Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (446. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39.338
Cevap
309
Favori
876.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 444445446447448
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • onnow78 kullanıcısına yanıt
    portu çalmadılar ve kablolarda kopma korozyon olmadı ise alırsınız büyük ihtimal sonuçta altyapı aynı.
  • TürkNet kadar adi ve dolandırıcı başka bir firma daha yok. Kasıtlı olarak Youtube gibi bir kaç ünlü siteye son hız girebiliyorsunuz ama diğer tüm siteler eşek ölüsü gibi yavaş bu son zamanlarda kasten yapıldı. Steam'de son sürat download edebilirken bu dolandırıcılıktan sonra şuan steamde 300kb saniyeden yukarı oyun indirilmiyor.

    Artık herkese ve her mecrada Türknet in ne kadar dolandırıcı ve adi bir firma olduğunu görev edindim her yerde kötüleyip bas bas bağırıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 29 Ağustos 2018; 15:6:20 >
  • Minimum 7-10 senelik TTNET müşterisiyken, AKN belası yüzünden bu LANET Turknet'e geçmek gibi bir hata yaptım. Minimum 7-10 senelik Ttnet kullanıcısıyken yaşamadığım kadar sorunu, bu LANET Turknet'e geçtikten sonra yaşadım.

    Ttnet'teyken AKN öncesi 5Mbps, AKN sonrası 3Mbps hız alıyordum. Kopma filan olmuyordu. İnternet 40 yılın başında giderse gidiyordu, maksimum 24 saat içinde geri geliyordu.

    Turknet'e geçtiğim ilk günden itibaren aşırı bağlantı kopmaları başladı. Durumu 'ilgilenmeyen' ilgililere ilettim, hızınızı düşürüp sabitleyeceğiz sorun çözülecek dediler, tamam dedim. 4-5Mbps'e düşürüp sabitlediler. Düzelmedi. Sonra durumu yine 'ilgilenmeyen' ilgililere ilettim, ilgileneceğiz dediler, tamam dedim. Gidip VAE'den YAPA'ya çekmişler hattımı. Sorunlar daha da artmaya başladı. Ay içinde minimum 7-8 tane arıza kaydı oluşturmaya başladım. Bıktım. Gittim Farklı bir ISS'ye başvurdum. ISS'niz portunuzu kaybetmenize sebep olmuş, şu anda da bulunduğunuz bölgenin santralinde boş port yok, yardımcı olamayacağız diye dönüş yaptılar.

    Buraya kadar yazdıklarım yaşadıklarımın 'GENEL' özeti. Şimdi gelelim son 10 güne.

    Hızım 0.8Mbps'e kadar düştü, hızım aşırı düştü diye OIM'de destek kaydı oluşturdum. Hattınızda herhangi bir sorun tespit edemedik, modeminizi bilgisiyarınızı vs. kontrol edin diye kapattılar kaydı.

    Daha sonra internet komple gitti. Yine OIM'de destek kaydı oluşturdum, 1.5 gün sonra geldi internet. Hız yine 0.8Mbps. Çağrı merkezinden aradılar nasıl olduysa, probleminizi çözdük şu an kontrol eder misiniz diye. Dedim ki hız düşük, şu an sinyalinizi mi ne yükseltiyorum ben dedi. Problem hemen çözülecek dedi. Tamam diyip kapattım telefonu. 5-6 saat geçti, çözülmedi. Destek kaydı oluşturdum yine, talebiniz çözülmüştür diyip kapattılar, çözülen bir şey yok halbuki ortada. Modemi resetledim. İnternet yine komple gitti.

    25.08.2018, saat 15:09'da 19440744 no'lu destek kaydını oluşturdum. En geç iki gün içinde geridönüş olacak dediler, üzerinden tam 4 gün geçti ne arayan ne de soran var. İşin b*ktan yanı, sen de arayıp konuşamıyorsun kimseyle, çünkü muhatabın yok. En fazla telesekreterin yönlendirmesiyle tuşlara basıp kayıt oluşturuyorsun OIM'deki gibi. Ayın yarısını internet kullanamayarak, üzerine bir ton stres çekerek geçirdik. Faturayı tüm bunlardan önce kitlediler ama!

    Tavsiyedir;
    SAKIN, AMA SAKIN BU LANETLERE BULAŞMAYIN.
    SAKIN, AMA SAKIN BU LANETLER YÜZÜNDEN PORTUNUZDAN OLMAYIN.
    UZAK DURUN.




