Şimdi Ara

Turkcell'den ahlaksız teklif! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
4
Favori
19.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
179 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • OrosbianoRonaldo kullanıcısına yanıt
    Bende THH ye başvuru yapmıştım. Karara bağlandı diyor fakat evime herhangi bir tebligat vs gelmedi. İnternetten baktım fakat sonuç göremiyorum.

    Bana faturalıdan faturasız hata taşıma olarak 30 TL ücret çıkardılar,faturama yansıttılar.Son faturayı mecburen ödedim. Bir nevi kapora misali tekrar faturasız hattıma yüklenecekmiş,bende yüklenince paket yaparım dedim. Velakin bonus adı altında sadece yurtiçi konuşma bedeli olarak yüklenmiş ve müşteri hizmetleriyle konuşa konuşa bitirmişiz. Bende işten güçten farkında değilim 30 tl yüklenecek diye bekliyorum sorgulama yapınca da çıkmıyor. Mecburen ucuz diye kullanıyoruz,aç kurtlar sofrasına düştük napalım 3 operatörde dayanıklı dövüş yapıyorlar bu devirde kim kimi ... yaparsa kar.
  • dayı oğlu memleket neyle uğraşıo senin derdin ne
  • Aynısı vodafone da başıma geldi yazıyı okurken yine sinirlendim. Faturasızdan faturalıya geçiş teklifi için aradılar. İnanlı bey kesinlikle aşım olmayacak diyordu telefonda yalvar yakar neyse geçtim. Sonra aynı olay başıma geldi hani aşım yoktu diyorum dinleyin kayıtları diyorum dönücez size deyip olumsuz buldular olayı. Valla lanet olsun hepsine. Bir daha asla faturalıya geçmem. Yüklerim tarifem kadar lira ne kullandığım belli olur. Sürekli onun telaşesiyle uğraşmak istemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Technical.assistance kullanıcısına yanıt
    Senin ki ölümü gösterip sıtmaya razı etmek. neden uçlarda geziyorsun? ben diyorum ki ne eksi bakiyeye düşsün ne de dayatmaca olarak yeni bir internet kullanımı tanımlansın. İsteğim gayet basit, açık ve net. Belli bir aylık ücret karşılığında belli hizmet alımı üzerine operatörle sözleşme yapmışız demi? Buraya kadar her şey güzel. Hah bundan sonrası için diyorum ki ben bu sözleşme dışında sizden ne bir hüzmet istiyorum ne de extra para ödemek istiyorum. Hakkım bitince kapa kardeşim internetimi. Bu kadar. Ama adam ne diyor, "Kapatamam, mecburen yeniden hemen internet hakkı tanırım fahiş bir fiyata. Buna razı gelmezsen her ay bana bunun için ayrıca para ödemek zorundasın." İşte itirazım buna. Ha sen ek paket istersin, sana tanımlasınlar ama bana dayatmasınlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinpusat -- 10 Temmuz 2019; 11:48:9 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BrownSquirrel

    Bence de burada sonuna kadar haklısınız eğer olay dediğiniz gibiyse.

    Mevcut tarifeniz kapsamındaki data hakkınız bitince veya bitmesine yakın bir zamanda size ek bir ücret karşılığında ilave paket önerilebilir, bunu anlarım, ama bu öneriyi reddedip tarifenizdeki internet hakkınız bittiğinde hiçbir ek ücretle karşı karşıya kalmaksızın yeni fatura dönemi başlayana kadar internet hizmetinin durmasını isteme gibi bir hakkınız olması lazım. %100 haklısınız. BTK'ya ve Tüketici hakem heyetine başvuru yapın.
    Evet, durum sizin dediğiniz gibi olsa eywallah. Teklif et kardeşim bana ne teklif ediyorsan. İster kabul ederim ister etmem. Ama haydutluk peşinde bunlar, çakallık peşinde. BTK, THK, Cimer, sikayetvar'a yazdım. Sonuç çıkacağını sanmam. Ama ben sadece üzerime düşeni yapıp haksızlığa itiraz etmiş oluyorum en azından. Elbette 80 milyon arasında sadece bana yapmıyorlardır bunu. Bu egoistçe bir tepki değil.

    Teşekkürler.




  • OrosbianoRonaldo kullanıcısına yanıt
    Turk Telekom'la da daha önce sorun yaşamıştım. Yaşananlar ve gelişmeler burada:https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-un-attigi-kazik--137518413 Çözülmüştü yine tepki göstermenin sonucu olarak.

