Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (547. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
39.399
Cevap
309
Favori
878.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 545546547548549
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • şu an itibariyle gene hız 1 mbit e düştü türknette te yer ist bakırköy başka sorun yaşayan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaptan341

    şu an itibariyle gene hız 1 mbit e düştü türknette te yer ist bakırköy başka sorun yaşayan var mı?
    benimde 75 mb olan hızım 3 5mbye düşmüş şuan doğru düzgün sitelere bile giremiyorum.
  • Aynı şekilde benim hızım da Twitchde 8k bitrate yayını sorunsuz izlerken bi anda 0.6 Mbpslere düştü. Yer Sultanbeyli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenespolat -- 23 Kasım 2018; 21:19:5 >
  • benım dsl ısıgım yanmıyor 2saattir modem denedim sonuç aynı 100mb alıyordum destek kaydı oluşturdum. herkese ne oldu birden
  • İyi günler. 20642654 numaralı destek kaydına bakabilir misiniz acaba ? 1 aydır aynı sorun devam ediyor ve 2 kez sorunu çözdük diye cevap almama rağmen hiçbir değişiklik, gelişme yaşamadım.

    Teşekkürler.
  • Arkadaşlar dün vdsl 35mbit internetimi bağlattım. önceden adsl 16mibt superonline kullanıcısıydım. yazın bi ara yavaşlık yaşadım 15-16dan 1-2mbitlere düştü hızım. 15gün falan sürdü çözülmesi. kopma yaşamamam için 14e hızımı sabitlediklerini söyledi superonline yetkilisi. bölgemde bi arıza olduğu için hızımı düşürmüşler. tmm dedim peki bu alanda internet sitenizde hız maks 35mbit olarak görünüyor, siz nasıl 16yı veremiyorsunuz dediğimde VDSL için ayrı bir port kullandıklarını, gerekli pkaet güncellemesi yaparsam hızımı 35e yükseltebileceklerini söylediler. ben de fiyatı yüksek olduğu için kabul etmedim.

    şimdi gelelim asıl sıkıntıya, türknetin sitesinde mahalle sokak bilgisi girdiğimde 35 görünüyordu, buna istinaden başvurumu yaptım. Sözleşmemde de 35 yazıyor, gittim 300liraya vdsl destekleyen modemimi aldım. Dün hız testi yaptığımda yine 14mbit çıktı. BU port güncellemesi yapılmadı mı yoksa bölgemde gerçekten sıkıntı var da 14den yukarı hız alamıyor muyum bunu doğru bir şekilde nereden öğrenebilirim?

    Bir de 35mbit lafına güvenip taahhüt bozdurdum 300lira ceza ödeyeceğim.




  • colaker kullanıcısına yanıt
    Modem arayüzüne girip hat değerlerini bulup atın bi bakalım sinyallerine ona göre deriz hocam durumu.
  • gaziantepteki saha çalışanlarınıza boşuna para veriyorsunuz.
    iş yapmıyorlar 3 gündür her gün beni aramaları yönünde kayıt bırakıyorum arayacaz diyip aramıyorlar.
    hattı ankastreden daireye kadar kendim bagladım ama hala internetim yok
    10 dakika gelip internetimi açacaklar o kadarcık iş yapmaktan acizler.
    tekiz iletişim midir nedir kendi çağrı merkezi telefonlarına bile bakmıyorlar.
    rezillik diz boyu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoSeriouS -- 24 Kasım 2018; 13:25:45 >
  • normal kullanımda herhangi bir sıkıntı gözükmesede online oyunlarda online kalamıyorum ve bu birtek bende gerçekleşmekte. discord da aynı anda görüşmemizde herkes saatlerce oyunda kalırken ben sürekli oyundan düşüyorum. discord görüşmeleride zayıf sinyal uyarısı vermekte. ayrıca başka biryerden eve uzaktan bağlantı sağladığımda işlem yapamayacak kadar kötü bir bağlantı oluyor. digiturkpayden maç izlerken bir sıkıntı yok. sanırım benim upload da bir sıkıntı var. bağlantı testinde indirme 35 mb alırken uploadda 1-2 mb alıyorum


    modemden:
    Gelen Giden
    DSL Hızı(Kb/s): 40960 4094
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 112318 38799
    SNR Sınırı (dB): 27.4 31.8
    Hat Zayıflaması(dB): 10.7 0.0
    Güç (dB): 14.0 5.4
    buda hız testi denemem
    TurkNet Destek Burada




  • quote:

