Şimdi Ara

Total War: ROME II (Taktik Strateji Paylaşım Ana Başlık) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
3
Favori
46.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • güncel , bilgiler güzel
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eminmetehan

    Hay böyle işin detaylı rehber hazırlayacaktım eyalet sistemi mutluluk için önemli şeyler hakkında ama oyun ingilizce türkçe karşılığını ne çevirdiler Allah bilir. Dedim bol bol SS koyayım frapsla aldığım SSlerde mouse gözükmüyor nereyi gösterdiğim anlaşılmıyor. Neyse böyle koyayım türkçeye çevirebilirsem editlerim. Yada 2 dilide hazır bulunan hayır sever bir arkadaş bana türkçelerini gönderir 2 dakikada editlerim.


    İlk başta eyalet sistemiyle başlayayım. Her eyaletin bir başkenti var diğer şehirler kasaba misali yan şehirler. Tüm eyalet şehirleri birbiriyle bağlantılı birine kurduğunuz binadan diğer şehirlerde de faydalanıyorsunuz mutluluk değeri bütün eyalet için geçerli. Eyaletin herhangi bir şehrinde garizonda bıraktığınız general tüm mutluluğa etki ediyor. Bir haylide pratik olmuş düşman bölgesine yakın şehirde ordu bırakıp gerisini boş bırakabiliyorsunuz.

    Sadece yunan kültürü için geçerli gördüklerim diğer kültürlerle oynamadım değişebilir:

    Eyalet başkentlerinin 6 bina yan şehirlerin 4 bina hakkı var. Ama yan şehirlere her bina kurulamıyor mutluluğa etki eden sadece tapınaklar kurulabiliyor. Tapınaklarıda inceledim mutluluk bonusları yeterli seviyede değil. Daha çok hangi yunan tanrısının tapınağıysa onunla ilgili bonuslar veriyor misal Poseidon tanrısının tapınağıysa (deniz tanrısı ya) food, gemi bonusu falan var. Mutluluktan çok yunan kültürüne dönüştürme bonusları koymuşlar. Eğer ele geçirdiğiniz şehir yunan kültürüne sahip değilse kurun tapınakları yoksa hiç gereği yok. Mutluluğun anahtarı eyalet başkentinde orayı ele geçirmeye bakın. Eğer ele geçirme ihtimaliniz yoksa birazdan anlatacağım diğer taktikleri dener yeterli verim alamazsanız tapınak mecbur kurmanız gerekir. Eğer binalara çok yüklenmez 2. seviyede bırakırsanız yine mutluluk sorununuz olmaz yan şehrin gelirleride çok düşük zaten birşey kaybetmezsiniz. Kurulması en mantıklısıda Sacred Grove (Kutsal bahçe?) tapınağı son seviyede +8 mutluluk verir işinizi görür.
     Total War: ROME II (Taktik Strateji Paylaşım Ana Başlık)

    Eyalet başkentinde mutluluk için yapılacak en ideal bina Agora (İş hanı?)'dan çevirdiğimiz Amphitheatron (Tiyatro?)
     Total War: ROME II (Taktik Strateji Paylaşım Ana Başlık)
    Bu bina 4 seviye olduğunda +24 mutluluk veriyor. Ona en yakını +16 mutluluk ile Sacred Grove tapınağının 4. seviyesi. Devletten devlete kültürden kültüre değişebilir misal Epirusta +26 veren bir tapınak var ama sadece epirusa özel onla oynayanlar onu kurmalı Amphitheatron yerine. Ama genel olarak böyle. Bu seviye 4 binalar -12 food yiyor. Ona göre food (Yiyecek?) desteğimizi 20nin altına düşürmeyecek şekilde tarla balıkçı vs kuruyoruz. Neden 20? Food ülke genelinde hesaplanıyor ve 20ye ulaştığınızda ülke geneli her turn +5 büyüme ve %20 iyileşme süresi veriyor. Altına düşerseniz +4e düşer ülke genelinde şehirleriniz daha yavaş büyür.