    Evet al birini vur ötekine. Hepsi dediğiniz gibi halkı söğüşlemenin envai çeşit yolunu arıyor, buluyor. Bizse kazıklanmamak için diken üstünde yaşamaya çalışıyoruz. Halbuki hakkımızı biz daha sormadan bizim yerimize koruyup gözetecek otorite olsa bunların hiçbiri yaşanmaz. Neler çektirmediler ki millete bu kan emici haydutlar. 1 sms 2 kontor olduğu zamanlar mı dersin, 20-30 liraya 100 kontor yüklediğin zamanlar mı dersin. Yıllarca kanımızı emdiler ama doymuyorlar.
    https://onedio.com/haber/bir-sms-in-2-kontor-oldugu-karanlik-donemde-kontorumuz-bitmesin-diye-yaptigimiz-12-abukluk-731883




  • sikayetvar.com'a baktığımda benzer pek çok şikayetin olduğunu gördüm ve bir kaçtanesine nerelere şikayette bulunabileceklirini yazdım. Gerçekten halk olarak acınacak haldeyiz. Sahipsiz adeta. Bir kaç örnek:

    Turkcell'den ahlaksız teklif!Turkcell'den ahlaksız teklif!Turkcell'den ahlaksız teklif!Turkcell'den ahlaksız teklif!Turkcell'den ahlaksız teklif!Turkcell'den ahlaksız teklif!Turkcell'den ahlaksız teklif!




  • Turk Telekom almıştım. 1 hafta denedim çekim yoktu. Daha doğrusu çekim vardı ancak internet sayfaları bile açamayacak kadar zayıftı. Tam merkezde sayılmam. Sonra Turkcell'e geçtim. Sıkıntı çözüldü. Ama Vodafone'nu hiç düşünmedim sahi. Çekmiyordur diye. Acaba nasıllar? Değerlendireceğim.
  • Valla bana da oldu aynısı Sms i görünce aradım müşteri hizmetlerini bir şey yapamayız dediler.
    İnternet online işlemlerden tekrar yazdım. eğer tutarın faturadan silinmezse hattımı taşıyacağımı ilettim. 3 gün sonra beni arayıp tekrar anlatmaya çalıştılar ama ben anlamak istemedim. ve hattımı kararlılıkla taşıyacağımı , bütün ailemin de hattını taşıyacağımı ilettim... sonrasında hemen faturadan sildiklerini ilettiler. üstüne de 3 ay boyunca 5 gb instagram hediye ettiler.
    Maalesef bu işler böyle işliyor...
  • Rica ederim hocam.
    Sonuna kadar uğraşın. Bir de bu kota bitince internetin durmasını sağlamak için ekstra 7 TL istiyorlarmış. Benim bildiğim bir hizmet karşılığında bir ücret istenir. Bunlar hem bir hizmet vermeyelim hem de vermemiş olduğumuz hizmet karşılığında bu ücreti ödeyin diyor. BTK'nın acil olarak tüm operatörleri kapsayacak şekilde bir düzenleme yapması gerekir. Düzenlemenin içeriği de şu şekilde olmalı: Faturalı hatlarda kota bittiğinde, varsayılan olarak, abone tarafından aksi talep edilmediği sürece, hiçbir ek ücretlendirme yapılmaksızın internetin ay sonuna kadar durması sağlanmalı. Ancak ve ancak operatör tarafından sunulan ek kota paketlerini müşterinin SMS, dijital operatör vb. kanallardan kabul etmesi halinde ücreti mukabilinde ek kota verilebilmeli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrownSquirrel -- 10 Temmuz 2019; 14:5:21 >
  • ulas1986 kullanıcısına yanıt
    Ben iki üç defa görüştüm, numaramı da taşıyacağımı ifade ettim. ama yapacak bir şey yok her şey vatan için dediler:) şimdi evde iki hat var ikisini de turk telekom faturasıza taşıyacağım. Yaklaşık aynı kullanım hakları (turkcell 6gb internet, 750dk ve 100sms 39₺, turk telekom 5gb internet, 750dk ve 1000sms 22₺) ama yarı fiyat ödeyeceğim. Zaten evde ve işyerinde net var. yani iki fatura tutarı yerine 1 fatura tutarı ödeyeceğim ve iki hat kullanacağız. öyle başa böyle tarak.
  • BrownSquirrel kullanıcısına yanıt
    Tabii ki olması gereken bu. Ama kim düzeltecek kim uğraşacak, hangi yetkili merci kendini vatandaşın yerine koyacak. Böyle gider. 3 kuruş senden 5 kuruş benden böyle böyle milyonları, milyarları götürüyor bu kan emici şirketler.
  • Turkcell banada bir kazık attı. Türk telekoma geçiş yapmadan önce 2-3 kere cayma bedeli ödemeyeceksiniz kesinlikle dediler bana 36 tl cayma bedeli çıkarttılar. Sonra inceleme başlattılar ses kayıtlarına bakmak için size öle bişey denmemiş dediler. Bende ses kayıtlarını istedim hala ses yok ne karar vericekler bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell in bu fiyatlandirma ve tek tarafli uygulamalari yuzunden 13 yillik hattimi bu yil basinda baska bir operatore tasimistim. HotSpot dan ucret alinma haberleri son damla olmustu benim icin.
    Pisman degilim, en azindan Turkcell de selam bile verince kesilen sacma ucretlerle karsilasmiyorum artik.
  • Sözleşmenizde müşteri hizmetlerinin belirttiği gibi bir madde mevcut değilse; ödediğiniz miktarı yasal faiziyle geri alırsınız. Önce Turkcell'de şikayet kaydı oluşturur, baktınız sonuç yok THH'ye dosyanızı hazırlarsınız. Başlığa bakınca birşey sanıyor insan, müşteri hizmetleri bu konuda bilgisiz olabilir yada yanlış biliyor olabilir. Ama sağlıklı iletişimle çözersiniz bu sorunu, tabi iletişim kurabilmek mesele. Benim Turkcell ve VodafoneNet'te buna benzer durumlar başıma geldi birer kez. Şikayet kaydı açıp hallettim. Hak aramayı, bilinçli davranmayı bilmediğimizden hemen çamur atma yoluna gidiyoruz. Açılan başlıkta internetteki haber sitelerinin clickbait hilesinden esinlenilmiş; Turkcell'den ahlaksız teklif başlığına girip konuyu okuyunca sinirleniyor insan.

