Şimdi Ara

Trump:Türkler kürtleri vurursa onları ekonomik olarak mahvederiz (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
11.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x3x

    Osmanlı abd den mi vergi alıyormuş ? Sallıyorsanızda destekli sallayın biraz. Ayrıca kürtlerle 600 yıldır kardeşçe falan YAŞAYAMIYORUZ. İnsan en kolay kendini kandırırmış. Adamlar her fırsatta yabancı ülkelerden destek alarak Türkleri vurmaya ant içmişler ne kardeşliğinden bahsediyorsun. Geçmişte ingiltere, Sovyetler zamanı rusya. Şimdilerde amerika ve almanya. Destek verenler değişti bu adamların amacı değişmedi. Bırakın insanlara hikaye anlatmayı. Diyarbakıra gidip bi bakın bakalım Türkiye ile alakası var mı? Pkk aleyhinde bi konuş bakalım neler yaşayacaksın. Oturduğun yerden kardeşiz demekle kardeş olunmuyor.

    Alıntıları Göster
    600 yıl diye birşey yok... sen son 100 yıldaki olayları anlatıyorsun.... 100 yıl önce diyarbakırda müslümanlar azınlıktı

    Hakkaride nasturi devleti kurulacaktı... mardinde de süryani devleti... Ezidilerden ( Bugün Kürtçe dediğimiz konuşan halk ) ve çetelerden oluşan hamidiye alaylarınında desteği ile (bugünkü köy korucuları misali ) ile süryani , nasturi , ermeni isyancılara karşı mücadele verildi hatta yok edildi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 14 Ocak 2019; 17:29:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Taa İstanbul belediye başkanıyken, Cia Türkiye şefi Graham Fuller ile görüşüyordu. Soros ile görüşüyordu. Graham Fuller da şu akplilerin meşhur sloganı Yeni Türkiye sloganının isim babası. Yazdığı kitabın adı zaten Yeni Türkiye idi. Akp bir proje parti, truva atı. Kimlerin bu partinin kuruluşunda yer aldığı, desteklediği belli. Şimdi bir de anti amerikancı takılmıyorlar mı? İnsan deli oluyor. Bizi aptal yerine koyuyorlar. Siyasal İslamcılardan anti emperyalist olmaz. Siyasal İslamcılar, Abd'nin en güvendiği iş ortağıdır. Geçmişte de böyleydi, şimdi de böyle.
  • Kardeşim bak onca şey yazdım. Bana diyorsun ki Türkler sadece Osmanlı'dan mı ibaret diye. Bak bakalım bir tane cümle var mı Türkler sadece Osmanlı'dan ibaret diye. Kafanızdan canınızın istediği gibi uyduruyorsunuz. Paranoyak mısınız nesiniz anlamıyorum ya. Sıkıntılarınız mı var? Konu burada ABD olduğu için Osmanlı örneğini verdim. ABD Harzemler döneminde var mıydı ki Harzemleri veya başka bir şeyi örnek vereyim? Göktürkler dönemini mi örnek verseydim? Boş boş konuşup kuru milliyetçilik ayaklarına yatıyorsunuz ya pes gerçekten. Türk Devlet Teşkilatının tarihi beş bin yılı aşkın bir tarihtir. Türkler de bu dünya tarihinin en eski, en özgün kültüre sahip, en şerefli milletlerinden biridir. Ben bunu gerekli olan her yerde söylüyorum zaten de sizin amacınız ne ben anlamıyorum. Saçma sapan sorular sorup milleti zan altında bırakmaktan başka ne halta yarıyorsunuz? Kürtlerin bugün bir kısmının ve çoğunun hain olması tarihi bir gerçeği değiştirmez. Ki ben de Kürtlere ve Araplara terör olayları yüzünden ön yargılı birisiyim ama insanları ırklarına göre ayıramazsınız. İki dakika insan olun da toprağın altında yatanları incitmeyin. Başka ricam yok. İyi günler. Bu saatten sonra söylediklerimi istediğiniz yere çekmeye çalışabilirsiniz. Daha da bu konuya yazmayacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 600 yıl nerden çıktı dedim sadece... açıklaman için örnek verdim

    Eskiden 1000 yıl kardeştik denilirdi... Evet Ermenilerle 1000 yıl dostça yaşadık , ezidilerle 1000 yıl yada 600 yıl dostluğu anlamadım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 14 Ocak 2019; 17:38:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kürt-Osmanlı Türkleri ittifağı 15. Yüzyılda başlamış. Araştırıp bakabilirsin. Akkoyunlular ve Safeviler yüzünden Kürtler Osmanlı'dan taraf olmuşlar. Bir çeşit mezhep meselesi. Günümüzde de var olan Sünni-Şii çatışması. Zamanla da Osmanlı tebaasından olan milletler grubuna dahil olmuşlar. 21. Yüzyılda yaşıyoruz.

