Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (1195. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39.380
Cevap
310
Favori
878.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11931194119511961197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ibrahim.42 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,https://turk.net/online-islemler/ üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? Hız profilinizi kontrol ederek bilgi verelim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Destek kaydı olusturdum sonucu bekliyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nickinibulamayanadam N kullanıcısına yanıt
    Merhaba, VAE' de fast path moduna geçiremiyoruz eğer aktif altyapımızda iseniz fast path moduna geçierebiliyoruz. Güncel ping tracert sonucunuz ile birlikte destek kaydı oluşturur musunuz? Teknik arkadaşlarımız tekrar kontrol ederek bilgi verir.
  • K4TL14M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yalın geçişleri sırasında bir sorun oldu. İlgili ekibimiz bu sorunu çözümledikten sonra tekrar yalın geçişlerini yapmaya başlayacağız. Temmuz ve Ağustos dönem faturalarında 3 TL telefon ücretini yansıtmadık.
  • bradenburg B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, normalde telefon hattınız varsa kullanın ya da kullanmayın ücreti size yansıtılıyor ama şu anda telefon hizmeti için faturalandırma yapmadık.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    35604351 kayıt numaram an itibariyle 2 mbps hızım var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yer mi anadolu çocuğu Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ekiplerin yoğunluk durumuna göre maalesef aksamalar olabiliyor. Öncelikli olarak işlem yapılması için ekiplere tekrardan bilgi verdim.
  • Girdiğim oyunda her farklı oyunda farklı bir sunucuya giriyorsun ve girdiğim sunucunun ip adresi gizli bulamıyorsun oyunda, nasıl ping tracert yapacağım?


    Google a yaptığım tracert sonucunu atmaya çalışıyorum bu hatayı veriyor.
    TurkNet Destek Burada


    TurkNet Destek Burada
    Bende buraya atayım bari.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sevgili Türknet, +90 850 678 12 68 nolu telden arandım. Digitürk filan geveliyorlar Türknet arıyormuş gibi davranıyorlar. üyelik satmaya çalışıyorlar yok işte 85tl veriyorsunuz fiyat artışı oldu 90 tl + digitürk üyeliğiniz olacak diyorlar. Benim anlamadığım numarama ve ad soyad bilgilerime nereden ulaşıyorlar. Numaram bir kaç senelik bir numara ve son haftaya kadar e-devlet te bile ekli değildi numaram birileri bu bilgileri sızdırıyor ya da direk siz satıyorsunuz.

    müşteri numaram : 1740049 Arayan numara : +90 850 678 12 68
  • Birkaç gündür internet hızım yarı yarıya düştü, destek kaydı açayım dedim ama ta geçen aydan benim açmadığım böyle bir kayıt gördüm, yeni kayıt açamıyorum.


    TurkNet Destek Burada
  • ubemotho U kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu konunun takibini yapıyoruz ve sizin müşteri numaranız ile sizi arayan numara bilgisini de ilgili birimimiz ile paylaştım.
  • Faustus F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu destek kaydı VAE geçişi için oluşturulmuş. Eğer VAE geçişinin yapılmasını istemiyorsanız ilgili ekibimize bu konuda bilgi verebilirim.
  • Üst pakete geçince 7.74 paket değişikliği ücreti kesilmiş
    bu bir şaka mı ?


    TurkNet Destek Burada
  • Leb_Lebi L kullanıcısına yanıt
    Merhaba, eğer Özgür İletişim Ekstra Paketine geçiş yaptıysanız bu sebeple paket değişikliği fark ücreti yansıtılmıştır.
  • Son 3 aydır kesintisiz hizmet alamıyorum. Son 2 haftadır da almam gereken hız 50 iken 20’yi bile göremiyorum. Geçtiğimiz ay sorun Türk Telekom’dan deyip sorunu düzelten SİZ, az önce arayıp sorun sizden kaynaklı ekip yollayalım 99 TL ücret alırız diyorsunuz. Yazık, Tüketici Hakem Heyeti ne diyecek bakalım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Müşteri numaram: 1771293

    75 mbps'lik paket kullanıyorum ama taahhüt edilen hızı bir türlü alamadım. Üstelik alt yapı 80 mbps'ye kadar müsait. Sorun Türktelekom kaynaklı fakat siz iletişime geçiyoruz diyorsunuz ama adamlar sadece internet üzerinden aç kapa misali şeyler yapıyorlar gelsinler eve baksınlar nerde sıkıntı var çözsünler sonuçta siz bu hattı kiralamış oluyorsunuz bende ücretini vermiş oluyorum hak ettiğimiz hizmeti almamız gerekiyor.
    Son durum resimdeki gibi.TurkNet Destek Burada




  • Spontaneously S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetinizi kontrol edebilmem için GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • LiqErS L kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aslında sistemde hızınız 76 Mbps olarak tanımlı ama modeminiz şu anda 63 Mbps' de buluşuyor. Hız profilinizde yaşamış olduğunuz sorun ile ilgili kontrolleri tamamlayarak gelişmeleri sizinle paylaşacağız.
  • Sizin en yüksek merciniz dahil, güya bunu 2 aylık sürüm sürüm bir rezaletin ardından bu şekilde talep ettiğim şekilde muhattap oldum da söylüyorum, herşeyi tam takır halde transfer olmuşken 15 gün boyunca bir ilgilenmedikleri evrak işleri yüzünden başlayan bir süreçte tam 2 ay boyunca eksik altyapılı hizmet verip daha sonra da bir insanı, haneyi boş portu bile olmayan bir semtte internetsiz, portsuz, telefonsuz ve numarasız bırakmak, benim gibi tüketicilere verebileceğiniz destek, süreçlerine ilgi ve çözümle bir firma destek sahibi bir firma olur, burada size SEO hacmi yüksek kalabalık bir forum diye başına koydurup PR yaptıran yöneticilerinize söyleyin, önce kendi online işlemleriniz müşteri hizmetlerinde, kendi kafalarında çözüm bulsunlar, hayatımda hiç bir sektörde hiç bir şekilde böyle bir rezalet yaşamadım, duymadım, görmedim, anlatsalar da aklım da almazdı..

    Merak edenler okusun:
    https://forum.donanimhaber.com/yillardir-kullandiginiz-telefon-hat-numara-internet-ve-portunuzu-nasil-kaybedersiniz-turknet-ile--145033292#145033292

    BU FİRMADAN UZAK DURUN, BU CÜMLEYİ YAZAN YÜZLERCE İNSANI OKUDUM, YOK CANIM EN FAZLA NE OLABİLİR DEDİM, YENİ İNTERNET ALAMAYACAK HALDE İNTERNETSİZ HATSIZ PORTSUZ KALDIM, UZAK DURUN.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazan1adam -- 13 Ağustos 2020; 17:2:8 >




  • Daha Önce Hız Profillerini İnceliyordum 100 Mbpslik Paketinizden Yararlanıyordum Yanlışlıkla 35 Mbpslik Pakete Onay Verdiğim İçin 100 mbpslik Pakete Online İşlemlerden Teklif Menüsü Gelmiyor. Tekrardan Hızımı Ve Paketimi 100 Mbpsye Çıkartırsanız Sevinirim
    TurkNet Destek Burada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fışfış -- 13 Ağustos 2020; 17:15:42 >
  • 
Sayfa: önceki 11931194119511961197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.