    Ayrıca 7 tl'lik pakette fatura kontrolü hizmeti veriyorlar, alırsanız belirttiğiniz miktara ulaşınca faturaya sınır geliyor; yok hizmet vermiyor şöyle böyle karalama yapmayın boşa.




  • ben anlaşma bozup turkcell'den çıktım, kan emici şerefsizler.
  • Öncelikle yaklaşık 9 yıldır Turkcell hat kullanıyorum. Belli başlı bazı sorunlar yaşadım fakat senin belirttiğin gibi bir durum yaşamadım. Ayrıca 4 yıl kadar bu firmada çalışma hayatımda oldu yakın zamanda başka bir kariyer için ayrıldım.

    Bir kullanıcı olarak faturalı hat kullanımı yapıyorsanız eğer elinizdeki akıllı telefonlarda veri kısıtlama özelliğinin olduğunu size hatırlatayım.
    Telefon ayarlarınızdan sahip olduğunuz internet boyutuna ayarlama yaparak bu tür durumlar ile karşılaşmazsınız. Yani aslında o para verip aldığınız telefonun özellikleri sadece fotoğraf çekip sosyal medya kullanmak değil!!!

    Eğer kısıtlamanızı bu şekilde önlemeselerdi sanırım şuan başka bir konu açmış başlığınada Turkcell varımı yoğumu aldı, uluslar arası mahkemeye başvurdum yazardınız.

    Eğer hattınızı kontrol etmeyecekseniz, umursamıyorsanız, kullanmayı bilmediğiniz halde illa faturalı hat kullanacam diyorsanız limitinde durma opsiyonunu satın alacaksınız.

    Bu arada istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz sonuç olarak sizden önce de yaşandığı gibi bu şikayetiniz malesef haklı bulunmayacak. Ben peşinen söyleyim de siz hazırlıklı olun.

    Bu arada bu hizmet zorunlu değildir. Dilerseniz müşteri hizmetlerini arayarak ya da herhangi bir TİM merkezine giderek Akıllı Fatura özelliğini kullanmak istemediğinizi belirtirseniz hiç ikiletmeden iptal edeceklerdir. Neden etmesinler ki. 19 Tl yerine 190 Tl ödemeniz herkesi mutlu edecektir.

    Kontörlü hat kullanmanızı temenni ederim.

    Saygılarımla...




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.