Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (1561. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
39.380
Cevap
310
Favori
878.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15591560156115621563
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    İlginiz için ben teşekkür ederim. İyi günler dilerim.

    Özel mesaj ile bir sorun belirttim ilgilenirseniz sevinirim. DSL ışığım yandığı halde, internet ışığı yanmıyor ve internetim yok, bir anda gitti.


    Müşteri No: 957319

  • xsabitx kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorunun çözümlendiğine sevindim. Keyifli kullanımlar dilerim
  • Khalasar kullanıcısına yanıt
    Merhaba, nakil başvurusu yapıldığından dolayı internet erişim sorunu yaşanmıştır. Ben arkadaşlarıma nakil işlemlerinin iptal edilmesini talep ettim. Nakil işlemleri iptal edildikten sonra hizmet alamazsanız www.turk.net/oim sayfamızdan internet erişim sorunu statüsünde destek kaydı oluşturabilir misiniz?
  • merhaba, 33 mb olan hızım 18-19lara düştü. 43869731 no'lu arıza kaydım açık fakat 2 haftadır hiçbir ilerleme kaydedilemedi. Destek ekibi hergün takipteyiz diye mesaj atıyor ama bana geçiştirme taktikleri gibi geldi. söylenilen şey kablo sorunu olduğu ve turk telekom ekiplerine iletildiği. 2 haftadır hiç mi çalışmıyor bu TT ekipleri? çok gereksiz uzadı bu süreç @TurkNetDestek

  • Merhaba, Google’ın otomasyon koruma sistemine takılmış gibi gözüküyor. Çözümü için modemi kapatıp açarak yeni ip aldıktan sonra tekrar kontrol eder misiniz?
  • Reppu kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hız profilinizde yaşanan altyapı kaynaklı sorunun çözümü için saha ekiplerinin çalışması devam ediyor. Kablo kaynaklı yaşanan arızaların çözüm sürecinde uzama olabiliyor ama takibini yapıyoruz. Gelişmeleri sizinle paylaşacağız.
  • Merhaba @TurkNetDestek ,


    Turk Telekom taahhütüm 27 Mayıs'ta sona ereceği için 10 gün öncesinden TurkNet ekipleri ile iletişime geçtim ve başvuruda bulundum.

    Ardından TurkNet ekiplerinin bana yakın olması sebebiyle tüm belgeleri elden teslim alacaklarını bana söylediler. Tüm belgeleri eksiksiz bir şekilde hazırladım ve TurkNet ekiplerine elden teslim ettim ve tüm belgelerin sorunsuz olduğunu onaylayarak teslim aldılar.


    TurkNet ile yaptığım telefon görüşmesinde Turk Telekom ile taahhütümün ayın 27'sinde biteceğini ve bu tarihte geçiş yapılmasını istediğimi söyledim.

    Ayın 25'inde telefon ile arayarak sesli onayımı alacaklarını söylediler. Ayın 26'sında aradılar ve geçiş için sesli onayımı aldılar, onay verdim.

    Fakat ben onay verdikten sonra bana belgelerin eksik olduğunu söylemeye başladılar. Ben belgeleri direkt olarak TurkNet ekiplerine teslim ettim zaten, nasıl eksik?


    Saatler süren çabam sonucu TurkNet'in robot mesajlarını aşmayı başararak kendilerine belgeleri ekiplerin elden teslim aldığını ilettim. Şimdi de söyledikleri şey: "Bizim ekiplerimiz belgeleri yanlış girmiş, en kısa sürede sisteme girecekler ve geçiş için tekrar onayınızı alacağız".


    Ben gerçekten neye inanacağımı şaşırdım ve şu anda TurkNet başvurumu iptal etmeyi düşünüyorum. TurkNet'ten soğudum.

    Tamamen sizin hatanız yüzünden Turk Telekom taahhütüm bitti ve şu anda taahhütsüz olarak Turk Telekom kullanıyorum, fazla para ödemek zorunda kalacağım.


    Hiçbir şekilde size ulaşıp gerçek bilgi alamıyorum veya doğruysa bile ekipleriniz eksik belgelerimi sisteme girmiyor.


    Konu ile ilgili Online İşlemler'den aldığım cevaplar:


    Bu mesajdan sonra uzun uzun belgeleri elden teslim ettiğimi açıkladım.


    Bugün de durumu öğrenmek için mesaj attım ve iptal etmek istediğimi söyledim, cevap bu:


    Ekiplerinize ulaşmak mümkün değil.