    21-15=6 yapıyor. 6 asır da 600 yıl gibi bir sayıya tekabül ediyor. Tabi 15. Yüzyılda yaşamadığım için bilemem o zaman Kürtler sorun çıkarıyorlar mıydı yoksa gerçekten kardeş gibiler miydi Anadolu Türkleriyle. Bildiklerim bunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İbrahim Kalın Boltonu fırçaladı diye ne gaz almışlardı,ne dolar düştü ne abd taktı Şimdi bir sarı kafa bir tweet attı dolar fırladı.


    Trump:Türkler kürtleri vurursa onları ekonomik olarak mahvederiz

    Trump:Türkler kürtleri vurursa onları ekonomik olarak mahvederiz




  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Nefer-

    Gerçekten Abd'nin yıllarca beslediği, donattığı, eğittiği ypg-pkk sürüsünü öylece bırakıp gideceğini bekliyor muyduk ? Elbette, hayır.
    Benim merakım bu süreçte pkk-ypg ye dokunmayın bizde size Fetö'yü verelim diyerek sağlam bir oyuna getirilir miyiz bilemiyorum.
    Fethullah Gülen'i alsak ne yapacağız ki? Cari açık mı kapanacak, üretim mi artacak, faizler mi düşecek, ülkeye yatırım mı yapılacak?

    En fazla olacağı öcalanın yan koğuşuna atarlar orada beraber takılırlar.
  • Çok yakında malum şahıstan "YPG bizim kardeşimiz, bu çiçek gibi çocukların PKK ile alakası yoktur" açıklamalarını duyacağız. Akgezenler de alkış tutacak her zamanki gibi fırıldakça dönmelerine. Trump'ın bu tweeti bunun ayak sesleridir...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aha hükümet ekonomik kriz için yine bi bahane bulacak. Trump ile Erdoğan perde arkasında bu açıklamaları planlamıyorsa ben de bir şey bilmiyorum.
  • bu aciklamayi siddetle kinamalari gerekiyordu
  • Kürtlerin bir statü bir devlete sahip olması türkleri ve türk devletini neden tedirgin ediyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2019 da ekonomi daha kotu olacak diyorlardi ... Dogruymus bizimkiler okadar hazirlik yapti kesin girerler bu namisiz trupda basar ambargoyu way halimize )) bari kenevir flaan eksek biseyler uretsekte adamlar bu turkler ilerliyor ondan ambargo koyuyoruz deseler... Sabahlara kadar ac kalmaya raziyim o zaman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x3x kullanıcısına yanıt
    Kürtlerin dinini dilini kültürünü yasakladı bu ülke. Almanya ülkede Türkçe konuşmak yasak desin bak bakalım neler oluyor orada. Bu adamlar binlerce yıldır yaşadıkları topraklarda yasaklarla inkarlarla yok edilmeye mahkum edildi. Yok olmadı asıl meselede burada, Kürtlerden bu kadar korkmayın onlar sizin din kardeşleriniz. İşin acı kısmı bu gün Kürtlere din kardeşleri değil bilmem kaç bin km öteden gavurlar sahip çıkıyor. Cb nin terörist Kürtler lafını binlerce yıl unutmayacağız. Terör herkese zarar verdi, eğer Türkiye suriye de Kürtlere yapılanlara sessiz kalmasaydı belki de terör dediği bu gruplarla asla muhattap olmayacaktı. Neyse kardeş kardeş devam edelim bakalım ama unutmayacağız bilin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rahibi salarak mı , rahip zaten oyunun içindeydi (:

    Gündem değiştirme..

    Amerika istediği zaman rahibi verdiler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-833FC2573

    Kürt-Osmanlı Türkleri ittifağı 15. Yüzyılda başlamış. Araştırıp bakabilirsin. Akkoyunlular ve Safeviler yüzünden Kürtler Osmanlı'dan taraf olmuşlar. Bir çeşit mezhep meselesi. Günümüzde de var olan Sünni-Şii çatışması. Zamanla da Osmanlı tebaasından olan milletler grubuna dahil olmuşlar. 21. Yüzyılda yaşıyoruz.