    Fountain (Çeşme?) ise çok az etki ediyor. 4. seviyesi +9 mutluluk ve +12 büyüme veriyor. Bu büyüme rakamı eyaletinizin büyüme hızını nerdeyse 2ye katlar. Bir eyaletiniz var çok bina eksik tüm şehirleride alıp tamamlamışsınız o zaman şehirlerinizin büyüme hızı çok düşüyor. Bir eyalette 4 şehrinizde olsa 1 şehrinizde olsa birbirine yakın büyüme değerleri oluyor bu büyümeyi 4 şehre harcamakla 1 şehre harcamak bir olmuyor hemen çeşmemizi kurup büyümeyi hızlandırıyoruz.
     Total War: ROME II (Taktik Strateji Paylaşım Ana Başlık)

    Diğer Water tank (Su tankı?) ise ajanlara karşı koruma veriyor şehrimize ajan dadanırsa tespit eder suikasta gurban ederiz hiç bulaşmayın bence food ısrafı.
     Total War: ROME II (Taktik Strateji Paylaşım Ana Başlık)

    Genel taktikler:

    Eyaleti tamamlama:
    Bir eyaletin bütün şehirlerini ele geçirdiğinizde eyalet özellikler açılıyor bir şehrine tıklayıp en soldaki seçenekten +4 food +4 mutluluk seçebilirsiniz.

    Generaller:
    Her general rütbesine özelliklerine bakılmaksızın +2 mutluluk veriyor aman dikkat şehrin içinde olması olması lazım eyalet sınırlarında olsada bir işe yaramıyor.

    General özellikleri:

    Her generalin bizim seçebildiğimiz skilleri var eğer Zeal (Heves?) kolundan giderseniz 4. seviyede böyle bir özellik açılıyor Virtue (Erdem?) 1. seviye +2, 3. seviye +6 mutluluk veriyor. Ama bunu kasmak için bir hayli level atlatmanız gerekebilir.
     Total War: ROME II (Taktik Strateji Paylaşım Ana Başlık)

    Bir generalimde daha ilk levelda Joy diye bir skill açıktı direk seçtim ne oyun içinde nede internette bulamadım. Skilleri bizim seçtiğimiz için rastgele çıkmamaları lazım ama anlamadım. Eğer hep ilk levelden böyle skill çıksaydı harika olurdu diğeri gibi +2 son seviye +6 veriyor süper.
     Total War: ROME II (Taktik Strateji Paylaşım Ana Başlık)

    Son olarak yine general özelliklerinin Traits (Kişilik?) bölümünde çıkabiliyor. Ama bu bölüm rastgele kötü özelliklerde çıkıyor birde geliştirme imkanı yok +2 çıktımı +2 kalıyor.
     Total War: ROME II (Taktik Strateji Paylaşım Ana Başlık)

    Bunların işe yaraması için generalin şehrin içinde bulunması gerekmiyor eyalet sınırları içerisinde yansıyor.

    Ordu büyüklüğü:

    Bu konu biraz karışık tam çözemedim. Sağlam generalimin 20 birimlik ordusu +10 asayiş sağlıyor ama dandik generalin 10 birimlik ordusu +2 asayiş sağlıyor. Mantıken +5 vermesi lazım ama?! +2 çok az belkide generalin özellikleri authority (Otorite?) Zeal falan etkinliğini arttırıyor olabilir buglıda olabilir.

    Ajanlar:

    Dignitary-Soylu shogun 2de varmıydı bilmiyorum ama serinin gerisinde yoktu çok orjinal birşey. Yapmadığı şey yok ordulara katılıp upkeep giderini azaltıyor birde öyle böyle değil daha level 4te yüzde 25 azaltıyor! Şehirlerin vergisini çoğaltıyor harika birşey. Hemen anlatıyorum

    Yeteneğimizin adı Military administration soylumuzla ordumuza sağ tıklayınca ortaya çıkıyor.
     Total War: ROME II (Taktik Strateji Paylaşım Ana Başlık)

    Upkeep giderlerini azaltıyor, otorite puanı kaçsa generale ekliyor bu sayede generalin savaş sırasındaki etki alanı genişliyor. Bu özelliğin daha etkili kullanmak için mutlaka Militarist skillini seçin level atlattıkça eğer açıksa yükseltin doğrudan upkeep azaltma yüzdesini arttırıyor. Bunu arttıran bir diğer özellikte soylunun otoritesi eğer militarist skillini geliştiremiyorsanız otorite veren diğer skilleri seçin. 2 kere militariste verdim 6 otoritesi var yüzde 25 azaltıyor bir militarist geliştirmesi daha yapabilirim 6. levelda açılacak gelen diğer otorite puanlarıyla yüzde 40 civarı azaltacağını düşünüyorum.
     Total War: ROME II (Taktik Strateji Paylaşım Ana Başlık)

