Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (731. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39.339
Cevap
308
Favori
876.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 729730731732733
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • selimcu S kullanıcısına yanıt
    Ciddiyim internetim cok iyidir kutuya 120 metre mesafe santrale 250 metre mesafedeyim maksimum hattim 88 mb destekliyor 75/4 kullaniyoum 69 falan gorebiliyorum 3 yildir bu 3 ariza en buyuk kesintiyi bu arizada yaşadım diger arizalar 20 dakikayi geçmezdi bu ariza saatler sürdü


    Bina daki kablolar eski olduğu için nadir kopma yaşıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreylcn06 -- 21 Temmuz 2019; 9:57:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emreylcn06 kullanıcısına yanıt
    umarım çözerler
  • İstanbul Kağıthane'de sabahtan beri internet yok. Destek kaydı açtım ona da cevap yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TURKNET kullanmak pişmanlıktır, telefon kablonuz'da problem yoksa sorun yaşamadan kullanırsınız ama kablonuzda problem yaşadığınızda TURKTELEKOM problemi deyip size yardımcı olmazlar sadece ONLİNE İŞLEMLER sayfasından yardım alabilirsiniz, oradaki mesajların %80 botlar cevap vermektedir başkada yardımcı olan yoktur.

    3-4 ay internetim yok, otomatik fatura oluşturuluyor destek talebine yazıyorum ödemesini yapın kullanmadığınız günler indirim sağlanır sonraki ay oluşan faturadan düşülür dediler, faturalarımı ödemek zorunda kaldım. Şimdi o indirim tutarlarını kabul etmiyorlar. Temsilciyle konuşmamı ses kaydı yapmıştım, temsilciye sundum, şimdide önceden bu tutarlar düşülmüş deyip üzerini kapattılar.

    Ben Allaha havale ettim TURKNET firmasını, iptal faksımı çektim hizmet veremedikleri aboneliğimi kapatma talebinden bulundum. Siz problem yaşarsanız böyle forum ve sosyal medya sayfalarından yardım almak için uğraşır durursunuz.
    Bu konudaki yetkili sağolsun desteğiyle TURKNET ekibiyle telefonla görüşmüştüm ama maalesef çözülmedi durum yukarıda yazdığım gibi yaşandı.

    SES KAYDI MÜŞTERİ HİZMETLERİ İNDİRİM :https://soundcloud.com/user-300897046/call-15-04-28-in-908502883030




  • Turk telekom aboneliğim ağustos ayının 12 sinde bitiyor şuan Turknete geçsem ttneten ceza parası gelirmi
  • üst komşumuz türknet kullanıyor ve sorunsuz kullanıyor. ben de bu sebeple aynı altyapı olduğu için geçmeyi düşünüyorum ama buradaki yorumlar da çok korkutuyor. bu forumda hiç memnun olan yok mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ista1907

    üst komşumuz türknet kullanıyor ve sorunsuz kullanıyor. ben de bu sebeple aynı altyapı olduğu için geçmeyi düşünüyorum ama buradaki yorumlar da çok korkutuyor. bu forumda hiç memnun olan yok mu?
    ben baya memnunum, yaşadığım şehir büyük olmadığından altyapı gayet iyi ve 75mbps alıyorum, tabi büyük şehirlerde iş değişiyor. istanbulda yaşayan iki arkadaşım daha türknet kullanıyor, biri yaklaşık 80mbps ve sorunsuz bağlantı alırken diğer arkadaşım yanlış hatırlamıyosam 10-25 arası bağlantı alıyor ve ara sıra kopmalar yaşıyor. kışın yaklaşık 1 ay kadar ping sorunu yaşadık ama o sorunda çözüldü sanırım.
  • 26973158 nolu destek kaydımız var 30 saattir geri dönüş yok. Bu internet gitme sorunu 3. kez tekrar ediyor. Devamı gelmesi durumunda maalesef iptal faksımı çekmek zorunda kalacağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 3qzotix

    Böyle bir açıklama var ama hesap dondurma yapılmıyor.
    Sitenizde farklı yazıyor. M.h. farkli söylüyor. kendi koydugunuz kurali uygulanmayacaksaniz aboneligimi iptal ediyorum
    TurkNet Destek Burada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yeni abonelik için başvurduk 07.07.2019 da başvurduk, 09.07.2019 da evraklar işlendi oime yüklendi kimliğimizi de oim e yükledik ama hala aktivasyon gerçekleşmedi türknet yapa olan bir bölgedeyim gerçekten bu kadar uzun sürmesi hoş değil daha ne kadar bekliyecez acaba ve neden bu kadar uzun süre bekliyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2884124346 numarali hizmetimin iptali için dilekçeyi fax ile yolladım, lütfen iptal işlemini en kısa sürede tamamlayınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: b0tist