    Orijinalden alıntı: AMC

    Modem arayüzüne girip hat değerlerini bulup atın bi bakalım sinyallerine ona göre deriz hocam durumu.
    hocam eve geçince o sayfayı size göndereceğim ama biraz önce ttelekom çalışanı aradı. telefon hattınızı çektik splitter takıp kullanabilirsiniz diye.

    rica ettim bişey sorabilir miyim benim evimde 35mbit görünüyor ama adsl hızında geliyor, vdsl portu bağlı değil mi diye.
    adam da dedi ki türknetin portları taa bilmem nerede, sizin sokağınızda 3 tane ankastre var ama onlar uzaktaki portları kullanıyor o yüzden size gelene kadar hız düşüyor.
    eğer bu hızı 1 haftada 30lara çıkartamazlarsa direk iptal edeceğim aboneliği ve ne yapıp edip turkcell fiberi apartmana sokturacağım.

    afedersiniz ama her bilgi ellerinin altında benle dalga geçer gibi 35 vereceğiz deyip de 14e mahkum ederlerse bu düpedüz kancıklıktır. 1 aydan fazla paramı alamazlar. hatta beğenmedim diyip iade edip fatura falan da ödememeyi düşünüyorum




  • Merhabalar 16 kasımda turknet internet kullanmaya basladım. Internette herhangi bir problem yok sorunsuz çalışıyor. Ancak telefonumuz hiç çalışmadı çevir sesi gelmiyor. Dısardan gelen kabloyu direk telefonuma taksamda yada splitter kullansamda sonuç aynı. Online işlem merkezine 2 gün önce arıza kaydı bıraktım ama dönen olmadı. Müsteri numaram 1232284

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbulda oturuyorum Turknet 3 gün içinde interneti bağlayıp aktif hale getirdi.Zaten ttnet kullanıyordum iptal ettireceğim şunu söyleyim hiç değişen bir şey olmadı önceden akşamları hafta sonu bir megabitle bağlanıyordum şimdi sayfa bile zor açılıyor üstüne birde bu internete 67 tl ödeyeceğiz sorun bence iss lerle altyapıyı yapıp kiralayanların ayrı olmaması buna dur denmesse bu internet sorunlarının biteceği yok telekom tekel olmaya çalışıyor en az yatırımla daha çok kazanma derdinde devlet artık bu sorunu çözmeli isslerde superonline dahil bu durumdan şikayetci bu ulaştırma bakanı aydamı yaşıyor sorunlara niye çözüm getirmiyor.
    Turknet gibi firmalar desteklenmeli en azından tekel olmaya çalışan telokoma alternatif olurlar kotasız internetle cesur bir adım attı turknet inşallah başarılı olurlar superonlinenin ttnetten pek farkı yok malesef



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozok6666 -- 24 Kasım 2018; 22:46:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ttnette yurtiçi ve yurtdışı bağlantı hız testi yaptığımda yurtdışı bağlantı 3mbit iken yurt içi bağlantı 10mbit oluyordu böyle olunca verimerkezleri yurtdışında olduğu için gerçek hızımız 3mbit oluyordu ttnet bizi aldatıyordu turknette ikiside aynı oluyor bu güzel işte ttnet kullanan varsa hiç durmasınlar adamlar bildiğin soyguncu heryolu deniyorlar iki sene tahaütüm olmasa o firmada birgün durmazdım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozok6666 -- 24 Kasım 2018; 22:57:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar ben şu an Superonline dan ev telefonu + internet hizmeti alıyorum Ocakta taahhütüm bitiyor. Geçiş işlemi için TurkNet e başvurmaya çalıştım ama internetten başvuru ekranında ilerleyemedim. Daha sonra telefonla başvuru yapayım dedim, oradaki hanımefendi SOL sanal numara kullandığından taşıma yapamıyoruz yeni abonelik olur anca dedi. Ben bunu yeni port tahsisi vs olarak yorumladım ve riski alarak başvuruyu tamamladım. Fakat gelen maildeki sözleşmede telefon numaramında değiştiğini farkettim. Telefon numaramı değiştirmeden geçiş yapmanın bir yolu var mıdır ? Telefondaki hanımefendi ttnet e geçiş yapmam gerektiğini oradan da turknet e geçiş yaparsam telefon numaramı koruyabileceğimi söyledi.

