Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (733. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
39.389
Cevap
309
Favori
878.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 731732733734735
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Uzun zamandır turknet abonesiyim. Bir muddettir sorunsuz bir sekilde interneti kullanıyorum fakat ne olduysa bugun oldu. Bir anda internet gitti. Destek kaydi oluşturdum ama ne bir cevap var ne de bir bilgilendirme. İp almadigimi goruyorum. Yani tamamen turknet kaynaklı. Bir yardimci olur musunuz? Evden çalışıyorum ve internetin olmaması cok buyuk bir kriz. Tabii siz ne kadar durumdan anlayıp deger verip ilgilenirsiniz bilmiyorum. Twitterdan yazdım gelen cevap 3 is günü diyor. Cok ciddi uzun bir sure.
    Ekte probleme dair gorsel paylastim. Dsl surekli yani kesintisiz yanıyor ama internet isigi yanmiyor. Destek no: 27056007.buradan kontrol edebilirsiniz. TurkNet Destek Burada




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Ben iptal sürecinizi hızlandırmak için size yardımcı olacağım.
    Hâlâ iptal için aranmadım. Bugün son günüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNet Destek Burada

    İnternetim 3 gündür böyle, bir gitti pir gitti. Bana yardımcı olabilirseniz sevirinim. Daha önceden VDSL yazıyordu, şimdi Adsl yazıyor onda da bir gariplik sezdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wizi_emre -- 25 Temmuz 2019; 9:1:54 >
  • 25.07.2019 saat 00.20 gibi internet komple gitti. 2 saate geri geldi fakat sadece 4 5 siteye girebiliyorum onun dışında hiçbir siteye giriş yapılmıyor

    Destek no : 27054565

    İlgilene bilirseniz sevinirim
  • Türk net seçtiğim güne lanet olsun! Bir haftadır nakil işlemi yapamadınız. Telekom ekibini tesadüfen yakaladım sordum türk.net bize sizinle ilgili bir iş emri göndermedi diyor. 1 haftadır bize şu gün gelecekler bu gün gelecekler dediğiniz şeyler tamamen uydurmaymış. Yazıklar olsun. Bugün yapıldı yapıldı, yoksa kesinlikle başka iss ye geçiş yapıyorum. Ayrıca tüketici hakem heyetinden kullanmadiğim günlerin ücretini ve nakil ücretini alacağım!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 gündür internet arızası devam ediyor. Hala bir kişi gelip bakmadı . Böyle bir rezillik olamaz
    TurkNet Destek Burada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşını getir kampanyası ile abone oldum, referans linkini aldığım arkadaşım 2. ay aboneliğini kapatacağını söyledi, ben de TurkNet'e abone olduğum ilk ay yani deneme ayında sordum arkadaşım aboneliğini kapattıracak ben yine de indirimimi alabilecek miyim diye, arkadaşın kalan borçlarını ödemesi yeterli olduğu bildirildi, şimdi 3. aydayım ve bu ay indirimimi vermediler, gerekçe olarak arkadaşımın aboneliğini sonlandırdığını söyleyip duruyorlar.
    Bana borçlarının ödemesinin yettiğini söylemeseler ilk ay aboneliği sonlandırmasını biliyordum, verdikleri güvence ile kaldım ve gördüğüm muamele günlerdir böyle.

    Ve internet her gün kesiliyor be arkadaş bu kadar rezalet bir arada olamaz ya, sorunum çözüldüğünde yazacağım ama sanmıyorum çözüleceğini,
  • Abonelik iptalinin tamamlanması için halen aranmadım. Lütfen ilgili birime durumu bildirip işleri hizlandirirmisiniz. Bugün 3. Gün oldu. Bugün aramazsanız ulaşma şansınız yok. Şikâyet kaydı için 1 günde ulaşılıp iptal için 3 gündür aranmamayi anlayamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Destek No 27062307 ilgilenebilir misiniz tercih dönemindeyim internete ihtiyacım var. Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turknet acil olarak yardımcı olmanız gerek lütfen.

