    sorun nedir?

    @TurkNetDestek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Highsenberg -- 15 Aralık 2019; 12:24:49 >




  • Çok övülen turkneti deneyeyim dedim ve iyi altyapili yerde oturuyorum sonuç

    TurkNet Destek Burada

    İptal için gönderdim dilekçeyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNet Destek Burada
    TurkNet Destek Burada

    Arkadaşlar selamlar. Speedtestte 91mbps göstermesine rağmen steamden 8.5mb indirmeyi geçemedim. Hız kaybım oldukça fazla diye düşünüyorum. Modem değerlerimde bi sıkıntı görünüyor mu ben mi boşa telaş yapıyorum? Evden ankastreye giden kabloyu değiştirmeye vs gerek var mıdır?

    91mbps speedtest gösteriyorsa en azından 10mb download hızım olması gerekmez mi , nerede sıkıntı?

    Modemde 83mbps max alıyor diyorken speedtest nasıl 91mbps ölçebiliyor anlam veremedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lelouch Lamparogue -- 15 Aralık 2019; 16:22:26 >




  • AcetoBalsamico kullanıcısına yanıt
    hocam isterse 100 mpbs olsun. Yüksek ping ile hiç bir işe yaramıyor bu internet.
  • 3-4 gün önce 12 Mbit olan hızım 7ye düştü hiç bir açıklama yok. Yıl neredeyse 2020 oldu Kocaeli ili Başiskele ilçesi merkezinde fiber altyapısı yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murrz2643 -- 15 Aralık 2019; 16:46:19 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En başından itibaren anlatıyorum TurkNet ten tiksinmemi ve başka ISS geçme sebebimi....
    Netflix, ıptv önceden sorunsuz izliyordum YAPA alt yapısın da... Ancak 1.5 ay öncesine kadar aşırı derece de ani ping yükselmesi yaşamaya başladım... Netflix te bile 2160p izlerken saniye de 480p düşüyordu yayın... Bunu TurkNet'e ilettim... Arkadaş'ın biri aradı aynen dedi ki " akşam saat 19:00 ile 23:00 arası yaşamanız gayet normal. Hatta yüklenme oluyor" dedi... Ben de bunu biliyorsunuz madem neden önlem almıyorsunuz dediğim zaman her zaman ki gibi " çalışmalar devam ediyor bölge bölge" diyerek başlarından savdılar ( zaten 2 gün de bir zar zor arıyorlar ulaşamıyorsunuz arkadaşlara) ... Daha sonra zaman geçti.. Bölgeme Tip 7 kabin konuldu ve hipernet geldi... Ben de TurkNet'e beni YAPA dan çıkarmalarını ve VAE taşımalarını söyledim... Ancak ısrarla boş port yok dediler... Ben bölgem de boş port olduğunu TT, millenicom, extranet, netspeed den teyit ettirmeme rağmen dediler bunu.. Daha sonra Linkedin den OZAN ADIGÜZEL bey ile irtibata geçtim ve 2 saat sonra bir arkadaş aradı... Boş port olduğunu kabul etmeyen TurkNet birden boş port var arkadaşımız görmemiş demeye başladı.. Ve VAE alt yapısın da maliyetli olduğu için herkesi geçirmediklerini söylediler.. Beni sonun da VAE alt yapısına geçirdiler... ANCAK TurkNet süründürmezse olur mu? Tabii ki olmaz.. Boş port var diyen kişi 2 gün sonra aradı ve vdsl de boş port yok adsl kullanacaksınız dedi!!!! Ben de yahu hani vardı dediğim de " demek ki bizim kiraladığımız portlar dolu" diye saçma sapan bir şey söyledi.. Ancak TurkTelekom ekibiyle görüştüm bölgem de ki çalışan kişi aynen dedi ki " sizin portunuz şu an VDSL bağlı, TurkNet in sizi geçirmesi paketinizi sistemden değiştirmesi lazım" dedi.... Ancak tabii kaç gündür TurkNet ölü taklidi yapıyor ve ulaşa bilene aşk olsun!!!!! Öyle veya böyle zar zor geçirdiler VAE alt yapısına.... YAPA alt yapısın da VDSL olarak 21 mbps ile bile ne netflix ne ıptv izleyemiyordum.. Şuan VAE alt yapısındayım ve ADSL kullanıyorum.16 mbps ile şükürler olsun ki saniyelik donma takılma yok.... ANCAK..... Bundan sonra TURKET i bir tek kişiye bile önermeyeceğim.... Eğer santrale 100 metre bile yakın değilseniz kesinlikle bulaşmayın.... Sonun da kurtuluyorum TurkNet ten... Hat taşıma işlemine başladım.. TurkNet'in YAPA sı şuan bölgeme 8 mbps veriyor, ancak millenicom 65 mbps veriyor.... TT da hipernet destekliyor diyor ve tip 7 kabinle aramda 40 metre var... Anlıyacağınız TurkNet YAPA ya giriş var ancak çıkışı çok zor... Adamlara 2 gün online işlemden yalvarıyorsunuz 2 gün sonra laubali biri arıyor ve canınızı sıka biliyor... Güle güle TurkNet şükürler olsun... Unutmadan bölgeniz de boş port olup olmadığını extranet sitesinden mutlaka sorgulayın, o site en doğrusunu gösteriyor... TurkNet ekibi boş port var dese bile sallıyor bunu kesinlikle teyit ettim...
    TurkNet Destek Burada
    TurkNet Destek Burada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Cuma günü özgür iletişim extra paketine geçtim nerdeyse 3 gün olacak ama hâlâ hızım yükseltilmedi paket yükseltme yapanlara sorduğumda bana 1-2 saat içinde yeni hızın tanımlandığını söylediler acaba benimki neden bu kadar uzun sürdü?
    Destek No:29872292

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xallez

    Ben bu türknet'e ne umutlarla geçtim ama karşıma alacak muhattap bulamıyorum. Bugün şans eseri bu konuyu görünce son çare buraya yazmak istedim.
    Yıllardır evimde ttnet kullanıyordum. Faturalar saçma sapan seviyelere gelince türknet'i denemek istedim. Bağlantı hızı olarak ttnet'den daha iyi sonuçlar alıyorum ancak bu başıma dert oldu.
    Online oynadığım 2 oyun var ve türknet'e geçtiğimden beri oyunlarda disconnect sorunu yaşıyorum. O kadar anlık bir kopma oluyorki modem bunu algılayamıyor. Dolayısıyla da çağrı merkezinizden bağlantı kopma sorunu ile alakalı arıza kaydı bıraktığımda hayır bağlantınız kopmamış deniyor. Bu sorunu ttnet'de kesinlikle yaşamadım daha önce. Bağlantı hızımın mı düşürülmesi gerekiyor, ip bloğu mu değiştirilmeli yoksa port da mı sorun var artık sorun herneyse bana çözüm sunun lütfen. Çünkü ben bu disconnect sorununu yaşamaya devam edersem istemeyerek de olsa ttnet'e geri dönmek zorunda kalıcam. Aşağıya modem değerlerimi ve daha önce açtığım destek numarasını bırakıyorum.
    Destek no:29815935
    Resim görüntülenemez ise;https://ibb.co/QJwfLyW

    Hala bir cevap alamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bi aralar DH kullanıcılarına yeni Turknet üyeliklerinde 2 ay ücretsiz kullanım diye bir reklam görmüştüm hala devam ediyormu?
    Detayları nereden öğrenebilirim?
  • 20 gündür ignore ettiğiniz sorunuma çözüm bekliyorum. @TurknetDestek
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/140988503
  • 
Sayfa: önceki 848849850851852
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.