    Bir diğer özelliğide vergi yükseltme, inşaat bedeli düşürme bunuda üzerine tıkladığınızda en soldaki tuş olan civil administration yeteneğinden yapabilirsiniz o turn için kullanılamaz olur. Upkeepini düşürecek generaliniz olmazsa bir hayli kullanışlı bunu arttırmak için Politics skillini seçmeliyiz otoritede verdiğinden rahatlıkla seçebilirsiniz.
     Total War: ROME II (Taktik Strateji Paylaşım Ana Başlık)

    Soylunun mutlulukla alakası generalin kişilik özelliklerinin aynısı ondada var 2 tane kastım 2sindede + mutluluk çıktı birinde +2 diğerinde +1. İkisinide ilk başta biraz vergi arttırarak kastım ondan dolayı olabilir. Ama biraz yavaş kasıyor gibi saldırı özelliklerini deneyerek daha hızlı kasabilirsiniz ama vergi arttırma garanti kasar yaralanma vs riski yok. 2 yeteneğinide kullanırken mutluluğu arttırmaya devam ediyor hem yüzde 25 az upkeep hemde +2 mutluluk bundan iyisi şamda kayısı

    Ajanlarla ilgili önemli konulardan biriside Agora binasından geliştirdiğimiz Traveler's lodge binası bütün ajanlar için her seviyede +1 level veriyor. Yani lvl4 binası varken level 4 ajan çıkartıyorsunuz boş yere kasmaya uğraşmayın bu binayı kurun bir eyalet başkentine o eyaletin bir şehrinden yüksek level çıkartmak varken.
     Total War: ROME II (Taktik Strateji Paylaşım Ana Başlık)

    Bunların dışında artı veren görmedim gereksiz eksi yemeyin asayişiniz bozulmaz gibi yani bir eyaletin şehirlerini çok ard arda ele geçirmeyin aynı eyalette olunca mutluluk dibe vuruyor. Sonra barışçıl ele geçirin talan etmeyin tabi çok dinara sıkışık değilseniz . Gereksiz binalara abanıp -4 mutluluk yemeyin ticaret malları olan şehirleri ele geçirdikçe ticaret uçuyor zaten bina gelirlerine pek gerek kalmıyor. Benden bu kadar umarım yardımcı olabilmişimdir

    baya calısmınız guzel rehber olmus deneyimlerinizden faydalanacagız




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

    Birimler ne kadar basitse o kadar korkak olurlar. Pontus'un birimlerini tam olarak bilmiyorum ama Roma lejyonları son adama kadar köpek gibi savaşır. Birim kalitesinin yanında birimlerin nasıl dizileceği de önemli. Okçu, sapancı vs birlikleri kesinlikle normal birimlerin arkasına koymak lazım, ne kadar iyi olurlarsa olsunlar yakın mesafe dövüşte kaçarlar.

    Doğudaki ordular moral olarak iyi değildir zaten genel olarak. RTW'1 de de bu böyleydi.
  • Windows7 kurmamla oyundan atma sıkıntısı başıma gelmedi henüz. İyi gidiyorum şimdilik makedon ile... Başlığa ufak bi katkı ile başlayayım, ilerde devamı gelir.


    DİPLOMASİ

    Diplomasi ekranındaki bazı detaylar konusunda paylaşımda bulunmak istiyorum arkadaşlar.

    TİCARET

    Özellikle oyunun başında ekonominiz henüz oturmamışken ticaret önem arz ediyor. Ama Ticaret Anlaşmaları kurmak o kadar da kolay olmayabiliyor. Öncelikle bu ekranı tanıyalım, nerde ne var görelim...

    Bilinen Uluslar kısmında oyunda komşunuz olan veya bir şekilde karşılaştığınız uluslar diplomasi ekranına ekleniyor ve onlarla diplomatik ilişkiler kurabiliyorsunuz. Buradaki ilk sütun o ulusla ticaret yapabilme durumunuz. Üzerine gelince tahmini bir değer sunar size. Burada dikkat edilmesi gereken bir nokta; mesela Kartaca ile ticaret anlaşması yaptınız ve tur başına 200 dinar kazanıyorsunuz. Sonrasında başka uluslarla da anlaşmalar yaptınız, ilerleyen turlarda bir bakmışsınız ki Kartaca ile 60 dinarlık bir ticaretiniz var yani azalmış. Bunun nedeni sizin de bir ihracat limitiniz var ve elinizdeki kaynakları ne kadar çok ulusa ihraç ederseniz birim ulus başına kazandığınız oran o kadar azalıyor. Ama yine de ne kadar çok ulusla ticaret yaparsanız toplamda yine bir artış oluyor haliyle oradaki yazan sayıya çok takılmayın (200 dü, 60 a düştü gibisinden)... Mümkün olduğunca çok ticaret anlaşması yapın, başlangıç ekonomisine katkısı oldukça iyi.

