Şimdi Ara

TTnet ping değerleri hk. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
6.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Frankfurt da manheim da arkadaslarım var lol atarken 20 25ms ping alıyorlar istanbul dan 30ms almak harika bi olan ben en iyi izmirden 52 görüyorum sol fiber ile
  • quote:

    Orijinalden alıntı: premium_uye

    Frankfurt da manheim da arkadaslarım var lol atarken 20 25ms ping alıyorlar istanbul dan 30ms almak harika bi olan ben en iyi izmirden 52 görüyorum sol fiber ile

    İzmirde düz ttnet kullanan bucada oturan arkadaşım 40 ping alıyor
  • bu bol sansrüler oldukça pingden umudu kesin bence altyapıya falan hiç değinmicem
  • csgo 30 pingle oynuyorum ben resmi luksemburg serverlarinda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam;

    Hangi ISP'ye bağlısınız... Lüksemburg'da o pinge sahip olabiliyorsunuz.


    Saygılarımla,
  • arkadaslar bende bu gun fiber baglattım eski hattı iptal ettim. eski adsl 8 mb ile cok güzel ping alıyordum fakat fiber 20 mb baglattım yurtdısı ping cakılı 124 evet yanlıs duymadınız 124 :)

    fakat yurt içi ping ise bi okadar iyileşti 3 5 arası cs de dotada wow da denedim.işin kotu yanı bir cok online oyuncusu gibi benimde ihtiyacım olan yurtdısı degerleri ben 60 ping e razıyım adsl de 30 50 arası alıyordum ama 120 ping mide bulandırıyor.
  • 2 alternatif düsünüyorum birlik olursak ses getirebiliriz ki akk icin bile ses cıkaramadık fakat cıkmamıs candan ümit kesilmez.

    ilk olarak bize 1mb baglantı ama düşük pingli ikinci bir hat versinler cüzzi bi ücret ödemeye hazırım benim gibi düsünen arkadaslarımda var tamam kardesim yine telekom kazansın.maasın 8/1 ini iletişime veriyoruz zaten ne olacak para cok :D
    ikinci olarakta toplu itiraz yada dilekçe vermek sureti ile sıkıntılarımızı yazılı olarak belirtelim.
  • ssonerb kullanıcısına yanıt
    Bu gün kapının önünde kazı çalışması yapıp fiber çektiler.. Eve sonunda fiber alıcam falan diye seviniyordum..
    Sizin bu yazınızı gördükten sonra İÇİM KARARDI..
    Ben 60 ping'in üstüne çıkarsam BİTERİM.. Siz yine strateji oynuyorsunuz ben FPS oynuyorum. Bildiğiniz ölüm olur..
    Şimdi öyle bir tereddüte soktunki beni anlatamam..
    Nerede ikamet ediyorsun?
    Bu konu hakkında MH ile iletişim kurdunmu?
    Port değiştirme talebinde bulundunmu?
    Bulunduğun konumda fiber kullanım oranı nedir?
  • Beyler ping ne biri açıklasın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cs go oyuncusuyum.Geçen bi bomba imha ya giriyim dedim Tr serverı üzerinden oynadım 5-10 pingle. Rekabetçi modada ise bildiğimiz yüksek pingler.Acaba Tr serverlarımı kiraladı adamlar ? Keşke Tr üzerinden oynayabilsek.
  • @MORPHİNZ baglandımı internetin hayırlı olsun pingin ne durumda.
    ben seninde dedigin gibi özellikle yurtdısı serverda yüksek ping almaya devam ediyorum basvuruda bulunmadım bi yararı olmuyor pek ilgilenmiyorlar.ama fps oyuncuları icin gercekten üzücü bi durum umarım care bulunur.
  • ssonerb kullanıcısına yanıt
    hocam henüz fibere geçmedim. Açıkcası korkuyorum sizin olaydan sonra
    Sen nerede ikamet ediyorsun?
    Müşteri hizmetlerini arıyıp sorunu bildirin çözmeye çalışsınlar hiç değilse hocam. 120 ping ile mars'a bağlanıyor adamlar ayıptır.
  • korkacak bişi yok fiberde normal bakır hat ile de aynı baglantı en azından benim denediklerimde aynı idi dl farkeder fiberde daha yüksek tabi en düşük 20mb oldugundan ama ben t101 kutusunu 3 sokak aradım bulamadım :D sorun olmaz pingim 5 ile 10 arasında yurtiçi sorun yok.yurtdışı 120 lerde yine cs filan yüklü olsada artık hic acıp oynayasım gelmiyor tabi bu dezavantaj insanin içi rahat olmalı neredeyse yarım saniye gibi bir fark oluyor 100 üzeri ping ile