    21-15=6 yapıyor. 6 asır da 600 yıl gibi bir sayıya tekabül ediyor. Tabi 15. Yüzyılda yaşamadığım için bilemem o zaman Kürtler sorun çıkarıyorlar mıydı yoksa gerçekten kardeş gibiler miydi Anadolu Türkleriyle. Bildiklerim bunlar.
    bak açıklamamın ne kadar faydası olduğu görülüyor



    oysa bir önceki mesajında ''Bana diyorsun ki Türkler sadece Osmanlı'dan mı ibaret diye. Bak bakalım bir tane cümle var mı Türkler sadece Osmanlı'dan ibaret diye''



    şimdide diyorsun ki ''Kürt-Osmanlı Türkleri ittifağı 15. Yüzyılda başlamış'' Safeviler (Başkentler: Tebriz, İsfahan, Kazvin) ,Akkoyunlular (Başkentler: Tebriz, Diyarbakır (1453–1471) Türk değil mi?



    evet araştırdım... Kaşgarlı Mahmut'tan bile Kürdistan'ı (!) bulmuşlar "Arz-ı Ekrad'' Arapçada Kürdistan demekmiş .Yani benim adım Hasan diyelim Arapçaya geçince Hüseyin oluyor ... Kanuniye ait olduğu söylediği mektupta Kürdistan yazılmasından bahsedilir bunu da Alman birisi yazmış



    kanuninin mektubu yakın zamanda Fransa'da sergilenmiştir



    Sen ki Fransa ülkesinin Kralı François’sin



    “Ben ki, Sultanlar sultanı, hakanlar hakanı hükümdarlara taç veren Allah’ın yeryüzündeki gölgesi, Akdeniz’in ve Karadeniz’in ve Rumeli’nin ve Anadolu’nun ve Karaman’ın ve Rum’un ve Dulkadir Vilayeti’nin ve Diyarbakır’ın ve Azerbaycan’ın Acem’in ve Şam’ın ve Halep’in ve Mısır’ın ve Mekke’nin ve Medine’nin ve Kudüs’ün ve bütün Arap diyarının ve Yemen’in ve daha nice memleketlerin ki, yüce atalarımızın ezici kuvvetleriyle fethettikleri ve benim dâhi ateş saçan zafer kılıcımla fetheylediğim nice diyarın sultanı ve padişahı Sultan Bayezıd Hân’ın torunu, Sultan Selim Hân’ın oğlu, Sultan Süleyman Hân’ım.



    Sen ki, Fransa ülkesinin kralı François’sın. Sarayıma, sadık ajanın Frankipan ile bir mektup gönderdin. Mektubun yanısıra sözlü bazı haberlerle de, düşmanın topraklarınızı ele geçirdiğini, halihazırda tutsak olduğunuzu ve kurtulmak için benden yardım ve meded umduğunuzu söylemişsiniz. Her ne demişseniz benim yüksek katıma arz olunup, detaylarıyla tarafımdan öğrenilmiştir.



    Padişahların savaş kaybetmesi ve esir düşmesi olağanüstü şaşırtıcı değildir. Cesur olun ve yok edilmenize izin vermeyin. Bizim ulu ecdadımız (nur içinde yatsınlar), daima düşmanı kovmak ve toprak fethetmek için seferden geri kalmamıştır. Gece ve gündüz atımız eğerli, kılıcımız kuşanılmıştır. Allah hayırlar versin ve Allahın dediği ne ise o olsun.”







    ki kürt kelimesi geçmiş olsa bile dulkadir, karaman, şam, rumeli gibi isimler geçmekte bölücülük yapmak isteyen IRAK ŞAM İSLAM DEVLETİ gibi bir dayanak bulabilir KARAMAN bir bölge ve ırk bak Kanuninin fermanında da varmış gibi



    https://www.haberler.com/kanuni-nin-mektubu-paris-te-sergilendi-haberi/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 14 Ocak 2019; 19:48:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Burada ki bağzi tipler alanen ülke düşmanlığı yapmıyor da ak trollerle yok reis düşmanlığı ile cevap yazıyor . Ulan adam tehdit ediyor açık açık . Gelmiş burada ne diyorsunuz . Çöp herifler , siz 200 TL ye zamanında yakıp yıktıniz şimdi kalkıp ABD bin tehditkâr konuşmalarını birşey yokmuş gibi rahat rahat hükümete laf atarak yapıyorsunuz .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamsın Trump
  • Burada k3ndi fikirleri soyleyecegim bir suriyelileri suriyeden cikarir turkiyeye alirsan orasi kurtlere kalir iki zaten abdnin niyeti belli hic abd dinlenmeden kurtleri bombalayin artik inceldigi yerden kopsun ya onlar bolecek ya biz kazanacagiz bu kadar basit turkiyedeki suriyelileride cepheye surun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ABD ile Türkiye anlaşma yapınca konu açanlar kayboluyor ortadan ama Trump bir şey deyince hoppp konular cirit atıyor forumda iki üç tane konu açılmış şimdiden foruma eğlence konusu çıkmış yine ahahahha. ;)



    Erdoğan in eğleniyor muyuz gençler resmini biri atar umarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mekhanik kullanıcısına yanıt
    elinde avcunda ne varsa altına olur dolara olur onlara yatır... ama tavsiyem banakdan alma elinde somut olarak olsun yatırım esyaların devlet yarıon birgün altına dolara el koyabilir soylemesi..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.