    Başlangıçta kendi gayretlerimle anlaşmalar yaptım, sonra tur aralarında diğer uluslar bana ticaret anlaşması teklif etmeye başladılar. Ticaret yapabilmeniz için başkentleriniz arasında kara veya deniz yolu ile bağlantınız olması gerekir. Bu bağlantı yoksa ticaret yapabilme ikonu kırmızı görünür yani o ulusla ticaret yapamazsınız.

     Total War: ROME II (Taktik Strateji Paylaşım Ana Başlık)



    İLİŞKİLER

    Bilinen ulusların size karşı tutumlarını buradan görebilirsiniz. Bunu olumlu ve olumsuz etkileyen birçok faktör var.

    Örneğin aşağıdaki SS de, Roma ile ilişkilerim görünmekte. Atinanın bana bağlı devlet oluşundan kaynaklı anlaşmam, Epir ile savaşmış olmam (Romanın düşmanlarından biriydi, düşmanımın düşmanı mantığı...), Romanın yakın durduğu çeşitli devletler ile olan olumlu ilişkilerim Roma ile aramdaki ilişkiye olumlu katkı yapıyor. Olumsuz katkılardan en fazlası ise kültürel hoşnutsuzluk (onlar latin kültürü, ben helen kültürü...) Diğerleri o kadar ciddi değil.. Toplamda da genel durum oldukça olumlu...

    Oyun başlangıcında roma ile yakın durmayı tercih ediyorum. Öncelikli hedefim balkanlar ve yunanistan. Sonrasında batı anadolu... Tabii ki anadoluda da Selevkosların satraplıklarına dikkat ederek...

     Total War: ROME II (Taktik Strateji Paylaşım Ana Başlık)



    DİPLOMATİK DURUM

    Ortadaki sütunda da bunu görebilirsiniz. Burada;

    Askeri İttifak kurarsanız, beraber saldırılar yapabilirsiniz. Sizin savaş açtığınız bir ulusa müttefikleriniz de savaş açar ve size destek gönderir.

    Savunma ittifakı kurarsanız, siz saldırıya uğradığınızda savunma müttefikleriniz desteğe gelir.

    Saldırmazlık anlaşması, adı üzerinde... O ulusla birbirinize söz verirsiniz saldırmayacağınıza dair.

    Bağlı devletleriniz ve Satraplıklarınız, eskinin Vassal larıdır... Sizin boyunduruğunuz altındaki devletlerdir, verdikleri vergi olayını tam çözmüş değilim. Bağlı görünüp vergi vermeyenler var.




    GÜVENİLİRLİK DERECENİZ

    Aşağıdaki SS herşeyi açıklıyor zaten. Başlangıçta "Sadık" olmanızı tavsiye ederim. Yoksa kimseler sizinle diplomatik ilişkiye girmek istemez. Ticaret anlaşmaları kuramazsınız vs. sıkıntı olur. Fazla alavere dalavereye girmeden sözünüzün eri ilerleyin. Sonrasında olaylar şekillenir zaten.

     Total War: ROME II (Taktik Strateji Paylaşım Ana Başlık)




    Diğer ululslar için ise İki değer var, SALDIRGANLIK ve GÜVENİLİRLİK... Buralara dikkat edin diplomasi ekranında. Kime itimat edeceğinizi, kime sırtınızı fazla dönmemeniz gerektiğini bilin. Güvenilirlik derecesi HAİN olan bir ulus liderine karşı tedbiri elden bırakmamakta fayda var. Yine müttefik seçerken de dikkatli olun. Saldırgan tutumları olan müttefikler sizin de başınıza iş açar. O etrafa saldırdıkça onun müttefiki olarak siz de bolca düşman kazanırsınız.