    birde bu ping yüzünden basvuruda yada arıza kaydında bulunmak istemiyorum daha kotu olur dl ve upload yada yurtiçi pinglerim de yükselir diye şimdilik askıda bekliyorum. bunada şükür 20 mb fiber ile 25mb DL 3.5 mb upload stabil bi şekilde alabiliyorum.
  • ssonerb kullanıcısına yanıt
    Ben profesyonel cs:go oyuncusuyum hocam korkacak bişey yok derken ?
    Biz interneti bu yüzden kullanıyoruz zaten.
    Bu gece arkadaşım Süperonline Kablosunu bıçakla kesti sinirden.. Adam 2 gündür Almanya'ya bağlanamıyor.
    O ping bende olsa Türk telekom genel müdürlüğüne molotof atarım sen ne diyosun ya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morphinz -- 18 Kasım 2013; 13:04:00 >
  • Ping 70lerde ne ayaksın İTTnet ,Müşteri temsilcisini arasan o cahillerin kendilerine faydası yok yarın şube gidiyim 1 kalaylıyım yüzyüze o kadar para veriyorum hakkım, daha düne kadar 9 olan ping şimdi 70 nedir yahu..

    Edit: DNS adresi değiştirdim sonuç
     TTnet ping değerleri hk.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 18 Kasım 2013; 18:40:07 >
  • durum bu kadar kotu ise bende sessiz kalmayayım sonucta memnun degilim bende fakat daha kotu olur korkusu beni durduruyor. ve o pingle gercekten fps oynanmaz. nasıl bi şikayetde bulunalım bende telekom müdürlügüne gideyim ama gercekten anlamıyor ve ilgilenemiyorlar özel bi ofis acılsa oyunculara biraz saygı biraz ilgi olsa ben gidip herhangi bir telekom binasında fransız olacam şimdi biliyorum
  • Müsadenizle konuyu hortlatıyorum.

    Şu sıralar ben ve evimdeki 2 arkadaş da aynı sorunu yaşıyoruz. Zaten pingimiz olması gerekenden biraz yüksek, 80 ms civarı, bir de ara ara oluşan ani fırlamalarla içinden çıkılmaz bir hâl almaya başladı.

    TTNeT'i aramak aklımda fakat orada aptal birine denk gelip, elimdekinden de olmak istemiyorum. Başıma çok geldi daha önce, çok uğraştırdı.

    Trabzon'da ikamet ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Morphinz

    Arkadaşlar bildiğiniz üzere hepimiz yurtiçi istanbulda 10-15 yurt dışı frankfurt'ta 60 ingilterede 90 ping alıyoruz...

    Dün gece öyle birşey olduki gözlerime inanamadım... Fazla SS alamadım o nedenle sadece 1 tane var elimde ama oda emin olun yeter...
    Dün gece İngiltere server'ında ping'im 23'e düştü almanya server'ında 24 ping alıyordum..
    Gözlerime inanamadım yanlışlık vardır dedim Ping attım Tracert çektim ama hata yoktu herşey doğruydu...
    Map bitmeden SS alamadım o nedenle 23-24 olduğu resimler elimde yok.. Map bittiğinde saat 4 civarında ping biraz daha yükseldi ve o anda SS aldım..

    Şuanda tekrar geriye çektiler normal haline getirdiler. Fakat bu bize anlatıyorki istenildiği takdirde Frankfurt serverından 20 ping alınabiliyor!!!
    TTnet'in kendi kafasına göre yaptığı bu kısıtlama rezillikten başka birşey değil!!
    Ayrıca Ping'in düşük olduğu SS'de görüyorsunuzki Tracert'te kaybolan veri yok!

    Olaydan önceki SS.
     TTnet ping değerleri hk.

    DÜN GECE ALINAN SS
     TTnet ping değerleri hk.




