Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (1830. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
39.339
Cevap
308
Favori
876.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18281829183018311832
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 20ahmet 2 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sürecin uzaması üzerine uzmanımıza önceliğini ilettim. Ekiplerden bilgi talep ederek sizinle iletişime geçecektir.
  • Sorun düzeldi.

    Bir eleştiri yapmak istiyorum. Türk Telekom eve geldiğinde bizle iletişime geçmemesi bu sorunu bu kadar uzattı. Komşumun haber vermesi ile Türk Telekom ekiminin yanına geldim. Gitmek üzerelerdi. Sorunuyine anktreden sonra olduğunu belirttiler. Kablomun yeni olduğunu ve hangi kablo olduğunu söyledim. ankestirede yanlış yerde takılı olduğunu belirtiler. Benim cağırdığım elektrikcinin yanlış yere taktığını belirttiler. (Yeni kablo takıldıktan sonra türknet ekibi de bakmıştı ve bağlı olduğu yerde ismimizin yazıldığını belirtmişti. Elektrik cimde eski kabloyu takip edip takmıştı). Internetim daha önce gitmişti. Muhtemelen türk telekon ekibi portumuzu değiştirmiş ve ilk kablo hatasını onlar yapmıştır. Türk Telekom ekiblerinin geldiğinde müşteri ile iletişime geçmemesi çok saçma. Bugün komşum haber vermeseydi gideceklerdi. Sorun yok diyeceklerdi. Hatta komşum beni aradığında telefonu ekibe vermesini istedim. Ekip kabul etmedi konuşmamız yasak dedi. Evde değildim hızlı bir şekilde eve yetiştim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba, destek numaram 61526441 . Daha önce %0.2 civarlarında paket kaybı yaşadığımı söylemiştim, sorunum düzelmedi. Bunun üstüne geçen sürede sürekli bölgesel arızadan kaynaklı kesinti vs. yaşadım. Son 4 gündür de akşam üstleri özellikle saat 7-8 den sonra yüksek ping ve jitter sorunu yaşıyorum. Soruna çözüm bulunamadığı için kontrol için saha ekipleri yönlendirildi, sanırım yarın kontrol için adresime gelirler. Millenicom ile kullandığım VDSL hattım 1 seneyi geçen sürede bu sorunların hiçbirisini yaşamamıştım, Türknet Gigafiber'e geçtiğim için bin pişmanım. Yaşamadığım sorun kalmadı. Saha dolabından ya da port yoğunluğundan kaynaklı bir sorun mu diyeceğim ama yaşadığımız muhitin yaş ortalaması 60+, oturanların yarısından çoğu Kablonet kullanıyor televizyondan dolayı.

  • Evet bende gigafiber kullanıcısıyım.Evet packet loss bendede oluşuyor birde hız stabil değil bi bakıyon 500 çıkıyor bi bakıyon 700 çıkıyor ama upload hep 850-910 arası.Testleride kablolu yapıyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jeffogu kullanıcısına yanıt

    Hocam Turknet tarafında depremden kaynaklı yoğunluk var, doğu bölgelerinde ki santralleri tahminimce batı taraflarına yönlendirmişler ve dolayısıyla gecikme / loss oluşuyor. Depremden önce bende de sorun yoktu ama depremden sonra aynı sizin gibi ping / loss sorunları yaşadım ve hatta yaşıyorum (VDSL).

  • jeffogu kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ekiplerimiz saha ekipleri ile görüşme sağladı. Adresinizde fiziksel kontrol sağlanacaktır, gelişmeleri arka planda takip ediyoruz. Güncel bilgileri sizinle paylaşacağız.
  • Merhaba. Binaya kutu takıldıktan ne kadar süre sonra aktif ediyorsunuz hizmeti @TurkNetDestek ? Neredeyse 2 ay olacak hala bekliyoruz. Abone no: 975994

  • emrhyldrm kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresiniz için proje ekiplerine dönüş sağladım. Bilgi aldığım zaman sizinle paylaşacağım.
  • ıpv6 kullanmaya başlayabilmek için ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?turknet üzerinden talep oluşturma göremedim.oradan yazacktım normalde.dilerseniz özelden yazabilirim isteyecgınız bilgileri kontrol sağlanması için yardımcı olabilir misinizi?