     Total War: ROME II (Taktik Strateji Paylaşım Ana Başlık)


     Total War: ROME II (Taktik Strateji Paylaşım Ana Başlık)








    Ve belki dikkatten kaçmıştır, alt orta menüdeki ikonların ilki olan;



    SAVAŞ KOORDİNASYON HEDEFİ


    Bu özelliği kullanarak düşmanınız ulusların bir kentini müttefiklerinize hedef gösteriyorsunuz. Böylelikle müttefikleriniz oraya saldırıyor, belki alabiliyor, almasa bile en azından siz almadan önce zayıflatmış oluyor. Bir nevi eski total warlardaki crusade/cihad gibi... Tabi hedef seçme özgürlüğünüz var.

    Siz bunu dedikten sonraki tur müttefiklerinizden yanıt geliyor. Tamam saldıracağız gibisinden.

    Bunun yanındaki ikonlar ise hedef iptal etmeye ve hedefi haritada göstermeye yarıyor.

     Total War: ROME II (Taktik Strateji Paylaşım Ana Başlık)




  • Sparta ile oynuyorsanız önce askeri alanda 2-3 teknolojiyi araştırın tur başı Epir'e saldırmak için tutacağımız orduya en güçlü birimden 1 tane basın. Araştırmalar bittikten sonra hiç durmadan Larissa'ya saldırın. Epir savaşından Atina ile müttefik olmanızı önermiyorum çünkü Larissa'yı Atina'ya kaptırma olasılığı çok yüksek. Bundan sonra Apollonia'yı da ele geçirerek ekonomimizi güçlendiriyoruz. Epir Savaşı'ndan sonra ordumuzun toparlanmasını beklerken Ekonomik teknoloji araştırıyoruz. Daha sonra Knossos'a çıkartma yapıyoruz. Ele geçirdiğimiz şehirler,eyaletler hakkında ufak bir bilgi vereyim. Eğer bir eyaleti tümü ile ele geçirmişsek o eyaletin herhangi bir şehrinde yaptığımız askeri bina,tapınak,gıda tüm eyalette geçerlidir. O eyaletin bir şehrinde asayişi sağlamak için tapınaklar, bir şehrinde gıda sağlamak için tarla, çiftlik vb, bir şehrinde ise ordu sağlamak için eğitim alanları yapabiliriz.




  • Bu oyun şuan bu şekli ile oynanmıyor sağlam sistemim olmasına rağmen oyunun en klas yeri olan haritada sürekli ağır ve takılıyor başlarda 20 saniye süren tur süerleri 4-5 dakikalara cıkmış durumda dolayısı ile insanı oyundan soğutuyor işin garip kısmı savaşlar gayet akıcı Ama savaşlar'da herhangi bir düzen göremedim empiretotal wardaki gibi değil adamlar dallama gibi yuvarlak yapıp birbiri ile karman corman savaşıyor hiç bir şey anlıyamıyorsun Vede halen okcu birimini bulabilmiş değilim roma ile oynuyorum ayrıca kimse bize savaş acmıyor Çok ciddi pacth gelmesi lazım yoksa oyun sadece görüntüden ibaret olcak....
  • Senatoda yüzdemi arttırmak için ne yapmalıyım?
  • teknoloji rehberi yapabilecek arkadaş var mı hangi sırayla yaparsak daha yararlı bizim için. bu arada güzel konu olmuş
  • Ana konuda kimse görmedi ya da takmadılar ama sizde de böyle birşey oldu mu merak ettim :) Makedonya oyunumda başıma gelen bir olay.

     Total War: ROME II (Taktik Strateji Paylaşım Ana Başlık)
  • İlk turlarda kimseye saldırmadan kültür araştırması yapıp kültür binaları inşa edin, ajanlarınızı kültür yaymaları için görevlendirin.. Bunu yaparsanız fethettiğiniz yerlerde isyan çıkmasını büyük ölçüde önlersiniz. Ayrıca diğer Eyaletlerle kültürel durumunuz gelişir ve anlaşma yapmak kolaylaşır, bu durum ekonominize de olumlu yansır ticaret anlaşmalarıyla. Ayrıca Julia ile oynuyorsanız, diğer eyaletlerde etkinlik düzenlerken Romalılaştırma seçeneğini seçin.