  • @TurkNetDestek Günde 1 cevap, olursa bir işlem. Yemin ediyorum yoruldum artık. Sorunumuzu kendimiz çözüyoruz, üstüne işlerin içine ediyorsunuz ekip olarak. Yahu paketimi güncelleyin diyorum, vdsl olan hattı vdsl yaptık diye cevap geliyor. Kimse mi bilmiyor bu işi?
  • AgresorW kullanıcısına yanıt
    paket güncellemesini online işlem merkezi üzerinden kendiniz yapabilirsiniz.
  • Adresinizde altyapı santral bilgisi bilinmediğinden başvurunuza devam edemiyoruz. Mesaj atıyorum adresimi dönen yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AgresorW kullanıcısına yanıt
    Tekrar kontrol eder misiniz? 35 Mbps tanımladım. Arka planda hızları alabildiğinizi görüyorum. Sadece OİM'de 16 Mbps görürsünüz. O da Eylül itibariyle yenilenecektir.
  • ahmet45kaya A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben sizin adres attığınızı göremiyorum. Rica etsem tekrar atar mısınız?
  • Merhaba, herhangi bir siteye erişim için bir kısıtlamamamız bulunmuyor. Bu durumu sanırım sadece siz yaşıyorsunuz. Ben daha önce böyle bir durum ile karşılaşmadım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Bizi de insan yerine koyup ilgilenecek misiniz acaba?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • onnow78 kullanıcısına yanıt
    Selamlar, OİM sistemimiz TT altyapı sorgusu ile entegreli bir şekilde çalışıyor. Paket yükselt seçeneğini tıkladığınızda bulunduğunuz bölgede alabileceğiniz maksimum hız değerlerini sistem otomatik olarak gösteriyor. Daha önce TT kullandıysanız sonuç olarak aynı altyapıyı kullanıyoruz ve bu hızları size verebiliriz. Bir sorun olursa bana PM üzerinden ulaşabilirsiniz.
  • bl@ckh@wk kullanıcısına yanıt
    PM üzerinden bana ulaşabilir misiniz?
  • aNeXiEtY kullanıcısına yanıt
    Selamlar, çünkü yeni satışlar sadece 35 Mbps VDSL olarak yapılıyor ve Özgür İletişim Ekstra Paketine mevcut müşteri olduktan sonra geçiriliyor. Bu bilgi bu yüzden daha sonra çıkıyor. 1 Eylül itibariyle yeni müşterilerimiz içinde bu paket satış aşamasında çıkacaktır.
  • Merhaba ,

    17.08.2018 tarihinde gelen mailinize istinaden paketimi yükseltmek istedim fakat halen sonuç yok.

    35mb tarifenizdeyim, bana gelen maile istinaden 15 tl fark ile 100mb hız ve 4mb upload paketine geçiş yapabileceğim yazıyordu. Online işlemlere girdim orada 50mb seçeneği vardı sadece ve yükselt dedim fakat ufak bir bilgi ekranı çıkıyor herhangi bir işlem yapmıyor sistem. Destek kaydıda oluşturdum fakat sonuç yok.

    Zaten hali hazırda bir internet aboneliğimiz mevcut başka firmadan. Sizi deneme amaçlı tercih ettik duruma göre diğerini iptal ettirecektik. Fakat telefonla arıyoruz ulaşamıyoruz size, sistem üzerinden cevap alacağımızı iletiyorsunuz ondada geri dönüş olmuyor yada süreç çok uzun . Herhangi bir arıza durumunda kısacası ayvayı yedik internetsiz kalacağımız kesin karşımızda muhatab yok çünkü. Bu konulardan sebep diğer aboneliğimi iptal ettirecekken turknet aboneliğimi sonlandırmak zorunda kalacağım. 2 gün daha bekleyeceğim, bayram öncesi ve sonrası toplamda 6 iş günü olmuş olacak. Bence bir abone ile ilgilenilmesi gereken fazlasıyla uzun


    üye no : 1137287



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_cyberia -- 29 Ağustos 2018; 19:36:2 >




  • b0tist kullanıcısına yanıt
    Selamlar, PM üzerinden iletişime geçilmiştir.
  • Siz bize Twitter üzerinden ulaşın. Arkadaşlarım yardımcı olsun.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Sonunda yollayabildim sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Siz bize Twitter üzerinden ulaşın. Arkadaşlarım yardımcı olsun.
    Oradakilerin yardımcı filan olduğu yok, yoksa sizden önce onlarla iletişime geçmiştim zaten. Dün saat 15:22'de yazdım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Selamlar, PM üzerinden iletişime geçilmiştir.
    Bana mesaj gelmedi henüz ?
  • 
Sayfa: önceki 444445446447448
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.