    Arkadaşlar daha önce böyle birşey tecrübe ettiniz mi nasıl ilerlemeliyim?
  • Bugün türknette üçüncü günümüz 10 yıldır ttnetteyim her pazar internet sorunlu oluyordu ilk defa pazar günü hattın desteklediği hızda giriyorum yani 10 senedir ttnet bizi soyuyormuş bunu net olarak söyleyim en azından istanbulda oturanlara türkneti tafsiye ederim ilgisiz falan değiller üç gün içinde internet bağlandı ve aktif edildi, hızda aynı hat olmasına rağmen hattım ilk defa 18mbiti destekler gözüküyor türknet daha iyi bu nasıl oluyor anlamadım snr sınırı 8.1 iken şimdi 21 i gördü bukadar düzelme nasıl oldu ttnetmi düşürüyordu bu değerleri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, birkaç gündür bağlantıyla ilgili problemler yaşıyorum. Daha önce stabil ve sorunsuz şekilde 48 mbps download, 16 mbps upload ortalama hız alıyordum. Son günlerde her ikisi için de 5-7 mbit arası değişen değerler alıyorum. Online işlemlerden baktığımda download 7.97 Mbps, upload 6.29 Mbps'e düşürülmüş olarak görünüyor. Ara ara internet kendiliğinden gidiyor, ip alamıyor. Konuyla alakalı yardımcı olabilirseniz sevinirim.

    Abone no: 2127032572
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thom yorke

    Merhaba, birkaç gündür bağlantıyla ilgili problemler yaşıyorum. Daha önce stabil ve sorunsuz şekilde 48 mbps download, 16 mbps upload ortalama hız alıyordum. Son günlerde her ikisi için de 5-7 mbit arası değişen değerler alıyorum. Online işlemlerden baktığımda download 7.97 Mbps, upload 6.29 Mbps'e düşürülmüş olarak görünüyor. Ara ara internet kendiliğinden gidiyor, ip alamıyor. Konuyla alakalı yardımcı olabilirseniz sevinirim.

    Abone no: 2127032572
    4 5 gündür aynı sorunu yaşıyorum internet kısım 75 mbden 5mbye düşürülmüş modeme gelen hız bu yani hız kısıtlanmış 4 gündür defalarca destek bildirimi açtım muhatap yok cevap yok arayan soran yok merdiven altından farkı kalmadı. alternatif arıyorum artık sorun çözülse de muhatap bulabileceğim bir firmaya geçeceğim.




  • Merhaba Sayın yetkilim, başvuru yapalı 1 ay ı geçti! size özel mesaj da gönderdim. Yaklaşık 10 gün önce Kurulum için geliyorlar yanlış hat bağlamış diyerek arıza kaydı açıp gidiyorlar! Bugün yine geldiler, bu sefer de başkasının hattı bağlanmış dediler! Gelen kişiye bu ne kadar daha sürer böyle dediğimde ise bilmiyorum ben böyle bağlayamam diyerek tekrar arıza kaydı açtığını söyledi!! Bu nasıl bir şey ve nasıl bir durum bu inanın anlamıyorum! Rezillik resmen rüya da kabus görmek gibi bir şey lütfen artık İnternetim bağlansın! Sonuçlansın artık Yeter lütfen!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylove -- 26 Kasım 2018; 12:4:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değiştireceksenizde ttneteten uzak durun evet müşteri hizmetlerini aradığığınızda muhattap bulursunuz ama hiçbir sorunu çözmezler zaten bilgileride yoktur hazır cevapları alırsınız üstüne birde suçu modeme ve evdeki hatta atarlar aman diyim bu hataya düşmeyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mylove

    Merhaba Sayın yetkilim, başvuru yapalı 1 ay ı geçti! size özel mesaj da gönderdim. Yaklaşık 10 gün önce Kurulum için geliyorlar yanlış hat bağlamış diyerek arıza kaydı açıp gidiyorlar! Bugün yine geldiler, bu sefer de başkasının hattı bağlanmış dediler! Gelen kişiye bu ne kadar daha sürer böyle dediğimde ise bilmiyorum ben böyle bağlayamam diyerek tekrar arıza kaydı açtığını söyledi!! Bu nasıl bir şey ve nasıl bir durum bu inanın anlamıyorum! Rezillik resmen rüya da kabus görmek gibi bir şey lütfen artık İnternetim bağlansın! Sonuçlansın artık Yeter lütfen!!
    Yeter artık sayın yetkili, yetkililer!!

    Son dakika! Bağlantı kuruldu diye SMS geldi ama öyle bir durum yok!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylove -- 26 Kasım 2018; 12:38:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 545546547548549
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.