    Şu anda bu sürecin ortasındayken başvurumu iptal etmem mümkün mü? Daha fazla beklemek istemiyorum. Kesin geçiş tarihini öğrenmek istiyorum veya TurkNet aktivasyon başvurumu iptal etmek istiyorum, kullanmayacağım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RanstaMonsta -- 28 Mayıs 2021; 14:51:28 >




  • RanstaMonsta kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüm. Abonelik işlemlerinizi kontrol ederek size yardımcı olmak isterim. Müşteri numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • @TurkNetDestek


    Merhabalar,

    Destek Kaydı Numarası: 44052025


    Turknet'e uzun yıllardır aboneyim. Bu yıla kadar neredeyse hiç sorun yaşamamıştım ama bu sene sık sık problem yaşıyorum. Hele geçen ay 3-4 gün internetsiz kaldım o derece. İş ve eğitim amaçlı da kullandığım için bu tür kesilme kopma durumlarında mağduriyetim de artıyor.


    Üstteki arıza kaydında 3-4 günlük süre içinde sürekli gün içinde kopma ve bağlanamama sorunları yaşadım. Her seferinde aynı gün "Şu anda probleminiz gözükmüyor." diye müşteri hizmetleri sorunu çözüp arıyor bir sonraki gün yine aynı şeyleri yaşıyorum.


    Yaşanan problemlerin sonrasında gösterdiğiniz çabayı öncesinde gösterseniz bu derece problem yaşamazdık diye düşünüyorum. 2005'ten beri DH üyesiyim. Okuyanların da bilgi sahibi olması adına size buradan da ulaşmak istedim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer_b -- 28 Mayıs 2021; 15:42:23 >




  • zafer_b kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yerleşik operatöre ekip yönlendirip hattı ankastrede sağlama alarak etiketlemeleri için bildirimde bulunduk. Gelişmeleri sizinle paylaşacağız.
  • Silinebilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hidetaka Miyazaki -- 28 Mayıs 2021; 21:4:32 >
  • Merhaba

    Bulunduğum bölge yeni site olup türknete deneme amaçlı geçiş yapmak istiyorum. Ancak mevcut iss Superonline olduğu için geçiş yapılamaz dendi. Superonline kapatılması gerek dendi. Taahhütümün dolmasına 1 hafta var. Ancak şu da söylendi. Eğer evinizde 2 adet port varsa kapatmadan türknet kurulur ve Superonline da istediğiniz zaman kapatabilirsiniz dendi. Genellikle işyeri haricinde meskenler de %90 ihtimalle 2 ayrı port olmaz dendi. Aşağıda ki resim ev içinden çekilmiştir. 2 ayrı port varmıdır acaba?



    Konu hakkında yardım edebilir misiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ben sero -- 29 Mayıs 2021; 13:16:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben sero B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilgili ekibimiz daha öncesinde böyle bir durum için daireye giden 2 bakır altyapı varsa alınabileceğini yoksa da fiziki olarak kabloyu müşterimizin çektirerek alabileceğini iletti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, ilgili ekibimiz daha öncesinde böyle bir durum için daireye giden 2 bakır altyapı varsa alınabileceğini yoksa da fiziki olarak kabloyu müşterimizin çektirerek alabileceğini iletti.
    O iki bakır kablonun olup olmadığını nereden öğrenebiliriz. Teknik destek telefon numarası var mı sizde belli ki spesifik yerlerde olabiliyor. Belki buşunduğum site ve blokta başka kullanıcılar yapmışlardır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sero B kullanıcısına yanıt
    Bu konuda dilerseniz bir elektrikçiden destek alabilirsiniz.
  • destek numarası 44138996


    Verdiğiniz statik ip adresi kendi web siteniz dahil birçok yerde bloklu (birçok blaclistte var). Ayrıca önceden aldığım 120mbit download olan internetim 50mbit download hıza düştü. Statik ipnin acilen iptal edilip eski sisteme dönmesini talep ediyorum. Girdiğim web sitelerinin yarısına bağlanamıyorum bloklu olduğu için...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ttugrul T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hattınızda yaşadığınız sorun ve statik ıp' nin iptali için teknik ekibimize bilgi verdim. Kontrol ederek size dönüş sağlayacaklar.
  • hocam neden superonline den turknete geçiş yapılamıyor. Bunun sebebi nedir?

    @TurkNetDestek


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pottteee

    hocam neden superonline den turknete geçiş yapılamıyor. Bunun sebebi nedir?

    @TurkNetDestek

    Kendi altyapısını kullandığı için denildi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2148540 nolu abonelik işlemlerimi iptal edin dedim .biri aradı onayliyormusuz dedi evet dedim .iptal edildi dedi sonra ertesi gün biri daha aradı telefonla iptal yok dedi. aynı firma birbirinden bir haber hangisi doğru !!!

    Hizmet başlamış ama bana ne modem bağlandı ne kablo bunlarsız interneti kullabiliyormuyuz ne rezil iş bilmez bir firma bu bir üyeligim var onuda iptal ettireceğim iptal için mail yolluyorsun kabul edilmedi diyor fax yollasın almadık derler internetim aboneliği başladı ama internetim yok turknet teknolojisi





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhan54s -- 30 Mayıs 2021; 10:8:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 15591560156115621563
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.