    Oyunu hileli oynamayı düşünenlere de ufak bir müjde; oyunda Cheat Engine çalışıyor
  • hep askeri yada hep sivile yönelmeyin ikisini beraber ilerletin.
  • Bu seneto olayında saray soylularini nasıl kendi tarafıma cekebilirim ?diğer partilere yapacağım evlilik rüşvet benzeri seyler hep (-) lere sebep oluyor Mısır oldum neredeyse kaybettiğim savaş yok gayet iyi gelirim var mutsuz yerleşim olmamasına rağmen toparlayamiyorum bu durumu kartacada bu yüzden +100turnda toparlayamadim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar konumu öldü yoksa oyuna ilgimi azaldı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ordumu sadece süvarilerden kuruyorum 2000 kişilik bir orduya bile dalsam ezip geçiyorum okçu mokçu hiç bişey fayda etmiyor:D
    ez geç zaten modlarında çğneme seçeneğide var..
    rome 1 de süvarileri okçular ve ateşli silahlar fena avlıyodu ama rome 2 de süvari inanılmaz güçlü ve hızlı kısacası çok saçma..

    9 süvarilerle dolu generallerle dnyayı feth ediosun çok saçma..
  • Mottcalem kullanıcısına yanıt
    Şuan Roma yerine Etrüsk Birliği var bende Kartaca ile oynuyorum .

    Kartaca ilede kimse diplomasi yapamıyor benimde sorunum o ya neyse kültür eksi puan veriyor aşırı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Karapuma_

    Arkadaşlar konumu öldü yoksa oyuna ilgimi azaldı

    İlgi azaldı şahsen oyunun bu halini oynayacağıma gider parkta kumla oynarım, kaydıraktan kayarım, salıncakla manyaklıklar yaparım dalga geçmiyorum daha heyecanlı olur keyifli zaman geçiririm. Tek şehirli devletleri yıkıp durmanın hiçbir heyecanı yok roma ve diğer büyük devletler düzeltilene kadar oynanmayacak halde oyun.

    Rome 1e Extended Greek Mod diye bir mod indirdim onu oynuyorum. Harita Rome2 haritasından büyük, Roma yine tek devlet başlıyor ve 3 tane şehirle küçücük. Yinede kısa sürede yayılıp büyüyor. 60 mblık mod kadar olamadın be CA Keyifle oynuyorum deli gibi savaşıyorum sürekli tavsiye ederim...

     Total War: ROME II (Taktik Strateji Paylaşım Ana Başlık)


    http://www.totalwar-turkiye.com/twforum/index.php?topic=9779.0
    İndirme linki
    http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?46790-XGM-Download-Links



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminmetehan -- 2 Ekim 2013; 2:45:27 >




  • eminmetehan E kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısınız bunca şikayete rağmen neden duzeltilmiyor acaba , oyunda kartacanin romanın büyüyüp birbirlerine girmesini beklerken oyunun başında yıkılıp gidiyorlar kaç fps alıyorsunuz savaş ekranından ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Karapuma_

    Kesinlikle haklısınız bunca şikayete rağmen neden duzeltilmiyor acaba , oyunda kartacanin romanın büyüyüp birbirlerine girmesini beklerken oyunun başında yıkılıp gidiyorlar kaç fps alıyorsunuz savaş ekranından ?

    Benim sistemim bir hayli adi düşük fpsle oynuyorum. Ama patch 2den sonra ciddi rahatlama oldu. Patch 3 dahada rahatlattı diyorlar ama denemedim daha. Bu yapay zeka, büyük devlet sorunu çözülene kadar oynamam, patch2den sonrada yorumlarda çözülmüş diyenler vardı denedim hala aynı. SS falan görmeden hiç uğraşmam. Libya romayı yıkıyor bu kadar rezillik olmaz ne bekliyorduk neyle karşılaştık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminmetehan -- 2 Ekim 2013; 14:06:49 >




  • Beyler sorduğum soru çok saçma gelebilir , bu seriyi bu oyunla oynamaya başladım bir sorum var ....

    Ben bir ülkeyi işgal ettiğimde çıkan seçeneklerden hangisi daha avantajlı , İŞGAL ET , YAĞMALA , KURNAZLIK ? Sizce hangisini seçmeliyim
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    işgal et i seçin... halkın huzurunu çok bozuyor diğer türlüler... parayı başka ekonomik faaliyetlerden binalardan vergilerden kazanırsınız. yağma anlık getirisi var ama public order yerlerde süründürür... gerek yok ordan gelecek 3-5 bin dinara..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.