    Öncelikle konuyu hortlattigim icin özür dilerim. bu gece bu konuyla ilgili biseylere bakiyordum denk geldi. yazmak istedim görünce..

    arkadas demiski alman sunucusuna 23 ms ping aliyorum. simdi öncelikle ping i veren baglanilan sunuculardir yani tracertte ilk 3 4 baglanti ttnetinse ttnetten ciktiktan sonra 2. isp ne gecer. yani ttnetin yada kullandigin hattin anlasmali oldugu firmaya. onun kablolarindan gidersin. onun verecegi pingi alirsin. hää.. sunuda söyleyeyim bir ara dsmartta. istanbuldan 85.131 li iplere 39 ms ping aliyordum almanya sunucularina. macaristan falan 33 ms geliyordu. fransa 45 ms idi. sonradan dsmart araya tata ve interoute hatlarini sokusturunca pingler yükseldi 60 a.. yani demek istedigim bu ping olayi antlasma yapilan firmayla ilgili bi durum. istese dsmart o cikisi kapatip pingleri düsürebilir yada aynini ttnette yapar. ama baglantiyi dolandirmak varken neden düzeltsin ki? ( neden düzeltmesin diyenler olabilir onun icinde 1000 mbit bile varken akk ile 3 kullandiriyor buna ne dersiniz derim ) yani suan benim pingim amerikan google ip adresine 21 ms gelirken almanyaya 60 geliyorsa ben böyle türktelekoma agzima geleni yazarim yani. anlatmak istedigim icin resimde koyuyorum belki birisi görür belki bi ttnet calisani görür düzeltilmesini saglar.. ( umut dünyasi iste )

    1.Resim Googleye giden ping 23 ms istanbuldan. resimdede acikladim neyin nasil oldugunu.
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1861506/e508ad56-ca1f-494f-8e9e-268b25052cdc.png


    2.Resim Hosteurope sunucusuna giden ping? ( adama sorarlar amerikan ip adresi 20 ms gelirken almanya nasil 58 gelir diye. )
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1861506/a31d298a-2e73-4ef5-97a5-aecbde360ea4.png aradaki interoute sunucusu olmayinca direkt almaniz gereken pingi aliyorsunuz bu dsmart ve süperonline üyeleri icin böyle ttnettede sanirim teliasonera var. tam bi bilgim yok ama böyle. bu aradaki interoute sacmaligini yada kendindeki oraya gelen ipleri bloke edebilen kisi pingi cok cok cok düsürür :) Ben bi kac yöntem denedim ama ping pcye geldikden sonra kesildigi icin etkisi olmuyor ama santralden bu iplere erisim kesilse ping gelir 20 25 :) Host europenin son pingi 58 bu arada. paintten yazdigim icin yazinin altinda kalmis :) Ben yöntemi acikladim hat dagilislari cok sacma oldugu icin böyle sacma bir ping aliyoruz


    Umarim konu önemsenir de herkes yapmasi gerekeni anlar :) ben mümkün olsa interoute sunucularina giden baglantimi kapattiricam :)


     TTnet ping değerleri hk.

     TTnet ping değerleri hk.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaanDE34 -- 19 Nisan 2016; 6:20:59 >




  • tabi ttnetin en büyük fantezisi milletin pingini yükseltsemde eğlensem. bir kere pingin sadece ttnetten kaynaklandığı düşünmek bile cahilliği kanıtlamaya yetiyor. çünkü modemdeki bitswap ve sra ayarıda çok önemli bununla ilgili konu açmıştım. ayrıca yoğunluğa göre değişebilen bir durum. hatta attığınız ping serverinin durumuda bunda etkili. bilerek yapmaları felan mümkün değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ghostweb

    tabi ttnetin en büyük fantezisi milletin pingini yükseltsemde eğlensem. bir kere pingin sadece ttnetten kaynaklandığı düşünmek bile cahilliği kanıtlamaya yetiyor. çünkü modemdeki bitswap ve sra ayarıda çok önemli bununla ilgili konu açmıştım. ayrıca yoğunluğa göre değişebilen bir durum. hatta attığınız ping serverinin durumuda bunda etkili. bilerek yapmaları felan mümkün değil.

    Resimleri inceleyip sonra yazarsan mutlu olurum varsa o aradaki ipleri engelleyecek bir yöntemin pingin düstügünüde görürsün


    kendinizi hakli düsünüyorsaniz bana aciklayin googlenin amerika kayitli ip adresi 20 ms gelirken almanya nasil 60 gelir ? bunu bana aciklayin. ne sagliyor bunu benimki gibi resimli kanit koyun benim düsüncem size göre yanlisda olsa bi sekilde bunu destekleyen kanitlar sunuyorum sizde sunun. ben bu sekilde bunu böyle yapiyorum diye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaanDE34 -- 19 Nisan 2016; 12:45:44 >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.