    Ben yeni adresim için kontrol ettiğimde 35 mbps gösteriyor alabileceğim en yüksek hız.
    TurkNet Destek Burada
    Ama altta da 75 mbps gösteriyor. Benim hızım ne olur?
    TurkNet Destek Burada




  • PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt
    75 tl ye 35mbps alırsın. Ek olarak 10 tl daha verirsen 75 mbps alırsın.
  • NeverGonnaLeave kullanıcısına yanıt
    yani 85 liraya 75 mbit+1000dk alıyorum değil mi? Teşekkür ederim
  • PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt
    Evet. İstersen 35 mbit bağlatıp daha sonrada 75mbitlik pakete geçebilirsin.Hat değerlerini görüp yapmak daha mantıklı bence
  • Arkadaşlar yardımcı olur musunuz ? Alt yapımın Vae veya Yapa Altyapısı olduğunu nasıl anlarım Extranet alt yapı sorgusunda Vdsl 2 İnternet yazıyor
  • ByBuCa kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, alt yapı kontrollerinizihttps://turk.net/kotasiz-vdsl-hizinda-internet/ web sitemiz üzerinden yapabilirsiniz. Adresinizi doğru bir şekilde sisteme girerseniz karşınıza ulaşabileceğiniz maksimum hız değerleri çıkacaktır. Eğer YAPA santrallerimiz içerisindeyseniz "Aktif alt yapımız içerisindesiniz" ibaresini görürsünüz. Görmezseniz VAE santralleri içerisinden hizmet alabilirsiniz demektir.
  • EstrEmO kullanıcısına yanıt
    Size en yakın saha dolabında bağlı olabilirsiniz. Bu alt yapı planını yerel operatör tarafı belirliyor. Şöyle bir durum olursa; eğer yeni bir saha dolabı kurulursa sizin hizmetiniz o saha dolabı üzerine taşınabilir ve daha yüksek hızlar tabii alabilirsiniz. Ancak şu an size verebildiğimiz maksimum hızları veriyoruz.
  • umutbursa U kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, arkadaşlarım sorununuzu bize ilettiğinde sizden 36 saatlik sorun çözümü için zaman istiyor. Bu bizim tüm kullanıcımıza yansıttığımız sürecimiz... Sorunları en geç 36 saat içerisinde çözmeye çalışıyoruz. Daha kısa sürelerde sorunu çözüyoruz.

    Sizin sorununuz bölgenizde yaşanılan genel bir arızadan dolayıdır. Bunun içim arkadaşlarım yerel operatör tarafına bilgi vermişler ve yapılacak işlemleri takip etmeye başlamışlar. Adınıza alınan bir elitt ekip randevusu var. 29.07.2019'da elitt ekipler evinize kadar gelip sizin hattınızı kontrol edecekler ve sorunu çözüme ulaştırmaya çalışacaklardır. Bu konuyu takip ediyoruz. Bir gelişme olması durumunda size kayıt üzerinden ve buradan bilgi vereceğiz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, Sizle daha öncede konuşmuştuk santrale 1800 metre var ve vdsl alamayacağımı, alırsam 1-2 mb hız alabileceğim söylenmişti. Netspeed kullanıyordum 4-5 aydır. İnternet gitti bende turknet hattını tekrar modeme bağladım hat 75mb hız 4mb upload yolluyor modeme sorunsuz kullanıyorum tek sorunum ping. Yapa profil seçme diye bir seçenek var bu daha önce yoktu. Bunlar arasında seçim yaptığımda modeme geçen değerlerde hiç bir etki olmuyor. Diğer konularlada ki kullanıcılar değiştirdiklerinde fark ettiğini söylüyor. Yardımcı olabilir misiniz?
    TurkNet Destek Burada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İbrahim Kaypakkaya -- 25 Temmuz 2019; 16:2:49 >




  • A_PaiNe A kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, güzel yorumunuzu buradan paylaştığınız için size çok teşekkür ederim. Tüm kullanıcılarımıza elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum. Güzel yorumları gördükçe mutlu ve motive oluyorum. Teşekkürler. İyi ve sorunsuz kullanımlar dilerim
  • Merhabalar, planlı olarak ara ara çalışma gerçekleştiriyoruz. Çalışmalarımız gerçekleştirmeden önce size e-mail olarak bu durumu haber veriyoruz. Dün bir planlı çalışmamız vardı. Bu yüzden hizmetinizi belirli bir süre kullanamadınız. Şu an bir sorun yok. Keyifli kullanımlar dilerim.
  • 
Sayfa: önceki 731732733734735
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.