    Merhaba arkadaşlar,

    Aboneliği sonlandıracağım. Bir fatura daha kesmemeleri için en geç ne zaman dilekçeyi fakslamalıyım? İnternetten bulduğum aşağıdaki dilekçe örneği doğru mudur? Bir de kimlik fotokopisi istiyorlar.Kimlik fotokopisi dilekçe sayfasında mı olacak yoksa ayrı bir sayfaya çekip mi göndereceğim? Ek olarak telefon hattım da var bunun iptalini de yapıyorlar mı? Yoksa bunun için Türk Telekom ile mi görüşmem gerekiyor? Süreç hakkında bilgi tecrübeleri olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler.

    ……../……../……………

    TÜRKNET İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş.
    Almakta olduğum ……………………………………….…..…. numaralı telefon hattına ait bireysel/kurumsal adsl hizmetimin iptal edilmesini talep ederim.


    Ad Soyad:
    Telefon / Abone No:
    GSM:
    E-posta:

    İMZA
    Arkadaşlar kimsenin bir bilgisi yok mu bu konuda?




  • b0tist kullanıcısına yanıt
    ben nufus cuzdan fotokopisini bos a4 sayfanin altina olacak sekilde cektirdim, ustune de dilekcemi elle yazip imzaladim, oyle fkas gonderdim, bir iki gune iptal edildi diye bildirim geldi. fatura konusunda bilgim yok.

    bu arada teelfon konusudna bende sorun cikti. superonline a tasimak istedim, superonline turk.net izin vermesi gerekiyor dedi, fakstan sonra ise turk,net numarayi toptan iptal etmis, superonline bu sefer de numara tasinmaya musait degil diyor. turknetten kimseye de ulasamiyorum. bunun icin yeni konu actim, btk ya sikayet de yazdim, halen beklemede.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkien -- 23 Temmuz 2019; 15:36:16 >
  • coolhearts kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, hattınıza tam olarak ne gibi bir işlem yapılmış bunu kontrol etmemiz gerekiyor. Eğere bile isteye hızınızı düşürdülerse bu yasal bir işlem değil. Kontrol edip gerekli merciilere bu durumu iletebiliriz. Bana müşteri numaranızı bu konuyu belirtip PM üzerinden iletir misiniz?
  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    Bir yıl içerisinde toplam altı ay olacak şekilde hizmetinizi dondurabiliyorsunuz. Siz daha önce 01.11.2018 - 01.05.2019 tarihler arası tarihleri arasında hizmetinizi zaten dondurmuşsunuz. Ve dondurma süresini tamamlamışsınız. Bir sonraki dondurma süreniz 01.11.2019 tarihinde tamamlanacaktır. O tarihe kadar hizmetinizi donduramazsınız. Sistem buna zaten izin vermez.
  • xfire212 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, evet size bir taahhüt fesih bedeli çıkar. İsterseniz cayma bedelini öğrenin ve bana PM üzerinden ulaşın. Ben size yardımcı olmaya çalışayım.
  • Kurulum için gün alındı benden cuma günü arandım, salı günü (bugün) ekipler gelecek dendi. Hala arayan soran yok. Ben tüm günümü evimde bekleyerek heba ettim. İnşallah ben yarın bir gün işteyken gelmezler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ista1907 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, komşunuz ile muhtemelen aynı saha dolabı üzerinden hizmet alacaksınız. Eğer alt yapınız iyiyse sizde onun gibi sorunsuz bir kullanım gerçekleştirebilirsiniz. Tabii bunun için sizin iç tesisatınızın kalitesi oldukça önemli... Bunu unutmamanız gerekiyor.
  • 2162653037 nolu müşteriniz sizin altyapınızda olmasına ragmen neden 6mb internet alıyor?


    TurkNet Destek Burada
    TurkNet Destek Burada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EstrEmO -- 23 Temmuz 2019; 16:9:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhabalar, evet size bir taahhüt fesih bedeli çıkar. İsterseniz cayma bedelini öğrenin ve bana PM üzerinden ulaşın. Ben size yardımcı olmaya çalışayım.
    ben de öğrensem bana da yardımcı olur musunuz? 22'sinde bitiyor ve tam bayram sonrasına denk geldiği için yoğunluk olursa bir süre internetsiz kalırsam diye endişem :) evrakları gönderince kaç gün içerisinde aktif oluyor internet?
  • 
Sayfa: önceki 729730731732733
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.