Şimdi Ara

Trendyol - Faturasiz urun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
89
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, kasim indirimlerinde sennheiser kulaklik aldim trendyol uzerinden. 2 ay sonra kulaklikda sorun cikti ve servise vermem gerekti. Faturama ulasmak istedigimde, sistemde faturam yerine kulakligin resmi yuklenmisti. Defalarca trenyol destekle konustum, hic bir sey yapamayacaklarini ve yetklirinin olmadiklarini soyluyorlar. Saticiya mesaj atiyorum cevap vermiyor. Sonradan baktim ki trendyoldaki saticilar bunu baya yaygin yapiyorlar vergiden kacmak icin ve trendyol hicbirsey yapmiyor.


    Elimde bozuk urun var ve faturasiz oldugundan servisede veremiyorum. Sizce nasil bir yol izlemek gerekir, tuketici hakem heyetinde faturayla ilgili bir secenek goremedim. Nereye sikayet etmeliyim? Tecrubesi olanlar akil verebilirse cok sevinirim.


    Trendyoldan uzak durun, pazarda bile karsinizda muhattep buluyorsunuz ama trendyolda yok. Gercekten rezil bir sirket. 100-200tl fazla verinde amazondan/hepsiburadadan urun alin.




  • Güzel bir uyarı konusu olmuş eyvallah. Ben de tam alışveriş yapacaktım valla gördüğüm iyi oldu. Hb den alırım artık. Gerçi amazondan başka yerden almıyorum ama her ürün de amazonda olmuyor bazen.


    2 ay önce yaptığınız ödemenin dekontunu çıkartın. Yasal yollara ile başvurun, hatta kargo takip numarası vs onları da ekleyin.


    Cimer-thh-şikayet var gibi yerlere durumu özetleyen mesajları da atın. Kolay gelsin.


    Bu arada sennheiser da az kıllık yapmış. Akg nin dandirik bir kulaklığı vardı 1.5 yıl sonra teki bozulunca garantiye direk kutusuyla göndermiştim. Ne fatura, na başka bir şey yok. Tamiri olmadığı için yenisini vermişlerdi. Sennheiser'ın böyle kıllıkları var. Kendi kulakları için yastık-sünger bile getirtmiyordu adamlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-744329BC8 -- 28 Ocak 2024; 0:37:55 >
  • Öncelikle geçmiş olsun. 189'u arayıp fatura düzenlemediği için. Tüketici hakem heyetinden de ürünün arkasında durmadıkları için şikayette bulunabilirsin. Ekran görüntüleri, ödeme dekontu, kargo takipin ekran görüntüsü ile başvuru yapabilirsin. Cimer'den başvuru yaparsan seni ilgili kurumlara da yönlendirebilir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.