    teşekkürler

  • lyldz kullanıcısına yanıt
    Merhaba, online işlem merkezinden talep olarak kayıt açabilirsiniz. Ekiplerimiz hat değerlerinizi kontrol ederek gerekli işlemi sağlayacaktır.
  • Keşke okkalı bir zam yapmasaydınız ciddi müşteri kaybı yaşadınız.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kartipi K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, fiyat değişiklikleri genel olarak bizim de hiç sevmediğimiz bir konu. Ancak dünyada ve ülkemizde mevcut koşullar çok değişken. Bu durum bizim sektörümüzü de etkiliyor. Mevcut ekonomik ve piyasa koşulları göz önüne alınarak bir fiyat güncellemesi yapmamız gerekti. Tüm TurkNet’lilerin bildiği gibi biz gerekmedikçe fiyat değişikliği yapmıyoruz. Türkiye’de pek çok ilke imza atan bir operatör olarak, tüm kullanıcılarımıza dünya standartlarında, taahhütsüz ve sınırsız internet sunabilmek için çalışmalarımıza da tüm hızıyla devam ediyoruz.
  • Hocam dediğiniz durum ile alakası yok, ADSL ve VDSL hizmeti Türk Telekom altyapısı tarafından sağlanıyor. Gigafiber Türknet'in direk kendi altyapısı port kabinleri, santral vs. bunlar tamamen bağımsız ve kendi kontrolü altında.

  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Merhaba, bugün ekipler adresime geldi. Modeme kadar gelen sinyali ölçtüler, değerler vs herşey normal çıktı. İkamet ettiğimiz semtte hala kablolama ve altyapı işlemlerinin devam ettiğini söylediler. Jitter ve pingdeki dalgalanmanın sebebi bu çalışmalardan kaynaklı popup noktasında oluşuyormuş. Altyapı çalışmaları akşam saatlerinde başlayıp gece boyunca sürdüğü için tahmini olarak bu ayın sonuna kadar sorun devam edebilirmiş. Ayrıca bölgesel arızalardan kaynaklı kesintilerin sebebi de bu dediler. En azından doğru bilgiye ulaşabildiğim için mutluyum. 1-2 hafta daha sabır edeceğiz artık umarım sonrasında tekrar yaşamayız.

  • Merhaba, gezgin internet abonesi oldum cilem basladi. Faturalamayla ilgili konu bir tatafa ona girmeyeyim, 1 senedir sikintisiz kullandigim adresimdeki internwtim, diger adresimden geri dondugumde hat almamaya basladi.


    Destek attim, kontrol edilip duzeltildigini soylediler ama yine yeni adresimdeydim, kontrol etme firsatim olmadi, asil adresime gelince baktim ki ariza devam ediyor. Meger 3 haftadir bana internet veremiyorsunuz.


    Nasil yardimci olabilirsiniz? Turknet destekle devamli mobilden mesajlasmaktan biktim, internet kullanamiyorum.


    @TurkNetDestek




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buyukbaba -- 21 Şubat 2023; 1:5:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buyukbaba kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorun ile ilgili açılan bir destek kaydınız varsa numarasını paylaşır mısınız?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Tabii ki, bu 20 gun once acilan ve sorun giderildi denilerek kapatilan destek numarasi

    61078921

    Bu da dun gece actigim halen islemde olan destek numarasi

    61587316

    Yine turk telekom saha ekiplerine bildirildigi soyleniyor. Saniyorum yine en az 4 gunumuz gitti. :(

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Buyukbaba kullanıcısına yanıt
    61587316 numaralı destek kaydınız kontrol ederek iletilen aşamalar sonrası kayıt üzerinden bilgi verir misiniz? Sorunun devam etmesi durumunda tekrar buradan bilgi vermenizi rica ederim. 61441099 numaralı kaydınız için inceleme devam etmektedir. Ekiplerimiz güncel bilgiyi kayıt üzerinden sizinle paylaşacaktır.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Merhaba tekrar. Gerekenleri yapip detayli bir bilgi ilettim, konunun tt elemanlarina iletildigini takipte olduklarini bildirdiler. Ben de bekliyorum. Korktugum sey, asli ekipleriniz degil de tt ekipleri bakacagi icin buraya 3 4 gunden once gelmeyecekleri. Nitekim ilk kayıt zamani boyleydi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Buyukbaba kullanıcısına yanıt
    Ekiplerimiz takibini sağlayacak, en hızlı şekilde çözümlenecektir. Ben de takibini sağlıyor olacağım.
  • 
Sayfa: önceki 18281829183018311832
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.